Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:1000 Miles From Nowhere
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Felina
Draga Cuc, sigur nu esti nici orfana, nici singurica pe lume! wub.gif

Exista baby-blue care e o depresie, dar exista si o anume tristete si o stare de slabiciune care intervine la ceva timp dupa nastere. E bine sa stii asta. E normal pentru ca organismul e f slabit odata din cauza acelor luni de sarcina si apoi a noii rutini de viata, cu somn putin si multe responsabilitati. smile.gif

E bine sa ai lume in jur care sa iti dea o mana de ajutor si putin confort psihic. Nu refuza ajutorul socrilor sau al amicilor, in cazul in care ar fi vorba de intentii de ajutor, ca poate nu sunt si atunci e alta mancare de peste.

Tine-te tare! Fii barbata! wub.gif
Thecook
Dasca, Feli, mersi de incurajari dar nu e baby-blues. Pe bune. Am aflat alaltaieri o veste mai...ciudata...sa-i zic asa, si tare m-a indispus. Dar acum e mai bine. M-am conversat si cu Carmelita si , dupa cum zice si ea , "asta este, n-ai ce-i face" . Astept sa vedem ce aduce viitorul. Sper sa nu aduca nimic. Dar un lucru e sigur: de acum sunt cal mare si trebuie sa ma descurc singura, sa am numai grija mea si a puiului meu.
Thecook
Pui de cuc! wub.gif
Felina
ce fumuseteee! wub.gif





p.s. daca citesti mai atenata postul meu o sa intelegi ca am facut doa observatia ca exista si alt gen de trstete decat baby blue. mwah1.gif
dascalita
Sa-ti traiasca puiutul,draga mea si sa te bucuri de el!
Thecook
In cuib!
Thecook
Ce ma bucur ca vine week-end-ul! Desi nu lucrez si la mine toate zilele sunt la fel. Dar ma bucur.
Thecook
In data 06.06.06 am vazut o pereche de miri intr-o broscuta decapotabila. Pe bancheta din spate erau doi copilasi destul de maricei. La anul iar o sa fie inghesuiala la starea civila pentru data de 07.07.07.
Thecook
Ieri mi-am cumparat o fusta in stil tiganesc, lunga si larga sa imi cuprinda toate rotunjimile acumulate de anul trecut. Incet-incet incep sa-mi pun problema daca voi ramane de acuma inainte asa "plinuta". Dupa ce am nascut am pierdut doar 6 kg, din care baby a fost 4 kg. Si de atunci am mai pierdut vreo 4 kg. Dar tot au ramas 8 in plus .
Sushi
lasa kilele ca ale noastre is, muncite cu greu wink.gif
Thecook
Astazi am clarificat o treaba, adica am intrebat ce vroiam de mult sa intreb. Si am aflat. Si nu mi-a placut deloc. Stiu ca sangele apa nu se face, dar poate daca il diluez bine..... 23.gif
punctt
QUOTE (Thecook @ 18 Jun 2006, 12:38 AM)
Dar tot au ramas 8 in plus .

Eu dupa cea de a doua sarcina am ramas cu 10 kg in plus. Ma simteam enorma. Le-am dat jos in timp, insa acum, de vreo doi ani, le-am pus la loc... Si-ar fi fost bine, daca erau doar cele 10... Azi am 20 in plus, fata de greutatea mea... inainte de prima sarcina... sad.gif Si totusi sper... ca peste vreo doi ani... sa ajung la greutatea visata... smile.gif
Thecook
Heeeii Punctty...asta era un fel de incurajare sau ceva de genul: "vezi ca poate fi si mai rau" ? biggrin.gif Acuma am decis anul asta sa raman asa mai grasuta, ca altfel ar fi 2 variante: fie nu mananc, fie manac si dupa aia bag degetu'... Dar cum de la mancare nu ma pot abtine si nici nu vreau , iar apucaturi bulimice nu am, nu-mi ramane decat sa ma accept asa cum sunt.
Thecook
Am vazut o comedie draguta: "Connie and Carla". Ma mir ca mi-a placut pentru ca e cu muzica de cabaret si eu nu prea sunt amatoare de cabaret.
Edit: In film era vorba despre doua femei care in dorinta lor de a canta pe scena au succes numai deghizandu-se in doi barbati travestiti. Si asta era haios, sa vezi femei imbracate si machiate ca barbati travestiti. spoton.gif
Thecook
De cand am vazut filmul mi-a ramas imprimata in memorie refrenul unei melodii si nu mai pot sa scap de ea. Incepe sa devina stresant. Melodia se numeste "I'm Gonna Wash That Man Right Outa My Hair " . Pfui hh.gif , ca iar imi canta in creier!
Thecook
Am fost sambata trecuta la o nunta nemteasca. Toate bune si frumoase dar.... Nuntile nemtesti au o buba: e o mare pierdere de vreme. Sa ma explic: Incepe la ora 10:30 la primarie (merg numai mirii, socrii si martorii) apoi la 12:00 se aduna "grosu' " nuntasilor care stau la un pahar de sekt si o grisina pana la ora 13:00 cand se merge la biserica. Pe la 14:00 e gata si biserica, se intorc toti la grisina si stau la povesti pana se face ora 15:00 sa pornim spre restaurant. Aici se incepe cu taiatul tortului miresei dupa care se da startul la cafea si prajitura. Pe la 16:00 toata lumea e satula de dulce si ar papa ceva mai consistent si sarat dar ciu-ciu...abia la ora 19:00 se serveste mancarea. Ei, aici vroiam eu sa ajung, ca nu pricep de ce trebuie sa stam sa ne chioraie matzele aproape 3 ore! Toata lumea se plimba, iasa pe terasa, pierde vremea si ....rabda foame.
Thecook
Eu cu bambina pierzand vremea la nunta.
Thecook
Si inca o poza cu mine in fusta mea cea bengoasa rolleyes.gif !
flori
Felicitari Thecook! Sa-ti traiasca fetita!
Sushi
wow cucu ce bine araati! cind ii punem de-o conferinta?
contraste
Să trăiţi si să fiţi sănătoase ! sorry.gif mwah1.gif wub.gif
Felina
mwah1.gif wub.gif
Thecook
QUOTE (Carmelita @ 9 Jul 2006, 08:56 AM)
wow cucu ce bine araati!

Merci de compliment. Ti-am zis ca am o wonder-skirt sub care imi pot ascunde toata unturica. spoton.gif
Thecook
Eu ma bucur ca a pierdut Franta cupa mondiala, si asta nu pentru ca as fi microbista, ci pentru ca duminica in timp ce oprisem masina la semafor, in spatele meu o masina cu numar de Franta si cu un michidutza ce flutura steguletul Frantei pe geam ma tot claxona sa ma grabeasca. Dupa ce s-a facut verde m-a depasit tot claxonand si fluturand din steag. Ne-am aratat reciproc "Stinky Finger"si fiecare si-a vazut de drum. Ei acuma poate sa-si bage undeva steguletul ohyeah.gif !!!!
Thecook
M-am pricopsit cu o masina de cafea din aia ca apesi pe bumbic si iasa cafeaua. Era a socrilor, s-a defectat, ei si-au luat alta noua, noi am dat-o pe asta la reparat si acum e teafara si sanatoasa la noi in bucatarie. Prea incantata nu sunt de ea ca tot la 2 zile trebuie curatata (si pentru o cafeluta dimineata parca nu se renteaza), plus ca e mare si ocupa mult loc in bucatarie.
Felina
E buna pentru cand o sa ai musafiri. biggrin.gif
Thecook
De ieri am reinceput sa beau cafea . Incepe sa-mi fie draga masinoaca cu bumbic. Oare exista cafea boabe decofeinizata?
Sushi
QUOTE (Thecook @ 13 Jul 2006, 12:10 PM)
De ieri am reinceput sa beau cafea . Incepe sa-mi fie draga masinoaca cu bumbic. Oare exista cafea boabe decofeinizata?

Da.
Thecook
Noa din aia o sa-mi cumpar, ca sa pot bea 3 cafele pe zi si sa stiu ca si pruncul imi doarme. Ca parca prea mult a mieunat astazi si cred ca , cafeau-i baiu'.
Thecook
Se tot screme cerul de o ploaie dar nu pica nimic. Si e o zapuseala ....Pe la 8 seara ma pornesc in runda de seara cu caruciorul. Pe-atunci se lasa racoarea si e bine.
Am vrut sa fac un compot de caise, dar au fiert asa de repede si s-au zdobit, asa ca am luat zeama de pe ele si am facut dulceata. In rest, ma cam plictisesc.
Thecook
woot_jump.gif Un nou film cu Jasonica!!!! Wow ce voce faina are!!! Crank
Thecook
O vecina mi-a spus ca ieri dimineata o vazut nu una ci doua ohmy.gif berze pe acoperisul casei in care stau. Ioi, sper sa nu fie vreun semn, ceva.....
Felina
laugh.gif
Thecook
Da , da, tu poti sa razi ca nu pe acoperisul tau stateau...
Thecook
In satul in care stau nu exista decat un automat de tigari si un restaurant. Ei, restaurantul asta nu e nu-stiu-ce de capul lui, ca am fost si eu acolo. Prea mare sau prea amenajat nu e, meniul nu e prea bogat si nu contine nu-stiu-ce marafeturi, preturile nu sunt mai ieftine ca in alte localuri, calea ferata e la 3 metri de local , ca atunci cand trece trenul toate se scutura si e un zgomot de nu se mai intelege om cu persoana, iar cand e intuneric ai senzatia ca cladirea sta direct pe sine . Si totusi...e plin de oaspeti. Daca nu iti faci rezervare , foarte greu gasesti un loc. Miercurea si joia e inchis. Cand e deschis se umple strada de masini parcate. Si culmea, numai masini luxoase, rar vezi cate o rabla . De exemplu aseara s-a umplut strada de mercedes-uri, toate noi, toate spalate si lustruite, din toate coborand numai masculi pe la 50-60 ani si la costum. Acuma barfind cu o vecina, am zis ca fie e o intalnire a sindicatului Mercedes-Benz, fie una a Mafiei locale (daca mafia mai e asa de eleganta cum am vazut-o eu prin filme) . Sa se fi dat jos Tano Cariddi din Caracatita lui si parca nu ma miram. laugh.gif
Edit: Exemplific cu o poza in care se vede doar o particica din parcul auto.
Cla
Asta a fost o întâlnire a soferilor de la CDU/CSU tongue.gif
S-au dus si ei la crâsma ca omu' biggrin.gif
Thecook
Da da laugh.gif , si soferii castiga asa de bine ca la plecare si-au angajat la randul lor soferi ca sa-i duca acasa laugh.gif Ca peste noapte nu ramane nici o masina in sat, doar rablele locale.
Cla
Soferii ca soferi, au plecat cu stapânii, dar mi-e mila de curvele din Bonn care nu s-au mutat la Berlin laugh.gif
Thecook
M-am mai uitat inca o data la Trailer-ul cu Jason. wub.gif Acum stau si ma intreb: oare de ce cred multi barbati ca femeilor nu le plac masculii cu inceput de chelie? Ca nu e deloc asa. Bineinteles ca depinde de scafarlia unde e inceputul de chelie. Enervanti sunt cei care incearca sa-si ascunda partile golase cu meshe, peruci sau cu tri fire de par lasate sa creasca si date dintr-o parte in alta. Bleah... pai dom-le, daca chelesti, chelesti...mai bine te razi complet in cap , ca mie si astia mi se par sexy (cu conditia sa nu poarte bocanci ).
Felina
Bruce Willis s-a ras si e super sexi. da nu stiu daca poarta bocanci tongue.gif
Sushi
QUOTE (Thecook @ 19 Jul 2006, 04:00 PM)
mai bine te razi complet in cap , ca mie si astia mi se par sexy (cu conditia sa nu poarte bocanci ).

Jawoll mein Führer! rofl.gif
Thecook
QUOTE (Carmelita @ 19 Jul 2006, 05:49 PM)
QUOTE (Thecook @ 19 Jul 2006, 04:00 PM)
mai bine te razi complet in cap , ca mie si astia mi se par sexy (cu conditia sa nu poarte bocanci ).

Jawoll mein Führer! rofl.gif

Te-ai prins spoton.gif
Sushi
aveti vreo treaba pe acolo cu neonazistii sau isi vad de treaba lor? rofl.gif
Thecook
Pai ti-am zis ca-i satuc mic, ce sa caute ei aici, ca n-avem numai automat de tigari si restaurant...Ah da, si o bisericuta cu un cimitir micut. Candva era si un automat de bomboane pentru copilasi, dar a fost distrus. Oare ei sa-l fi devastat? ohmy.gif
Sushi
QUOTE (Thecook @ 19 Jul 2006, 06:03 PM)
Candva era si un automat de bomboane pentru copilasi, dar a fost distrus. Oare ei sa-l fi devastat? ohmy.gif

Precis ca n-au vrut sa pape kinderii auslenderilor bomboane rofl.gif
Nici io n-am treaba cu ei desi mai vad cate un grup mic pe ici pe colo...
Cla
QUOTE (Thecook @ 19 Jul 2006, 04:00 PM)
pai dom-le, daca chelesti, chelesti...mai bine te razi complet in cap , ca mie si astia mi se par sexy (cu conditia sa nu poarte bocanci ).

clapping.gif asta-i fain, desi eu nu am probleme cu parul, dar daca as avea, as fi bucuros ca fetele gandesc asa.
Oricum n-ai ce-i face. Un toupet e ridicol.
Dar ce aveti impotriva bocancilor? Merg si la bikini tongue.gif
Thecook
Astazi mi-am planificat sa merg in IKEA sa cumpar pentru baby plasa de tantari de agatat deasupra patului . Ca avem niste tantari atata de fiorosi si agresivi....
Sushi
QUOTE (Thecook @ 20 Jul 2006, 08:29 AM)
Astazi mi-am planificat sa merg in IKEA sa cumpar pentru baby plasa de tantari de agatat deasupra patului . Ca avem niste tantari atata de fiorosi si agresivi....

Mai bine-i cumperi o arma si-o inveti din perna sa lupte impotriva raului thumb_yello.gif
Cla
...si un super-soaker, e efectiv, mai ales in dormitorul parintilor rofl.gif

user posted image
Oiski-Poiski
QUOTE (Thecook @ 20 Jul 2006, 09:29 AM)
Astazi mi-am planificat sa merg in IKEA

sa-ti planifici data viitoare sa mergi acolo dis de dimineata si sa servesti micul dejun acolo pentru 1,50 Euro
noi ne-am dus devreme ca sa fim inapoi pana vine copilul de la scoala si zice sotul , uite putem lua si micul dejun acolo
insa nu as fi crezut ca se va sta la coada si unii au luat-o la fuga pe scari cand s-a deschis Ikea de parca s-ar fi terminat mancarea instantaneu
mare e gradina blink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.