Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Stiri Senzationale
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Stirile zilei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Marduk
cica aia cinci ar fi fost controlati deoarece urmau sa fie dati la saraci, uite ca s-a nimerit ca toti 5 sa fie infestati, deci n-au imbucat nimic.
Cla
QUOTE(turbo trabant @ 12 Jan 2010, 01:25 PM) *
cla, poate citesti ceva necrologuri de bastani germani de la alde porsche, morti cu bucatica de land of chois in gura biggrin.gif

Asta s-ar numi ghinion. Au murit si altii cautānd Polul Nord, de trichine, māncānd carne de urs polar...
turbo trabant
asta e razbunarea romanilor verzi suparati ca mos tiri impusca pe pamantul patriei mistretii natiunii. uitand ca pe domeniul lui , proprietate personala prin arenda, cat timp nu incalca nici o lege , poate sa impuste orice, inclusiv si bastinasi ca astia nu au trichineloza.

nici un romanas din asta verde nu s-a confruntat cu un "biet" mistret kopf am kopf.
Cla
QUOTE(turbo trabant @ 12 Jan 2010, 03:59 PM) *
nici un romanas din asta verde nu s-a confruntat cu un "biet" mistret kopf am kopf.

...sau n-are gradina unde mistretii ar face ravagii peste noapte ohyeah.gif
Chiar, cum sta problema cu ursii, care se-nmultesc in voie mare si intra si-n orase, pe aia cine-i tine cu pusca, decimāndu-i, in frāu?
abis
Cla, mistretii aia nu intra in gradina nimanui. Sunt crescuti special in tarc ca sa fie impuscati pentru distractie.

Turbo, e falsa ideea ca pe terenul tau poti face orice. Uita-te la Animal Planet cum sunt tratati de autoritati, in tari ceva mai la vest de noi, cei care isi maltrateaza animalele de companie. wink.gif
turbo trabant
abis, la balc e teren de vanatoare, nu e rezervatie naturala si nu se cresc sau impusca animale de companie. ca urmare, cat timp tiri si gasca de bazati nu incalca vreo lege, au voie sa faca ce vor ei.

dar in romania , nici sa moara mistretul vecinului nu e voie daca romanul privitor peste gard nu a contribuit cu nimic la moarte. thumb_yello.gif

@cla: probabil soferii rofl.gif
abis
Eu n-am zis ca e rezervatie naturala. E domeniul lui si, legal, poate sa-i impuste, din cate stiu eu. Si, bineinteles, nici cei care scriu ca a ucide animele pentru distractie este un obicei barbar nu incalca nici o lege, asa ca...
turbo trabant
nu am vazut atata lamentare pentru bietele animale in alte cazuri de vanatoare (par egzamplu ursii). dar intrucat niste bastani vin pe plaiul mioritic si impusca ceva stramosesc, eu as zice ca e un pic sindrom de mistretul vecinului.

e multa foame pe gardurile alea si nu neaparat in stomacele celor de pe dinafara.
dolcenera
vanatoarea in sine, atata timp cat nu se mai face demult in scopul de supravietiure, reprezinta oricum o barbarie, indiferent de motivatiile care se aduc in favoarea practicarii ei.
Erwin
eu aş sugera să se ocupe cineva şi cu vānatul "mistreţilor" din Parlament! Ar fi mult mai distractiv! rofl.gif
abis
QUOTE(turbo trabant @ 12 Jan 2010, 06:44 PM) *
nu am vazut atata lamentare pentru bietele animale in alte cazuri de vanatoare (par egzamplu ursii).

N-ai vazut pentru ca, intamplator, n-ai citit despre asta. Insa si referitor la ursi exista discutii...

Mai e un aspect aici: ceea ce face Tiriac nu este vanatoare - si asta iti pot confirma inclusiv vanatorii de aici de pe Han, ma refer in special la The Dude: mistretii respectivi nu cresc in salbaticie, ci practic in tarc, sunt obisnuiti cu prezenta omului, de care nu stiu sa se fereasca, pur si simplu este ca si cum ai creste porci la tine in batatura si apoi te-ai distra tragand cu pusca in ei.

Eu unul inteleg sa ucizi animale pentru a le consuma carnea, face parte din legile naturii; nu inteleg insa sa faci din uciderea unui animal o sursa de distractie. Asta tine de patologic deja.
Michelle
abis, ei nu se distreaza, socializeaza. pun la cale afaceri. asta-i scopul. De-aia atata cheltuiala. Ultima data l-a costat un avion.
Tiriac poate , probabil, sa-ti aduca zeci de argumente cum ca ii tine in habitatul lor natural, ca omul (ingrijitorul) nu intra in contact cu ei , ca respecta toate legile in vigoare etc, etc.
Asta nu inseamna ca sunt de acord sau imi place ce face el.
Pe mine m-a enervat Elan cum iese el in fata sa spuie ca n-are ce minca si d-aia a ajuns sa vaneze. Tupeu de...
Marduk
QUOTE(Michelle @ 13 Jan 2010, 11:36 AM) *
Tupeu de...

.... ovreu prost.
Dox
Ministrul Finantelor Sebastian Vladescu a comiso din nou : la numit pe Dan Bittman seful trupei "Holograf" pe postul de consilier pe probleme de feedback de la populatie blink.gif
turbo trabant
QUOTE(abis @ 13 Jan 2010, 11:54 AM) *
Mai e un aspect aici: ceea ce face Tiriac nu este vanatoare - si asta iti pot confirma inclusiv vanatorii de aici de pe Han, ma refer in special la The Dude: mistretii respectivi nu cresc in salbaticie, ci practic in tarc, sunt obisnuiti cu prezenta omului, de care nu stiu sa se fereasca, pur si simplu este ca si cum ai creste porci la tine in batatura si apoi te-ai distra tragand cu pusca in ei.

Eu unul inteleg sa ucizi animale pentru a le consuma carnea, face parte din legile naturii; nu inteleg insa sa faci din uciderea unui animal o sursa de distractie. Asta tine de patologic deja.

poti sa spui ca esti contra vanatorii sau pro , nu conteaza. parerea ta sau a mea nu face 2 bani cat timp niste oameni au platit pentru a gauri niste mistreti ( sa nu imi spui ca asta este ilegal in romanica cea verde?!).

eu am reactionat la stupizenia situatiei in care niste oameni care au platit sunt injurati pentru o chestie absolut legala ( nu discut aspectul moral sau alte aspecte). injurati de bravii si miticii reprezentanti ai unei natii pentru care aruncatul gunoiul de la etaj , escaladarile de peturi prin padurile patriei, facutul focului prin zone neautorizate sau defrisarea masiva a padurilor sunt activitati normale. nu mai vorbesc ca acelor reportarasi verzi li se vedea soriciul de porc domestic printre dinti.

vorbeam despre ipocrizie si un pic de xenofobie din partea unor cu mentalitate de iobagi ( sau serbi). dar asa e romanul ecologist cand vede paiul din ochiul altuia si nu vede barna din gradina lui proprie.
Cla
QUOTE(turbo trabant @ 14 Jan 2010, 09:38 AM) *
eu am reactionat la stupizenia situatiei in care niste oameni care au platit sunt injurati pentru o chestie absolut legala ( nu discut aspectul moral sau alte aspecte). injurati de bravii si miticii reprezentanti ai unei natii pentru care aruncatul gunoiul de la etaj , escaladarile de peturi prin padurile patriei, facutul focului prin zone neautorizate sau defrisarea masiva a padurilor sunt activitati normale.

Asta bine ai zis-o, Trabi smile.gif

QUOTE
nu mai vorbesc ca acelor reportarasi verzi li se vedea soriciul de porc domestic printre dinti.

rofl.gif
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 14 Jan 2010, 10:38 AM) *
QUOTE
eu am reactionat la stupizenia situatiei in care niste oameni care au platit sunt injurati pentru o chestie absolut legala


daca vrei sa arunci morala la gunoi e dreptul tau, numai ca pana la urma si chestia asta costa bani. eu nu sunt de acord cu raspunsul domnului Elan, raspunsul sau chiar daca a platit sa omoare 2-3 mistreţi este grobian, marlanesc si raspandeste in aer mirosul nivelului cultural pe care acest domn il afişază. daca ar fi spus " asa ma relaxez eu si platesc pentru asta", mai treacă meargă, dar cand faci o afirmatie din pozitia ta de milionar si zici că ai impuscat un mistreţ ca să ai ce să le dai copiilor să mănānce, atunci rămāne cum am stabilit, deşi nu sunt antisemit.
turbo trabant
dpdv moral preferam ca nea elan sa zica " de fiecare data cand apas pe tragaci, ma gandesc ca e mihaela in partea cealalta a tevii " biggrin.gif

lume, lumeeee, ia mall-ul lui prigoana . circul foamei mall roflmao.gif laugh.gif

http://www.realitatea.net/prigoana-propune...ale_695418.html

"Aici vor fi cele mai mari expoziţii şi tārguri de pe planetă īn domenii de activitate variate: lansări de CD-uri, probabil o parte din festivalurile internaţionale se vor muta la Bucureşti. Asta īnseamnă bani, turism, transport, cazare, masă", a declarat Prigoană.

probabil lansari de cd-uri se vor face de la balconul mare ca niste frisbee. honorius, sa iti traiasca taticu ca tare are valoare ! cea mai mare valoare da pa planeta a a a a a !
Michelle
...de malluri duce lipsa romanul... un muzeu mai de doamne ajuta nu sunt si ei in stare sa faca; amarata aia de zona pietonala (absolut necesara intr-un oras european) din centrul istoric NU VOR s-o termine dracului odata;
sa-i bage careva lui Prigoana un calus in gura ca s-a molipsit de la Bahmuteanca de prostie logoreica
Dox
Dupa Honorius , Prigoana al batran vrea sa ne serveasca si un talmes-balmes mamut .
Marduk
nu stiu de ce am impresia ca aceasta familie este discriminata, sau chiar este?
Michelle
De la Mona Pivniceru cetire aceasta adevarata Brijit Bardo a magistraturii romanesti:

Trebui dīnlăuntru nuostru sī ni regenerăm umoral, ori diocamdatī aviem un mari ieşec şī nu ştim cari vuor fi costurili lui. Ie uo chiestiuni cari nīu trebui să s-īntīmpli.
Cla
QUOTE(Michelle @ 17 Jan 2010, 05:26 PM) *
dīnlăuntru nuostru sī ni
drool.gif
turbo trabant
cla: mona does the law.
Cla
rofl.gif Spirtul? drunk.gif
Marduk
de ce nu am putea avea si noi scotienii, irlandezii sau corsicanii nostri? neam de ingleji ce sunteti. juggle.gif
turbo trabant
QUOTE(Cla @ 18 Jan 2010, 04:42 PM) *
rofl.gif Spirtul? drunk.gif

spirtul magistral . nu e albastru, e blonda si parleste romaneste. drool.gif
Michelle
ea oricum arata ca si cum ar fi pe cale sa se regenereze tot timpul. spirt nu. mai bine dam cu tamaie devil.gif
Marduk
nu stiti voi cu ce se "regenereaza" moldovenii, e un trascau din sfecla de zahar, daca bei din el in primul an are gust de posirca, daca-l gusti dupa un an parca ar fi o tuica ordinara, daca-l bei dupa doi ani incepe sa aiba oarece gust, dupa trei ani aduce cu romul, dupa 4 ani parca ai mai bea, dupa 5 ani bei si bei si nu-ti vine sa crezi ce bei, dupa 6-7 ani il savurezi ca pe cea mai fina bautura, nu glumesc. Totul este sa reziste moldoveanul care-l face sa nu-l bea in primul an si mai ales sa fie tinut in butoi de dud sau de stejar.
Cla
QUOTE(turbo trabant @ 18 Jan 2010, 04:01 PM) *
e blonda si parleste romaneste. drool.gif

Ia zi, pe asta n-o cunosc rolleyes.gif

Marduk, Irlanda m-ar tenta si pe mine. Odata si-odata tot o sa ma duc īn concediu pe insula verde.
E de mine. Am auzit ca au o cārciuma si īntre sate, sa nu moara drumetul de sete drunk.gif spoton.gif
Si atunci, da-i si da-i, Guiness.
Si ca sa te dregi, Irish Coffee. Ca sa mai gasesti satul urmator rofl.gif
AdiM
QUOTE(abis @ 13 Jan 2010, 10:54 AM) *
Mai e un aspect aici: ceea ce face Tiriac nu este vanatoare


Imi placea Tiriac campionul de tenis, si l-am admirat si pentru succesul in afaceri, si pentru relatia sa cu Andreea Marin.
Dar Tiriac care impusca porci impreuna cu alti oameni cu bani nu mi se pare deloc de admirat, dimpotriva.
Mi se pare stupid ca un om care a muncit o viata ca sa se realizeze pe atitea planuri, a ajuns sa impuste porci de placere...
Cla
QUOTE(AdiM @ 30 Jan 2010, 11:13 PM) *
Mi se pare stupid ca un om care a muncit o viata ca sa se realizeze pe atitea planuri, a ajuns sa impuste porci de placere...

han.gif , AdiM ! smile.gif
Macar de ne-ar fi dat si noua niste mistreti de-aia, faceam un chef drool.gif
Cla
iPad, primul absorbant electronic? rofl.gif
florinus
Care barbari? Vānătoarea īnnobileaza. Pun pariu că marea majoritate a celor care comenteaza n-au tras niciodata cu o puscă de vānătoare și povestesc după cum īși imaginează ei că e la vānătoare cu "bietele animale". Ce să le faci .... "blochiști" limitați...
abis
QUOTE(florinus @ 2 Feb 2010, 11:02 AM) *
Vānătoarea īnnobileaza.

Adica, ce-ti face vanatoarea? blink.gif
QUOTE
Pun pariu că marea majoritate a celor care comenteaza n-au tras niciodata cu o puscă de vānătoare și povestesc după cum īși imaginează ei că e la vānătoare cu "bietele animale"

Normal ca din moment ce esti impotriva vanatorii nu tragi cu pusca dupa animale, e logic, la mintea cocosului...
QUOTE
"blochiști" limitați...

Cu asta n-am inteles ce vrei sa spui. Daca cei care sunt impotriva vanatorii sunt blochisti limitati, ce sunt vanatorii? Blochisti nelimitati? Sau nobili limitati (asta apropo de chestia aia cu "vanatoarea innobileaza")? Si apropo, este o marca de distinctie nobiliar-vanatoreasca jignirea partenerilor intr-o discutie?
florinus
Nuuu, ii zice dezgust vis-a-vis de un pumn de persoane care comenteaza total aiurea despre un subiect despre care n-au auzit decat la televizor... și se mai cred și deștepți..
abis
Ideea e ca multi pot comenta despre lucruri pe care nu le-au trait personal. Pot sa stiu ca nu-i bine sa fumezi chiar daca n-am pus niciodata o tigara in gura; pot sa stiu ca nu-i bine sa ai cancer chiar daca n-am experimentat niciodata personal senzatiile metastazei; pot aprecia ca pe o dovada de barbarism sa gasesti placere in uciderea unor animale chiar daca nu am impuscat eu niciodata vreunul.

Sa fim intelesi: e normal sa omori un animal ca sa-ti satisfaci foamea, e cat se poate de natural; deplasat, imoral ori chiar patologic este sa te distrezi ucigand - fie si animale. Una este sa o faci din necesitate, alta este sa o faci pentru amuzament. Si culmea nesimtirii este sa si pretinzi ca distractia asta te face cumva, nu mi-ai spus in ce fel, mai "nobil" decat cei care nu au astfel de obiceiuri.
Cucu Mucu
QUOTE(florinus @ 2 Feb 2010, 12:02 PM) *
Care barbari? Vānătoarea īnnobileaza. Pun pariu că marea majoritate a celor care comenteaza n-au tras niciodata cu o puscă de vānătoare și povestesc după cum īși imaginează ei că e la vānătoare cu "bietele animale". Ce să le faci .... "blochiști" limitați...


Pun pariu ca nimic nu se compara cu horcaitul agonizant al animalului ucis din placere, pun pariu ca nimic nu se compara cu ranjetul satisfacut al vantorului ce isi face poza in balta de sange ce s-a scurs din rana bietului nevinovat. Ba, macar daca mureati de foame mai aveati o scuza, dar asa... tare as vrea sa adun vanatorii pe post de vanat la o partida de paintball cu munitie de razboi! devil.gif
Marduk
QUOTE(florinus @ 2 Feb 2010, 01:21 PM) *
Nuuu, ii zice dezgust vis-a-vis de un pumn de persoane care comenteaza total aiurea despre un subiect despre care n-au auzit decat la televizor... și se mai cred și deștepți..

Vanatorii nu sunt decat un alt "trib" ca multe altele de pe acest pamant, trib format din umani care se cred mai destepti decat ceilalti si care nu vor decat sa-si demonstreze cat de tari sunt. Fiecare trib are un dispret total fata de celelalte triburi, este greu pentru un novice sa patrunda intr-un astfel de trib, este supus la tot felul de ritualuri caraghioase, doar pentru asi dovedi devotamentul fata de trib. Traim in secolul XXI, timp in care o mare parte a umanitatii traieste ancorata mental in ancestral desi utilizeaza in loc de bate rachete nucleare iar in loc sa tipe, vorbeste soptit la telefonul mobil.

Corul vanatorilor
Cla
Cred ca ati uitat de alt aspect: Vānatorii (nu aia de hobby, ci cei constienti si cu permis) au grija de paduri si sa nu se īnmulteasca anumite soiuri de vānat aiurea, atunci animalele trebuie vānate.
Daca sunt prea multi cerbi si caprioare mananca pomuletii tocmai rasariti, mistretii dau iama īn gradinile satelor si distrug īntr-o noapte tot acolo, etc...
Cu cāt prea mult vānat, cu atāt are si flora de suferit.
Si la urma urmei, astea trebuie īmpuscate, ca doar n-o sa le prinzi cu plasa si le duci la abator sa le omori "uman".
abis
Nu-ti face griji, nu se inmultesc aiurea daca noi nu intervenim. Pur si simplu natura are mecanismele ei de reglaj: daca se inmultesc ierbivorele vor avea grija carnivorele sa le imputineze.

Cat despre mistretii care "dau iama", se rezolva problemele si fara a fi nevoie sa-i omori neaparat: garduri mai bune, padurari care le lasa hrana departe de asezarile umane... Pana la urma oamenii sunt vinovati daca isi fac gradina in buza padurii...
Dox
Un fel de gluma , biggrin.gif

Haiti prin Tahiti

** Un incident hilar a avut loc ieri in Tahiti, dupa ce un batalion de vanatori de munte din Romania a fost subiectul unei crize isterice de ras pe insula paradiziaca din Polinezia Franceza.

Din cauza unei confuzii regretabile, Ministerul Apararii a gresit destinatia ajutoarelor pentru victimele cutremurului din Haiti, expediind un batalion de vanatori de munte, precum si 2000 de tone de provizii, apa, paturi, medicamente si alimente intr-o directie total opusa, respectiv in insula Tahiti, aflata in Pacificul de Sud.

"Eu zic ca nu trebuie sa facem un spectacol din chestia asta. Adica, numele seamana foarte, foarte mult. Haiti, Tahiti, Mahiti, Papiti. Sa le ia dracu', suna la fel", a declarat pentru times.ro Ministrul Apararii, Gabriel Oprea. **
omvesel
QUOTE(Dox @ 4 Feb 2010, 05:43 PM) *
Un fel de gluma , biggrin.gif

Haiti prin Tahiti

** Un incident hilar a avut loc ieri in Tahiti, dupa ce un batalion de vanatori de munte din Romania a fost subiectul unei crize isterice de ras pe insula paradiziaca din Polinezia Franceza.

Din cauza unei confuzii regretabile, Ministerul Apararii a gresit destinatia ajutoarelor pentru victimele cutremurului din Haiti, expediind un batalion de vanatori de munte, precum si 2000 de tone de provizii, apa, paturi, medicamente si alimente intr-o directie total opusa, respectiv in insula Tahiti, aflata in Pacificul de Sud.

"Eu zic ca nu trebuie sa facem un spectacol din chestia asta. Adica, numele seamana foarte, foarte mult. Haiti, Tahiti, Mahiti, Papiti. Sa le ia dracu', suna la fel", a declarat pentru times.ro Ministrul Apararii, Gabriel Oprea. **

are dreptate,prea mult tamtam pentru noi .
AdiM
QUOTE(florinus @ 2 Feb 2010, 11:02 AM) *
Vānătoarea īnnobileaza.


Cum te poate innobila uciderea unor animale care nu au ca si tine o pusca, sa se apere?!
Poate doar in ochii celor care, daca ucizi ceva fara aparare, iti spun tie ca ei te cred mai "nobil"?!
Si atunci, cat de nobili sunt ei?!
Eu stiu ca nobil inseamna sa fii un om demn de admiratie pentru nobletea sentimentelor tale,
nu pentru cat sau ce ucizi...
Dox
Culoarea violet se gaseste si pe stema tarii de la Cotroceni
Cucu Mucu
Un tigru destept si fapta lui ma bucura, pacat ca nu l-a apucat mai bine. Si uite-asa, cu ajutorul unui tigru, a mai scapat iutubul de un filmulet cu cocalati tampiti. Eu i-as da si amenda cretinului ala! devil.gif
abis
Asa ar fi normal, poate ca asa s-ar mai invata minte "teribilistii"... Pe de alta parte, nu mi se pare normal nici ca printre gratiile custii un tigru putea sa scoata laba... Gandeste-te ca poate vin si tanci la zoo cu gradinita si intr-un moment de neatentie al vreunei educatoare trece vreunul linia de protectie...
Michelle
Pai, n-ai inteles, nu tigrul a scos laba printre gratii, ci tembelul si-a bagat piciorul printre gratii, in cusca.
Cit de prost sa fii ca sa incerci asta? pina si o pisica cind da cu labuta mai scoate o gheara-doo acolo, darmite o felina adevarata.
Erwin
īn mod normal, cuştile animalelor periculoase sunt/ar trebui să fie protejate şi īmpotriva oamenilor inconştienţi cu un gard cu plasă rabitz, aflat la juma' de metru distanţă de cuşca propriu-zisă, pe unde nu pot să-şi bage mānuţele nici copiii...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.