Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Iojica
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mihai
Scrieri, ganduri, amintiri din viata forumistei factura veti putea citi in cadrul acestui Jurnal.

Lectura placuta! smile.gif
factura
Poate mi-e doar dor de bunicu'.

Azi am cunoscut-o pe Alejandra.Ea nu stie ca e Alejandra pentru ca Alejandra exista doar pentru mine.Deci, ea pentru ea ,nu e Alejandra.Stiam ca traieste.S-ar putea (totusi?)sa fie prea devreme.

Poate am obosit.Mereu poate.Intr-o vreme eram obsedata de bineinteles.Imi placea cum suna.Bineinteles.

Se repeta visul asta.Casa din copac.Deschid o poarta mare ,de lemn si intru in trunchiul unui copac.Sunt multe coridoare si fereste si crengi si mirosuri .Nu exista nici o scara.Nu stiu cum ajung sa ma plimb prin toate ungherele.Parca as fi in acelasi timp in toata casa.In vis,bunicu' mi-a zis ca am trei ingeri.Bunicu meu e mort.Cand eram mica ii ziceam tataie.Acum nu mai pot.Atunci mi se parea ca suna fals bunicu .Acum nu-i mai gasesc rostul lui tataie.

Asa vedeam eu iubirea intre doi oameni.Mai ales ca mereu se spune iubirea intre sau dintre sau...Vezi?Nu cred ca poate sa intre in .Cred ca doar contamineaza spatiul ala si-ti ca senzatia ca e in tine.Cred ca e pe langa.
Asa o vedeam.Oamenii sunt sfere care atunci cand se iubesc se ciocnesc ,se lovesc,se deformeaza(plastic) ,dar revin la forma initiala .Aia de sfera bine conturata.Daca s-a-r i-u-b-i- ar exploda sferele.Asa credeam.

Iojica se numea piticu meu.Cand eram mica aveam un spirudus.

eu




Titus Herbert
La mine vlad.
"Cred ca e pe langa" smile.gif s-ar putea sa ai dreptate, nu prea nimereste.
Urari. Noapte buna.
factura
Libertatea de a fi pe acoperis
conteaza
in zborul acela ...secret
de atunci

mergeam prin balti mult prea pline
cu mormoloci
lipiciosi si frivoli

ma enerva ca inca mai stiu
tot aerul ala
era imbibat
cu namol
pai daca e vorba de culori val cred ca e verde-albastru

Maine ma intalnesc cu Alejandra.

Scriind cu mine in fata ar trebui sa stiu ca trebuie sa incep odata sa gasesc.
Prea multe cuvinte raman aruncat-suspendate-n gol.

Iojica seamna cu un mosneag mic mic din plastic,are barba portocalie si daca-l intorci invers se transforma in bufnita.Chiar exista(fizic).L-am gasit sub perna,dimineata devreme ...tocmai se sinucisese Nicolai (Karamazov).Di zice ca ea l-a pus acolo,dar eu n-o cred.Si iojica era si atunci cand strigam foarte tare.

eu



factura
E mult mai simplu sa acuzi decat sa intelegi.Si probabil ca nimeni nu-ti cere sa intelegi acolo unde nu vrei(pentru ca nu trebuie)...E un non-sens.Gasesc stupide rautatile gratuite.Raul e fascinant .De fapt,rautatile astea marunte nu cred ca apartin raului.Sau ...fac parte din el decat in virtutea faptului ca suntem oameni.Adica...asa.

Poate ne-am obisnuit prea mult cu tiparele.Si nu avem curajul de a vedea dincolo.Ce nu cunoastem nu e bun.Ba, mai degraba ne si streseaza.Si reactionam.Noi,cei deschisi la nou...Futuristii.Avem toti de spus cate ceva.Competent.

Virtutea de a asculta-nu de a auzi.Doar atat.

tot eu
factura
Superb a fost totul azi.In parcul de dincolo de fereastra erau numai frunze.M-am intalnit cu Alejandra.Am stat pe o banca,iar ea mi-a zis apoi ca pe banca aia au stat inaintea noastra orbii(chiar asta a zis,iar eu simt ca exista prea mult sabato in jur).Poate erau prea multe imbratisari razgandite sau prea multa lumina(?)

Stiu ca acum e numai si numai toamna.Viata cumva.

Eram obsedata de orbi de mult de mult.Cred ca eram chiar la inceput.Nu stiu cum sau daca e posibila chestia asta ,dar Sabato mi-a echilibrat fobia,angoasa ...obsesia.Singura data cand am fumat am vazut numai ochi.Oamenii vorbeau cu mine,iar eu ii vedeam cu totul.Si nu intelegeam de ce ei,oamenii, nu vad decat cu ochii ...cand eu stiam ca vad si cu palmele si cu genunchii si cu parul,talpile.Tot corpul era un ochi imens.Dar era superb nu stiu cum nu era ingrozitor- scabros.Doar imagini.

Apoi am mers la atelier sa vedem tablourile lui Victor.Cica trebuie sa fie optimiste.Asa se cere.Nu mai vrem angoase.La dracu'.

Astazi a fost asa:cap patrat,sonerie,scara,Alejandra,banca de langa frunze,zahar la pliculet(!),linistea,baticu' bunicii,o poveste,apoi fereastra,tablourile,usa de jos,scara,iar eu,claxonul,serviciu.
factura
Moale ca noaptea.Am vazut Lectia despre fluture.Cu urechile acelea mult prea mari-copilul-incearca sa asculte.Poate nu-l lasam noi sa ramana asa.Si creste prea repede.Cu lucrurile pe care trebuie sa le stie.

Inacceptare.Si apoi mai ramane somnul.


Pentru oamenii tai
care asculta frumos
am deschis o fereastra

mi-era prea cald
au intrat doua pasari
asezati-va aici,asa...
pe pleoapa

va voi mai gasi oare
de dimineata...?



o parte din zi.eu
factura
Azi a fost mult mai rau decat ieri,ieri,ieri si-n continua intoarcere.Si sper ca mult mai rau decat maine.Iar nu inteleg.Nu inteleg de ce atunci cand esti jos se intampla sa vezi mult mai bine decat atunci cand esti sus.Si nu inteleg nici de ce ,atunci cand esti in de-cadere , oamenii din jurul tau gasesc suficienta forta pentru a te gasi exact asa cum esti.Daca maine erai un bun muzician,azi datorita[...]nu esti decat un farseur care nici macar nu stie sa acordeze bine.

Simt ca-ti trebuie mult curaj sa te iubesti.Dincolo de.

Se pare ca iojica a murit de mult si eu tot mai tin cadavrul in geanta.Probabil ca era un sfant -inca n-a intrat in putrefactie.Si a trecut mult timp de cand.Optimismul ma deprima.Dar nu mai putin decat falsele angoase.Ce bine suna!Cred ca-i de fapt pleonasm pentru ca numai prin angoasa (zicea Heidegger ala) poti fi autentic.

macar de-as fi doar eu.



factura
Da.Sunt super tare rofl.gif rofl.gif rofl.gif .Uneori contradictia devine sinonima cu pleonasmul.
A se citi cu privire la postul anterior.Exces de zel.

M-am taiat rau la un deget si nu suport sangele.La dr-!eapta.





clar eu
factura
Ce linistitor e sa te trezesti dimineata cu o bucata de cer mare,albastra!Asa se vede daca ma trezesc cu ochii deschisi spre fereastra aia ciudata.Acum se vede doar cerul.Au cazut aproape toate frunzele din copacul cel mare care-mi umbrea diminetile.Stiu,sunt uracioasa,copacul e chiar frumos.Si umbros.Poate prea umbros.Imi place mai mult sa-i vad doar crengile ale lungi si negre.Si un pic(!) de lumina.Cand eram copil intruchiparea frumusetii depline o constituia imaginea asta:copacul cu crengile lungi si negre si neaparat cu cerul in spate.Copacii negri si cerul albastru.

Stii?Cred ca e ca atunci cand cineva iti zice ca esti deplasat sau nu mai stiu cum si tu nu esti pentru ca nu simti asta.Asa e si cu patetismul acum.Bine,banuiesc eu ceva...Si daca,ce?

Cred ca cel mai linistitor e sa fii nesimtit.

Lucrurile care te fac sa vrei.Muzica.Sa te trezesti.Fluturii.Sa vrei sa traiesti.Nici optimist,nici pesimist.Sa fie simplu.Simplu.Asa

Cred ca iojica a inceput sa miste.

Ma simt cumva.Bine.E bine.

Momentan

eu
factura
Si la mine e ceata ,dar eu o vad luminoasa.N-am putut sa scriu acolo.Poate n-ar trebui nici aici.Cred ca sunt atat de bucuroasa din cauza ei.Si vreau sa fie si mai deasa si mai deasa si sa stiu ca acolo e ascuns ,in ceata asta nefireasca,cineva.Asa e mai usor sa se apropie.Pe nesimtite.Un duh batran.Pentru lucruri.Mie mi se pare magica.

O sa merg cu masina prin ceata.Cu faruri albe.

Noapte buna,eu!
factura
Nevoia de a fi in-afara.Aer rarefiat si liniste.Vodca cu suc de portocale rosii.Pahar micut,uneori prea plin.E timpul sa vad jumatatea goala.Desavarsit.





in continuare.
factura
Ati vazut La vita e bella ?
Uneori.
Yvonne
QUOTE (factura @ 26 Nov 2006, 12:29 AM)
Ati vazut La vita e bella ?
Uneori.

LA DOLCE VITA
tot uneori, azi nu....
factura
Poate azi.Dolce vita.E dimineata.Gand adormit pe perna.

O sa fie o zi luminoasa.

Deschid fereasta.

Eu.

Hanu e magic.Atat.
factura
Iar a venit duhul magic sa-mi aburesca fereastra.

Cred ca suntem prea obositi.Sau prea lasi.Discutia asta cu privire la ''inainte era mult mai bine...'' cred ca e mai periculoasa decat ''pericolul'' in sine.E mult mai simplu si pe deasupra iti da si siguranta de sine(pai ca sa poti sa spui asta trebui sa cunosti foarte bine situatia de mai inainte,nu?).Eu nu cred ca se schimba oamenii.Cred ca se schimba numai lucrurile,contextul.Acum depinde de fiecare daca are suficient curaj de a face fata provocarii.Cu putin intelect si mai multa vointa se poate face-desface aproape totul.N-am trait foarte multe maxime,dar una dintre cele traite e cam asa: omul sfinteste locul.

Sau nu.
factura
''Dar am invatat cum sa ma comport in intimitatea oamenilor care gandesc,la care important este,nu numai sa asculti fiecare cuvant,ci sa te straduiesti sa-l si intelegi si aceasta intelegere s-o poti dovedi,ripostand exact si fara denaturari.Consideratia fata de oameni incepe prin aceea ca nu le ignori cuvintele.As dori sa o numesc invatatura tacuta a acestei perioade ,desi s-a desfasurat in atatea cuvinte ,pentru ca cealalta invatatura ,opusa ei,pe care-o frecventam concomintent,era zgomotoasa si stralucitoare.'' elias canetti -facla in ureche(tr.elena viorel)


Clar.Curat-curat.Nici o frunza.Cam asta a ne-ramas.

tot eu
factura
As vrea sa mor putin.Asa,vreo 10 zile.Sa ma trezesc copil si-n alta lume.Se poate?
factura
Poza la suflet.Multa durere.Aveam o cana cu o imagine despre mine si oamenii din metro se uitau ciudat.Poate era prea devreme.Cu Otilia in metrou despre suflete.Mergeam prin liniste mult prea() .Imi asum libertatea de a trai .Cu mine alaturi pozand despre suflete.

azi eu
factura
Ce dracu inseamna sa fii autentic?Profund ?In ton cu tine? Echilibru???
Da.Bineinteles.Responsabilitatea memoriei.
factura
Am ramas fara cuvinte.Mai am doar cateva culcusite printr-o punga de plastic.''Cine-a plecat din joc,cine-a ramas...''
Ma fac din ce in ce mai mare.E dureros.Probabil necesar.Asa zic ei ca intelegi mai multe.Sau asa cred eu.Sunt intr-o bucla uriasa care-mi soarbe energia.Noptile,somnul...

Atatea sunete impreuna.Oamenii mari percep diferit.

nu stiu
factura
Azi-noapte.Totul era in gri.Alb si negru.Oamenii se priveau in vitrine mari,lucioase pentru a-si admira culorile...Sunete calme,mirositoare a iarna si copaci ...asa,nedefiniti.Lucizi somnambuli in lumi adormite.

Mi-am prins urechile intr-o obsesie si doare.

cu mine la pas
factura
Ceva urat.Acolo,langa parcul de dincolo de fereastra azi-dimineata,pe la 3-4 a fost un accident.Ii auzeam mereu inainte.Cred ca erau cam nebuni.Faceau curse din astea.Care ia cu viteza mai mare curba.E un parculet acolo.Si cum spuneam ....i-am auzit iar.Si apoi ...boooom.Ingrozitor zgomot.Am vazut azi masina.Consistenta vitezei.Probabil au murit.Dupa boom a fost liniste.

Marguerite Duras&Reconstruction.Intr-o zi doua.

Nu mai am nici o frunza.

eu grabita
factura
Sa stii ca in lumea asta in care exista tramvaie,zapada,sotroane... nu se poate.E frumos uneori sa te refugiezi in locuri marunte ,sa stai acolo cuminte si sa-ti imaginezi lucruri imposibile in lumile astea posibile.Am transformat multe in fantasmagoriiiiiii.Chiar si iubirea.Sa plangi a absurd si a neputinta.

Poate e timpul sa ma intalnesc cu Alejandra.

Azi .Iubirea e o porcarie.


editat dintr-o lipsa de i.inteligenta?ignoranta?
factura
In seara asta am vrut sa trimit o scrisoare deschisa Craciunului.Chiar Craciunului.Adica nu mosului.Se intelege.Si anul asta chiar vreau sa simt Craciunul.Ca de ceva timp...Sa nu bag in seama aglomeratia ,sa uit ca exista craciunite cu codite,sa vad doar luminitele din ochii oamenilor-nu si tacerea de dincolo,sa vreau sa cred ca povestea lui Andersen e doar o poveste...

Pai si ce sa-i cer? Adica ce i-as putea spune? Doar ca as vrea macar zilele astea sa fiu copil.Din ala mic si racit care se zbenguie prin zapada si stie ca mosu exista si apoi se uita pe tvr la filmul ala despre Iisus si-si tine sub perna portocale si le inteapa ca pastreze mai mult mirosul si tine post (pentru ca asa zice mama ca e bine,dar el deja viseaza la cozonacii parfumati a sarbatoare)...Si apoi ar trebui sa mai fie si Corbea(catelu) si poarta aia mare si moasa care vine in vizita.Stiu c-am spus putin dar el intelege.Macar atat.

O sa vad marea.Chiar de Craciun.E frumoasa iarna.Si intelege mai multe acum.

copil?
factura
Dorm tacut.Incolacit ca o vata de zahar sufletul se umfla la soare.Visez in culori aromate amintirile lui.
...
E aici,in spatele umarului meu cu o mana intinsa.Stie ca trebuie sa plece.Are alt drum.Eu sunt doar o raspantie.Tacerea mea.
Am invatat sa-mi educ dorintele.

...
nu
factura
Pentru Alejandra eu sunt bicicleta.In noaptea de dinaintea intalnirii noastre a visat ca o invatam sa mearga pe bicicleta.Era in drum spre facultate,dar acolo,in fata,era o balta mare.I-am zis hai ...ca te trec eu cu masina.S-a urcat in masina ,dar masina mea s-a stricat.Se suparase inainte sa-i spun..trebuie sa te invat sa mergi cu bicicleta.Si apoi am zburat cu bicicletele.

Asta mi-a scris aseara:bicicleta a intepenit.in orasul acesta in loc de iarba semafoarele se fac verzi.in pantofii mei incap strainii.am obosit un pic.

sa asezi in forma de curcubeu gandurile urate

pai,ungem rotile.
factura
Gellu Naum -Frumoasele deprinderi

Sa revenim la frumoasele deprinderi
sub cerul intuitional
sa ne aratam cu grija pamantul de pe talpi
sa folosim gesturi de papura cuvinte
despre balante despre forma focului
despre extazul binecuvantat si dureros
sau despre sange despre lapte si despre celelalte obiecte-mama

astfel ne-am putea regasi
sub chiosc in camera de dupa un perete
in lumea fosnitoare de sub noi
complet paraditi dar nu despre asta e vorba
si cine mai stie



Si atunci cand citeam Zenobia si picioarele imi erau dincolo de pervaz mirosea a tei si apoi a inceput sa se lumineze.
factura
Am vazut iar marea.Ninsese putin, era soare si intunecat in acelasi timp.Ciudat,nu?Mi-am vazut copacii aia negri si cerul la picioare.

Toata neagra,ca un copac iarna si seninul asta langa stangul meu.E suficient.

langa cuvinte

passenger
user posted image
factura
Multumesc pentru fluturi -..,copilarie si culoare.

pentru zbor.
factura
e ca atunci cand ti-e dor de ceva.nedefinit.te goleste.dupa ce afli numele lucrurilor iti raman indiferente.era o babuta azi care injura.se terminase postul.sa te privesti in oglinzi patrate pentru a-ti cauta colturile.

e ca atunci cand vorbeam de parapante si-mi zburase tot parul.ma tineam de lemnul ala sculptat si tu dansai pe noir desir.

sau e ca atunci cand imi aminteam ca cu tine e asa.sa te regasesc pentru ca stiu se poate sa stam sapte ore si cincisprezece minute fara sa vorbim cu cuvinte si sa plangem cu lacrimi pentru ca exista pereti si suflete.

azi doar banuiesc.odata am stiut.

pentru inceput de carare.daca mergi drept nu mai sunt margini deloc.






factura
Cred ca daca esti prea subtil(as fi vrut sa scriu doar subtil) risti sa te anulezi.Mai exista(ca sens) emitatorul daca receptorul cu percepe mesajul?



comunicari alternative.


Azi am aflat ca e necesar din cand in cand sa spui nimic.Ce cu-vant!Vanare de.
exergy33
QUOTE (factura @ 5 Dec 2006, 12:42 AM)
As vrea sa mor putin.Asa,vreo 10 zile.Sa ma trezesc copil si-n alta lume.Se poate?

smile.gif ... eu zic ca da.
calfa
La Multi Ani, factura ! smile.gif Din cand in cand ... nimic ... poate fi subiectul cel mai potrivit. E maxima subtilitate. biggrin.gif Chiar si nimc e un mesaj cu sens, cu atat mai mult subtilul. laugh.gif

Vorbesc foarte serios. smile.gif
factura
@exergy
Cum?Daca puterea gandului ar putea fi atat de...Stii,cred ca nu vroiam alta lume ,ci tot asta,dar eu copil.De la capat.Alta perceptie,alta lume.

@calfa
M-am prins.D'aia zambesti.La multi ani ...cu nimic!






Astia micii zic mereu d'aia.De aceea eu scriu urat.Deja sunt copil si-n alta lume.Dar nu m-am trezit inca.

Asta presupune c-am murit.
factura
Te-am visat.Gandul din josul fruntii.Cu trei pete mai putin imi incep diminetile.

Poti sa plangi si dupa ce vezi un film porno.Dramatic.Inceput de rau si bine.Sexul.Daca am putea fi macar o perioada (asa ,la alegere )plante...Maces.Langa un stejar singuratic.Sa simti bruma si vantul.(si ghindele-n cap rolleyes.gif )Cu un viezure la radacina. Am fi mai liberi fara.Eu da.




Mansarda e numai culoare.E multa lumina si nici o frunza in copacul de dincolo.


factura
Dupa ce simt asa,cam mult ,devin ciudata.Imi vine sa fac numai rautati.Azi imi venea sa plesnesc un nene care mi-a zis ca uitandu-te ba la cer,ba la ziarele astea de pe strada,ba la oamenii trecatori,ba chiar avand o sacosa din aia veche de nailon(goala) poti sa fii fericit daca imaginile nu te intristeaza,ci din contra.E un dracusor in mine care reactioneza urat daca simt ceva prea frumos.In rest,liniste.Doar contemplatii si chestii d'astea.

Sunt convinsa ca n-am fost prea explicita.Era ceva cu echilibrarea.Nu poti suporta unele lucruri si trebuie sa contrabalansezi.Uneori cu urat.Pai asa poate s-a inventat uratul.Mai intai au fost astea : frumosul,sublimul etc.,dar oamenii n-au putut sa suporte.Oricum cred ca frumosul e mult mai greu de prins decat dusmanul lui.

Kundera dand cuvantul unui personaj..."adica tu n-ai fost indragostita niciodata in asa fel incat sa nu poti face dragoste cu el?...''(din memorie)





Dorm de cateva nopti cu o usa deschisa langa inima.Dupa ce te visez respir adanc si o aud cum se tranteste pentru ca cineva o lasa mereu asa,deschisa.
factura

clona nereusita a fiintei mele trecute.





sau hibrid
factura
Mi-a plecat umbra pe jos sa doarma putin la ea acasa.O bucata din mansarda.


AICI trebuia sa fie o poza.
factura
Pentru o dupa-seara in care a trebuit sa aprindem lumina.Se facuse intuneric inauntru,le-am spus sa trezeasca muzica moloko,dar le era prea usor sa viseze dupa ce aflasera ca era inchis la non-stop.


Nu stiu de uneori sunt chiar asa.Incep sa ma enervez.
factura
Astept si eu sa vina un timp pentru toate prostiile mele.Sa vina si sa le alinieze frumos la usa.Aici,inauntru ar trebui sa fie liniste,dar se tot scalambaiesc peste tot prin mine urateniile astea .Astep sa treaca cumva sa pot merge mai departe.Nu-mi place sa ma tarasc.


Poza era mica si urata si mie mi-a venit dor de fluturi.Galbeni,albi...ce mai conteaza.Sau poate albastri.
factura



''In barca un pescar surd vorbeste cu apa Crede ca nu-l aude nimeni

Zenobia imi tine amandoua mainile pe inima Ingenunchez cu adoratie si ma gandesc la altceva

Zenobia zice sa nu mancam cocosi albi pentru ca se supara cineva pe noi Pescarul intoarce capul si ne priveste banuitor

Un intelept scoate o clipa capul din apa ne striga disperat apoi se scufunda De data asta pentru totdeauna

Zenobia imi spune Intre noi fie vorba suntem victimele imaginatiei celorlalti

Nu pot sa-i raspund pentru ca mi-ar intra tot cerul in gura

Acum pescarul a scapat un pestisor Il cearta cu glas tare Lasule zice n-ai avut curajul sa stai sa te mananc

Zenobia ma intreba ce este un baldachin Ii arat lopata''Gellu Naum - Triunghiul



Uneori,cuvantul intuneca gandul.Culoare de Lhasa in miros galben de lumanare.Toate perdelele-s trase.Dar undeva e un ochi tainic care-ti asteapta somnul.Cand am plecat de acasa Iojica era intins langa piciorul mesei.













passenger
user posted image
factura

In valsul duminicii ma inclin cu o frunza lipita de ochi.Afara, oamenii au inceput sa umble desculti.Din piele,maini cuminti dezbraca cearceafuri.Bal mascat-cand nu mai vezi dincolo de oglinda.





Multumesc somnului.
factura
Dar nu pot sa dorm.Am visat baloane mari,colorate.Portocaliu,albastru ,galben si verde.Si pasagerii aveau haine frumoase,de epoca.A inceput sa bata vantul tare si zburam peste tot.


Am fost Lizuca odata.Se numea Labus.Si chiar nu stiam ca bursucul e cel mai curajos animal care traieste in vizuina.Si mi-e foarte dor de bunicu'.


Copac cu soare.Hotar harta hoinar si hasis.
factura
Azi-noapte te-am cautat prin tot orasul.Iti gasisem o urma rostogolita langa pasaj.Am vrut sa o ating,dar mi-a calcat pe mana un mers.

mai intai am fost in locul ala unde aveau numai tuborg si au venit la masa doi oameni o fata si un baiat cica studenti si eu eram coerenta stiu si incercam sa-mi sustin afirmatiile cu argumente solide si tipul chiar a fost magar si cred ca i-am dat fazan si s-a enervat si eu ma cam agit asa intr-o discutie ma cam aprind daca ma pasioneza subiectul si a inceput cu uratenii d'astea ca eu sunt genul ala de om (am vorbit o juma ora era al dracului de genial)...ca eu traiesc numai printre dobitoci(v-am spus ca se prinde repede)...nici nu stiu de ce am mai continuat discutia ca eu renunt daca vad ca nu exista sanse de intelegere si oricum pornisem de la un subiect cretin adica cat de naspa poate sa fie un film facut de jr. ala si cata aroganta si-mi parea rau ca pierdusem timpul apoi am coborat la subsol otilia chiar a dansat am dansat si eu pe the clash dar bjork a zis ca nu-mi baga nici moloko ca sa-i aduc cd magaru apoi s-au intamplat niste lucruri unul care m-a facut sa plang stiu o sa ziceti ca eram beata stiu ca asa se zice despre femeile care plang cand pai femeia de serviciu avea batic haine urate dar niste pantofi negri ,noi si cu strasuri aurii mi-am zis ca nu se poate a dansat pe depeche mode a crezut ca e singura in parte aia apoi a a am uitat sa zic aici,jos erau niste pusti din astia micii cu cercei si cu fite si unul si-a piedut un cercel si la cautat 25-30 min cu lanterna si mi-am zis ce perseverenta poate se face mare si frumos si apoi am stat rezemata si-mi zicem cum pot eu sa prind toate clipele astea calatoare

am mers pe urma intr-un loc in care se asculta rock din ala urat si zornaiau metalele rau de tot si chiar m-am eneravat se aprinsese lumina apoi un body ne-a zis haideti printeselor voia sa ne caram de acolo mai repede

am iesit afara si ne-am plimbat si-am zis nu o facem lata si tot mergand am gasit un trandafir insirat pe jos vorbesc serios si l-am luat era fragil ca pe un puisor il tineam apoi iara ne-am plimbat si ne-am zis noi ca e frumos si asa sa te plimbi poti sa-ti imagimezi ca sunt niste lumanari daca-i vezi si chestii d'astea

am intrat apoi in locul ala cu muzica electro bai ce noapte si aici ne-am certat cu niste body otilia facea pe desteapta nu ca n-ar fi parerea mea cu un tip ii zicea ceva de berlin si centru bucurestiului ala s-a enervat nu stiu ce dracu dar aseara erau cam multi magari la plimbare si mai sa se ia la bataie cu otilia!!!!e asta a plecat cica otilia s-a imprietenit cu tipul care l-a scos afara gizas ce mai barbati apoi mi-a venit mie o idee uneori chiar pot sa gandesc si ceva fascinant am convins trei barbati!!! ca pot sa-l bat pe unul dintre ei destul de bine facut waw dar chiar au crezut otilia de abtinea cu greu sa nu hohoteasca ii tot ziceam tu de ce crezi ca am ochii astia si faze d'astea si i-am facut cateva miscari si am devenit domnisoara kung fu si fraierii chiar m-au crezut le-am zis de intorsa cica asta e un stil si faze d'astea apoi a fost niste lumina si urat cu toti oamenii aia in troleu si cam asa a fost

concluzie: e ingrozitor ca te duci mahmur si obosit la serviciu.pe asta n-o stie nimeni dar era sa adorm azi la birou
noapte buna!











factura
am gasit casa asta chiar langa mare
factura
pai mi-era dor de bunicu' si a trebuit sa plec si stiam ca n-o sa-i mai gasesc decat camera dar m-am intors cu prada frumoasa de razboi adica 7 ii doamne sunt superbe cred ca a stat bunica un an la una si busola lui o tineam ascunsa

incepuse cam de vineri asa ma simteam cam albastra dar sambata eram colorata de tot aproape de unghii si mi se albastrisera si ochii mergeam asa cu ochii pe strada ascultam human si era soare si trebuia sa ma intalnesc cu Od si pe acolo erau multi nervi se tot miscau prin aer la naiba nici aici nu-i liniste si da am vazut doar city lights i-am dat cd-urile nu ca era cam stricat ala cu timpurile moderne si faze aici trebuia sa desenez niste patratele dar nu stiu cum pentru ca eu ascultam songuri ragusite de waits si -am inceput sa plec

ma cam imprietenisem cu servetelele sau poate eram racita deci nu trebuia sa plec undeva si od mi-a zis ai nevoie de o iesire si am iesit

si mergem cu troleul si era cam liber adica am stat langa fereastra si pe la nu stiu ce statie ca eu citeam o carte despre chestii sensibile (adica eram atenta ...se presupune)a urcat o femeie batrana(a se observa ca n-am zis baba,multumesc,nu ca n-ar fi fost batrana rau rau) si zdup langa mine eu eram albastra nu-stiu daca din cauza asta si auzi faza ma intreaba plecati si am crezut ca n-o aud si plecati ? si da ...si drum bun si sa ajungi cu bine, ingeras...si am ramas asa si stiu ca habar n-aveti dar eu am niste bulcle cateodata cam botticelliene asa dar pe cuvantul meu ca n-arat ca un ingeras si tot troleu tacuse si cum dracu si-a dat seama ca plec ca aveam doar geanta aia cu capace (imi place mie asa ,da nu-s fitoasa zic si io)

apoi s-a spart tot albastru ce bine am vazut iara maro si tindeam deja spre curcubeu mi se echilibrasera starile

Am promis.Deja de doua ori.Un om care promite e neserios sau nepromitator?
factura
Cu o imbratisare calda am pornit azi la drum.Doua surasuri galbene ma asteapta inca sa iau acasa.Le-am ascuns bine,intr-un buzunar ratacit de pe strada.Am facut asta pentru ca sunt sigura ca cineva o sa se impiedice de buzunar atunci cand vantul se va misca prea tare,o sa le gaseasca si o sa stie ca le-a lasat acolo un om care ar fi vrut si el sa se impiedice de un alt om.


Azi e chiar colorat frumos.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.