Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Stiri Senzationale
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Stirile zilei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
dead-cat
ce echipament de tortura? unsure.gif
l-or fi luat de la fetish-shop huh.gif
March
Da' "pliciul" nu-i echipament de tortura ? Ca Bahmuteanca se vaicarea la "Dan Scandalescu Show" ca Prigoana tongue.gif , sotul ei , o batea cu acest instrument de omorat mustele. biggrin.gif
Cla
Si cum sta treaba cu sucitorul?? tongue.gif
Mircea22
Sucitorul este cea mai teribila arma de autoaparare, dar nu numai.
Poti sa-l iei si in masina sau chiar avion. cool.gif
ilie
Aia cu pliciul pe mine m-a dat gata! Nu mi-ar fi trecut prin minte...dar de acum o s-o recomand la toti smile.gif)
Michelle
mie mi-a placut faza in care el dezvaluie ca-n bancu' cu radio Erevan ca da...a fost la o operatie estetica ...dar nu era la genunchi ...era la sani...si nu era pentru o cicatrice ...era ca sa-si monteze silicoane....iar Diaconescu...da,de unde stiti? pai io am pansat-o, zice Prigoana! rofl.gif
ilie
thumb_yello.gif rofl.gif
nefertiti-old
"Test al adevărului" pentru găsirea Atlantidei


Cercetătorii care participă la congresul internaţional din Grecia privind mitul Atlantidei au elaborat o listă cu 24 de criterii pe care trebuie să le îndeplinească orice presupusă locaţie a oraşului mitic pentru a fi credibilă, transmite AFP.
"Această listă exclude majoritatea locaţiilor menţionate până acum în legătură cu amplasarea Atlantidei, în special Santorin", în timp ce insula vulcanică a Cicladelor este una dintre posibilele locaţii menţionate în literatura consacrată continentului dispărut, a declarat Spyros Pavlidis, profesor la Universitatea din Salonic.

Aproape toţi participanţii la congres, până acum divizaţi în ceea ce priveşte veridicitatea poveştii relatate de Platon, "s-au înţeles asupra acestor criterii", a adăugat el.

Congresul, care este prima reuniune ştiinţifică privind Atlantida, s-a încheiat miercuri seară.

Cercetătorii care studiază povestea Atlantidei trebuie să ţină cont de faptul că locaţia ei este "o insulă sau resturile unei insule", unde s-a aflat o civilizaţie dezvoltată şi maritimă, formată dintr-o câmpie înconjurată de munţi, a declarat geologul elen Georges Vougioukalakis.

Lista de criterii a fost stabilită "numai în baza scrierilor lui Platon", a declarat Stavros Papamarinopoulos, profesor de geofizică la Universitatea din Patras. (Mediafax)
abis
Cel mai stupid proces: in Franta o companie de transport da oamenii in judecata pentru ca se duc la serviciu cu masina personala in loc sa mearga cu autobuzul!

Compania vrea ca pe langa amenda pe care cere sa o plateasca cele cinci persoane "vinovate", sa le mai fie si confiscate masinile.
ilie
Asta e inceputul sfarsitului civilizatiilor "vestice", procesele...
Endgegner
Noul Logan de teren...a must have blink.gif

user posted image

The most expensive car ever, Dacia Logan is produced in a huge plant located in Vaslui, Romania by the well-known french automotive producer Mahindra. The Logan comes in 4 versions: Variance, Predator, Libido and Ampersand. Its engine is a 6-liter V12, similar to the ones used by NASA spaceships. It has a 6-gear gearbox (5 backwards and 1 sideways)thus being able to attain a speed of "a bit slower".It is also available a warp speed module ( up to ten warp ), ( 1warp = speed of light ), but is limited with a DOS (denial of Speed) Box, that can be hacked. The car is painted in 3 colours (red, yellow and blue, like Romania's flag) by former mayor of Cluj, Funar. Sometimes reffered to as "the hungarian Maybach", the Logan is to be produced in new plants located in Russia, Irak and Afghanistan, well-known high-tech, low-cost producers. The Logan's estimated cost is unknown, as this is kept confidential by the company's officials. Not even the buyers know how much they actually spend for this piece of art. The most important feature of the Logan is its computer, which can simultaneously play manele, display the clock in 4 languages and increase fuel consumption. It runs with a version of Windows, known as LE (Logan or Logout from life Edition (LLE)), slightly similar to XP and 3.11. Finally, this brilliant car has an anti-virus protection that uses the latest in security, Norton AntiVirus, and a Microsoft Fire-Wall system (when you crash the car, the wall is still standing, but the fire will spread upwords.).

This car was, is, will be never sold , because it stinks. So, if you want to buy a car, you better get a bike.

E.B.E.
Source: Uncyclopedia. rolleyes.gif
nefertiti-old
Două pergamente antice au fost descoperite în deşertul Iudeea

Două pergamente datând din timpul ultimei revolte a evreilor împotriva romanilor, care a avut loc în Iudeea în anul 135 e.n., au fost descoperite în apropierea Mării Moarte, a anunţat, vineri, Departamentul israelian pentru Antichităţi, citat de AFP.

Pe cele două pergamente sunt scrise în ebraică extrase din unul dintre volumele Torei. Documentele au fost descoperite în peştera Nahal Arougot, în apropierea izvorului râului Ein Guedi din Deşertul Iudeea, la graniţa dintre Cisiordania şi Israel.

"Toate datele de care dispunem indică faptul că aceste pergamente sunt autentice", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Antichităţi, Osnat Gouez, care a subliniat importanţa documentelor.

Este prima dată după jumătate de secol când sunt descoperite astfel de pergamente.

Pergamente datând din aceeaşi perioadă, cea a revoltei de la Bar Kochba din anul 130, au fost găsite, în perioada 1952 -1961, în acelaşi sector din apropierea Mării Moarte, în timpul cercetărilor efectuate pe teritoriul israelian.

Ultimele pergamente au fost găsite de beduinii care căutau în peşteri obiecte şi oale vechi pe care intenţionau să le vândă.

Profesorul de arheologie Hanan Eshel de la Universitatea Bar Ilan, care este specialist în epoca romană şi Biblie, a fost chemat în august 2004 să autentifice pergamentele şi le-a achiziţionat în schimbul a 3.000 de dolari.

În momentul în care au fost descoperite, în interiorul unei grote, pergamentele erau acoperite cu un strat gros de praf care le-a protejat timp de 2.000 de ani.

În aceeaşi regiune, însă la o distanţă de circa 50 de kilometri, au fost descoperite, în 1947, Manuscrisele de la Marea Moartă, scrise cu două secole mai devreme, în perioada vieţii lui IIsus Christos. (Mediafax)
nefertiti-old
Mie asta mi se pare reportajul zilei.
nefertiti-old
Femeile pierd trei ani din viaţă gătind

Femeile din Marea Britanie petrec mai mult de trei ani din viaţă gătind, potrivit unui sondaj citat de ediţia electronică a tabloidului The Sun.

Femeile petrec peste 450 de ore – adică 19 zile – în fiecare an pentru a face de mâncare, în timp ce bărbaţii alocă acestei activităţi o perioadă cu 25 la sută mai mică.

În total, femeile britanice alocă gătitului, în timpul întregii lor vieţi, mai mult de doi ani şi jumătate - cu o jumătate de an mai mult decât perioada pe care o petrec mâncând.

Mai mult de jumătate dintre persoanele implicate în sondaj gătesc o masă de duminică pentru care alocă în mod normal circa două ore. Astfel, la perioada totală alocată gătitului se mai adaugă 236 de zile pentru masa de duminică pe parcursul întregii vieţi.

Deşi gătitul durează mult, mâncatul mesei de duminică le ia britanicilor, pe parcursul vieţii, 39 de zile. (Mediafax)



Gagici, afara din bucatarie, repede! spoton.gif
mutulica
Nefe, frumos articolul despre jandarmi. Face diferenta intre profesionistii ordinii si ciurry burry stradali care se numesc politisti la noi.

cit despre femeile britanice care stau mult la bucatarie... hmmm, o sa iti spun ceva ce o sa te mire. In UK este inca impamintenita traditia ca barbatul muceste si femeia tine casa. Sunt inca extrem de multe familii unde asta e lege. Abia generatia care se ridica acum incepe sa schimbe ceva, dar inca si in generatiile tinere nu se simte o schimbare foarte radicala.
Iar daca mergi in Irlanda sau in Walles, traditia este si mai evidenta!
Cla
Oare cati ani din viata pierd palavragind? spoton.gif
nefertiti-old
Mutu, articolul cu jandarmii mi-a placut si mie, pentru ca arata mai multe aspecte interesante. Pe de o parte ca militistii de strada, cum le zici, sunt inutili si, pe de alta, ca romanul stie doar de frica. Si inca ceva: nu pot sa nu ma gandesc ca o sa inceapa sa se teama si ai nostri de bombe pe la metrou. Brrr...

Faza cu femeile si statul la cratita cred ca merita un topic separat... ohyeah.gif
mutulica
mda... ce e mai grav este ca militistii de trotuar sunt asa si din cauza sistemului putred. sistemul e cel ce i-a adus in halul in care se afla, decrepiti si timpiti... pentru ca sistemul este de asa fel connstruit incit profesionistii si cei ce cred in ordine nu vor sta niciodata acolo ca sa se faca de ris
March
Un american inventeaza anul de 364 de zile si o saptamana a nimanui laugh.gif

Un fizician american a inventat un nou calendar, in care in fiecare an, aceeasi data cade in aceeasi zi a saptamanii.

Calendarul folosit in prezent are 365 de zile si a fost creat de Papa Gregoriu in 1582 pentru a sincroniza lungimea anului cu anotimpurile. Dar, deoarece o rotatie a Pamantului in jurul Soarelui dureaza 365,24 zile, este nevoie de adaugarea unui an bisect, de 366 de zile, din patru in patru ani. In calendarul gregorian, aceeasi data, Anul Nou de exemplu, cade in zile diferite ale saptamanii, deoarece numarul zilelor anului nu se imparte exact la numarul zilelor saptamanii. Dick Henry, fizician in Baltimore, Maryland, a creat un calendar care foloseste 364 de zile. Dupa acesta, un an are fix 52 de saptamani,
iar lunile martie, iunie, septembrie si decembrie au fiecare cate 31 de zile, in timp ce celelalte luni au cate 30. Pentru a sincroniza calendarul cu anotimpurile, Henry a adaugat o saptamana in plus, care nu face parte din nici o luna, la fiecare cinci sau sase ani. Aceasta a fost numita Saptamana lui Newton, in memoria fizicianului sau preferat, Isaac Newton.

Calendarul lui Henry are avantajul ca ziua de Craciun cade intotdeauna duminica, insa cei nascuti in zile precum 31 ianuarie si-ar pierde zilele de nastere. "Cred ca un asemenea calendar ar fi extrem de folositor", este de parere Owen Gingerich, astronom si istoric al stiintei la Universitatea Harvard. Potrivit acestuia, nici calendarul gregorian nu a fost acceptat imediat de toate tarile, Marea Britanie adoptandu-l abia in 1752, cu aproape 200 de ani dupa ce Roma incepuse sa-l foloseasca.
(PRAHOVA

abis
Ucraina desfiinteaza serviciul de politie rutiera, pe motiv ca este prea corupt pentru a putea fi reformat!

În Ucraina va dispare în curând poliţia rutieră, prea coruptă ca să poată fi reformată în vreun fel, preşedintele Victor Iuşcenko urmând să semneze un decret în acest sens.
Liderul ucrainean a cerut deja elaborarea decretului, prin care poliţiei rutiere i se va pune cruce, un departament unde lucrează nu mai puţin de 23.000 de persoane.

Victor Iuşcenko îşi justifică decizia prin aceea că toate eforturile depuse de guvern în vederea eliminării corupţiei din rândurile poliţiei rutiere n-au dus nicăieri.

"S-au discreditat", spune liderul de la Kiev.

Poliţia rutieră e extrem de detestată, nu numai fiindcă fluierătura poliţistului, urmată de oprirea maşinii, e urmată imediat de o amendă, dar poliţiştii cer adesea mită ca să te lase în pace.

Victor Iuşcenko spune că i-a avertizat pe ofcialii de la departamentul poliţiei rutiere că dacă se mai ascund cu capul în nisip şi nu fac nimic, o să-şi ia adio de la slujbe.

Ministerul de interne preferă să privească spre viitor, spunând că viitorul serviciu de patrulare se va ridica la înălţimea standardelor europene.

Iar guvernul va sta cu ochii pe el, să vadă dacă nu va continuă practicile oneroase ale actualei poliţii rutiere.

Preşedintele Iuşcenko şi-a propus încă ceva - să-i convingă pe oficialii de la interne s-o mai lase cu înjuratul.

"Să înjure acasă, dacă vor. Adică nu, a mai spus Iuşcenko, ar fi bine dacă nici acasă n-aţi înjura. Sunteţi funcţionari de stat. Încercaţi să vorbiţi fără să înjuraţi. Ori vă obişnuiţi aşa, ori vă daţi demisia. "


carrad
ha ha ha
asta e geniala!
la noi ar trebui sa desfiinteze muuult mai multe institutii din astea! de fapt, cred ca ar trebui sa-nceapa chiar cu ei!

in fine, in masura in care vor aduce oameni noi, formati in alt spirit decat acela al sovietelor, poate vor reusi!
dar stai si te intrebi: de unde, mama, atatia oameni noi? si cine-i va fi invatand pe acestia ce au de facut?
spoton.gif
Felina
QUOTE (carrad @ 19 Jul 2005, 05:16 PM)
ha ha ha
asta e geniala!
la noi ar trebui sa desfiinteze muuult mai multe institutii din astea! de fapt, cred ca ar trebui sa-nceapa chiar cu ei!


Asa-i ca nu-ti imaginezi ceva mai rau ca la noi?
Dar crede-ma ca se poate mult mai rau! Cunosc persoane din Ucraina, asa am auzit povesti de pe la ei. E mult mai rau ca la noi, din pacate pentru ei.

Oricum, masura mi se pare demna de admiratie! O materializare a expresiei 'a taia raul din radacina' cum n-am mai auzit. thumb_yello.gif
nefertiti-old
Canadienii care credeau în existenţa lui Sasquatch, o creatură umanoidă mitică, un fel de Yeti nord-american, au fost dezamăgiţi joi, după ce s-a anunţat că un eşantion de păr despre care se credea că i-ar aparţine este de fapt de bizon, transmite AFP.
Un specialist în genetica animalelor sălbatice de la Universitatea din Alberta, dr. David Coltman, a acceptat să analizeze un smoc de păr descoperit de locuitorii din Teslin, nord-vestul Canadei despre care credeau că ar aparţine lui Sasquatch.

Coltman a anunţat însă, joi, că, după ce analizat ADN-ul, nu are nici o îndoială că părul este de bizon, a relatat presa canadiană.

Locuitorii din Teslin au afirmat că o creatură mare şi păroasă s-a plimbat prin apropierea caselor lor într-o noapte de la începutul lui iulie, lăsând un smoc de păr într-un boschet. Potrivit celor care susţin că au văzut creatura, aceasta ar avea o înălţime de trei metri şi ar avea braţe foarte lungi. De asemenea, creatura ar fi lăsat urme de paşi mult mai mari decât cele ale unui om. Aceasta a fost a doua oară în interval de un an când Sasquatch a fost văzut în regiune.

Dr. Coltman a declarat televiziunii CTV că eşantionul de păr nici nu era recent, sugerând că un farsor l-ar fi putut pune acolo unde a fost găsit. Cercetătorul a adăugat cu umor că cei care cred în existenţa lui Sasquatch pot sta liniştiţi, pentru că cercetările sale nu dovedesc propriu-zis că acesta nu există.

Poveştile despre existenţa unei creaturi bipede, păroase, care ar trăi în munţii din vestul Canadei nu sunt noi. Numele Sasquatch este de altfel derivat din cel pe care i l-au dat amerindienii înainte de sosirea europenilor pe continentul nord-american. În Statele Unite, o creatură similară este numită Bigfoot.

Legenda a început să capete contur la sfârşitul anilor '50, când un oarecare Roger Patterson a realizat într-un canion californian mai multe poze destul de vagi ale unei creaturi despre care afirma că este Bigfoot. Pentru unii, Patterson a dovedit existenţa creaturii, în timp ce alţii îl consideră un şarlatan.
nefertiti-old
Ploi de stele căzătoare în următoarele nopţi

Ploi de stele căzătoare vor putea fi observate cu ochiul liber în nopţile de 11 şi 12 august, Pământul aflându-se în această perioadă în curentul meteoric al Perseidelor, informează Institutul Astronomic al Academiei Române într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Ca în fiecare an în această perioadă, Pământul întâlneşte un nor de pietre si praf eliberate de cometa Swift-Turttle. Viteza particulelor de praf si frecarea lor cuaerul din atmosferă le încălzeşte, lansând astfel în urmă o "coada". Această trenă luminoasă este meteorul, numit şi "stea căzătoare", deşi nu are nimic în comun cu o stea, precizează Magda Stavinschi, directorul Institutului Astronomic al Academiei.

În nopţile de 11 şi 12 august, când va fi maximul de activitate, vor puteafi observaţi cu ochiul liber pâna la 30-50 de meteori.

"Luna ne ajută. Ea va fi la faza de Lună Plină abia pe 19 august", a precizat Magda Stavinschi.

Perseu este constelaţia în care se află radiantul acestor meteori, astfelcă acest fenomen anual este numit "Perseide".
Yvonne
Si uite asa ma scoti tu cu stirea aceasta din casa in toiul nopti.
dascalita
Unde tre' sa stam sa le vedem? ohmy.gif Din balcon se vede ploaia? blink.gif Hai ca fac o tura pe faleza si va spun daca am vazut stele cazatoare jamie.gif
nefertiti-old
QUOTE (dificila @ 11 Aug 2005, 08:39 AM)
Si uite asa ma scoti tu cu stirea aceasta din casa in toiul nopti.

whistling.gif
dascalita
N-am vazut stele cazatoare...dar am facut o plimbare frumoasa!
dascalita
wink.gif
March
Sobolanii se inmultesc asa de rapid incat pe o perioada de 18 luni o pereche poate avea peste un milion de descendenti !
Cla
Pai de ce mai crestem porci si nu sobolani, daca-s mai rentabili? blink.gif
Sobolan de Parma... licklips.gif rofl.gif
March
O rara si veche sticla de whiskey irlandez, de pe la sfarsitul anilor 1800, este pusa la vanzare pentru 100.000 de lire engleze ( cca $ 180.000) . Asupra pretului nu mai trebuie facut nici un comentariu ( sursa : whiskyandwines.com)

Si apropos de bautura, un procent de 0.7 % din populatia lumii se afla in stare de betie in orice moment dat !!
Mistinguett
Madonna (Ciccone-Ritchie) a cazut de pe cal in dimineata zilei cand implinea 47 de ani (16 aug). Si-a rupt 3 coaste, clavicula si mana.
March
Norocul ei ca nu si-a rupt instrumentul principal biggrin.gif
March
Inca una despre sobolani.
Cica un sobolan poate rezista fara sa bea apa o perioada mai lunga decat poate o camila !
March
IPS Teodosie pedeseanu tongue.gif refuza sa plateasca plateasca statului impozite de miliarde de lei !

http://evz.ro/dezvaluiri/?news_id=194998&P...3c9721576d9964a
March
Un sondaj recent dezvaluie faptul ca 99 % din bancnotele in circulatie in Londra prezinta urme de cocaina !!
March
Sa mai zica cineva ca Romania nu-i buricul pamantului laugh.gif


Regina Elisabeta a II-a se trage din vechea familie nobiliara ardeleana Kemeny
Manastireni, leaganul familiei regale britanice
tongue.gif
March
Productia anuala de tutun a SUA este mai mare decat cea de grau !

March
Niste idioti de rang inalt din serviciul de intendenta al armatei SUA au ordonat aprovizionare trupelor stationate in Europa cu un stoc de salata de tuna care ar fi ajuns pentru 80 de ani ! laugh.gif Greseala a fost descoperita de un sergent in momentul inceperii expedierii proviziei .
March
In loc de carne de tigru la gratar , carne de magar laugh.gif hh.gif

Un restaurant din orasul chinezesc Hailin, aflat langa o rezervatia naturala a tigrilor din provincia de nord-est avea afisat in meniu specialitate de carne de tigru ( 800 yuan portia) ce mergea impreuna cu un lichior cu flavoare de os de tigru ( 600 yuan sticla). Super delicatese, ce mai ! Si mai vindea si carne de tigru pentru acasa la pretul de 7000 yuani kilogramul.

Da' cum vanarea/sacrificarea tigrilor este interzisa prin lege, propietarul restaurantului a fost arestat iar restaurantul inchis. Buuun. Dar in apararea sa carciumarul a declarat ca pe meniu scria carne de tigru ca sa atraga clientii, dar de fapt carnea era de magar ( si asta o alta specialitate in acea zona, dar mult mai ieftina ) stropita cu ceva urina de tigru ca sa -i dea flavoare ! laugh.gif Politia a verificat, intr-adevar era carne de magar ( care nu-i interzisa in China) dar i-a confiscat carciumarului tot profitul plus i-a mai dat si o amenda de 2400 yuan . Ca sa recupereze acesta pierdere sarlatanul trebuie sa vanda friptura de magar, zilnic, un an de zile. tongue.gif
bdl
QUOTE (March @ 3 Sep 2005, 10:47 AM)
Niste idioti de rang inalt din serviciul de intendenta al armatei SUA au ordonat aprovizionare trupelor stationate in Europa cu un stoc de salata de tuna care ar fi ajuns pentru 80 de ani ! laugh.gif Greseala a fost descoperita de un sergent in momentul inceperii expedierii proviziei .

Era o chestie buna.....cica pestele are fosfor parca, dezvolta gindirea....daca provizia aia pe 80 de ani o mincau intr-o luna, poate ajuta la ceva.... tongue.gif

Iar ala cu restaurantul....mda, linga parlament sa-l puna in bucuresti....o sa aibe carne proaspata zilnic....nu de tigru, de magar.... wink.gif
axel
QUOTE (March @ 28 Aug 2005, 10:58 AM)
Un sondaj recent dezvaluie faptul ca 99 % din bancnotele in circulatie in Londra prezinta urme de cocaina !!

Si pe cine au intrebat in sondaj? Pe bancnote? biggrin.gif
March
Sondajele sunt de mai multe feluri, maistre ! tongue.gif
axel
Da. Sondaj cu multe intrebari si sondaj cu putine intrebari.
March
QUOTE (axel @ 12 Sep 2005, 09:36 AM)
Da. Sondaj cu multe intrebari si sondaj cu putine intrebari.

Mai nu te lasi pana nu te lamuresc. Ceea ce este bine, ca mai inveti. Sondajul poate fi de opinie( in jurul caruia de invarti tu aici de fata ) , determinarea calitatii unor marfuri prin sondaj ( se face in laborator), sondaj medical tongue.gif sondaj geologic, , s.a.m.d. Procentajul bancnotelor contaminate cu cocaina s-a facut prin sondarea unui lot reprezentativ. Capisci ?! Sau mai vrei tongue.gif
March
Una tot despre armata americana.

Cica ratiile de hrana uscata ale militarilor pot fi re-hidratate, la nevoie, si cu urina !
March
Atentie violatori ! S-ar putea sa va treziti cu instrumentul agatat ! laugh.gif

Kleinmond ( Africa de Sud ) : Ustensila anti-violator se numeste "Rapex" si a fost inventata de Sonet Ehlers. Este asemanatoare unui prezervativ captusit cu o multime de carlige asemanatoare cu dintii unui peste . Ustensila se introduce in vagin si cine indrazneste pe nepoftite . ... hatz, a sfeclit-o ! laugh.gif
carrad
rofl.gif asta da stire!
si daca uita posesoarea sa-l extraga inainte de sex liber consimtit? spoton.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.