Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Crin Antonescu
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 31 Jul 2012, 10:23 AM) *
Acum, asteptam sa vedem daca se tine de cuvant.


roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif

Asteptati! rofl.gif
turbo trabant
Un presedinte pe care il merita majoritatea rrromanilor patrihoti.

Singurul labil dupa Ceasca in stare sa ordone foc cu glont asupra unor manifestanti.
abis
Peneleaks: Antonescu, la sedinta PNL

abis
O mostră de democraţie internă de la PNL, asa cum rezulta din cele mai proaspete stenograme lansate astazi pe piata (probabil tot de penelisti nemultumiti de directia in care se indreapta partidul):

Relu Fenechiu: Bine. Dacă nu mai e nimic, vă urez o seară bună.
Marcel: Domnu’ Fenechiu… Scuze.
Relu Fenechiu: Vă rog, vă rog. Eu nu plec.
Marcel: Marcel sunt.
Relu Fenechiu: Salut camarade!
Marcel: Camarade, nu trebuie să votăm ce a propus domnu’ preşedinte, mandat în continuare pentru domnu’ Chiţoiu? Ne trebuie aşa, prin satelit, sau rămâne pentru săptămâna viitoare?
Relu Fenechiu: Măi, ce să mai votaţi, măi, e clar bătut în cuie. Ne-a spus preşedintele Antonescu, mai vrei să mai votezi?
Marcel: Păi, poate tu te abţii, de aia întreb.
Relu Fenechiu: Auzi, preşedintele Antonescu doar a anunţat. E dictatură, ce… unde te crezi?
Marcel: Bun, eu am vrut să plec liniştit acasă. Deci, rămâne domnu’ Chiţoiu la comandă, domnu’ vicepreşedinte Relu Fenechiu la comandă cu organizarea şi mergem în continuare să reuşim să trecem acest foc.
Relu Fenechiu: Da. Doamne ajută! Şi un weekend plăcut! Sănătate!


turbo trabant
Abis, domnu crin a gasit un pat foarte confortabil la palat si NU mai pleaca decat scos cu forta ( ceea e probabil).

Stenograme cu gangsteri.
abis
Ba uite ca acum a plecat - e drept ca nu pentru multa vreme, doar cat sa prezideze (curat constitutional!) sedinta PNL.

Dupa aia hop, inapoi in pat
Cucu Mucu
Bai, asta imi inspira din ce in ce mai acut "palme". Sper sa nu vina dracului in vizita de lucru pe plaiuri mioritice, ca il pleznesc. Macar cu un banner, daca n-ajung sa ii dau un dos de palma peste bot.
Michelle
Mr Cacarau Speech

Dupa cum se observa se da mult din maini...
abis
Poate cineva sa explice febrilitatea cu care un presedinte interimar – adica unul ce are prin definitie un un mandat politic extrem de limitat- face schimbari la varful structurilor de informatii ale sistemului national de aparare, de pilda, al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării?

Ce justifica aceasta nevoie urgenta de schimbare a unor persoane cheie in relatia cu aliatii nostri militari? A dat cineva o explicatie publica pentru asta?

Poate cineva sa explice febrilitatea cu care un presedinte interimar – adica unul ce are prin definitie un un mandat politic extrem de limitat- demite in bloc consilieri prezidentiali care sunt, institutionalmente vorbind, purtatorii si garantii bunei racordari organizationale a institutiei prezidentiale la restul sistemului politic romanesc si international?

Ce justifica aceasta nevoie urgenta de schimbare a unor persoane, bulversare a unui mecanism organizational si blocare a institutiei prezidentiale ca institutie publica functionala? A dat cineva o explicatie publica pentru asta?


DPA
abis
Antonescu s-a suparat pe guvernul Ponta.

Asta este inceputul sfarsitului pentru USL. Incetul cu incetul se vor intelege din ce in ce mai greu unii cu altii, vor avea tot mai multe sa-si reproseze pe la colturi si apoi in mod direct. Nu stiu daca alegerile generale ii prind impreuna, sansele sunt jumi-juma'

Insa anul viitor cel tarziu se rupe alianta.


Indicatii tactice de la antrenor, inainte de a fi trimis pe teren: "uite-l pe ala in tricou bleu; il invalui pe stanga, ii dai un cot in gura, apoi te tavalesi pe jos si ceri sa i se dea cartonasul rosu; e clar sau iti mai explic inca o data?!"



PS: Chiar si Barcelona il sfideaza pe Antonescu. smile.gif

"Echipa FC Barcelona nu are în program o întîlnire la Cotroceni. Oricum, Preşedintele ales al României nu se află momentan la acolo. I-am adresat o invitaţie lui Traian Băsescu, de a fi prezent la Naţional Arena, pe care sperăm că o va onora. De asemenea ne onorează prezenţa deja confirmată a Preşedintelui interimar al României, domnul Crin Antonescu"
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 8 Aug 2012, 10:21 AM) *
Antonescu s-a suparat pe guvernul Ponta.


M-a lasat cu gura cascata! Pai asta e la fel de pervers ca Basescu, e pe masura lui. Parea mai prostalau, dar de fapt e un mic dictator ascuns sub masca aia de somnoros. Nasol!
abis
O poza cu noul dictator, dupa ce s-a trezit din somn si se admira in oglinda laugh.gif

abis
Aim za acting prezident... prezident at interim... ina... speisial political situeisan...


Michelle




Ce a inteles delegatia FMI din discursul lui Antonescu
abis
Cucu Mucu
Ce tate sunteti! rofl.gif Ceva seminte prajite? roflmao.gif
actionmedia
rofl.gif

Sa vedem si partea buna. Se anunta mai amuzant decât Băsescu. Pe Băsescu prea l-au luat multi in serios si a devenit cam nesuferit, nici misto nu iti mai vine sa faci de el. Dar cu Chucky devine mai interesant. Fresh meat! Pregătiti ouăle, roşiile sau alte chestii de aruncat!
abis
Mie nu mi se pare amuzant atunci cand presedintele tarii in care traiesc, votez, platesc taxe minte de la pupitrul Administratiei Prezidentiale. Si cei mai multi nu se prind... Nu conteaza ca este un presedinte interimar, neales, cu mandat limitat, pana una-alta este presedintele tarii si ar trebui sa se comporte demn...

Ca sa nu fac copy-paste ca premierul, o sa indic doar un articol excelent care detaliaza minciunle de aseara spuse in fata natiunii intregi.

Nu e de ras, e de plans cu un asemenea presedinte. Cu cat mai repede se intoarce in hruba de unde a venit, cu atat mai bine.
fiatlux
QUOTE(abis @ 9 Aug 2012, 09:36 AM) *
Mie nu mi se pare amuzant atunci cand presedintele tarii in care traiesc, votez, platesc taxe minte de la pupitrul Administratiei Prezidentiale. Si cei mai multi nu se prind... Nu conteaza ca este un presedinte interimar, neales, cu mandat limitat, pana una-alta este presedintele tarii si ar trebui sa se comporte demn...

Ca sa nu fac copy-paste ca premierul, o sa indic doar un articol excelent care detaliaza minciunle de aseara spuse in fata natiunii intregi.

Nu e de ras, e de plans cu un asemenea presedinte. Cu cat mai repede se intoarce in hruba de unde a venit, cu atat mai bine.


da;am si io o mostra "Ca sa demisionez trebuie sa fiu in functie. Eu sunt suspendat. Din postura de suspendat nu pot demisiona". ma gandesc ca era elementar sa stie exact cum sta ,legal ? dar nu l-a bintuit gandul asta prea demn pt un politician de-asa un calibrul ! "merg la vot" "nu merg la vot" ! un adevarat comandant de nava hotarat,curajos,viteaz si mai ales fffffffff cinstit !!! rofl.gif
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 9 Aug 2012, 09:36 AM) *
Mie nu mi se pare amuzant atunci cand presedintele tarii in care traiesc, votez, platesc taxe minte de la pupitrul Administratiei Prezidentiale...


... din 2004 incoace! rofl.gif Abis, las-o jos ca macane, prea vrei sa il scoti sfant pe Basescu. Minte si marinarul de incheata apele. Sa nu mai spun de incalcarea legii sau nesimtirea lui. Iti mai aduci aminte de tiganca imputita, de gaozar? Chestii de-astea, prezidentiale! rofl.gif
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 9 Aug 2012, 12:57 PM) *
prea vrei sa il scoti sfant pe Basescu

In postarea de mai sus nu am pomenit nimic despre Basescu.

QUOTE
Minte si marinarul de incheata apele

Serios? unsure.gif

QUOTE
Sa nu mai spun de incalcarea legii sau nesimtirea lui. Iti mai aduci aminte de tiganca imputita, de gaozar?

Astea au fost minciunile? Sau ilegalitatile? "Tiganca imputita" era in timpul unei conversatii private, nu era o declaratie publica. Si a fost si sanctionat pentru respectiva declaratie... Sa ma astept la o sanctionare a lui Antonescu pentru minciunile de aseara (si nu numai)? Despre "gaozar" nu stiu ce sa zic, as fi curios sa ascult inregistrarea momentului in care a spus asta, pentru ca nu sunt convins ca a spus-o intr-adevar. A fost tot intr-o conversatie privata sau in cadru oficial?

Oricum, nu mi se pare ca poti pune semnul egal intre expresia "tiganca imputita" spusa strict pentru urechile nevestei despre o ziarista nesimtita si minciunile livrate de Antonescu in direct, in prime-time, catre o tara intreaga.
Cucu Mucu
O chestie, o sa fie foarte vaga, nu dau nume, nu am linkuri: cineva, vaduva unui om care facuse multe pt Bucuresti, a fost la el in audienta, cand era primar, sa ii ceara ajutorul in obtinerea unei locuinte sociale pt ea si fiica ei. Ei bine, omul i-a raspuns clar: "De unde p*la mea sa va dau, ce, sunt a lu' mama garsonierele alea?! Veniti toti la cersit! Iesi afara ca am treaba!".

Ilegalitati si nesimtiri cauta la topicul despre el, ca din 2004 tot am punctat, mi-e sila acum sa reiau tot ceea ce s-a discutat despre el.

Eu pun clar semnul egal intre Antonescu si Basescu la marlanie, ilegalitati si mojicie, de aceea sunt asa de dezamagit de clasa politica, in general, si de liberali, in principal.
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 9 Aug 2012, 01:42 PM) *
Eu pun clar semnul egal intre Antonescu si Basescu la marlanie, ilegalitati si mojicie

E parerea ta, nu incerc sa ti-o schimb.

Parerea mea este ca in cazul lui Antonescu este mult mai grav. Ca il intrece cu mult pe Basescu din toate cele trei puncte de vedere.
actionmedia
Sa fie clar! Toti politicienii mint! Daca nu ar minti nu ar mai fi politicieni. Este "scris in fisa postului" de politician, negru pe alb: "Să nu spui niciodata adevarul". De aceea eu nu mai cred pe niciunul. Pe absolut niciun politician. La politicieni nu se aplica prezumtia de nevinovatie ci prezumtia de minciuna. thumb_yello.gif

Cea mai tare minciuna a lui Basescu a fost aia cu "Demisionez in 5 minute!"
A lui Antonesc probabil ca va fi cea in care a spus: "Ma retrag din viata politica daca Basescu se intoarce la Cotroceni!"
rolleyes.gif
abis
QUOTE(actionmedia @ 9 Aug 2012, 03:29 PM) *
Cea mai tare minciuna a lui Basescu a fost aia cu "Demisionez in 5 minute!"
A lui Antonesc probabil ca va fi cea in care a spus: "Ma retrag din viata politica daca Basescu se intoarce la Cotroceni!"

Daca oamenii se mai razgandesc, aia nu e minciuna.

Daca, de exemplu, eu spun ca voi sterge ultimul comentariu al lui turbo trabant, iar Data'q ma convinge sa nu o fac, inseamna ca am mintit? smile.gif

Minciuna este cand spui despre un lucru ceva care stii ca nu corespunde adevarului. Sau despre care afirmi ca este adevarat ori fals fara sa ai aceasta certitudine.

Minciuna are doua caracteristici principale:
1. Este o ascundere, o deformare intentionata a adevarului (deci greseala nu este minciuna; daca spun ca Stefan cel Mare a murit in anul 1501 cand ma intreaba profesorul de istorie nu inseamna ca l-am mintit, ci ca am gresit)
2. Este facuta cu intentia de a obtine un folos nelegitim ori cu intentia de produce un prejudiciu nemeritat (o pacaleala de 1 aprilie de ex. nu este o minciuna, chiar daca nu corespunde adevarului)
cocosel
Cucu unii pun prea multa patima in a incerca sa salveze ceva demult pierdut...

Ar fi in stare de orice numai sa-l scoata alb desi noroiul la acaparat... rofl.gif

Hai sa mai dam una...recenta...decizie luata inaintea referendumului pe 28 iulie...Aoleooo!! rofl.gif drool.gif

"Biroul Electoral Central hotărăşte: În cazul referendumului naţional pentru demiterea preşedintelui României sunt aplicabile prevederile Titlul I al legii nr. 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi Senatului şi pentru modificarea şi completarea legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, a legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 şi a legii nr. 393/2004 privind statutul aleşilor locali, în măsura în care legea nr. 3/2000 nu dispune altfel

Această lege 35/2008 are următoarele definiţii despre listele electorale:

-Art. 2 pct 21: listă electorală – listă ce cuprinde toţi alegătorii care îşi exercită dreptul de vot în cadrul unei secţii de votare

-Art. 25 – Listele electorale cuprind cetăţenii cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral. Ele sunt permanente sau suplimentare.

-Art. 26 – (1) Listele electorale permanente pentru subdiviziunile administrativ-teritoriale de pe teritoriul naţional se întocmesc de către primarul comunei, oraşului sau municipiului ori al sectorului municipiului Bucureşti, după caz, pe baza datelor şi informaţiilor cuprinse în Registrul electoral şi comunicate primarului de către biroul teritorial al Autorităţii Electorale Permanente care funcţionează la nivelul judeţului pe teritoriul căruia se află localitatea.

(2) Listele electorale permanente se întocmesc pe localităţi şi cuprind pe toţi cetăţenii cu drept de vot care domiciliază în localitatea pentru care ele au fost întocmite." rofl.gif

Asta cu privire la cei care mint...unu se zbate in fiecare zi in fata unui garaj...altii si mai breji o ard in flacari pe la vile de protocol...(judecator CCR) rofl.gif

Ca sa fie clar si pentru altii afirmatiile celui de la garaj sunt contrazise de hotararea BEC privind organizarea referendumului, emisa in data de 28 iulie.

In rest vom trai mai bine!!! ohyeah.gif
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 9 Aug 2012, 03:48 PM) *
Daca oamenii se mai razgandesc, aia nu e minciuna.

Daca, de exemplu, eu spun ca voi sterge ultimul comentariu al lui turbo trabant, iar Data'q ma convinge sa nu o fac, inseamna ca am mintit? smile.gif

Minciuna este cand spui despre un lucru ceva care stii ca nu corespunde adevarului. Sau despre care afirmi ca este adevarat ori fals fara sa ai aceasta certitudine.

Minciuna are doua caracteristici principale:
1. Este o ascundere, o deformare intentionata a adevarului (deci greseala nu este minciuna; daca spun ca Stefan cel Mare a murit in anul 1501 cand ma intreaba profesorul de istorie nu inseamna ca l-am mintit, ci ca am gresit)
2. Este facuta cu intentia de a obtine un folos nelegitim ori cu intentia de produce un prejudiciu nemeritat (o pacaleala de 1 aprilie de ex. nu este o minciuna, chiar daca nu corespunde adevarului)


I-auzi, cica Base minte cand zice ca nu poate demisiona din functie daca este suspendat. mwah1.gif


Cocosel, nici pe tine nu te creditez cu 100%, ti-am "citit" partizanatul, deci vei incerca oricand sa manipulezi. De aceea, te citesc de doua ori! mwah1.gif
cocosel
QUOTE(Cucu Mucu @ 9 Aug 2012, 03:24 PM) *
I-auzi, cica Base minte cand zice ca nu poate demisiona din functie daca este suspendat. mwah1.gif
Cocosel, nici pe tine nu te creditez cu 100%, ti-am "citit" partizanatul, deci vei incerca oricand sa manipulezi. De aceea, te citesc de doua ori! mwah1.gif


Cucu sunt prea departe de politica ca sa am vreun partizanat...sunt "la milioane de leghe departare" si chiar nu ma poate afecta in nici un fel.

Pot doar sa spun ca vreau si nu de azi de vreo 5-6 ani sa plece domnul in tricou albastru din fata garajului (adica si de la Cotroceni) si sa se duca pe mare... rofl.gif
Acolo poate sa ii puna pe marinari sa frece orice...si poate linistit sa-si aranjeze cuburile... rofl.gif

Ceea ce am scris mai sus este real si aceea hotarare o poti regasi pe site-ul de la BEC... are si semnatura doamneai aleaia care iesea in ziua votului si zicea cati am votat...rofl.gif

In rest numai de bine!! mwah1.gif
abis
QUOTE(cocosel @ 9 Aug 2012, 04:56 PM) *
în măsura în care legea nr. 3/2000 nu dispune altfel

Vezi ca ti-am dat un link catre articolul Sorinei Matei unde explica foarte clar - numai bunavointa sa ai sa citesti... wink.gif

QUOTE(Cucu Mucu)
cica Base minte cand zice ca nu poate demisiona din functie daca este suspendat

Am auzit pareri contradictorii pe tema asta. Unii specialisti in drept spun ca poate, altii ca nu. Sincer, nu stiu care dintre ei are dreptate.
cocosel
QUOTE
Vezi ca ti-am dat un link catre articolul Sorinei Matei unde explica foarte clar - numai bunavointa sa ai sa citesti... wink.gif


Cine? rofl.gif rofl.gif rofl.gif Cand a terminat dreptul si de cand un asemenea personaj poate sa faca consideratii pe probleme de drept?

Vai de mine dar chiar nu pot sa mai comentez ca imi pierd vremea...daca ajungi sa imi prezinti asemenea personaje ma descalific sa continui discutia...

Fiecare dupa cat poate intelege.

Iti spun doar atat vor fi surprize mari in curand!! thumb_yello.gif

PS:Afirmatiile celui de la garaj sunt contrazise de hotararea BEC privind organizarea referendumului...adica cel in bleu a Mintit cum o face in fiecare zi, chiar si azi. thumb_yello.gif

abis
QUOTE(cocosel @ 9 Aug 2012, 07:22 PM) *
Cine?

Nu conteaza cine, conteaza argumentele, daca textele de lege aduse in discutie sunt reale ori nu. smile.gif

Daca vrei o discutie doar cu absolventi de drept, ai gresit forumul. Mergi aici

QUOTE
Iti spun doar atat vor fi surprize mari in curand!!

Phui, cine s-ar fi gandit la asa ceva?! rofl.gif
Cine s-ar astepta sa nu fie...? biggrin.gif
cocosel
QUOTE
Nu conteaza cine, conteaza argumentele, daca textele de lege aduse in discutie sunt reale ori nu. smile.gif


Hai fie si nu o fac pentru tine ci pentru cei care mai sunt de buna-credinta...

Tocmai asta ti-am spus mai sus..BEC a dat o hotarare pe 28 iulie ( o gasesti pe site la ei) care ii spune PA argumentatiei Sorinei si nu mai stiu cum... rofl.gif

Restul este praf in ochi, abureala si multa vrajeala..ca sa ma mentin in limbajul baiatului in bleu.. rofl.gif

Surprizele sunt pentru cei din barca suprimatului... thumb_yello.gif

Ne mai auzim dupa toata balacareala...
abis
QUOTE(cocosel @ 9 Aug 2012, 07:32 PM) *
Hai fie si nu o fac pentru tine ci pentru cei care mai sunt de buna-credinta

Esti un dragut, ca de obicei. mwah1.gif

QUOTE
BEC a dat o hotarare pe 28 iulie ( o gasesti pe site la ei) care ii spune PA argumentatiei Sorinei

Asta CCR decide, o sa vedem... Deocamdata nu a putut decide pentru ca au fost cinci pentru invalidare si patru (aia numiti de PSD si PNL acolo) s-au opus. Ce va mai fi, nimeni nu stie... Daca s-ar fi aplicat legile din tara asta, Basescu era inapoi de mult la Cotroceni.
QUOTE
Ne mai auzim dupa toata balacareala

Bineinteles.
Cucu Mucu
QUOTE(abis @ 9 Aug 2012, 07:39 PM) *
Asta CCR decide, o sa vedem... Deocamdata nu a putut decide pentru ca au fost cinci pentru invalidare si patru (aia numiti de PSD si PNL acolo) s-au opus. Ce va mai fi, nimeni nu stie... Daca s-ar fi aplicat legile din tara asta, Basescu era inapoi de mult la Cotroceni.


Daca nu s-ar fi furat voturi in tara asta, Basescu era de mult pe mare. Din 2009. Acum probabil se luptau sa il dea jos pe Mihaeladragosteamea. tongue.gif

cocosel
QUOTE
Asta CCR decide, o sa vedem... Deocamdata nu a putut decide pentru ca au fost cinci pentru invalidare si patru (aia numiti de PSD si PNL acolo) s-au opus. Ce va mai fi, nimeni nu stie... Daca s-ar fi aplicat legile din tara asta, Basescu era inapoi de mult la Cotroceni.


Nu a fost asa..nici nu s-a votat..si ar fi luat decizia daca Zegrean s-ar fi mentinut pe o linie dreapta..asa cum judecata ar trebui sa fie mereu.Dar ii era gandul la vacanta..de acolo facand si o fapta penala..dar fie la noi se trece peste.

Listele electorale contin 2,6 milioane inscrise fals, recunoscute de Patru in scrisoarea oficiala. Cei 2,6 milioane sunt nume fara Carte de Identitate care nu se stie unde sunt si daca sunt. Clar, aceste nume nu au ce cauta pe liste. Este vorba despre diferenta dintre totalul de 18,3 milioane inscrisi pe liste din care 15,7 milioane au document de identitate, deci si domiciliu in Romania. Deci numarul celor inscrisi in liste nu poate fi mai mare de 15.714.403 votanti care se pot afla si probabil se afla pe teritoriul Romaniei sau in strainatate la lucru.
Situatia este in banca de date de la Autoritatea Permanenta si din aceasta se pot extrage falsurile, cele 2,6 milioane nume fictive care nu au Carte de Identitate/buletin.

Manipularea privind numarul celor cu drept de vot si a celor inscrisi pe listele permanente este pentru cei cu putini neuroni, doua lucruri total diferite pe care nu o mai reiau. O sa fie o discutie ampla pe tema asta zilele astea.

De asta Parchetul ii ridica unul cate unul pe cei de la MAI..pentru ca nu vor sa dea datele reale care sunt pe acolo prin sertare... thumb_yello.gif

Deci domnule chestor.... rofl.gif rofl.gif
actionmedia
QUOTE(cocosel @ 9 Aug 2012, 06:04 PM) *
Pot doar sa spun ca vreau si nu de azi de vreo 5-6 ani sa plece domnul in tricou albastru din fata garajului (adica si de la Cotroceni) si sa se duca pe mare...


Deci esti partizan al ideii "sa plece Basescu". Cu orice pret, chiar si cu incalcarea legii.

Ah, era sa uit, aici de fap e topicul despre Crin Antonescu. Eu deja sunt partizanul ideii "Să plece Crin!"
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 9 Aug 2012, 07:41 PM) *
Daca nu s-ar fi furat voturi in tara asta, Basescu era de mult pe mare. Din 2009.

Nu cred. Daca nu ar fi furat nimeni voturi in 2009, Geoana tot pe locul doi ar fi fost. Nu zic ca PDL-ul nu a facut atunci nimic necurat pentru ca nu pot baga pentru nimeni mana in foc, doar pentru mine; insa stiu sigur ca PSD-ul nu a fost usa de biserica. A furat pe rupte.
abis
QUOTE(cocosel @ 9 Aug 2012, 07:52 PM) *
Deci numarul celor inscrisi in liste nu poate fi mai mare de 15.714.403 votanti care se pot afla si probabil se afla pe teritoriul Romaniei sau in strainatate la lucru.

Sunt fix 18.292.514 de electori cu domiciliul în tara, excluzand diaspora. Este cifra comunicata oficial de MAI inainte de referendum, prin Ioan Rus. Asta este singura cifra care poate fi luata in calcul, daca vrem sa respectam legile.
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 9 Aug 2012, 07:41 PM) *
Daca nu s-ar fi furat voturi in tara asta, Basescu era de mult pe mare. Din 2009....

Basescu era de mult pe mare daca cei care "doresc" reforma acceptau propunerea dictatorului Basescu de a renunta la mandat in favoarea reformelor. io nu inteleg de ce nu vorbeste nimeni pe tema asta, a devenit un tabu in randul politicienilor romani referendumul privind reducerea numarului de parlamentari, macar nu au curajul sa iasa in public si sa ne spuna ca referendumul ala a fost o prostie de-a noastra a "pulimii".

QUOTE(cocosel @ 9 Aug 2012, 07:52 PM) *
...Listele electorale contin 2,6 milioane inscrise fals, recunoscute de Patru in scrisoarea oficiala. Cei 2,6 milioane sunt nume fara Carte de Identitate care nu se stie unde sunt si daca sunt. Clar, aceste nume nu au ce cauta pe liste....

Consider ca prin aceasta postare manifesti rea vointa fata de istitutiile statului. In acest stat numit Romania exista o institutie: DEPABD sau DGEPMB (aceasta din urma este pentru Bucuresti, dar in fiecare mare oras, judet exista cate o astfel de institutie) or daca cineva vine si-mi zice ca in Romania este posibil ca "Listele electorale contin 2,6 milioane de inscrise fals" sau ca "cei 2,6 milioane sunt nume fara Carte de Identitate eu Marduk nu pot decat sa-i zic ca ori e dus cu pluta, manipuleaza ori are alte interese meschine. Moncher aceasta tara asa cum este ea are baze de date despre toti cetatenii nascuti in Romania, or fi ceva scapari pe la etniile care nu-si fac probleme cu identitatea din motive pe care le cunoastem, dar totusi a vorbi despre 2,6 milioane de falsuri ca si cum ai zice 26, 260, 2600, 26000 sau 260000 e pura fantezie, SF, or eu credeam ca esti un tip serios.

QUOTE(abis @ 10 Aug 2012, 09:38 AM) *
.... Nu zic ca PDL-ul nu a facut atunci nimic necurat.... insa stiu sigur ca PSD-ul .... A furat pe rupte.

Deci si tu esti de acord ca toti au furat pe rupte or atat cat au putut? Afirmatiile astea nu ne fac bine de loc, ca popor ca tara, foarte multi ne considera niste hoti, niste lepre neserioase iar noi continuam sa le demonstram ca au dreptate in ceea ce ne priveste. Nu te revolta faptul ca tu traiesti intr-o tara in care se fura de la stergarul de pe gard pana la votul din urna? Vorbim asa ca un dialog academic despre lucruri extrem de grave pe care le vom transmite copiilor nostri, nepotilor nostri ca pe niste evenimente firesti, normale, in acesta tara unde furtul este o regula unanim acceptata, de la gaina si porcul sterpelite din cotet, la plagiat si milioanele de euro din coruptie si evaziune.
abis
QUOTE(Marduk @ 10 Aug 2012, 11:17 AM) *
Basescu era de mult pe mare daca cei care "doresc" reforma acceptau propunerea dictatorului Basescu de a renunta la mandat in favoarea reformelor

Corect! thumb_yello.gif

Intr-adevar, uitam chestia asta: daca USL accepta sa puna in practica ce au votat romanii la referendum, Basescu era de multa vreme demisionat.

QUOTE
totusi a vorbi despre 2,6 milioane de falsuri ca si cum ai zice 26, 260, 2600, 26000 sau 260000 e pura fantezie, SF, or eu credeam ca esti un tip serios.

Chiar credeai? rofl.gif

QUOTE
Deci si tu esti de acord ca toti au furat pe rupte or atat cat au putut?

Eu am spus altceva: ca despre PDL nu stiu ca nu am informatii, nu pot sa bag mana in foc nici ca au furat, nici ca nu au facut-o. Insa despre PSD stiu sigur.
Marduk
QUOTE(abis @ 10 Aug 2012, 11:47 AM) *
.... nu pot sa bag mana in foc nici ca au furat, nici ca nu au facut-o. Insa despre PSD stiu sigur.

Ai probe? ai depus plangere la procuratura la DNA? Nu stiu de ce in aceste zile devine din ce in ce mai evident ca romanii vorbesc mult si vorbesc fara acoperire, fara dovezi, un fel de cleveteala nationala de sorginte latina si balcanica pare ca ne domina pe toti, in toate, dar mai ales in politica si fotbal.
abis
QUOTE(Marduk @ 10 Aug 2012, 11:56 AM) *
Ai probe?

Nu, nu am inregistrat. Nu m-am gandit sa iau reportofonul cu mine.
Marduk
Pacat, daca ai fi avut reportofonul si ai fi avut astfel de probe, te-ai fi dus la procurori?
abis
Da smile.gif
cocosel
QUOTE
Deci esti partizan al ideii "sa plece Basescu". Cu orice pret, chiar si cu incalcarea legii.

Actionmedia
Am fost mereu partizanul unei idei sa plece pe mare...si voi fi chiar daca se intoarce la Cotroceni...el din orice punct al echerului este PA...ca mai are cativa "tutari" care ii canta in struna asta-i alta poveste. NU pot sa girez o catastrofa de politician doar pentru ca mi-ar fi de vreun avantaj...asa cum majoritatea in aceasta tara gandesc. Ca sa incep acum sa motivez de ce..mi-ar trebui pagini intregi pentru ca din pacate omul in bleu a tot calcat in strachini...si plus ca am tot facut-o incepand cu prima suspendare. ohyeah.gif
Povestea cu incalcarea legii...prinde in mintile celor care se lasa manipulati. Legea se incalca in tara asta din '44 inclusiv ca sa nu ma duc mai inapoi. Iar cand aud pe unii care clameaza legea cand ei au incalcat-o in fiecare zi..mi se face greata..

QUOTE
Consider ca prin aceasta postare manifesti rea vointa fata de istitutiile statului. In acest stat numit Romania exista o institutie: DEPABD sau DGEPMB (aceasta din urma este pentru Bucuresti, dar in fiecare mare oras, judet exista cate o astfel de institutie) or daca cineva vine si-mi zice ca in Romania este posibil ca "Listele electorale contin 2,6 milioane de inscrise fals" sau ca "cei 2,6 milioane sunt nume fara Carte de Identitate eu Marduk nu pot decat sa-i zic ca ori e dus cu pluta, manipuleaza ori are alte interese meschine. Moncher aceasta tara asa cum este ea are baze de date despre toti cetatenii nascuti in Romania, or fi ceva scapari pe la etniile care nu-si fac probleme cu identitatea din motive pe care le cunoastem, dar totusi a vorbi despre 2,6 milioane de falsuri ca si cum ai zice 26, 260, 2600, 26000 sau 260000 e pura fantezie, SF, or eu credeam ca esti un tip serios.

In primul rand ca nu fac numaratoare crede-ma am altele mai bune de facut rofl.gif ...apoi cine a vehiculat aceasta cifra este upss! Ana Maria Patru...daca nu stii cine e mai cauta...

Apoi datele sunt ori nu sunt...nu am acces decat la o parte din ele... rofl.gif

QUOTE
Sunt fix 18.292.514 de electori cu domiciliul în tara, excluzand diaspora. Este cifra comunicata oficial de MAI inainte de referendum, prin Ioan Rus.

Da dar cifra asta nu mai e...pentru ca desi BEC a dat o hotarare..meseriasul de Rus, prietenul ungurilor, a crezut de cuviinta sa treaca fara nici o nonsalanta peste o cerinta a singurei autoritatii care reglementa referendumul...si nu a actualizat listele. Bine vina nu este numai a lui..a intregului aparat crescut de baiatul in bleu care cu gura lui ne-a spus cum ii facea chestori pe totii... rofl.gif NEactualizand listele a intrat in penal..el si ceilalti din minister....care acum sunt audiati la Parchet.

Iar cifra oficiala reala o veti auzi cat de curand...dupa actualizare... mwah1.gif (care este in jurul a 15 bulioane)

Domnule Chestor... rofl.gif
abis
QUOTE(cocosel @ 10 Aug 2012, 12:43 PM) *
meseriasul de Rus, prietenul ungurilor, a crezut de cuviinta sa treaca fara nici o nonsalanta peste o cerinta a singurei autoritatii care reglementa referendumul...si nu a actualizat listele

Mai stii sa citesti?
cocosel
QUOTE(abis @ 10 Aug 2012, 10:50 AM) *

rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Poii ce am zis mai sus..Rus omul din umbra baiatului in bleu..care si-a jucat ultima carte..trebuie sa-si sustina cauza. Tu ce ai fi facut?

I-ai fi lasat sa te bage la Mititica sau ai lupta si ai urla peste tot ca ai facut ceva cand faptele arata ca nu ai facut nimic...

Actualizarea insemna sa respecte hotararea si sa scoata de pe liste oamenii care nu au domiciliu in diaspora...capisci! Aia sunt doar 3 milioane... rofl.gif

Domnule chestor.... rofl.gif
abis
Meciul s-a jucat pe cifra de 18 milioane. Alea sunt listele folosite la referendum, nu altele. Orice actualizare ulterioara se poate folosi in viitor. Iar aia 18 milioane, ca si chestie, sunt reali si cu domiciliu in Romania. Diaspora nu se numara, aia sunt suplimentari.


Nu poti sa vii dupa ce ai terminat meciul si ai luat bataie sa te plangi ca a fost poarta adversarului prea mica si sutul tau pe langa poarta sa fie considerat gol valabil. Puteai contesta dimensiunea portii inainte de meci. Ca sa nu mai spun ca joci acasa si tu insuti ai stabilit cat de mare e poarta.
cocosel
QUOTE
Meciul s-a jucat pe cifra de 18 milioane. Alea sunt listele folosite la referendum, nu altele. Orice actualizare ulterioara se poate folosi in viitor. Iar aia 18 milioane, ca si chestie, sunt reali si cu domiciliu in Romania. Diaspora nu se numara, aia sunt suplimentari.


Meciul se joaca pe listele oficiale...cele care sunt in realitate. Ca exista tradatori peste tot care incalca legea (vezi Rus) si schimba jocul in interesul unuia in bleu, nu face decat ca actualizarea ulterioara sa refaca drumul necesar al ordinii.

Cand in teren la un meci de fotbal o echipa trimite un jucator nelegitimat sau cu mai multe cartonase...echipa adversa contesta la autoritate/federatie..si echipa care a incalcat legea prin acel jucator..pierde la masa verde cu un scor de forfeit. rofl.gif

Cam asa este acum...tradatorii vor plati...si Ordinea va fi restabilita. ohyeah.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.