Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Voiculescu Si Pur
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
abis
Cum prezinta Antena 3 faptul ca Voiculescu este Felix - apropo de decizia de azi a Curtii de Apel Bucuresti


abis
Cat castiga un ziarist-tonomat de la tembeliziunea lui Felix? Un mizilic, acolo... Vreo 6.000 euro pe luna. Pretul "corect" pentru a porcai dusmanii patronului

http://www.reportervirtual.ro/2013/04/leaf...ro-pe-luna.html
abis
A inceput urmarirea penala impotriva Cameliei Voiculescu, impotriva Antena TV Group si Intact Publishing

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15167...in-antena-3.htm

jamie.gif
Marduk
Nu prea ma bucura, ca nemernicul asta si-a tras familia in afacerile sale, cred ca un om cu mintea la cap, care stia ca poate sa mai faca si afaceri necurate, nu isi poate implica fata in astfel de afaceri, oricat de nenorocit ar fi.
turbo trabant
Ce naste din pisica soareci mananca.
abis
QUOTE(Marduk @ 11 Jul 2013, 05:49 PM) *
cred ca un om cu mintea la cap, care stia ca poate sa mai faca si afaceri necurate, nu isi poate implica fata in astfel de afaceri, oricat de nenorocit ar fi.

Nu vorbim de o pustoaica de gradinita. E adulta, e ditamai directoarea Trustului, nu e o inocenta
gigip
Nu imi este,deloc simpatic Voiculescu,ciripitor securist ca si Basescu,stalp al regimului comunist! El este cel care(alaturi de penelistii lui Tariceanu0 a adus pe capul romanilor pe cel mai urat(la propriu si la figurat!) presedinte al Romaniei! E vorba de tradarea PSD-ului de catre (Im)PURul lui Voiculescu fara de care Basescu nu putea sa asigure o majoritate par;lamentara-ilegitima si imorala! Chiar el a recunoscut ca atragerea la guvernare a Pur-ului a fost solutia imorala! Ca j8urist,ca penalist cu experienta de peste 30 de ani,parerea mea este ca in cazul RCS-Antene,nu este vorba de santaj ori de alta infractiune! Este un litigiu comercial in care ambele parti s8unt la fel de vinovate ori de nevinovate! Conflictul lor de natura civila(lupta pentru multi bani!) nu are nicio legatura cu penalul! Se rezolva ,pe cale civila,in instanta! Sa asteptam decizia instantei si sa vedem daca am avut dreptate!
abis
QUOTE(gigip @ 12 Jul 2013, 11:19 AM) *
Ca j8urist,ca penalist cu experienta de peste 30 de ani,parerea mea este ca in cazul RCS-Antene,nu este vorba de santaj ori de alta infractiune! Este un litigiu comercial in care ambele parti s8unt la fel de vinovate ori de nevinovate! Conflictul lor de natura civila(lupta pentru multi bani!) nu are nicio legatura cu penalul!

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV. L-a amenintat pe Bendei că dacă nu încheie actul va fi făcută o anchetă jurnalistică în care se va arăta că în 2009 i-a dat mita 3,5 milioane de euro preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru ca în schimb să obţină drepturile de transmise a unor meciuri din cadrul Ligii I. Cum poti sa spui ca asta nu e santaj?! blink.gif
Marduk
QUOTE(abis @ 12 Jul 2013, 10:36 AM) *
Nu vorbim de o pustoaica de gradinita. .... nu e o inocenta

Poate ca a fost inocenta pana cand tatal ei a "educat-o" in intelegerea afacerilor murdare pe care el insusi le-a invatat la scoala securitatii. Orice caz eu gasesc ca mai vinovat este parintele dacat fica, el stia ce si cum, putea sa faca in asa fel incat sa nu-si implice familia, copiii.
turbo trabant
Dovada ca un viitor detinut politic a fost batut cu bestialitate pana i s-au rupt ochelarii. Este posibil asa sa te comporti intr-un stat de dreptzi cu un biet pensionar patriot?

http://www.hotnews.ro/zoom.html?desc=Foto:...ara-lentila.jpg
abis
E audiat ca martor deocamdata, nu ca acuzat. Iti dai seama daca l-au batut in halul asta ca martor, ce-l asteapta cand va ajunge intr-un final la "racoare"?

smile.gif
turbo trabant
QUOTE(abis @ 29 Jul 2013, 10:02 AM) *
E audiat ca martor deocamdata, nu ca acuzat. Iti dai seama daca l-au batut in halul asta ca martor, ce-l asteapta cand va ajunge intr-un final la "racoare"?
smile.gif


La "racoare" il va astepta jiji si cu gadea zis si buze dulci....
abis
http://www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=4224

Doar complicitate?!
turbo trabant
Este timpul ca pensionarii antenisti sa iasa cu sacosele in strada. Sa fie razboi civil, in direct cu gadea in rolul frantei fara sutien si cu ditamai tricoluru' laugh.gif
abis
Au iesit deja in strada rolleyes.gif



turbo trabant
Eroii martiri ai romaniei, acum in direct la 40 de grade.
abis
Faci pariu ca niciun militian nu sesizeaza greseala de pe cartonul ala? Pardon, dupa cartonul ala... laugh.gif
abis
Recapitulare:

* VOICULESCU DAN: invinuit - complicitate la infractiunea de santaj;

* VOICULESCU CAMELIA-RODICA, asociat la ANTENA TV GROUP SA si INTACT PUBLISHING SRL: invinuit - complicitate la infractiunea de santaj;

* ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP SA: inculpat - infractiunea de santaj;

* ANTENA TV GROUP SA: invinuit - infractiunea de santaj;

* MATIESCU GEORGE DANIEL, director general INTACT PUBLISHING SRL: invinuit - complicitate la infractiunea de santaj;

* INTACT PUBLISHING SRL: invinuit - infractiunea de santaj;

* ANTENA 3 SA: invinuit - complicitate la infractiunea de santaj.

lmani.gif
kikki dee

4 decembrie 2008. Dosarul ICA, referitor la privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare, a fost trimis în judecată la Tribunalul Bucureşti, deoarece, la acea dată, Voiculescu nu avea calitatea de senator.
15 decembrie 2008. Voiculescu este învestit în funcţia de senator.
28 octombrie 2009. Dosarul ajunge la Curtea Supremă şi începe judecarea pe fond.
25 iunie 2012. Voiculescu işi dă demisia din Senat şi dosarul este trimis la Tribunalul Bucureşti.
20 decembrie 2012. Tribunalul Bucureşti a judecat şase termene în care nu a soluţionat dosarul şi decide să trimită dosarul la Curtea Supremă.
11 ianuarie 2013. Dosarul ajunge la Curtea Supremă care dă termen pe 25 aprilie, iar apoi pe 31 ianuarie.
28 ianuarie. Cu trei zile înainte de primul termen, Voiculescu îşi dă din nou demisia, iar dosarul va fi trimis la Tribunalul Bucureşti.
maine -26 septembrie, sentinţa în dosarul de corupţie al lui Dan Voiculescu rofl.gif
Decizia Tribunalului Bucureşti este una pe fond ceea ce înseamnă că nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel.
Acuzatiile : coruptie si spalare de banii

Coruptie : art. 13 din legea 78/2000: ”Fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”. Pentru acest cap de acuzare, Voiculescu ar putea fi condamnat la cinci ani de închisoare.

Spălare de bani :pentru infracţiunea de spălare de bani, el poate fi condamanat la un maximum de 12 ani de puşcărie. Pentru această infracţiune, pedeapsa minimă prevăzută de lege este de 5 ani de înschisoare cu executare.

sursa : Gandul
abis
Give me five!

ulala.gif
turbo trabant
E definitiva?
abis
E in prima instanta.

Deci poate face apel si recurs. Dar nu mai poate invoca prescriptia peste doi ani.
abis
Mi-au dat lacrimile cry.gif

http://danvoiculescu.net/blog/2013/09/o-ne...ate-de-parcurs/

----

Cinci a cerut, cinci a primit

Marduk
Condamnarea vine foarte tarziu, daca se vor confisca bunuri care sa acopere prejudiciu suferit de stat, atunci parca, parca. Repet, eu sunt pregatit sa stau in puscarie 8-10 luni pentru 60 de milioane de euro, asta ar insemna ca am castigat in fiecare zi de puscarie 200.000 de euro, nu? Pe mine nu ma intereseaza cine merge la puscarie, Nastase, Becali, Voiculescu etc. eu ca cetatean vreau ca statul sa recupereze banii, pentru scoli, spitale, autostrazi etc. Toti acesti bani devalizati de acesti baieti destepti trebuiau sa fie cheltuiti de stat pentru majoritatea cetatenilor sai nu pentru vilele, conturile, elicopterele unora sau altora.
abis
Rezumat:

1. Dan Voiculescu - 5 ani de închisoare, sechestru pe casa din Kiseleff a lui Dan Voiculescu şi confiscarea sumei de 200.000 de lei. De asemenea, despăgubiri în valoare de 60 de milioane de euro, reprezentând prejudiciul constatat în dosar, împreună cu ceilalţi inculpaţi.
2. Gheorghe Mencinicopschi - 6 ani de închisoare
3. Popa Corneliu - 6 ani de închisoare
4. Sorin Pantiş - 6 ani de închisoare
5. Săvulescu Ştefan - 6 ani de închisoare
6. Pop Flavius - 6 ani de închisoare
7. Alexandru Jean Cătălin - 6 ani de închisoare
8. Gheorghe Sind - 5 ani de închisoare
9. Petre Alexandru - 5 ani de închisoare
10. Ena Vica - 5 ani de închisoare
11. Grigore Marinescu - 5 ani de închisoare.
turbo trabant
http://www.antena3.ro/romania/radu-tudor-d...ase-229036.html

Inca un martir langa maniu si mihalache laugh.gif


Michelle
Am intrat sa vad cum il sarbatoriti pe nea Dan! Hai La multi ani! ani.gif
abis
QUOTE(abis @ 26 Sep 2013, 02:58 PM) *
E in prima instanta.

Deci poate face apel si recurs. Dar nu mai poate invoca prescriptia peste doi ani.

Am gresit. Prescriptia inca functioneaza - daca in doi ani nu se termina apelul si recursul, scapa de inchisoare. In plus, avand in vedere varsta, va executa oricum doar 1/3 din pedeapsa.
abis
Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea astazi termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat acum putina vreme de catre procurorii DNA, cu mandat de aducere, chiar de la sediul Curtii de Apel Bucuresti. Este suspectat de luare de mita exact in acest dosar.

Deci Felix simte ca i se apropie condamnarea si vrea sa scape mituind judecatorii. Noroc ca DNA a fost pe faza.
Marduk
Nu sunt un tip ranchiunos, n-as putea spune ca urasc pe cineva in adevaratul sens al cuvantului, dar ca cetatean m-am bucurat cand i-am vazut condamnati pe Adrian Nastase, "greii din fotbal" SOV, Catalin Voicu etc. M-am bucurat dintr-un singur motiv, m-a deranjat aroganta acestor indivizi, desconsiderarea aratata fata de cetateanul din mine, fata de optiunile mele. Dan Voiculescu nu mi-a facut nimic, dar a incercat sa manipuleze, sa creeze realitatea din aceasta tara, iar daca "urasc" ceva, pe cineva, atunci "urasc" creatorii de realitate, acea realitate care ma afecteaza, care-mi deranjaza starea in care ma aflu, schimbandu-mi normalitatea in folosul ideilor, avantajelor lor. Dan Voiculescu face parte din aceasta categorie de indivizi care incearca sa schimbe realitatea, in asa fel incat sa traga foloase de pe urma schimbarii respective. Nu-l intereseaza de amaratul de pe strada, de truditorul care munceste de dimineata pana seara pentru o paine, de copiii acestuia, de familia lui, pe Dan Voiculescu si pe toti ceilalti asemeni lui nu-i intereseaza decat banii, averea, au o lacomie maladiva, desi pe la tembeliziuni se lauda c-au facut numai bine, ca dau de mancare la sute, zeci de mii de oameni, in fapt nu fac altceva decat sa manipuleze si sa profite de lacunele din legislatie pentru a fura din camara larg deschisa si nepazita a bugetului pentru interesul propriu. Mai toate averile din Romania postdecembrista au la baza furtul din averea nationala, a poporului, iar astfel de activitati au devenit o obijnuinta pentru multi romani, de la functionarul de gihiseu pana la doctori, magistrati, avocati, politisti etc. o molima a cuprins Romania din cauza lacomiei acestor indivizi. In timp ce "capusele" astea prospera, romanul se afunda in datorii si mizerie doar ca sa-si plateasca darile la stat, iar statul prin acesti nemernici sa-l deposedeze si de banutul ala amarat pe care-l depune cu speranta in fiecare martie la fisc, asteptand ca guvernul sa faca si pentru el, contribuabilul, ceva bun care sa se vada, sa se simta. Pentru asta cred ca Dan Voiculescu si toti care mai sunt ca el, indiferent de partid, merita sa mearga la puscarie, daca este condamnat. In caz contrar, daca este achitat, n-avem decat sa acceptam ca fie justitia s-a lasat corupta, fie Dan Voiculescu e foarte destept si ne-o "trage" la toti, fie legea este gresita, fie este nevinovat.
turbo trabant
Saracu domn voiculescu, nu merita sa faca puscarie pentru ca el e mare patriot- tot ce a furat de la stat a investit in lupta cu dictatura ue/nato/sua/reptilienii....


http://jurnalul.ro/stiri/observator/direct...rii-671989.html

7 milioane de gogomani il vor scoate de la parnaie cool.gif
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 3 Jul 2014, 02:28 PM) *
...7 milioane de gogomani il vor scoate de la parnaie

Nu numai pe onorabilul Dan Voiculescu ci si pe onorabilul Adrian Nastase, Gigi Becali, Catalin Voicu, SOV, Giovani Becali & Co. Toti niste victime ale dictatorului Traian Basescu si justitiei aservite intereselor sale.
turbo trabant
Martirul neamului prostesc este la golgota (pardon dna).

Sfantul martir al unui neam de 7 milioane de fainari, galetari si pomanagii.
turbo trabant
Marele patriot al prostilor este aproape de martiriu.
abis
Radu Bica, vicele spagar al Consiliului Judetean Cluj, aparat de avocatul Gheorghita Mateut. 5 ani cu executare.

Sorin Apostu, fost primar al Clujului, aparat inca de la prima retinere de Gheorghita Mateut. 4 ani si 6 luni cu executare.

Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, aparat de Gheorghita Mateut. 5 ani cu executare.

Cristian Vasile, inculpat in dosarul Trofeul Calitatii, aparat de avocatul Gheorghita Mateut. 6 ani cu executare.

Costel Casuneanu, milionar de top al Romaniei, aparat de avocatul Gheorghita Mateut - 4 ani cu executare (decizia nu e inca definitiva)

Dan Voiculescu, aparat de avocatul Gheorghita Mateut - 5 ani cu executare (decizia nu e inca definitiva).



Mateut asta are mana buna. smile.gif
Sigur nu este agent sub acoperire al DNA? rolleyes.gif
turbo trabant
E udrea de fapt.....

Intelectualul Mircea Badea a ajuns si el in sala. Citesc judecatorii in direct sentinta sa aiba si clovnu' reactii necontrolate?
abis
Ministerul Agriculturii condus de Daniel Constantin a solicitat recuperarea prejudiciului de 60 milioane euro de la Voiculescu.

Nu mai raspunde "ala micu'" la comenzi? I-e frica sa nu pice de grajdan?
turbo trabant
Niste basisti care vor sa bage la puscarie pe viata un biet pensionar.

http://www.romanialibera.ro/special/dezval...ocesului-345404
turbo trabant
Azi se afiseaza cica data sentintei. Nu de alta dar in data respectiva e musai sa cumparam jurnalul national, editie speciala cu condamnatul politic din europa.

Si ca pentru prosti explicat:

http://www.evz.ro/dovada-ca-voiculescu-sti...-e-judecat.html

turbo trabant
Numai azi nu e maine. Nota 10, va urez domn profesor! 5.gif
abis
Turbo trabant, ai avut gura aurita!


10 ani!!!!

yay.gif

sbine.gif

woot_jump.gif
abis
Instanţa a decis şi confiscarea proprietăţilor puse sub sechestru şi aflate pe numele lui Dan Voiculescu şi a celorlalţi inculpaţi. Instanţa a mai dispus recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro. Acţiunile deţinute de Dan Voiculescu la ICA şi donate fiicelor lui vor fi confiscate. Totodată, instanţa a mai decis şi confiscarea a 3,5 milioane de dolari de la Dan Voiculescu

mwah1.gif
abis
Terenul de sub sediul antenelor va fi confiscat

Imobilul GRIVCO va fi confiscat

Va fi confiscat sediul antenelor

Vor fi confiscate 2 mil de Dolari de la Corina Voiculescu

Vor fi confiscate 8 mil de Dolari de la Camelia Voiculescu

Vor fi confiscate 3,5 mil de Ron din chirii de la Romtelecom


devil.gif
cocosel
Grupul Intact va emite in continuare...dar vor urma ceva restructurari... sunt ceva prejudicii ce ii zdruncina.

Felix a picat era inevitabil, ce urmeaza este vizibil...

Am mai subliniat pe aici ca societatea romaneasca nu poate si nu trebuie sa aiba un presedinte de stanga.

Vor urma noi si noi valuri... ca tot avem melodia renumita.... "ma intorc iar si iar la tine mare albastra". De fapt este neagra. rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Astept sa vina toamna cu alaiul ei de...........frunze.

thumb_yello.gif
Marduk
QUOTE(cocosel @ 8 Aug 2014, 04:45 PM) *
...Astept sa vina toamna cu alaiul ei de...........frunze.

rofl.gif alaiul ei de la Frunze
abis
Cred ca a fost si un anume coleg de-al nostru de forum sa faca scandal la Cotroceni

gigip
QUOTE(abis @ 10 Aug 2014, 11:57 PM) *
Cred ca a fost si un anume coleg de-al nostru de forum sa faca scandal la Cotroceni


"Colegul ' ala,daca la mine te referi,nu a fost acolo! simpla prezenta acolo,in apropierea ilegitimului ,lasului,mincinosului ,batausului de copii,securistului,betivului,imoralului si mafiotului de la Cotroceni imi provoaca o alergie galopanta! Cand va ajunge la parnaie,el si banda lui de mafioti,amantele si familia lui de infractori,se va face dreptate in Romania! Nu sunt fanul antenistilor,al lui Voiculescu chiar deloc! Basistii trepanati inca nu inteleg un lucru esential! Condamnarea la ani grei a lui Voiculescu(ca jurist afirm ,categoric ca este o executie politica!!) inseamna deschiderea cutiei Pandorei! Dupa Nastase si Voiculescu,mafiotul Basescu va primi,sigur,cea mai mare si meritata pedeapsa! La multi ani(in parnaie!!!),javra ordinara!
abis
QUOTE(gigip @ 11 Aug 2014, 08:19 AM) *
Condamnarea la ani grei a lui Voiculescu(ca jurist afirm ,categoric ca este o executie politica!!) inseamna deschiderea cutiei Pandorei!

Ca jurist, poti sa imi spui si mie de ce afirmi asta? Ai citit dosarul?
turbo trabant
QUOTE(abis @ 8 Aug 2014, 01:47 PM) *
Turbo trabant, ai avut gura aurita!

Sunt un basist, ce dreacu sa ii fac

Astazi e o zi mare: sunt de acord cu gigip, chit ca el nu stie: condamnarea lui danut inseamna deschiderea cutiei pandorei, toate privatizarile smenoase pot fi luate in vizor.

https://www.youtube.com/watch?v=5tWLV0B9LVs
abis
Mihai Gadea, acum cativa ani

https://www.youtube.com/watch?v=KrN6joYv4GM
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.