Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Stiri Senzationale
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Stirile zilei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
nefertiti-old
Planeta Venus, spre care Agenţia Spaţială Europeană (ESA) va lansa, miercuri, sonda Venus Express, este o planetă care are numeroase mistere a căror studiere ar putea oferi informaţii preţioase pentru înţelegerea anumitor fenomene, cum ar fi încălzirea climei terestre, relatează AFP.
Venus este steaua cea mai luminoasă de pe cer, după Soare şi Lună, fiind prima care apare seara şi ultima care dispare la venirea unei noi zile.

Deseori considerată de astronomi drept sora geamănă a Pământului, Venus are numeroase caracteristici comune cu Terra: ambele planete sunt compuse din piatră, au greutatea şi mărimea apropiate. În plus, Venus este planeta aflată cel mai aproape de Terra şi este plasată un pic mai aproape de Soare decât Pământul. Planeta Venus are un diametru de 12.102 kilometri şi dispune de un câmp magnetic extrem de slab.

Cu toate acestea, există şi diferenţe între cele două planete. Astfel, Venus are o atmosferă "extrem de caldă şi un mediu acid, reprezentând astfel mediul cel mai ostil posibil pentru sondele spaţiale", a declarat Francis Rocard de la Centrul naţional francez pentru studii spaţiale (Cnes).

Şi astronomii recunosc că Venus este un mister. Prima chestiune misterioasă este că planeta se roteşte în sens invers decât Pământul, iar o zi pe Venus este echivalentă cu durata a 243 de zile terestre.

Caracteristicile topometrice şi de altitudine ale planetei Venus au fost deja aflate graţie activităţilor desfăşurate de mai multe sonde, americane sau sovietice. Datele obţinute arată că, pe această planetă care a luat naştere în urmă cu patru miliarde de ani, solul este relativ tânăr, având circa 500 de milioane de ani.

Atmosfera, care va reprezenta un risc pentru sonda Venus Express, este poate fenomenul cel mai suprinzător al acestei planete. Atmosfera venusiană "este unică în sistemul nostru solar şi înţelegerea ei este extrem de importantă", a declarat Hakan Svedhem, cercetător care lucrează la programul care va trimite în spaţiu sonda Venus Express.

Astfel, la 60 de kilometri altitudine, viteza vântului este de 400 de kilometri pe oră. Cu toate acestea, mai aproape de suprafaţa planetei, atmosfera este extrem de liniştită şi există un efect de seră în urma căruia temperaturile la sol sunt foarte ridicate. La 80 de kilometri altitudine, există un strat care absoarbe razele ultraviolete ale soarelui şi a cărui existenţă nu a putut fi explicată până în prezent.

Venus este acoperită cu o pătură formată din nori cu o compoziţie surprinzătoare: acid sulfuric, dioxid de carbon şi particule solide.

Datele existente arată că 85 la sută din suprafaţa planetei este formată din câmpii, elementele dominante fiind platourile Afrodita Terra şi Ishtar Terra. Studiile efectuate până acum au dus la descoperirea a peste 800 de cratere vulcanice, cu diametre de la 2 la 280 de kilometri, însă nu se ştie deocamdată dacă aceşti vulcani sunt activi. Cel mai înalt punct de pe Venus este vârful Maxwell, care are 11.800 de metri altitudine. (Mediafax)
March
Cotidianul grec "To Vima" , citat de AFP, informeaza ca agentii de securitate ai Aeroportului International din Atena au fost surprinsi sa constate ca trecerea unei femei din Marea Britanie, in virsta de 40 de ani, printr-un portal de detectare a metalelor, a declansat alarma nu pentru ca ar fi avut ascunsa vreo arma, ci pentru ca purta o... centura de castitate ! Turista a fost autorizata sa-si continue calatoria , pe raspunderea pilotului. Britanica le-a spus politistilor ca sotul ei a obligat-o sa poarte centura pentru a se asigura ca nu va avea nici o relatie extraconjugala pe timpul scurtului ei sejur in Grecia.

Bine ca nu i-a pus si o masca pe fata, a la Hanibal Lecter .

Mare-i gradina lui Dumnezeu !
SORIN
Si multi ii sar gardu, poarta fiind deschisa ohyeah.gif

Sorin.
March
Sorine, oare i-o fi montat si ea lui ceva la plecare ? Vreo cutie de bere goala cu gaurica ?! rofl.gif
March
O carte postala soseste la destinatie dupa 50 de ani !! Distanta dintre expeditor si destinatar : 150 km !
Nuuuu...stati linistiti ! Nu-i vorba despre posta romana ! tongue.gif Ci de cea suedeza ! clapping.gif
March
Atentie ! Nevestele prin internet o pot sfarsi rau de tot !
March
„Staruri” porno fara voie
March
Un individ infectat cu virusul HIV terorizeaza populatia orasului rus Ekaterinburg ! Ataca oamenii si le injecteaza sangele lui !!
March
Aici le puteti vedea la lucru pe Nadia Coroi, Daniela Gyorfi si Laura Andresan !
March
Dupa scandalul Kate Moss - cocaina, unul si mai si ! Super-modelul Carolyn Murphy - film"hardcore" cu fostul ei sot !
March
Actrita Eva Longoria ( Gabrielle Solis in 'Neveste disperate") : " Am avut primul orgasm la 26 de ani " rolleyes.gif Despre faptul ca ii plac foarte mult "vibratoarele" tongue.gif si despre alte stupiditati aici
talusa
QUOTE (March @ 9 Nov 2005, 05:47 PM)
Actrita Eva Longoria ( Gabrielle Solis in 'Neveste disperate") : " Am avut primul orgasm la 26 de ani " rolleyes.gif Despre faptul ca ii plac foarte mult "vibratoarele" tongue.gif si despre alte stupiditati aici

O stire intradevar SENZATIONALA!!

Dar....nu mai putin senzationala decat faptul ca Politica Externa a devenit un topic de profetii si alte aberatii religioase!

Am auzit ca, sub influenta lui ABISA-LA, Mihai a hotarat sa se calugareasca[si asa el este "mana care sterge"!!!...adica practica "LUCRUL MANUAL"]
March
Politia din Tampa,Florida a saltat doua membre ale unei formatii de cheerleaders ( animatoarele alea care tipa si danseaza la inceputul si in pauzele unui eveniment sportiv din SUA) pentru ca au tulburat linistea publica printr-o partida de amor in wc-ul unui bar din localitate.
talusa
QUOTE (March @ 9 Nov 2005, 08:18 PM)
Politia din Tampa,Florida a saltat doua membre ale unei formatii de cheerleaders ( animatoarele alea care tipa si danseaza la inceputul si in pauzele unui eveniment sportiv din SUA) pentru ca au tulburat linistea publica printr-o partida de amor in wc-ul unui bar din localitate.

Era si "nevrednicul" in WC????
Ca...de aici a cam disparut!
March
Serbia - Anticonceptie cu socuri electrice ohmy.gif

In Serbia este la moda un nou mijloc de contraceptie: electrocutarea testiculelor. Potrivit doctorului Sava Bojovic, expert in fertilitate, socurile electrice de joasa intensitate duc la "adormirea" spermei. "Cuplurile pot face sex fara sa se teama de o sarcina timp de 10 zile", a adaugat specialistul.
("Jurnalul National")
Felina
Stai sa vezi si efectele secundare! laugh.gif Daca inca nu s-au aflat, se vor afla in anii urmatori. Brrr!
Oiski-Poiski
Astroloaga Marina Bai a dat in judecata NASA si a cerut o compensatie de 8,7 Miliarde Rubel ( 225 milioane Euro) .
Nasa a indraznit sa strice balanta naturala a universului cand a tintit 4 iulie cometa Tempel 1. Prin experimentul Deep Impact expertii de la NASA vor sa afle mai multe detalii despre Sistemul nostru solar.

Ma gandesc pe cine sa dau eu in judecata ca mi-a stricat balanta mea interioara ? hmm.gif hmm.gif
March
Criza de donatori de sperma in Marea Britanie ! Precis vor creste numarul de solicitari de viza la Bucuresti laugh.gif
March
Noile instructiuni ale Food and Drug Administration din SUA impun ca pe ambalajul prezervativelor sa fie mentionat faptul ca folosirea acestuia reduce dar nu inlatura riscul graviditatii precum si riscul transmiterii bolilor sexuale !
March
In atentia amatorilor de divertismente wink.gif

(...) jucariile sexuale pot transmite unele boli genitale. laugh.gif ( mai multe aici )
March
30 de ani de puscaria a primit o americana de 41 de ani pentru ca organiza orgii sexuale cu alcool si droguri pentru 8 baieti de liceu !
March
Mata Hari din Kiev, in asternutul unui diplomat roman laugh.gif
March
Abia iesita din puscarie, fosta "madam" a Hollywood-ului Heidi Fleiss va deschide in Nevada un bordel pentru femei ! Deocamdata este in cautare de armasari tongue.gif
March
Romancutzele au pariat ca nu fac sex in post rolleyes.gif laugh.gif
SORIN
Zarqawi

Zvonuri in lumea araba ca a mierlit-o azi la pranz in Mosoul in nordul Irak-lui!!

Sorin.
March
QUOTE (SORIN @ 20 Nov 2005, 07:05 PM)
Zarqawi

Zvonuri in lumea araba ca a mierlit-o azi la pranz in Mosoul in nordul Irak-lui!!

Sorin.

Da Doamne !
SORIN
http://www.elaph.com/

Sorin.

ps. habar nu am ce scrie acolo, dar asa am visat...poate ne ajuta cineva cu traduerea"?? ohyeah.gif
March
Uite aici ceva mai vesel care nu are nevoie de traducere ! biggrin.gif

PROSTITUATELE CU SECERA SI CIOCAN

SORIN
Nu stiu de ce Coane...dar m-au luat iar dracii sad.gif Cica sex pe un sapun Nivea devil.gif

Sorin.
March
Stai, stai ! Sapun Nivea de la faimosul shop comunist ! Nu Cheia de la alimentara boborului !
March
Cel mai inalt om din lume are 2,53 metri

Cel mai inalt om din toate timpurile, americanul Robert Wadlow, care masura 2,72 metri, va fi, probabil, in scurt timp, depasit de ucraineanul Leonid Stadnik, care la cei 33 de ani ai sai, continua sa creasca, desi are deja 2,53 metri.
Ucraineanul l-a depasit deja cu 17 centimetri pe cel mai inalt om din lume, aflat inca in viata, al carui nume, Radhouane Charbib, este pomenit si in Cartea Recordurilor.

Pentru Leonid, insa, perspectiva de a deveni recordmen nu este deloc imbucuratoare, atat timp cat inaltimea ii aduce doar dezavantaje. Pe langa durerile insuportabile de genunchi, datorate cresterii continue, ucraineanul este nevoit sa circule doar pe jos, o calatorie cu tramvaiul sau masina mica fiind pentru el un adevarat cosmar.
Desi n-a fost nici in copilarie un pitic, Leonid a inceput sa creasca ametitor de repede incepand cu varsta de 14 ani, in urma unei operatii. Momentan, gigantul locuieste impreuna cu mama sa, intr-un mic satuc, aflat la 200 kilometri de Kiev, ocupatiile sale de baza fiind gradinaritul si cresterea vacilor.
Prietenii uriasului, care il descriu ca fiind un om cu o inima de aur si complet dezinteresat, vor sa-i faca acestuia o surpriza organizand o excursie in Carpati, pentru a-i demonstra ca poate fi, totusi, intrecut in inaltime.


March
Ai probleme cu dintii? Mananca o ciocolata si-ai rezolvat problema. Dar nu uita, spala-te pe dinti pentru a preveni obezitatea. Iar daca tot vrei sa slabesti, stai cu nasul in borcanul cu piper. Esti stresat? Fa sex la birou pentru ca te relaxeaza. Si poate nu stiai dar in curand vei putea lua de la farmacii Ecstasy pentru a scapa de boli.
IESEANUL a facut o trecere in revista a celor mai ciudate descoperiri din ultima perioada. Concluzia: cate minti stralucite, atatea lucruri trasnite
March
In atentia domnilor dar mai ales a doamnelor ( domnisoarele n-au voie sa citeasca ) :

Fotoliu-pat pentru 100 pozitii de facut sex

Un scaun pentru sex, un fel de pat-masuta-fotoliu-canapea-masa de masaj, a socat locuitorii din oraselul Lanzhou, China. Potrivit firmei producatoare, cu ajutorul acestui scaun multifunctional, botezat “armonia alcovului”, un cuplu poate adopta peste 100 de pozitii, care mai de care mai fanteziste. Bineinteles, scaunul se livreaza cu un “manual de instructiuni”, dotat cu explicatii si poze demonstrative.


Vizionati acesta "scula" magnifica aici :
http://www.evz.ro/images/?image_name=20040418chair
ducoro
QUOTE (March @ 25 Nov 2005, 07:50 PM)
In atentia domnilor dar mai ales a doamnelor ( domnisoarele n-au voie sa citeasca ) :

[i]Fotoliu-pat pentru 100 pozitii de facut sex

Un scaun pentru sex, un fel de pat-masuta-fotoliu-canapea-masa de masaj, a socat locuitorii din oraselul Lanzhou, China. Potrivit firmei producatoare, cu ajutorul acestui scaun multifunctional, botezat “armonia alcovului”, un cuplu poate adopta peste 100 de pozitii, care mai de care mai fanteziste.

Acest pat ar trebui exportat la kamikazieni ca in felul acesta sa se renunte la serviciile barbatilor si sa scada natalitatea.
ducoro
http://www.evenimentulzilei.ro/politica/?news_id=204417
oare pe care sa-l inteleg, primul paragraf sau al doilea??????

Debarcarea

1.Primul premier de dupa Revolutie a avut de-a lungul carierei politice doua momente care l-au indepartat de putere: mineriada din septembrie 1991 si alegerile pentru presedintia PD in 2001. Venirea minerilor a insemnat demiterea lui Petre Roman din fruntea guvernului. „A fost, dupa cum spun unii specialisti, o lovitura de stat. Un guvern ales democratic, care se bucura de un foarte larg sprijin popular, a fost inlaturat prin violenta si faradelege. Venirea minerilor nu avea nicio justificare. Stiam ca sosirea lor poate provoca dezordine”, spune Roman.


2.Referitor la actuala guvernare, Roman este total nemultumit de atitudinea lui Traian Basescu: „Nu am vazut pana acum in Romania un sef al statului care sa loveasca in propriul sau guvern, sa minimalizeze guvernul sau sa creeze conflicte impotriva acestuia.”
uneori suntem ceea ce ne vrem sa fim.Grija mare d-le Roman sad.gif smile.gif
axel
Si unde este senzationalul?
ducoro
In perfidia politicianistica a acestui cetatean care uita ca de fapt Iliescu a dat in el cit a putut.De fapt l-a schimbat .
Cucu Mucu
QUOTE
In perfidia politicianistica

Aceste cuvinte ne doare!
March
Sunt femeile pregatite sa plateasca pentru sex intr-o "ferma de armasari" ?!
Kyklos
Orasul Fucking a ramas fara indicatoare


Primarul unui oras austriac numit Fucking le-a cerut turistilor britanici sa inceteze sa mai fure indicatoarele cu numele orasului, transmite site-ul Ananova. Siegfried Hauppl spune ca oraselul atrage intotdeauna atentia turistilor care trec pe langa Salzburg, din cauza semnificatiei pe care o are numele sau in limba engleza. Cei mai multi turisti se opresc si se fotografiaza in fata indicatorului cu numele orasului, dar unii il fura pur si simplu. Desi localnicii sunt fericiti ca turistii isi cheltuie banii in orasul lor, autoritatile s-au saturat sa tot inlocuiasca indicatoarele luate pe post de suvenir. "Anul trecut am supus la vot daca schimbam numele orasului si s-a decis sa-l pastram. Pana la urma, Fucking exista de 800 de ani, cand probabil domnul f**k sau familia f**k s-a stabilit in regiune. Terminatia ?ing? a fost adaugata ulterior si inseamna ?asezare?", a spus primarul. "Stim cu totii ce inseamna acum, dar pentru noi e doar numele orasului unde traim", a adaugat acesta. Franz Duernsteiner, specialist in toponimie, spune ca locuitorii orasului sunt niste oameni foarte decenti. "Cei mai multi dintre ei vorbesc engleza si cand sunt intrebati de unde vin le este putin jena sa spuna"
Kyklos
Revelion fara petarde si pocnitori

Anul acesta, de Revelion, nu vom mai avea voie sa folosim petarde si pocnitori, iar cei care nu respecta prevederile legii risca amenzi cuprinse intre 30 si 60 milioane de lei vechi. Persoanele fizice au voie sa foloseasca, in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie, doar rachete, artificii si baterii de artificii, insa nu in mijloace de transport, in cladiri, pe drumuri publice si aleile pietonale.

sursa ADEVARUL
`````````
nefertiti-old
QUOTE (Vicos @ 28 Nov 2005, 09:59 PM)


Anul acesta, de Revelion, nu vom mai avea voie sa folosim petarde si pocnitori, iar cei care nu respecta prevederile legii risca amenzi cuprinse intre 30 si 60 milioane de lei vechi.

yay.gif Daca se si respecta e thumb_yello.gif .
jude
In multe locuri - slabe sanse. Asa se spunea si anul trecut, ca nu au voie decat in nu-stiu-ce zile, dar de pe 20 decembrie te puteai trezi oricand cu o petarda in gluga. hh.gif
Kyklos
Pe mine ma prins anul trecut doi politisti draguti ca bubuiam petarde smile.gif Avertisment am primit ....
March
Romancele sunt cele mai scumpe sclave sexuale de la Londra


Publicatia britanica saptamanala „The Telegraph“ a publicat un articol-ancheta in care a dezva luit imagini socante, preluate din inregistrari video, ale unor grupuri de femei inchise in beciuri sordide sapate sub moteluri. Tinere din Romania, Republica Moldova, Ucraina si Bulgaria sunt ntemnitate in buncare secrete in Macedonia, unde sunt folosite pentru sclavie sexuala si de unde sunt apoi traficate spre Marea Britanie. Victimelor, descoperite de politie intr-o serie de raiduri, le era permis sa iasa din buncare numai pentru a-si „servi clientii“ in camere din vecinatatea locatiilor secrete. Aceste femei tinute in beciuri se numara printre miile de tinere din tari din intreaga Europa de Est ademenite de bandele de traficanti spre Macedonia.
1.400 de lire sterline „bucata“
Initial, tinerelor femei li se promitea angajarea in slujbe precum ospatarite, dansatoare sau „au pair“, fiind apoi fortate sa se prostitueze inainte de a fi vandute traficantilor de persoane. Intr-o serie de investigatii efectuate sub acoperire, jurnalistii de la „The Telegraph“ au descoperit ca „pretul“ la care pot fi cumparate femeile din Romania este de 1.400 de lire sterline „bucata“. Multe dintre victime ajung in Marea Britanie fiind tinute in sclavie sexuala de bande de traficanti albanezi care, potrivit Scotland Yard, controleaza in prezent aproape toate retelele de prostitutie din Londra. Ingrijorarea crescanda legata de valul de femei est-europene traficate in Marea Britanie si transformate in sclave sexuale l-a determinat pe premierul Tony Blair sa declare razboi retelelor de traficanti.
Vandute individual si in grup
Dupa ce sunt cumparate din Romania, Bulgaria, Ucraina si Moldova, tinerele femei sunt duse in Marea Britanie, insa anterior sunt tinute cateva luni in Macedonia, unde li se pierde urma. Jurnalistii de la „The Telegraph“ au patruns in buncarele macedonene unde fetele erau drogate, batute, lasate sa moara de foame, in conditii inumane, fara suficienta lumina sau aer, dormind pe niste saltele uzate. La sesizarea ziaristilor, politia a efectuat raiduri, dupa care femeile au fost duse la un adapost special, unde au primit ingrijiri medicale si consiliere psihologica. Femeile au declarat ca, in functie de cat de bine aratau, traficantii de carne vie le vindeau „la gramada sau la bucata“, ajungand sa faca tranzactii chiar si de 100.000 de lire sterline saptamanal. (ALINA VLAD - "Atac")
ducoro
Iorgovan,"taticul CONSTITUTIEI" ieri de la tribuna plenului l-a facut cartofor si infractor pe presedintele ROMANIEI.Nu si-a cerut scuze deoarece erau pareri politice si beneficiaza de "imunitate".Este posibil. mad.gif sad.gif hh.gif
Kyklos
Persoana acuzata pentru atacuri "bot net"

Un tanar de 20 de ani, acuzat ca a utilizat mii de computere deturnate, sau "bot net-uri", pentru a deteriora sisteme si
a trimite cantitati imense de mesaje spam pe Internet, a fost arestat saptamana trecuta, marcand prima acuzare de acest tip.
Jeanson James Ancheta, un binecunoscut membru al "Botmaster Underground" - o retea de hackeri specializati in atacuri bot
- a fost inchis dupa ce a fost descoperit de agentii FBI in Los Angeles. Un bot este un program ce se auto instaleaza
pe furis pe un computer si permite hackerului sa preia controlul asupra computerului infectat.
Bot net este o retea de asemenea computere robot, care isi pot uni puterea pentru a crea pagube considerabile
sau pentru a trimite cantitati imense de spam. Potrivit avocatilor, acuzatia este unica, deoarece, spre deosebire de
cazurile anterioare, Ancheta a fost acuzat ca a profitat de atacurile sale - prin vanzarea de acces la "bot net-urile"
lui altor hackeri si instalarea de adware - software care distribuie reclame pe computerele infectate.
In mod normal in aceste cazuri, persoanele seteaza sistemele, de exemplu, pentru atacuri denial-of-service,
atacurile nefiind pentru profitul lor, ci mai degraba pentru faima lor. Acesta este primul caz cunoscut in care o
persoana
utilizeze diferite computere bot pentru a face bani. Ancheta a fost inculpat pentru 17 infractiuni federale precum
conspiratie, transmiterea reusita de cod pe un computer protejat, transmiterea de cod pe un computer guvernamental,
accesarea unui computer protejat pentru a comite fraude si spalare de bani. Daca va fi gasit vinovat pentru toate cele 17
acuzatii, Ancheta ar putea primi o pedeapsa maxima de 50 de ani de inchisoare. Procurorii nu au specificat numele companiilor
care l-au platit pe Ancheta, insa se pare ca acestea nu au stiut ca au incalcat vreo lege.
Ancheta a castigat aproape 60.000$ din instalarea de adware, bani utilizati pentru a plati pentru servere
de pe care sa fie lansate noi atacuri, echipamente tehnice si un BMW. Printre computerele atacate de Ancheta se
afla computere ale Diviziei de Armament a US Naval Air Warfare Center din China Lake, California si ale Departamentului
de Aparare al SUA.

Sursa: SmartNews
March
Fondatorul revistei Playboy vrea sa fie inhumat alaturi de Marilyn Monroe rolleyes.gif

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, vrea sa fie inhumat alaturi de celebra Marilyn Monroe, informeaza site-ul Yahoo!News.
Controversatul Hefner, in virsta de 79 de ani, isi doreste ca trupul sau sa fie ingropat in Cimitirul "Westwood", din Los Angeles, chiar linga mormintul starului din "Some Like It Hot".
"Toti prietenii mei cei mai buni se afla acolo - Mel Torme, Buddy Rich si Dorothy Stratton. Cind am aflat ca locul de linga mormintul lui Marilyn este liber, am stiut ca ma asteapta pe mine. Marilyn este cea mai importanta figura din industria sexului, in secolul al XX-lea", a declarat Hefner.
Potrivit sursei citate, in acest cimitir se mai afla mormintele lui Jack Lemmon, Dean Martin, Walter Matthau si Minnie Ripperton.
(" Obiectiv de Suceava")
Kyklos
In multe tari ale lumii viata sexuala a cetatenilor e reglementata in amanunt de legi care de care mai ciudate.
In Bahrein medicii de sex masculin pot examina organele genitale ale unei femei, insa le este interzis sa se uite
in mod direct la acestea.
De aceea, ginecologii din aceasta tara trebuie sa opereze numai prin intermediul unei oglinzi.
Totodata, musulmanii nu au voie sa priveasca organele genitale ale unui cadavru, fapt pentru care zona intima
a celui decedat trebuie acoperita tot timpul cu o caramida sau cu o bucata de lemn.
Cele mai multe tari din Orientul Mijlociu recunosc urmatoarea lege islamica:
"Dupa intretinerea unui contact sexual cu un miel,
este un pacat capital acela de a-i manca apoi carnea".
in Liban barbatii au permisiunea legala de a avea contacte sexuale cu animalele,
insa numai atunci cand necuvantatoarele sunt de sex feminin.
intretinerea unui contact sexual cu un animal mascul e pedepsita cu moartea.
Urmeaza una dintre cele mai absurde legi promulgate vreodata
in Indonezia pedeapsa pentru masturbare este decapitarea!
in Guam exista barbati a caror meserie este aceea de a calatori prin tara si de a deflora tinerele virgine,
care ii platesc pentru privilegiul de a intretine o relatie sexuala pentru prima oara.
Motivul? O lege din Guam interzice virginelor sa se casatoreasca.
in Hong Kong o femeie inselata nu va fi condamnata la inchisoare daca isi ucide sotul infidel,
dar numai daca va reusi sa faca acest lucru cu mainile goale
in schimb, un barbat inselat isi poate ucide sotia prin orice maniera doreste.
Vanzatoarele cu sanii goi sunt legale in Liverpool, dar numai in pescariile unde se vand pesti tropicali.
O alta lege ultra-bizara e una careia trebuie sa i se supuna locuitorii din Cali,
Columbia: o femeie poate avea contacte sexuale numai si numai cu sotul sau, iar prima oara cand se intampla acest lucru,
mama acesteia trebuie sa se afle in aceeasi camera si sa asiste la acest eveniment.

sursa LIBERTATEA
`~`~`~`~`~`~`~
March
Jack Nicholson si-a intrerupt o partida de sex pentru a manca un mar laugh.gif

Biografia actorului, semnata cu un nume fictiv, Edward Douglas, face
cunoscut si faptul ca Jack Nicholson este in stare sa faca dragoste
de cel putin 7 ori la rand. Jack Nicholson, supra-numit "Marele
Seducator", a iu-bit multe femei la viata sa. Auto-rul o citeaza pe
una dintre aces-tea, o fosta amanta a actorului: "Putea sa faca
dragoste intrea-ga noapte. Am incetat sa mai numar dupa a saptea
repriza de sex", a declarat femeia, al carui nu-me nu a fost facut
cunoscut. Tot ea a povestit ca, la un moment dat, in toiul unei
reprize de amor, Jack Nicholson s-a ridicat brusc din pat si a
parasit incaperea pentru a manca un mar. Dupa ce din fruct n-a ramas
decat cotorul, Nichol-son s-a intors si si-a reluat activi-tatea de
parca nimic nu s-ar fi intamplat. In ceea ce priveste idei-le fixe
ale actorului, Jack Nichol-son este convins ca unei femei nu trebuie
sa-i spui niciodata ade-varul. Ea trebuie sa fie mintita
. ("Actualitatea")
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.