Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:1000 Miles From Nowhere
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Thecook
F#§%&§& ... ca m-au blitzat !!! Conduceam cu 85-90 km/h in zona de 80. Da, am luat plasa. Si si din aia de tantari am luat.
Felina
laugh.gif
Oiski-Poiski
QUOTE (Thecook @ 20 Jul 2006, 02:36 PM)
F#§%&§& ... ca m-au blitzat !!! .

noi tot asteptam sa ne vina hartiuta de la austrieci dar se pare ca sunt comozi, pana acuma nu a venit nimica
Thecook
Ah, trebuie sa scriu aici ce vis am avut. Se facea ca stateam de vorba cu cateva persoane (necunoscute) care incercau sa ma convinga ca exista o metoda de a nu te mai enerva, si anume -tineti-va bine- sa iti aplice scurt, rapid si in loc precis o loviturica de ciocan drept in moalele capului. Deci era un fel de lobotomie moderna. rofl.gif Si tot vorbind cu ei, le zic ca si eu ma enervez cam repede deci mi-ar prinde bine asa ceva si ma asez pe un fel de canapea (cum au psihologii) , si pe cand se pregateau ei sa ma ciocaneasca ma razgandesc. Si incep sa ma enervez (deci ma apucase din nou criza) si incep sa-i cert ca nu-s normali la cap, cum sa ma loveasca cu ciocanul in cap, daca nu nimeresc locul si raman cu sechele pe viata! Si asa nervoasa m-am trezit din vis. Pareri? Interpretarea visului?
Oiski-Poiski
QUOTE (Thecook @ 20 Jul 2006, 02:49 PM)
exista o metoda de a nu te mai enerva, si anume -tineti-va bine- sa iti aplice scurt, rapid si in loc precis o loviturica de ciocan drept in moalele capului.

eu ma declar cobaiul lor
Sushi
QUOTE (Thecook @ 20 Jul 2006, 01:49 PM)
Pareri? Interpretarea visului?

ai nevoie de-o ciocaneala zdravana! rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Thecook
ohmy.gif Oiski... si daca ramai leguma dupa?
Oiski-Poiski
QUOTE (Thecook @ 20 Jul 2006, 02:58 PM)
ohmy.gif Oiski... si daca ramai leguma dupa?

mai leguma decat acuma ??? yeahrite.gif
Thecook
No drace, ca mic ii satul asta da' multe se mai intampla! Zilele trecute la marginea satului un exibitionist in pielea goala a sarit direct din lanul de porumb si a speriat o femeie ce facea jogging p-acolo. Femeia a facut stanga-imprejur, individul s-a luat dupa ea... Noroc cu femeia asta ca avea antrenament la alergat si a reusit sa se refugieze in prima casa iesita in cale. Au chemat politia, dar pe tip nu l-au gasit. Cica un barbat pe la 30 de ani, blond cu parul cretz. Nu e gluma ce scriu eu aici, aseara am aflat de la vecini. Sotul zice ca poate omul isi facea nevoile acolo si pe cand sa iasa din lanul de porumb a dat nas in nas cu joggista si ca o fi alergat dupa ea sa-si ceara scuze ca a speriat-o. rofl.gif Hai sa fim seriosi, intai iti tragi pantalonii sus si abia apoi parasesti baia (in cazul nostru lanul).

Baiui ca acuma unde mai plimb eu copilul cu caruciorul?
Felina
pe ulitza principala, sau mai bine in juru' casei tongue.gif harhar.gif
Sushi
ia aparatul foto cu tine. Si daca-ti sare in fata unu din asta nu te intorci si fugi, te apuci sa-i faci poze da sa se vada fata si zici cu voce tare ca esti de la gazeta satului ohyeah.gif
Thecook
Astazi a fost foarte cald....Am avut 29 grade in casa, si asta cu jaluzelele trase. Maine va fi si mai cald...Dar nu ma plang, nuuu, ca acusica vine iarasi iarna ...
Thecook
Conversandu-ma cu Felina pe tema "aluaturi" mi-am amintit de masina mea de facut paine. Masina asta e tare umblata prin lume ! Eu am primit-o de la tata, ca el in Romania nu o foloseste , mai bine cumpara pita. Tata, la randul lui si-a adus-o din America si a primit-o de la un var care tot asa din comoditate a zis ca nu o foloseste. Varul a primit-o de la mama lui care a zis ca masina e nemteasca , nu merge la curentul lor si nu se mai complica cu adaptor sau cum ii zice la dracia aia ... Matusa a primit-o de la o familie americana care are o fiica in Germania si le-a dus ca si cadou masina. Dar lor nu le trebuie masina de paine. Si uite asa, pornind din Germania via America -Romania , masina de paine ajunge iarasi in Germania la mine pe dulap. Eu nu o mai dau mai departe. biggrin.gif
Thecook
Am citit in ziar ca a aparut prima carte de bucate cu retete de mancaruri din...cactusi ! ohmy.gif Eu nici nu stiam ca si astia sunt comestibili.
Cla
QUOTE
Matusa a primit-o de la o familie americana care are o fiica in Germania si le-a dus ca si cadou masina. Dar lor nu le trebuie masina de paine. Si uite asa, pornind din Germania via America -Romania , masina de paine ajunge iarasi in Germania la mine pe dulap. Eu nu o mai dau mai departe.

Am si eu o dracie de-aia, cumparata de maica-mea. Sta pe undeva prin beci biggrin.gif
Dar hai serios, cine are nevoie de asa ceva in Germania, unde gasesti cele mai multe sorturi de paine din lume?
E la fel ca si cum ai aduce o masina de fabricat bere in Germania... rofl.gif
(oder die Eulen nach Athen bringen) spoton.gif
QUOTE
Si tot in acelasi ziar am citit ca 1 gram de sperma de taur costa 55.000 euro

Atunci vezi ce ieftini ni-s noi rofl.gif
Thecook
Si tot in acelasi ziar am citit ca 1 gram de sperma de taur costa 55.000 euro ohmy.gif .
Cla
...cred ca ne-am cam intersectat smile.gif

Si totusi, care sperma de taur costa atata? E din aur sau ce?
Eu am primit la restaurant testicule de taur cu galeata, pe gratis... dunno.gif
Thecook
Cla, era vorba de ceva super-macho-taur canadian. Taurasii nemtesti sunt mult mai ieftini, cica in Bayern se vinde cu 85 euro gramul (tot in acelasi ziar scria, nu ca as fi eu experta la asa ceva).

Masina de paine chiar ca nu se merita pentru paine, dar e foarte buna la facut aluat dospit. thumb_yello.gif
Thecook
Astazi am fost cu pitica la doctor sa primeasca primul vaccin. A fost totul ok, nu a plans deloc.
Asteptand sa ne vina randul am studiat putin sala de asteptare , era plina de jucarii, abia aveai loc sa calci printre ele. Si mi-am amintit de copilaria mea, mai exact de "dispensarul" din cartier, unde ma ducea mama cand ma imbolnaveam. Tin minte exact cum arata: intr-un colt o soba de teracota care iarna era rece-calduta, vara folosea pe post de cos de gunoi, apoi niste banci albe de lemn, cateva scaunele mici de gradinita. Iar pe pereti erau tablouri cu scene din povesti. Stiu sigur ca unul era din "Ursul pacalit de vulpe". Apoi mai era din "Capra cu trei iezi" , "Punguta cu doi bani" si inca ceva. Le tin foarte bine minte pentru ca le studiam intens asteptand acolo, ca oricum altceva nu era de facut, nu erau nici creioane colorate , nici jucarii. Si nici reviste de citit pentru parinti. sad.gif Pacat ca asa a fost. Poate asta ma face sa apreciez lucrurile astea , relativ simple , ce le intalnesc aici. Nu stiu cum e acuma in Romania, precis s-a mai schimbat in bine, dar cat? Oricum, nu pot sa ascund ca ma bucur pentru copilul meu ca e aici.
Felina
Deci pe tine te duceau la medic... hmm.gif laugh.gif
Cred c-am fost foarte sanatoasa copil fiind, in afara de hepatita, infectie urinara, masele vesnic umflate, miopie, lipsa de calciu si coloana stramba zau ca n-am avut probleme. rofl.gif
Thecook
Acum cateva saptamani am fost la un Lichterfest (tradus festival de lumini sau festival de lumanari). Nu stiu daca prin alte colturi ale lumii se organizeaza asa ceva, eu doar aici am vazut si mi se pare ceva extraordinar! Si e asa: in parc sunt montate multe lampioane, pe iarba sunt paharele mici din hartie colorata pe post de suporturi de lumanari aranjate in diverse forme, (cercuri, flori, etc), sunt corturi , terase, tonete cu mancare, formatii ce canta, ring de dans... Cand se intuneca organizatorii aprind lumanarile. Ei, si atunci , tot parcul se umple de lumini colorate. E minunat! Bineinteles ca se plateste intrare in parc, dar asta face toti banii. Prin parcul unde am fost curge si un rau dar din pacate era secat. Data trecuta cand am fost erau montate chiar si in apa lampioane si foarte frumos arata.
Thecook
Lampioane....
Thecook
So iarasi lampioane...
Thecook
Pe aici trecea un riu....
Thecook
Salut prieteni ! Vroiam de mult sa scriu ceva dar am tot uitat, si anume ca eu de fapt jurnalul asta (dar si jurnalele voastre -cu mici exceptii) nu-l vad ca pe un jurnal ci ca o modalitate de a comunica cu prietenii mei virtuali ca sa zic asa, ca suntem aici o mana de oameni care nu ne-am vazut niciodata dar pe care prietenia ne leaga, nu? wub.gif
Mai mult nu pot scrie acum pentru ca sunt foarte ocupata cu bambina , care pe zi ce trece vrea sa se joace din ce in ce mai mult si imi anuleaza total timpul meu liber wub.gif .
dascalita
Ma bucur ca ai revenit! mwah1.gif Te cred ca bambina ta creste repede si te solicita mult dar si tu trebuie sa-ti faci timp pentru tine, macar putin! Rabdare sa ai si intelepciunea de a o creste frumos!
Asa este cu jurnalele astea, de la o vreme scrii singur acolo, nimeni nu mai intra sa-ti lase un semn sau sa-ti demonstreze ca nu scrii chiar in pustiu, sad.gif asa...luai un caiet cu foaie velina si gata!
Intra si tu mai des sa vedem ce mai faci! mwah1.gif

Thecook
Dasca, mie imi plac jurnalele chiar daca nu e "dialog" in ele. De scris nimeni nu scrie in pustiu. Asa stiu ca tu ai inceput scoala si pui muraturi, Carmelita isi face de cap (pana poate thumb_yello.gif ) , Michelle calatoreste si odata cu ea si noi prin pozele pe care ni le prezinta, Nefe la fel, Oiski e intr-un (mult prea devil.gif ) lung concediu , de Felina mi-e tare dor sa o aud torcand aici pe Han , Iederei ii aduce barza un putzulache wub.gif , Contraste se bucura de zile calme, Mara si Flori n-au mai intrat de mult sa scrie in jurnale, Rikita viziteaza Suedia in viteza bicicletei, Cla e mereu prin preajma, Mistinguett la fel , oricand pe faza sa sara in ajutor(mai ales cu sfaturi culinare), Olaf isi cauta apartament, Haschaspire momentan se documenteaza jamie.gif ), .... si ma opresc aici, deci as mai putea continua enumerarea.
dascalita
Oau! ohmy.gif M-ai dat gata! laugh.gif Esti nemaipomenita, nu credeam ca mai este cineva care sa citeasca jurnalele! Eu credeam ca doar eu bantui prin ele!Te astept mai des cu dari de seama despre bambina ta si despre tine! mwah1.gif
sad.gif Si mie mi-e dor de Felina si de Oiski!
Thecook
In vara asta nu am fost nicaieri in concediu. Mi-am petrecut timpul stergand "mustarul" si schimband scutece. Insa nu-mi pare rau deloc. wub.gif
Dar daca stau bine sa ma gandesc la ce am facut in vara asta...hmmm...as zice asa: am facut cunostinta cu o gramada de vecini, cunosc pe numele mic aproape toti copilandrii din zona , cunosc toate stradutele satului, am aflat ca in sat locuiesc vreo 200 de suflete, apoi, pe plan cultural ca sa zic asa, am citit (dar nu din scoarta in scoarta) cartea ce mi-a trimis-o Oiski despre cum se creste copilul de la 0 la 6 ani, ceva prospecte si o mini carticica de bucate despre pireuri pentru bebe si...cam atat blush.gif . Apoi tot la cultural as mai adauga ca am vazut ceva filme si am vizitat un orasel-sat frumos in Franta, cu doar 1500 locuitor dar foarte multi turisti , se numeste Eguisheim. Am realizat pe calculator invitatiile pentru botezul fetei, am pregatit si decorat terasa pentru botez asa cum am vrut eu (cu baloane roz, lumanari roz si flori roz). Am incercat sa fiu o gazda primitoare pentru musafirii ce i-am avut, chiar daca unele lucruri mi-au cam stat in gat (nu intru in detalii). Am invatat sa fac tocanitze cu carne de pui thumb_yello.gif . Si...ahhhh...cam atat. Daca imi amintesc ceva am sa revin.
Thecook
Dintre filmele pe care le-am vazut, mi-a placut "Das Haus am See" (The Lake House) . Romantic si cam atat. Dar mi-a placut. Si m-a mai impresionat un film, desi nu pot zice ca mi-a placut, dar zile la rand m-am tot gandit la el. E vorba de "Wolf Creek", un horror australian, care incepe cu un anunt ce suna cam asa: " Anual in Australia sunt date disparute 30.000 de persoane. Din acestea , 90% sunt gasite in decurs de cateva zile" Deci restul de 10% (adica 3.000 de persoane ohmy.gif ) nu sunt gasite niciodata. Criticii l-au comparat cu "Hostel" a lui Q.Tarantino, pe care eu n-am reusit sa-l vad pana la final ca deja ma lua cu voma 6.gif .
Am mai vazut "Trennung mit Hindernissen" (The Break up) , dar nu mi-a placut deloc. De fapt filmele cu J.Aniston nu m-au impresionat niciodata, ea joaca intotdeauna acelasi tip de roluri. Nu-mi place de ea.
Thecook
You Are My Sunshine 38.gif
My only sunshine. mwah1.gif
You make me happy cloud9.gif
When skies are grey. girlchat.gif
You'll never know, dear, mwah1.gif
How much I love you. wub.gif
Please don't take my sunshine away flowers.gif
Thecook
Si inca una wub.gif
Thecook
Si inca una de la botez.
dascalita
Ce frumusete! wub.gif Sa-ti traiasca si sa te bucuri de bucuria ei! mwah1.gif
Thecook
Azi am programare la coafor. Ma cam sperie ziua de 13...Sper sa nu ma scalpeze sau sa-mi ciupeasca dintr-o ureche.... sad.gif
Cla
biggrin.gif ca fapt divers:
Geht einer zum Friseur. "Frisieren und Rasieren, bitte".
"Ja, aber rasieren tut sie der Lehrling."
"Gut"
Lehrling kommt, ziemlich nervös... fängt mit dem Rasieren an, schneidet dem Kunden in die Backe.
Der Meister sieht das, "du Saukerl!!", holt aus, der Lehrling duckt sich, patsch!! trifft den Kunden
"Ohh entschuldigung!!"
"Macht nix, lassen Sie den Lehrling weitermachen"
Der, noch nervöser als vorher, schneidet ihn in die andere Backe.
Der Meister sieht das... "Du Mistkerl !!"... holt aus im ihn zu ohrfeigen, der Lehrling duckt sich, der Kunde kriegts wieder ab.
"Oh entschuldigung..."
"Paßt schon... lassen sie ihn weitermachen"
Der Lehrling noch nervöser, zittert rum und schneidet dem Kunden ein Ohr ab.
Kunde: "Horch Freund, schau bloß daß du dieses Ohr unauffällig verschwinden läßt, wenn dein Meister das sieht... erschlägt er mich"
Thecook
rofl.gif
Thecook
Da, intr-adevar, cineva acolo sus ma iubeste mult!
Mie nu mi-au placut niciodata cacaciosii astia mici, dar acum ... wub.gif Nu-mi vine sa cred cat de drag poate sa-mi fie puiul asta de om!
Si invidiatul o sa mai dureze doar cateva luni, ca pe urma nu o sa mai ai de ce. O sa strangi si tu in brate minunea ta ! wub.gif
Thecook
Mi-a cumparat sotul 3 CD-uri cu Kinderlieder, ca sa nu ma mai auda ca ii cant "bebeului" slagare (nemtesti si romanesti). laugh.gif Acuma trebuie sa ma apuc sa invat cantecele, am sa incep cu "Alle meine Entchen" , ca mi-e cunoscuta melodia.
Thecook
http://www.youtube.com/watch?v=EaiLjzhKJB8 rolleyes.gif
Cla
Alle meine Entchen
Schwimmen auf dem See,
Köpfchen in das Wasser,
Schwänzchen in die Höh' smile.gif
Thecook
cry.gif Andreea Esca e vax albina in comparatie cu ce ciuperca mi-a tras coafeza 23.gif asta in cap. Nu-i nimica, deseara iau (ca de obicei dupa coafor) foarfeca si retusez. Cica mi-a si "aranjat" parul, asa de mult mi-a placut ca in prima parcare dupa ce am iesit din raza vizuala a coaforului , am oprit masina si mi-am retusat putin parul.
Thecook
Oiski, daca treci pe aici vreau sa-ti spun ca sunt suparata pe tine. La toti le-ai adus cadouri de la munte( betze, munti si vai, piscuri, peisaje, sirene, cabanute, felinei i-ai gasit calul ....) numai mie nika ! cry.gif
Oiski-Poiski
QUOTE (Thecook @ 13 Sep 2006, 02:26 PM)
Mi-a cumparat sotul 3 CD-uri cu Kinderlieder, ca sa nu ma mai auda ca ii cant "bebeului" slagare (nemtesti si romanesti). laugh.gif Acuma trebuie sa ma apuc sa invat cantecele, am sa incep cu "Alle meine Entchen" , ca mi-e cunoscuta melodia.

noi am avut o carticica pentru oameni mai putini dotati , ca noi, adica scria textul si daca apasai un bumb canta melodia si tu chiar daca nu esti foarte dotat lalai pe langa pana inveti
si acuma cand merg cu bicicleta cant Alle meine Entchen laugh.gif , cand ma apuca
ca sa nu uit
pana vin nepotii
sau pana dau eu
total, in mintea copiilor
Oiski-Poiski
scusi sorry.gif

deci pentru cucu , ca mamele sunt mai stresate de felul lor, ca sa se destinda si sa poata canta
"Alle meine .... Möven laugh.gif schiwimmen auf dem See "

mwah1.gif asta era pentru copilu frumos, superb ce-l ai acasa
Thecook
Oiski wub.gif . Am stiut ca undeva intr-un colt al inimii tale ai loc si pentru mine.
Thecook
Dedicatie pentru mine: 1000 Miles from nowhere wub.gif
Thecook
De vreo doua saptamani de cate ori intru pe net merg direct pe Youtube. Si sunt cu moralul sus-sus-de-tot de cand gasesc atatea lucruri de rofl.gif si rofl.gif Ha ha ha........
Cla
cookie, l-ai gasit si pe asta? http://www.youtube.com/watch?v=IC41_2yBaiY biggrin.gif
Thecook
Mda...Era cat pe ce sa isi serbeze copila mea ziua de nastere in aceeasi zi cu tatuca nostru Hitlerica.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.