Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Scoala Consilierilor De Imagine
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Ovidiu Bufnila
Fiinţa şi lucrurile fiinţei ar trebui gândite ca raport de existenţă întâi de toate şi apoi ca raport de adevăr. În rest, propoziţii. Ficţiune generalizată şi generalizantă.
Deschidere înseamnă desfăşurarea ficţiunii.
Tocmai de aceea nu sunt scriitor ci mă revendic a fi un moreaugarin. Când scriu nu scriu ci desfăşor. Pe măsură ce desfăşor deschid fie o fereastră, fie o carte secretă, fie un dialog. Sunt grile secrete, sunt artele privirii, sunt principiile.
Ajung aici la un raport de adevăr esenţial.
Fiinţa fiind în exerciţiul ei de necuprins un nefiind, a o trata aşa e ca şi cum aş avea de instrumentat un fiind real în lipsa unei gramatici fundamentale. Lipsindu-mă de geometrie, de filozofiile desuete, construiesc o gramatică fundamentală.
E lucrul cel nou.
Îi asigur fiinţei o posibilitate şi o probabilitate de existenţă. Sunt de fapt o mulţime de puncte care funcţionează sau fiinţează într-un raport de adevăr care este propriul discurs al acestei mulţimi de puncte aflate în imposibilitatea de a avea o certitudine şi tocmai de aceea construieşte o certitudine.
Nu există în acest raport de adevăr un moreaugarin care deţine întreg raportul de adevăr şi tocmai de aceea lipseşte relaţia de subordonare care ar putea fi instituită sau instrumentată. Experimentul ştiinţific şi, asemenea lui, cunoaşterea ştiinţifică, sunt constructe de simbol dar nu sunt raport de adevăr ele fiind funcţii sau fiinţări ale fiinţei cuprinse de îndoială.
Nu trăim într-un univers acvatic fiind cuprinşi de îndoială, fiind mulţimi de puncte care se gândesc pe ele însele. Dacă sunt compus din electronul ubicuu atunci ceva din mine, esenţa mea, periferiile mele sunt şi ele asemenea.
Dar electronul pare şi el să fie o ficţiune!
E simplu, nu?
Restul e banal, e vulgar, ridicol dar de trebuinţă: credinţa, ritualul, magia populară, politica, formatorul de opinie, pericolul nuclear, rasa, războiul de cotropire, filozofia despre popoare acvatice, oculte de mucava, revoluţiile de catifea, tortul de ciocolată, Tambo Tamboree, oraşul clopotelor de sticlă, Ghemba, oraşul şerpilor de mare vorbitori, Matapahapamar, oraşul revelaţiilor, Bulbona, oraşul fabuloaselor acvatice, Ogabonda, oraşul păsărilor de diamant, Tazamo, oraşul fântânilor metaforice, Bankusai, oraşul zborurilor, Tulubras, oraşul tenebrelor, Gaian, oraşul plutitor, Wenda, oraşul zăpezilor trandafirii, Gutumbe, oraşul războinicilor tăcuţi, Halafaas, oraşul călugărilor de argint, Hostina, oraşul fantomelor îngăduitoare, Mataras, oraşul înjghebărilor poetice, Bungburg, oraşul de dincolo de nori, Tahomm, oraşul ştimelor zăpăcite, Wahstand, oraşul insectelor de oţel, Burbaansk, oraşul electricilor, Cammelor, oraşul plasmoizilor, Rafadda, oraşul organicilor, Massa Gome, oraşul miracolelor albe, Kalodda, oraşul râurilor de lavă, Gaspirias, oraşul poveştilor de groază, Tulbonna, oraşul tulburărilor, Has Masan, oraşul pistolarilor, Gabelo, oraşul cartoforilor, Tando, oraşul nevăzut, Jaw Kadab, oraşul trandafirilor de gheaţă, Kantom Pingall, oraşul pictorilor, Guasalaa, oraşul avangardiştilor, Pano Gabal, oraşul revoluţiilor, Batoa Butuba, oraşul mişcărilor populare, Qintatocoatl, oraşul îngerilor bârfitori, Hazean, oraşul tobelor de apă, Masam La, Wetobanian, Kokusai, Kankaro, Cretona, Gavaonia Gao, Adavilla Villada, Quadaoda, Qualimbo, Gutumbe, Kamelar, Ositias, Gazaala, Quamtomatar, Mitombe, Bel Cantor, Zagadar, Ehurean, Beauburg, Badobadorabad, Lamboda, Gavaonia Gao, Kumbali, Nulome, Gugumbe, Kalamatahar, Kumbra Kumbrali, Gontaro, Paragas, Boble, Saon, Ghema, Bomblas, Zaraban, Prudella Qonto, Kankaro, Watanga, Melisador, Watalaa Wangam, Orcheström, Burgund, Ovaloo, Stantivorej, Magribar, Kolsupe, Dadao, Kimballa, Lateea Gome, Ormooz, Galabraa, Fontas, Ascondia, Tato Malo, Worsko, Bashaala, Combeta, Efadalor, Pompaton, Wescutas, Vitalon, Bumbela, Combatador, Foretta Vion, Yagoo, El Satador, Efar, Kamer, Gobed, Ygonaa, Baradazar, Gompanion, Foragan, Alpetta, Musao, Salvedar, Ganta Baray, Toame, Meto, Agya, Era Ena, Ela, Salomar, Potocapetlan, Gruwald, Hadoma, Casonawa, Chemes, Zilla, Dera Do, Fulsa, Rakada, Kasma, Pame One, Gikka, Asola, Potal Pao, Casemar, Gambria, Havo Mabuu, Pletora, Arbanian, Offa, Salsaa, Belodar, Mamola, oraşul vulcanilor noroioşi, Qungo, Patoree, Osibirias, Mazango, Basko Tan, Halveda, Deboo, Jian Hoa, Asembo, Runamar, Montella, Ebao, Timbo, Asudaan, Muna, Yatoo, Vinna, oraşul gondolelor de argint, Qutomo, Aselan, Paserar, Wasso, Bonna, Kantom Pingall, Finotola Fanti, oraşul poemelor de sticlă, Bohle, Forgossa, Atamaran, Gureba, Fantasa, Idilo, Hudacar şi multe altele şi toate desfăşurările posibile sau probabile, aiuritoare sau impardonabile.
hh.gif mad.gif mad.gif blink.gif hh.gif hh.gif hh.gif
Ovidiu Bufnila
Nu vestitul Dick l-a scos pe Putin presedinte si nici pe Il Presidente da Mehico! Asa cum nu pietrele din caldaramul berlinez au instructionat istoria in anii 1900......! tongue.gif
Ovidiu Bufnila
Complexitatea e o provocare dificilă pentru o instituţie care are încă avantajul secretului bine păzit şi al unui număr impresionant de adepţi în toate lumile. Legat solid de marile descoperiri geografice, de cruciade, de revoluţii şi schimbări spectaculoase în politică modernă, spiritul religios din rotonda îngerilor are în faţă o problemă ştiinţifică.
Un model simplificat îi va ajuta să găsească politici inspirate pentru ca biserica să poată rezista unui mileniu care se anunţă plin de provocări. Complexitatea pare un adversar extrem de pervers, unul din câmpurile sale de bătălie preferat fiind imaginarul colectiv.
Metabolismul lui are nevoie de noi. Geostrategica imaginarului ne cuprinde, ne leagă prin fire nevăzute pregătindu-ne pentru orgasmul universal.
Geostrategica e de fapt burlesca de rangul I.
yikes.gif
Ovidiu Bufnila
Să le spui în faţă adevărul forumiştilor? Ce cruzime!
Să le pui în faţă o oglindă din Quzo? Iată nebunia, iată perversitatea în toată splendoarea ei!
Să-i cobori de pe soclu pe malagambiştii literari din Quzo, să-i trimiţi să asude în fabrici! Să la asculţi răsuflarea întretăiată! Să-i împingi pe buza prăpăstiei din Popocatepetlán, acolo unde poţi vorbi cu întreg universul prin ecou şi meditaţie, prin reflexie şi reflecţie!
Să-i faci să încurce interogatoriul cu interogaţia!
Să-i tragi de mânecă, alo, domnule, se aude, acolo, sus, pe soclu? Cu toţii urcă pe soclu. Au ascensiunea în vine. Le clocoteşte urcuşul în măruntaie.
Nu aud. Pradă uşoară. Dar cum să audă când au urechile înfundate cu dopuri de glorie?
Ah, gloria!
Cum mai amuşină poalele gloriei scriitorului ticăloşit şi îngâmfat din Togai!
Cum e gata, gata s-o îmbrăţişeze într-un gang, s-o siluiască!
Inflaţia informaţională universală e ţinta lui! Să fie totalitatea! Să înfăşoare în propoziţii rebele întregul adevăr. Secreţiile lui? Romanele, de bună seamă!
Nu are importanţă ideea. Numărul e important. Căci, dacă ai scris o sută de romane eşti cineva! Şi meriţi cu prisosinţă lauri, pupături de protocol şi un post de director la teatrul naţional din Bagoda!
Căci gloria e târfa.
Chiar şi director de gazetă în Nulome nu-i de lepădat, un amploiat la ministerul informaţiilor publice din Guaribo sau din Wagala sau din Kambora.
Cum se mai dăruieşte literaturii imberbul cenaclist din Guaribo!
S-a nărăvit la glorioase gesturi. E priceput în treburi politice. Se aruncă în realitatea virtuală, se multiplică construind enciclopedia. El o ia în stăpânire, el o şterge de praf, o transformă în pumnal cu care loveşte pe la spate partida la putere care i-a oferit un loc călduţ.
Ideologia? Hrană pentru inocenţi!
spoton.gif rofl.gif hh.gif spoton.gif devil.gif rolleyes.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ovidiu Bufnila
URGENT! URGENT! URGENT!

Olimpiadele Comunicarii sunt prima serie de competitii practice pentru studentii care isi doresc o cariera in relatii publice, publicitate sau marketing politic.

Echipe de studenti construiesc timp de doua saptamani strategiile de imagine ale unor clienti reali: companii, institutii publice sau oameni politici.

INFORMATII LA:
http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/


Bafta, tigrilor!
Aminda
Iata cum ne intalnim din nou, Ovidiu. Informatia de sus am primit-o foarte bine, mi-ar placea sa ma inscriu (studiez chiar Stiinte Politice), dar sunt departe de desfasurarea actiunii. Vreau sa te felicit pentru faptul ca esti interesat de tineret, ca te implici in fel si fel de initiative, chiar daca este vorba de un topic cu si despre imagine sau un anunt ca cel cu olimpiadele. Mi-ar placea si mie sa intru in echipa ta.
SEMANTIC
Draga Aminda,
pana acum avem doar actorul principal BALENA DE STICLA
- nu avem scenariul
- nu avem backgroundul
etc.
Tu ce propui?

Aminda, de unde il stii pe Ovidiu?
Ovidiu Bufnila
O uriaşă balena de sticlă se arătă în docurile din Puerto Pico şi flecări despre câte-n lună şi-n stele cu pricoliciul de la arsenalul din Galeea.
Generalul Monteores îşi trimise scafandrii să afle ce şi cum iar Obin Oba porni un război pe viaţă şi pe moarte cu vicepreşedintele Weinberger.
Domnişoara Margareta îi trimise begonului de Bagoda un mesaj secret prin care îl avertiză asupra unui posibil atentat, împăratul Ogawa ceru vânătorilor săi pielea balenei albastre iar Abu Kadâr îşi duse submarinul galben în apropiere de Bulbona pentru un bombardament de seară.
Generalul Başkaev vru să încheie o alianţă secretă cu augusta oficială din Guaribo. Femeile din Mandhala îşi făc*ră apariţia pentru prima oară pe muntele Haman iar electricii din Susa Mabusa se pregătiră să invadeze Tulule.
Bobolina se întâlni cu un alchimist din Marsila Molé într-o cafenea de pe bulevardul trandafirilor din Cutumbe. Alchimistul încerca să producă un atractor straniu şi se dădea în vânt după artele privirii.
Argobai Gogobenos, preafericitul din Kodaon, decretă anotimpul fluturilor iar guvernatorul din Togai încercă să se transforme într-o libelulă cu ajutorul unor învăţaţi din Gozeh.
Învăţaţii ştiau tot ce se poate şti despre naşterea universului plin de universuri şi reuşiseră s-o facă să vorbească pe balena albastră din Puerto Pico şi descifraseră înţelesurile unor mesaje găsite în nisipurile din Galobra.
Mesajele erau adresate unui magician din Susa Mabusa care avea legături oculte cu inspiraţii din Kalabrar.
Eremiţii reformaţi se strânseră în Kauna Kunaó. Pregătiră conferinţele aprilice şi trimiseră invitaţii în întreaga enciclopedie. Agobembe Kabila îi anunţă că va ţine un discurs memorabil despre sfârşitul minunatei arte a spionajului iar colonelul Sharun îi sfătui să-şi ia unele măsuri de precauţie.
Nodurile informaţionale din Azego Bazego, Adamville şi Bankusai se făc*ră nevăzute într-o noapte fără lună iar pneumaticii din Ghile Ga se arătară gata să înfrunte diavolul într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte în valea Bogga.
Vicepreşedintele Weinberger ceru amiralului său să trimită un portavion în zonă iar generalii Guan Ho şi Guan Hoa se grăbiră să pătrundă în trecătoarea Qe pentru a forţa iniţierea unor negocieri.
Dansatoarele din Beauburg povestiră că magicienii secretului animau uriaşa balena de sticlaşi că forţe tainice puneau la cale schimbarea lumii, aroganţa, lipsa de program, iluzoria glorie, nemoartea prin act cenaclier sau insular, falsa retorică despre moartea genului, subretele sau malagambiştii literari care trec drept critici cu ştaif fiind doar câteva dintre elementele unui carnaval al imaginarului.
Plăcerea gurmandului, nărăvit şi insuficient, maestru declarat al referinţei, pare să fie doar execuţia în piaţa publică a scriitorului care, chipurile, ar trebui să îndeplinească un ritual al scrisului.
Scriitorul trebuie să facă orice numai să încapă în meschinele canoane şi regulamente instituite de augusta oficială, oricare ar fi ea, sau în molatecele sau vulgarele texte, chipurile critice, vânzolite prin Puerto Pico, Lamona, Cutumbe şi Mauna Lao.
Scriitorul este o trompetă inspirată a vremurilor ce vin, este salvatorul şi învăţătorul. Malagambiştii literari din Kawala consideră chiar că scriitorul e conductor de tren gata, gata să tragă semnalul de alarmă spre vestirea apocalipticilor evenimente.
Gurmandul arogant se hrăneşte din vechile canoane critice împărţind cu mânie sau dispreţ bonuri valorice de glorie sau de prosperitate literară.
Spiritul critic e mort şi îngropat în timp ce mulţimile din Azego Bazego, Qiatotocoatl şi Kumure sunt guvernate de mituri desuete şi nefuncţionale.
Mulţimile trăiesc moartea propriului lor imaginar dănţuind fantomatic, îngurgitând evenimentul, neştiind că sistemele liniare sunt defuncte şi că secretul este de fapt o complexitate.

Ovidiu Bufnila
Acesta fiind un posibil scenariu, rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Soterro
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Mar 2004, 10:52 AM)
E frumoasa metafora cu pescarul si u sfoara dar asta e pe potriva Marilor Gnoze si a idee eronate despre Bg Bang. Nu exista o tintuire, nu exista fir, nici pendulul lui Fokault, nici agatare-de-sens!

Ba mai mult, nu exista nici o metafora. NICI O METAFORA.
Deci, unde ramasesem? Halal echipa: racul, broasca si o stiuca.
SEMANTIC
eu zic sa mai simplificam scenariul altfel il concuram paia de la star trek
Soterro, echipa este formata din "the best available" ? sa mai lucram putin la omogenizare...
Soterro
QUOTE (SEMANTIC @ 15 Mar 2004, 08:05 PM)
Soterro, echipa este formata din "the best available" ? sa mai lucram putin la omogenizare...

Ok. Sarcina mea e clara: tot inapoi trageam. Am inceput mai demult, nu? Cum nu are rost nici sa incercam sa fixam stiuca, doar suntem in aceeasi echipa, sa vedem cum integram toate astea plus tzopaiturile tale in schema.
Am vazut niste fluturasi distribuiti pe strada, cu o balena mare cu joben si trabuc stand pe o piramida de pestisori striviti si transpirati. Pana ne-am scarpinat noi in capete, pescarul a trecut la treaba... Asta e o treaba pentru stiuca, sa alunece pe langa atac. Pentru asta paseaza-i la fileu, iar eu fac curatenia.
SEMANTIC
In seara asta BALENA este invitata la sTiUCA SHOU de pe AQUA TV, pentru a da o replica PESCARULUI. Ovidiu a sugerat ca BALENA sa vina in pulover verde.
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Aminda @ 15 Mar 2004, 12:43 PM)
Iata cum ne intalnim din nou, Ovidiu. Informatia de sus am primit-o foarte bine, mi-ar placea sa ma inscriu (studiez chiar Stiinte Politice), dar sunt departe de desfasurarea actiunii. Vreau sa te felicit pentru faptul ca esti interesat de tineret, ca te implici in fel si fel de initiative, chiar daca este vorba de un topic cu si despre imagine sau un anunt ca cel cu olimpiadele. Mi-ar placea si mie sa intru in echipa ta.

Amindaaaaaaaaaaaaa!
Nimic mai simpluuuuuu!
Spune-mi cu ce poti sa ajuti tineriiii!
Scrii?
Poti naviga in internet rapid?
Ai curaj?
Esti insurgentaaaaaaa?
Te astept in aceasta nebuna de aventuraaaaaaaa!
Spune-mi tot ce vrei sa faci!
Vino in echipa de imagineeeeeee!
Tinerii trebuie sa intre in scenaaaaaaaaaaaa!
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Soterro @ 15 Mar 2004, 07:40 PM)
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Mar 2004, 10:52 AM)
E frumoasa metafora cu pescarul si u sfoara dar asta e pe potriva Marilor Gnoze si a idee eronate despre Bg Bang. Nu exista o tintuire, nu exista fir, nici pendulul lui Fokault, nici agatare-de-sens!

Ba mai mult, nu exista nici o metafora. NICI O METAFORA.
Deci, unde ramasesem? Halal echipa: racul, broasca si o stiuca.

Sotterrooooooooooo,
Te pretuiesc si te admir fara rezerveeeeeeee!
Esti un extraordinar!
Iti multumesc prietene ca dai culoare zapacelii de imagineeeeeeeee!
Mishto.
Scenariul se desfasoara bestial!
hh.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Soterro @ 15 Mar 2004, 11:53 PM)
QUOTE (SEMANTIC @ 15 Mar 2004, 08:05 PM)
Soterro, echipa este formata din "the best available" ? sa mai lucram putin la omogenizare...

Ok. Sarcina mea e clara: tot inapoi trageam. Am inceput mai demult, nu? Cum nu are rost nici sa incercam sa fixam stiuca, doar suntem in aceeasi echipa, sa vedem cum integram toate astea plus tzopaiturile tale in schema.
Am vazut niste fluturasi distribuiti pe strada, cu o balena mare cu joben si trabuc stand pe o piramida de pestisori striviti si transpirati. Pana ne-am scarpinat noi in capete, pescarul a trecut la treaba... Asta e o treaba pentru stiuca, sa alunece pe langa atac. Pentru asta paseaza-i la fileu, iar eu fac curatenia.

Atentiiieeeeeeeeee!
Pe seama Balenei s-au aruncat niste zvonuri!
Se spune ca va inghiti Romania imediat dupa ce va castiga alegeriele si ca moartea secera vieti nevinovate pentru ca rasuflarea ei distruge ADN-ul oamenilor slabiti de atata democratie.
Cum putem contracara aceste zvonuri ticaloase tinana seama ca ele se propaga NON-LINIAR!
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (SEMANTIC @ 16 Mar 2004, 09:45 AM)
In seara asta BALENA este invitata la sTiUCA SHOU de pe AQUA TV, pentru a da o replica PESCARULUI. Ovidiu a sugerat ca BALENA sa vina in pulover verde.

Aia cu pulovere sunt niste baieti de mingi. NOI VORBIM despre MAREA BALENA DE STICLA! Aia care o sa ne haleasca pe toti daca echipa noastra de imagine nu o face tandari la finalu' jocului!
Am uitat sa va spun: NOI AM FOST INFILTRATI in echipa ei de imagine ca sa salvam ipotetic, fictional si iluzoriu lumea intreaga de o catastrofaaaaaaaaaaaaa!
Doamne, scoala asta e bestialaaaaaaaaa!
devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
SEMANTIC
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 16 Mar 2004, 03:39 PM)
QUOTE (Soterro @ 15 Mar 2004, 11:53 PM)
QUOTE (SEMANTIC @ 15 Mar 2004, 08:05 PM)
Soterro, echipa este formata din "the best available" ? sa mai lucram putin la omogenizare...

Ok. Sarcina mea e clara: tot inapoi trageam. Am inceput mai demult, nu? Cum nu are rost nici sa incercam sa fixam stiuca, doar suntem in aceeasi echipa, sa vedem cum integram toate astea plus tzopaiturile tale in schema.
Am vazut niste fluturasi distribuiti pe strada, cu o balena mare cu joben si trabuc stand pe o piramida de pestisori striviti si transpirati. Pana ne-am scarpinat noi in capete, pescarul a trecut la treaba... Asta e o treaba pentru stiuca, sa alunece pe langa atac. Pentru asta paseaza-i la fileu, iar eu fac curatenia.

Atentiiieeeeeeeeee!
Pe seama Balenei s-au aruncat niste zvonuri!
Se spune ca va inghiti Romania imediat dupa ce va castiga alegeriele si ca moartea secera vieti nevinovate pentru ca rasuflarea ei distruge ADN-ul oamenilor slabiti de atata democratie.
Cum putem contracara aceste zvonuri ticaloase tinana seama ca ele se propaga NON-LINIAR!
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

pentru ca este mediu acvatic eu propun o actiune de camuflaj a zvonului NON-LINIAR intr-o mare TURBULENTZA, asa ca am trimis MACROU DIGITAL sa faca VALURI DE INTERFERENTZA pe zgomotul de fond al zvonului.... sper sa ne tzina bateriile DURACELL....oricum doar NavODUL nostru informational rezista la gradul inalt de turbulentza.
dana pricopie
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Mar 2004, 05:36 PM)
Acesta fiind un posibil scenariu, rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Ovidiu, propun un alt scenariu. Lia Roberts propulsata in turul doi cu scopul evident ca respectivul contracandidat sa castige detasat. Nu suna familiar? Ar fi un deja vu.
calfa
welcome.gif la Han, dana pricopie !
SEMANTIC
QUOTE (dana pricopie @ 17 Mar 2004, 01:41 PM)
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Mar 2004, 05:36 PM)
Acesta fiind un posibil scenariu,  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif
rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif

Ovidiu, propun un alt scenariu. Lia Roberts propulsata in turul doi cu scopul evident ca respectivul contracandidat sa castige detasat. Nu suna familiar? Ar fi un deja vu.

Dar cine este balena? blink.gif
Soterro
Face si asta parte din ideea de consilier de imagine, sa se puna pe tapet sute de propuneri si sa nu se urmareasca realizarea niciuneia?
(Racul)
Adela
QUOTE (SEMANTIC @ 17 Mar 2004, 06:09 PM)
QUOTE (dana pricopie @ 17 Mar 2004, 01:41 PM)
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Mar 2004, 05:36 PM)
Acesta fiind un posibil scenariu,  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif
rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif  rofl.gif

Ovidiu, propun un alt scenariu. Lia Roberts propulsata in turul doi cu scopul evident ca respectivul contracandidat sa castige detasat. Nu suna familiar? Ar fi un deja vu.

Dar cine este balena? blink.gif

Balena e o constructie fabulatorie.
Un bun consilier de imagine, un adevarat consilier de imagine trebuie sa invete cate ceva despre regimul fictional pervers si secret. De la coduri de comunicare la instrumentarea unor tactici si strategii secrete, consilierul e imagine este de departe un magician si un razboinic. Cine isi imagineaza ca aici discut despre consilieri de imagine frumos parfumati si care emit adevaruri salcii despre lume si viata se inseala amarnic. In Razboaiele Imaginii nu sunt chemati ageamii.
Vad ca trebuie sa discutam in alti temeni.
smile.gif

PS: Consilierul de imagine nu este un fucntionar de imagine.
Adela
QUOTE (Soterro @ 18 Mar 2004, 10:48 AM)
Face si asta parte din ideea de consilier de imagine, sa se puna pe tapet sute de propuneri si sa nu se urmareasca realizarea niciuneia?
(Racul)

Enu pun nimic pe tapet.
rofl.gif
SEMANTIC
QUOTE (Adela @ 19 Mar 2004, 03:10 PM)
QUOTE (SEMANTIC @ 17 Mar 2004, 06:09 PM)
QUOTE (dana pricopie @ 17 Mar 2004, 01:41 PM)
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Mar 2004, 05:36 PM)
Acesta fiind un posibil scenariu,   

Ovidiu, propun un alt scenariu. Lia Roberts propulsata in turul doi cu scopul evident ca respectivul contracandidat sa castige detasat. Nu suna familiar? Ar fi un deja vu.

Dar cine este balena?

Balena e o constructie fabulatorie.
Un bun consilier de imagine, un adevarat consilier de imagine trebuie sa invete cate ceva despre regimul fictional pervers si secret. De la coduri de comunicare la instrumentarea unor tactici si strategii secrete, consilierul e imagine este de departe un magician si un razboinic. Cine isi imagineaza ca aici discut despre consilieri de imagine frumos parfumati si care emit adevaruri salcii despre lume si viata se inseala amarnic. In Razboaiele Imaginii nu sunt chemati ageamii.
Vad ca trebuie sa discutam in alti temeni.
smile.gif

PS: Consilierul de imagine nu este un fucntionar de imagine.


In numele colectivului da pa forum, un cald si vestejit: Bine ca venishi!
Asha! de! cum zicetzi dvs. duduitza! Las-o dr....qu de Balena! blink.gif
calfa
Adela, bun venit la Han ! welcome.gif
Soterro
QUOTE (Adela @ 19 Mar 2004, 02:10 PM)
Vad ca trebuie sa discutam in alti temeni.

Termenii mi se par insa identici. Aceeasi Marie cu alta palarie. O schimbare de forma.
Deci.
Da fapt, nu prea am nimc de spus.
Ovidiu Bufnila
QUOTE (SEMANTIC @ 17 Mar 2004, 07:09 PM)
QUOTE (dana pricopie @ 17 Mar 2004, 01:41 PM)
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Mar 2004, 05:36 PM)
Acesta fiind un posibil scenariu,  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:
:rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Ovidiu, propun un alt scenariu. Lia Roberts propulsata in turul doi cu scopul evident ca respectivul contracandidat sa castige detasat. Nu suna familiar? Ar fi un deja vu.

Dar cine este balena? :blink:

Si daca balena esti chiar tu, Semantic?
Intr-o simultaneitate exemplara, chiar tu ai putea fi balena! Tu esti candidatul la presedentie! Pana cand in cvasitotalitatea lor romanii nu vor gandi asa nu vor face Istorie Mare. Regandirea autoritatii, eliberarea de paternalismul nostru balcanic, eliberarea de prosteala istorica si de caragialeanismul minor! In rest? Suntem priceputi la toate. Vin cu toptanul in forumuri exprimandu-se in fel si chip, fara noima, doar doar or prinde Adevarul in unchii de biti si digitale minore! Sa vorbim despre Imagine? Imaginea este o simultaneitate care nu tine de emisfere si nici de umori si nici de cultura noastra sclipitoare. Intalnesc in cruciada mea prin oceanul digital tot felul de navigatori care sunt schingiuitii educatiei Merituoase cu coronita si cu referinta! Sunt navigatori care nu pot exprima un gand al lor, propriu si personal! Tocmai de aceea, postmodernistic vorbind ii iau la ranga spre stupoarea si oripilarea lor asa cum se intampla acum in:

http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3168&hist=0

Sa nu-si imagineze cineva ca navighez spre a fi ciuca batailor digitale! Balena de sticla este o instructiune de profunzime. Este un LEGAT. Dar despre LEGAT vorbim mai incolo ca mai este timp. Pentru ca timpul nu este nici liniar si nici circular ci se valureste. Ipostaza Fictionala este o instructiune a imaginii. Temporalitatea este iluzorie iar noi ne prostim in vecinatatea formei confundand-o cu imaginea.
:ok:
SEMANTIC
Ovidiu,
Ca Balena itzi spun: nu oceanul ma protejeaza ci "curentul" marin.
the_ear


Ce cred eu despre expertul nostru: este un mare expert. In BLA-BLA-BLA . Prea multa "poezie", prea putine raspunsuri valide. Ii recomand un alt forum, eventual unul de idei interesante dar nefolositoare. Mult succes, tara te urmeaza.
calfa
Bun venit la Hanu Ancutei, the_ear !

Dupa cum observi, principalul animator al acestei "scoli" si-a luat de ceva timp vacanta. Cat despre ce s-a spus pe aici, nu as si asa sigur ca e numai bla-bla-bla. smile.gif Ca si in tara. Depinde cum privesti totul.
SEMANTIC
QUOTE (calfa @ 1 Apr 2004, 01:18 PM)
Bun venit la Hanu Ancutei, the_ear !

Dupa cum observi, principalul animator al acestei "scoli" si-a luat de ceva timp vacanta. Cat despre ce s-a spus pe aici, nu as si asa sigur ca e numai bla-bla-bla. smile.gif Ca si in tara. Depinde cum privesti totul.

cum adica "ca si in tara"? blink.gif
calfa
QUOTE (the_ear @ 1 Apr 2004, 12:16 PM)
Ce cred eu despre expertul nostru: este un mare expert. In BLA-BLA-BLA . [...] Mult succes, tara te urmeaza.

La asta m-am referit. Nu as si asa sigur ca e numai bla-bla-bla acest topic. La fel si in ce priveste tara, Romania, nu e chiar totul bla-bla-bla, nu ? Gresesc aici ?
SEMANTIC
Tot nu inteleg!
calfa
Cat de ne-inteles sunt ! laugh.gif A-SEMANTIC, cum s-ar spune ! ohyeah.gif

Sa incerc sa spun cat mai simplu.
Cineva afirma ca tot ce a spus Ovidiu aici e bla-bla...
Si mai sugereaza ca toata tara ar face la fel, totul ar fi bla-bla in tara ("tara te urmeaza").
Eu vin si spun ca poate nu e totul bla-bla, nici la Ovidiu, si nici la nivelul tarii. Probabil ca e atat cat "se cere".
SEMANTIC
QUOTE (calfa @ 1 Apr 2004, 04:19 PM)
Cat de ne-inteles sunt ! laugh.gif A-SEMANTIC, cum s-ar spune !  ohyeah.gif

Sa incerc sa spun cat mai simplu.
Cineva afirma ca tot ce a spus Ovidiu aici e bla-bla...
Si mai sugereaza ca toata tara ar face la fel, totul ar fi bla-bla in tara ("tara te urmeaza").
Eu vin si spun ca poate nu e totul bla-bla, nici la Ovidiu, si nici la nivelul tarii. Probabil ca e atat cat "se cere".

Inteleg,
a plecat de la ipoteza ca TARA este OVIDIU si OVIDIU este TARA.
Problema este ca avem defapt o logica in 4 termeni:
TARA si IMAGINEA DE TARA
OVIDIU si IMAGINEA LUI OVIDIU

E! acu' incepe greul!
intrebare:
BLA-BLAUL se refera la obiect sau la imaginea obiectului?

Ca daca spune ca Ovidiu face blabla ca si tara este una
Dca spune ca imaginea lui Ovidiu face balbala ca si tara sau imaginea tarii?
Cred ca mai sunt si alte variante....din logica in 4 termeni cry.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (SEMANTIC @ 23 Mar 2004, 11:59 AM)
Ovidiu,
Ca Balena itzi spun: nu oceanul ma protejeaza ci "curentul" marin.

Ha, ha, ha!
Imi esti drag, Semantic dar "curentul" TE VIZIBILIZEAZAAAAAAAAA!
blink.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (the_ear @ 1 Apr 2004, 12:16 PM)
Ce cred eu despre expertul nostru: este un mare expert. In BLA-BLA-BLA . Prea multa "poezie", prea putine raspunsuri valide. Ii recomand un alt forum, eventual unul de idei interesante dar nefolositoare. Mult succes, tara te urmeaza.

Blablabla, tocmai au venit la mine doua firme, mi-au zis, bufnila ne-au pocnit zdravan ziaristii, care zziaristi, am zis eu, aha, chestiune de politika, sa vedem, sa cercetam, blablauri din astea nu, domnule draga esti pafarist sadea pentru ca te zbati inutil in propriul dumitale imaginar, si firmele au cerut cercetare discreta caci stii dumneata domnule Blablabla, multe lucruri pe lumea asta nu se fac asa ca in filme ci concret, politicianist dar ce stii dumitale-matale, ha, ha, ha cum mai veniti aici in bataia pustii si va cocositi, pai si oamenii politici dau noaptea telefon caci marii consilieri de imagione sunt marii secretosi, magicieni ai secretului, blablabla!
Altceva ca n-am inteles?
Vrei sa dai cu Bufnila de pamant?
Hai ca esti mishto!
Altul la rand ca vad ca nu te pricepi! Daca vrei sa te luam in seama si sa stai la masa cu Semantic, cu Soterro, cu Calfa si alti meseni de isprava vino si zi-ne una din aia bubuitoare nu te lega de sfecla mea aiurea ca-ti [povestesc o poveste cu agenti mwertieni de o sa te sperii pe viata ca si aici la kapitolul asta stai sigur ceva mai subtire, dupa filme cu james bond si cu stiri hazoase din presa centrala despre agentii KGB si agentii CIA, nu-a asa sau despre Mosad sau despre agenturile martiene care tocmai se pregatesc sa invadeze piata matacheeeeee!
spoton.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (SEMANTIC @ 2 Apr 2004, 02:43 PM)
QUOTE (calfa @ 1 Apr 2004, 04:19 PM)
Cat de ne-inteles sunt ! laugh.gif A-SEMANTIC, cum s-ar spune !  ohyeah.gif

Sa incerc sa spun cat mai simplu.
Cineva afirma ca tot ce a spus Ovidiu aici e bla-bla...
Si mai sugereaza ca toata tara ar face la fel, totul ar fi bla-bla in tara ("tara te urmeaza").
Eu vin si spun ca poate nu e totul bla-bla, nici la Ovidiu, si nici la nivelul tarii. Probabil ca e atat cat "se cere".

Inteleg,
a plecat de la ipoteza ca TARA este OVIDIU si OVIDIU este TARA.
Problema este ca avem defapt o logica in 4 termeni:
TARA si IMAGINEA DE TARA
OVIDIU si IMAGINEA LUI OVIDIU

E! acu' incepe greul!
intrebare:
BLA-BLAUL se refera la obiect sau la imaginea obiectului?

Ca daca spune ca Ovidiu face blabla ca si tara este una
Dca spune ca imaginea lui Ovidiu face balbala ca si tara sau imaginea tarii?
Cred ca mai sunt si alte variante....din logica in 4 termeni cry.gif

Semantic, lasa prostiile cu balenele burtoasele si treci la rindea ca avem treaba de nu ne vedem.
Hai ca pe langa marele Dick Rob' au aparut Eyal cu Vadim si Tal cu Adrian Nastase. Pai hai Semanticule, mare consilier, sa vedem ce scheme se pregatesc sa injghebeze si sa vedem daca noi, consilieri de imagine autohtoni putem s-o pritocim mai bine decat ei. Eu zic_ca premierul are nevoie de o imagine virila de forta dar ca nu se rezolva cu lipsirea de cravata cu chipurile l-a invatat proaspatul lui consilier. Tu ce cuvantezi Semanticule sau ti-e frica sa nu te ia cu duba din topicul asta pervers?
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Soterro @ 15 Mar 2004, 08:40 PM)
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Mar 2004, 10:52 AM)
E frumoasa metafora cu pescarul si u sfoara dar asta e pe potriva Marilor Gnoze si a idee eronate despre Bg Bang. Nu exista o tintuire, nu exista fir, nici pendulul lui Fokault, nici agatare-de-sens!

Ba mai mult, nu exista nici o metafora. NICI O METAFORA.
Deci, unde ramasesem? Halal echipa: racul, broasca si o stiuca.

Soterrrooooo!
Unde esti?
Sa trecem la konkret.
Ce crezi despre imagikonikul razboi asiatic?
Rusia se descurka aku ku NATO in preajma sau e un joc bestial geopolitik?
Ce spune sfera ta de cristal consilier si magiacian al ideii?
smile.gif
SEMANTIC
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 5 Apr 2004, 04:11 PM)
QUOTE (SEMANTIC @ 2 Apr 2004, 02:43 PM)
QUOTE (calfa @ 1 Apr 2004, 04:19 PM)
Cat de ne-inteles sunt ! laugh.gif A-SEMANTIC, cum s-ar spune ! 
Sa incerc sa spun cat mai simplu.
Cineva afirma ca tot ce a spus Ovidiu aici e bla-bla...
Si mai sugereaza ca toata tara ar face la fel, totul ar fi bla-bla in tara ("tara te urmeaza").
Eu vin si spun ca poate nu e totul bla-bla, nici la Ovidiu, si nici la nivelul tarii. Probabil ca e atat cat "se cere".

Inteleg,
a plecat de la ipoteza ca TARA este OVIDIU si OVIDIU este TARA.
Problema este ca avem defapt o logica in 4 termeni:
TARA si IMAGINEA DE TARA
OVIDIU si IMAGINEA LUI OVIDIU

E! acu' incepe greul!
intrebare:
BLA-BLAUL se refera la obiect sau la imaginea obiectului?

Ca daca spune ca Ovidiu face blabla ca si tara este una
Dca spune ca imaginea lui Ovidiu face balbala ca si tara sau imaginea tarii?
Cred ca mai sunt si alte variante....din logica in 4 termeni

Semantic, lasa prostiile cu balenele burtoasele si treci la rindea ca avem treaba de nu ne vedem.
Hai ca pe langa marele Dick Rob' au aparut Eyal cu Vadim si Tal cu Adrian Nastase. Pai hai Semanticule, mare consilier, sa vedem ce scheme se pregatesc sa injghebeze si sa vedem daca noi, consilieri de imagine autohtoni putem s-o pritocim mai bine decat ei. Eu zic_ca premierul are nevoie de o imagine virila de forta dar ca nu se rezolva cu lipsirea de cravata cu chipurile l-a invatat proaspatul lui consilier. Tu ce cuvantezi Semanticule sau ti-e frica sa nu te ia cu duba din topicul asta pervers?

Stii ce este interesant cu consultanta asta, ca de fapt primul manipulat este chiar cel pentru care se angajeaza un consilier de imagine (intrebarea este daca cine il angajeaza este si cel pentru care lucreaza meserishu' ? he hehhe!).

Pentru Nastase- in caz de esec, premierul nu va mai putea da vina pe hrebe... asa ca spatiul de manevra maxim posibil il are acest conslier de imagine numit hrebe...deci 1-0 pentru solutia B= ADEVARATA strategie electorala aflata in posesia strategului hrebenescian.

Da sa nu plictisim, deci "curentul la moda" de a avea consilieri de imagine straini este folosit cu o alta destinaitie decat cea de a castiga alegerile pe ce propun acesti "the best available professionals", acu' continua tu ... devil.gif

PS: cum adica sa imi fie frica de duba? rolleyes.gif
Ovidiu Bufnila
Barosane Semantiiiiic, e mai mult decat relatia cu H! Vrei sa fii atat de bun sa dezvolti si alte directii de lucru?
Multumesc, Semantic, mare prieten al bufnilei meduzaleeeeee!
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Cu duba:
Huba Buba
Duba Bubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
cool.gif
halcyon_lll
aici se face politica? blink.gif
SEMANTIC
QUOTE (halcyon_lll @ 6 Apr 2004, 04:22 PM)
aici se face politica? blink.gif

Ei ash! stam si noi la o tzuica o maslina! auzi! politica.
Ovidiu,
cam atata bate Ochiu' meu magic. blink.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (halcyon_lll @ 6 Apr 2004, 05:24 PM)
aici se face politica? blink.gif

Nu se vede?
yikes.gif yikes.gif yikes.gif yikes.gif yikes.gif
SEMANTIC
NU![FONT=Impact][SIZE=14][COLOR=bl
Interesant editoriaul lui Rosca din Ziua.
trustbyte
domnul Bufnila.

aveti tastatura blocata pe font enorm si culori imposibile.
stati linistit, scriind la format standard atrageti la fel de multe antipatii mwah1.gif

controlati-va.


smile.gif

Ovidiu Bufnila
Traim intr-o Epoca a Complexitatii aflata intr-o valurire cu Postmodernitatea. Mesajele virtuale nu sunt constranse de prejudecatile de hartie. INCERCATI dumneavoastra domnule Trustbyte SA VA ABTINETI in a da GOMOASE INDRUMARI. In general, daca aveti ceva de adaugat topicul e OK. In rest, nu ma faceti sa izbucnesc intr-un hohot de plans. Avand in vedere aroganta , e singurul raspuns pe care il primiti de la Bufnila. In alta ordine de idei, nu incercati sa construiti iluzorii relatii de subordonare in acest topic. In alta ordine de idei, orice forma de dirigentie, de manipulare, de admonestare lasati-le undeva acasa. Uite, v-am construit un punkt conflictual. Sa va vad cum deschideti. AVERTISMENT: nu va comportati ca in lumea de hartie. Va multumesc pentru acest prilej.
Cu toata pretuirea, fara resentimente,
cool.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (SEMANTIC @ 7 Apr 2004, 04:41 PM)
NU![FONT=Impact][SIZE=14][COLOR=bl
Interesant editoriaul lui Rosca din Ziua.

Semantic, am ramas numai noi doi sa ducem greul aici. Cred ca ar trebui sa plecam avand in vedere cele doua mesaje AROGANTE postate aici fara ca cineva sa le sanctioneze. ste de-a dreptul hilar ca intr-o lume a libertatii sa vina niste insi Mascati SA NE DEA AVERTISEMNTE INFANTILE DE genul celor de mai sus. Putem accepta o anecoditca fie ea si vulgara dar nu SEMNALE de natura asta. E pacat ca Scoala nu e aparata chiar de forumisti. ma asteptam la o reactie dura din partea celor care au construit pana acum acest topic. LIBERTATEA se castiga in fiecare zi.
Semantic tit multumesc.
calfa iti multumesc.
Mihai, iti multumesc.
Soterro iti multumesc.
Multumesc tututror forumistilor care au insufletit intr-un fel sal altul aceasta constructie libera numita Scoala Consilierilor de Imagine.

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
SEMANTIC
Ovidiu,
eu personal incerc sa fiu on-topic mereu, sau macar raportul dintre mesajele on si cele off sa fie in favoareal primelor. Nu sunt de acord cu atacuri la persoana si nu trag concluzii pripite despre forumisti. Oricum regula de aur este ca intr-un topic in care se pune accentul pe competenta, mai devreme sau mai tarziu, unii se autoexclud nu inainte insa de a lansa mesaje "ucigatoare" la adresa initatorului.

Unde vrei sa te muti cu topicul?

he hehhe era si o carte parca "smart mobs", o tot caut....
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.