Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Despartire
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Probleme Sociale
Pagini: 1, 2, 3, 4
lost
Am citit (aproape, recunosc) tot ce ati scris. Plec capul tacut la remarcile sarcastice, pentru ca ma simt asa cum sunt. Sunt de acord ca expunerea problemei putea fi facuta si altfel, folosind termeni mai blanzi, insa problema nu va apartine, iar eu voiam sa o expun exact asa cum o simt. Multi dintre voi ati fost aproape, cu comentariile voastre, de starea mea de spirit. Ma intreb, oare, daca eu nu mai simt (sau cel putin asa imi pare in mintea mea bolnava), ar trebui sa continui sa stau langa ea si sa ma prefac?? Sunt convins ca sunt multi care ar continua polemica in fel si chip, si bineinteles mi-ar zice sa fac asta si cealalta, insa, daca, sa zicem, imi revin, ma intorc la starea dinainte, oare, nu se va repeta totul intr-un final? Nu am cerut sa fiu judecat de voi, desi stiam ca asa se va intampla, nu am cerut nici sa filtrati cuvintele mele prin ale voastre experiente proprii desi 80% dintre voi asta ati facut, ati pornit polemici din convingeri interioare, nicidecum judecand lucrurile la rece, gadindu-va ca POATE (da, e un mare poate, o probabilitate infima) vi s-ar putea intampla unuia dintre voi... si cum ati reactiona, ce ati simti ... Convingerile in viata nu sunt niciodata de neclintit... Imi cer iertare ca revin asa tarziu, dar recunosc deschis ca inauntrul meu este o lupta continua, si in acelasi timp, cum a subliniat cineva, sunt probleme "intime" infatisate unor necunoscuti. Dar totusi asta cautam. De ce nu am mai intrat pe forum? Am evitat, fiindu-mi rusine de rusinea mea... Imi cer iertare ca mai devreme la randu-mi v-am scos ochii, dar prin prisma ochilor mei (cu o dioptrie destul de avansata) am spus ce-am observat la voi...
Iertati-ma si ca nu am dat raspuns tuturor intrebarilor ce mi-ati pus, dar unele dintre ele sunt irelevante...
Multumesc.
Erwin
QUOTE
Ma intreb, oare, daca eu nu mai simt (sau cel putin asa imi pare in mintea mea bolnava), ar trebui sa continui sa stau langa ea si sa ma prefac??


NU. Ţi-ai pierde şi fărîma de demnitate care ţi-a mai rămas. A te minţi pe tine însuţi şi pe ea este mai rău şi poate avea consecinţe mai grave decât recunoaşterea adevărului... Nu uita: o despărţire nu este sfârşitul vieţii, ci o renaştere. Ai deschis ochii prea târziu, dar odată deschişi, nici 10 dioptrii nu te-ar face să vezi iarăşi tulbure... smile.gif Reinventează-te!

Michaela*
QUOTE(lost @ 13 May 2008, 01:24 AM) *
Am citit (aproape, recunosc) tot ce ati scris.


lost, ba bine ca ai reaparut ..clona, neclona, important este faptul ca in spatele contului se afla un om smile.gif ..si problemele lui
bine ar fi sa-ti raspunzi la cateva intrebari....cum ar fi: in ce sens nu mai simti nimic pentru sotia ta?..nu te mai atrage ca femeie? sau nu mai gasesti nimic placut in felul ei de a fi? compania ei ti-a devenit total indiferenta?.. ti-e jena cu ea in societate?..nici macar un dram de simpatie ori obisnuinta placuta nu mai exista?....nimic nimic?..singuratatea nu este intotdeauna solutia ideala…inlocuirea da, poate fi o solutie dar peste cativa ani poti ajunge in acelasi punct ..si-apoi, esti convins ca odata reajuns singur vei percepe viata exact ca acum N ani ? acum te afli in alta etapa, alta conjunctura..anii ce-au trecut nu mai pot fi retraiti intocmai..te rog sa te gandesti la acest aspect…numai bine iti doresc
abis
QUOTE(lost @ 13 May 2008, 01:24 AM) *
Ma intreb, oare, daca eu nu mai simt (sau cel putin asa imi pare in mintea mea bolnava), ar trebui sa continui sa stau langa ea si sa ma prefac??

Inainte de toate ar trebui sa afli sigur daca mai simti ceva sau nu pentru sotia ta. Daca da, merita sa incerci sa va reapropiati... Dar fara false iluzii, o relatie, dupa sapte ani, nu poate fi la fel ca in prima zi. Daca nu, e mai bine probabil si pentru tine, si pentru ea sa puneti punct. Daca tu nu o mai iubesti macar ii dai sansa de a gasi pe cineva care s-o aprecieze...
The Dude
QUOTE(Afrodita @ 12 May 2008, 09:32 PM) *
Sa va iau pe rand:


Asa e cel mai bine...Ca toti deodata se face carambol rolleyes.gif

QUOTE
The Dude:
Ba ma scuzi, da' pana ai sa vezi tu totul despre mine, mai ai de mancat multa mamaliga.


Marturisesc ca subiectul nu m-a interesat in atat de mare masura. In niciun caz nu intr-o masura mai mare decat ar trebui sa ma preocupe un interlocutor anonim.
Dupa logica ta probabil ca nu am sa ajung sa vad niciodata "totul despre tine" intrucat mamaliga este un aliment dupa care nu ma dau in vant.
Pe de alta parte stiu indeajuns despre tine ca sa pot sa imi exprim o parere. Si apropo tu nu esti ceea ce iti place tie sa crezi despre tine ca esti: tu esti ceea ce credem noi despre tine ca esti. Aforismul nu imi apartine, dar nu stiu de unde si pana unde sa pun ghilimelele.

QUOTE
Cat despre cat de indecent arat sau nu ce am de aratat - cred ca ar trebui sa mai citesti neste chestii ale unora pe Han si atunci ai sa-ti redefinesti cuvantul "indecenta"
.

Eu cred ca nu. Hanul imi este drag si il vizitez de cinci ani, cei drept sub doua nickuri; n-am tinut asta ascuns. Chiar si asa pentru mine acest loc nu poate avea un rol formativ. Prefer sa imi definesc termenii dupa alte criterii iar in ce priveste pudoarea, sau lipsa ei, am principii inca mult mai ferme.

QUOTE
Ma intreb cat de ipocrit poti tu sa fii... Desi parca nu prea ma intereseaza...


Dac nu te intereseaza atunci de ce te intrebi totusi ??? Nu poti face fata tentatiei de a jignii ???
Oricum am sa iti raspund: cel mai probabil pot fi la fel de ipocrit ca oricine altcineva. Nici mai mult nici mai putin. Ipocrizia face parte din proiectul divin si exista in relatiile interumane de cand lumea. Important e sa te pastrezi in niste limite. Ar fi ipocrit din partea mea sa nu recunosc asta... unsure.gif

QUOTE
Doh! Bineinteles ca m-am schimbat in cei 5 ani in care vin si plec de pe Han. Ca s-au intamplat multe in 5 ani. Insa nu sunt multi oameni deschisi la schimbare (exemplu Michaela* care-si va creste copii cu ideile ce le are dansa => inca o generatie care va fi auzit ceva in casa si va fi vazut cu totul altceva afara).


Doamna Michaela are aici (inca o data) o atitudine inteleapta. In discursul tau am numit "prafuite" o serie de lozinci anoste lansate in contratimpul discutiei. Daca lucruri din astea searbade de tipul respect reciproc, intelegere, toleranta si compromis s-ar subantelege din ceea ce afirmi de ce le-ai mai numit ??
In procesul educational (vad ca si aici vi cu pretentii de pedagog) tutorele are datoria de a imprima copilului un sistem de valori de referinta la care acesta sa se poata raporta. Ca parinte responsabil Doamna Michaela a inteles perfect acest lucru si procedeaza in consecinta. Copilul (copii) dumneaei nu se vor ratacii usor cand vor porni in viata..Ai avea multe de invatat de aici.

QUOTE
Si daca schimbarea e simpla, mai ales a mentalitatilor, cum de nu s-a schimbat mentalitatea in Ro in ultimii 20 ani? Ca pe alt topic spuneai ca nu se schimba lucrurile asa usor... Vezi cum te contrazici singur? Mda...


Unele sunt simple, altele sunt complexe. Mi se intampla foarte rar sa ma contrazic, ti-as fi recunoscator daca mi-ai arata la ce anume faci referinta. Problema esecului Romaniei ultimilor 20 de ani e prea ampla si prea complexa ca sa o abordez in doua vorbe si oricum nu isi are locul aici o astfel de discutie.

lost sustin in totul sfaturile doamnei Michaela. Cauta mai bine in femeia pe care o ai. Doar cine cauta poate sa gaseasca...E toanta ? instruieste-o !! Nu se pricepe in intimitate: invat-o !!, nu stie sa se poarte in societate ??? educ-o !!!...Incearca in asta si in toate celelalte sa vezi unde ai gresit tu, si mai ales ce sta in puterea ta sa repari...Lumea de afara cu toate tentatiile ei e iluzorie; asta e de fapt conflictul care te macina. Eu unul iti doresc succes thumb_yello.gif
Michelle
Lost este cu siguranta o clona!!
I-am studiat stilul si nu e un prost sau un needucat.Dimpotriva este cineva inteligent care-si bate joc de noi.Ne studiaza.
Poate se si distreaza nitel,cind vede polemicile si cum personaje mai tinere , ca sa nu zic mai necoapte isi expun particele de biografie cu naivitate, sinceritate si imprudenta as zice.
Hai sa fim seriosi!O persoana matura,cu un anumit nivel de educatie cum pretinde dansul ,cu probleme serioase de acest gen,cauta ajutor specializat.Cauta un psiholog.Iar acolo se face terapie de cuplu,nu singulara.Cit de obiectivi putem fi noi,cit de obiectiv poate fi chiar si un profesionist cunoscand problema dintr-un singur unghi si atat de sumar?

Consider de prost gust ceea ce face clona" noastra",in fine am si unele banuieli asupra identitatii,care oricum n-au importanta,important este ca cei care se stiu ca se incing repede sa stie ca e doar un joc al cuiva caruia ii place sa se joace.Asa ca luati-o ca atare! wink.gif
The Dude
QUOTE
Hai sa fim seriosi!O persoana matura,cu un anumit nivel de educatie cum pretinde dansul ,cu probleme serioase de acest gen,cauta ajutor specializat
...si pana acolo cauta tot felul de alte rezolvari. Nu stiu daca e important ca e clona sau nu, subiectul pare interesant..si cum bine ai observat ne dezvaluie unii altora anumite trasaturi de caracter..e bine pentru o comunitate.
nevvermind
Lost e o clona!

Poate el se tine de stomac de atata ras, dar, stii ce? Ma bucur c-a dat un subiect de discutie. Ca se lamenteaza, ca e confuz, ca e ironic, c-o fi batjocoritor.. conteaza?

Daca va spun acuma ca evolutia tine de capacitatea noastra de abstractizare ce mai spuneti? Tot (ma rog, un procent foarte mare) ceea ce vorbim si analizam este format din concepte: libertate, dragoste, morala, justitie, prietenie etc. Toate astea nu sunt bazate pe ceva palpabil, concret, cu substanta in realitate. Cu toate acestea, s-a oprit cineva sa le dezbata? Ce ne-am face daca, afland ca-i clona: "Stop joc! Nu-si mai are rostul! Trebuia sa fie veridic! Sa ne intorcem la 'Jocul pentru oameni plictisiti'! Nu, hai sa vorbim despre dragoste. Stai, ca nici aici nu stim daca s-a intamplat. Hmmm..."

Sincer: multumim, lost, fiindca esti "lost", clona, confuz si batjocoritor. Sub impulsul tau de Mefisto, ne-ai antrenat intr-o discutie din care eu vreau sa extrag numai foloase. Fara tine trebuia sa ma gandesc eu la un subiect. Acum, daca nu mai ai ceva de spus, te rog fa-ne loc fiindca unii au de discutat.

LE: sorry, n-am observat reply-ul lui The Dude.
Michelle
Wow,deci are si utilitate practica!
Am mari dubii sau cel putin nu in felul asta. Adica de ce e bine pentru o comunitate? Si nu uita,suntem doar o comunitate virtuala,nu un sat.Am incercat sa definesc asta parintelui Tanase de la Valea Plopului si pur si simplu a refuzat sa inteleaga termenul.Si cine va tine liturghia,m-a intrebat.
Daca vrei sa te cunosti mai bine cu un grup,cu o persoana,iesi la o bere,iesi cu ei la pescuit(apropos,misto initiativa lui freeman thumb_yello.gif),citiva dintre noi chiar am facut asta.
Ah,sunt de acord,putem discuta de principiu tema propusa,ceea ce s-a si intamplat,desi,sincer clonele care au chef de joaca merita raspunsuri tot in joaca(dupa parerea mea).
Nu va suparati pe mine,continuati,n-am vrut sa opresc jocul,ma gandeam s-o atatam nitel pe clona care,probabil,o sa faca acum tot posibilul sa mai puna niste lemne pe foc! ohyeah.gif
So,enjoy and have fun!
abis
Daca e sau nu clona (clona cui credeti ca e lost?) e nerelevant, subiectul discutiei este oricum interesant. smile.gif
The Dude
QUOTE(Michelle @ 13 May 2008, 10:57 AM) *
Wow,deci are si utilitate practica!
...Mmmmm, nu stiu ??... daca nu e pleonasm e la limita lui... unsure.gif

QUOTE
Adica de ce e bine pentru o comunitate?


O ajuta sa se autodefineasca si sa se pozitioneze. O afirma si o proclama. Ii stabileste o identitate.

QUOTE
Si nu uita,suntem doar o comunitate virtuala


Virtuala sau nevirtuala o comunitate e acelasi lucru chiar daca n-are cine sa ii cante liturghia.
Eu merg mai departe si indraznesc sa afirm ca quasi-anonimatul unui forum de acest tip ne da posibilitatea sa fim ceva mai onesti unii cu altii si in orice caz mult mai deschisi.
E straniu ce bine ajung sa se cunoasca uni userii intre ei fara sa fi fost nevoie sa stea vreodata fata'n fata.... rolleyes.gif

QUOTE
Daca vrei sa te cunosti mai bine cu un grup,cu o persoana,iesi la o bere,iesi cu ei la pescuit(apropos,misto initiativa lui freeman thumb_yello.gif),citiva dintre noi chiar am facut asta.


Cred ca Paleologu observa intr-o carte a sa ca "oamenii au tendinta de a vedea intr-o prietenie implinirea unei relatii, cand de fapt tocmai acolo, relatia se impotmoleste si moare"...ii dau dreptate in totul si prefer sa raman in promisiunea unei prietenii virtuale mai degraba decat sa descopar ca partenerii mei de discutii sunt pana la urma la fel ca toti ceilalti....

QUOTE
So,enjoy and have fun!


Will do that... thumb_yello.gif thanks.....
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 12 May 2008, 01:07 PM) *
Daca avem situatia urmatoare privind domeniile de interes ale unui individ: inainte de casatorie- prieteni, fotbal, bere, dupa- prieteni, fotbal, bere, se cheama ca omu' respectiv s-a casatorit sa intre in rand cu lumea, nu ca el crede in familie.

Aici merge povestea urmatoare:

Cica doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca.
Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede."
"Unde mergi, iubitel?" intreba sotia.
"Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere."
Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania,
Olanda, Japonia, India... Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost: "Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate..." Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse:
"Vrei halba inghetata, iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana.
Sotul devenise cam palid, dar spuse: "Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?"
"Vrei gustari papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "Dar draga
mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..."
"Vrei vorbe urate, draga?" ..."AUZI BA P**A! BEA-TI IN P**A MEA BEREA IN NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANANCA-TI CACATELE DE GUSTARI, PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!"

...si au trait fericiti pana la adanci batraneti....
Cucu Mucu
QUOTE(lost @ 13 May 2008, 01:24 AM) *
Imi cer iertare ca revin asa tarziu...


Domnu' clona-ucenic jamie.gif , daca tot ai revenit si vrei sa continui studiul (vorba lu' Michelle), fa-ma si pe mine sa inteleg ceva mai clar (de felul meu sunt mai greu de cap): sotia ta nu iti mai place findca e proasta sau e proasta fiindca nu iti mai place? E foarte important pentru evolutia discutiei sa stabilim asta!

abis: roflmao.gif
Michelle
Cucule,ca de obicei,ai o logica imbatabila!

Si acum fiindca tot ne-am pozitionat si autoproclamat o comunitate virtuala(sau nu?? unsure.gif ) si tocma' a adus vorba in discutie abis(aoleo,ce pleonasm!) de beri,propun sa bem in cinstea institutiei casatoriei cei ce suntem intrati pina-n gat in ea si ilegalistii sa bea si ei cu noi ca sa afle ce-i asteapta!
The Dude
Eu mi-s ilegalist de vreo 20 de ani sorry.gif ...dar nu cred ca statutul asta imi afecteaza in vreun fel modul in care consum berea.
Pur si simplu am crezut amandoi ca oficializarea complica lucrurile intr-un mod nepermis...ceea ce s-a si dovedit in mai multe ocazii.

lost, fratelo, e o chestie de depresie ce trebuie depasita cumva. Cea mai proasta dintre alegeri in situatiile astea ar fi sa treci la masuri radicale si de aceea iti recomand sa eviti astfel de solutii. Pleaca undeva. Plecati impreuna undeva...in probleme de dragoste muntele si padurea sunt doi mari medici....
bdl
Lost,
Ai primit o multime de sfaturi pina acuma, nu trebuie neaparat sa urmezi ceea ce zicem noi aici, sint simple sfaturi si pareri...tu fa dupa cum iti dicteaza inima si creierul tau....Oricum , este f important pt relatia voastra daca mai exista sau nu sentimente fata de partener....tu pari cam in dubii? Dar ea? Care e pozitia ei fata de tine? Ai ciine? Daca da, poti face un simplu test : baga-ti nevasta si ciinele in portbagajul masinii , inchide-l, si dupa doua ore deschide-l...si o sa vezi atunci care se bucura mai mult cind te vede.... thumb_yello.gif
The Dude
QUOTE
Dar ea? Care e pozitia ei fata de tine?


Let me gues... unsure.gif .. Doggy style ?? rolleyes.gif
andra_v
QUOTE(abis @ 13 May 2008, 09:30 AM) *
Inainte de toate ar trebui sa afli sigur daca mai simti ceva sau nu pentru sotia ta. Daca da, merita sa incerci sa va reapropiati... Dar fara false iluzii, o relatie, dupa sapte ani, nu poate fi la fel ca in prima zi. Daca nu, e mai bine probabil si pentru tine, si pentru ea sa puneti punct. Daca tu nu o mai iubesti macar ii dai sansa de a gasi pe cineva care s-o aprecieze...

Uite ca pot fi de acord chiar si cu abis!

Dudule, ai un stil de a rasuci cutitul in rana...

Nu m-am bagat in discutie, stiam ca lost este o clona, dati un search si vedeti cine foloseste pe Han anumite cuvinte preferate de catre lost. Nu stiu daca este o "speta" reala sau inventata. In nici un caz un barbat nu afirma ca s-a casatorit cu o proasta. Pana la Primarie nu a avut ochi?! De regula, femeilor li se pare ca sotiile altora sunt proaste. Oricum, e o problema psihologica foarte complicata, sta numai in puterea ta sa depasesti in vreun fel depresia.
Michaela*
QUOTE(andra_v @ 13 May 2008, 04:40 PM) *
Uite ca pot fi de acord chiar si cu abis!

Dudule, ai un stil de a rasuci cutitul in rana...

Nu m-am bagat in discutie, stiam ca lost este o clona, dati un search si vedeti cine foloseste pe Han anumite cuvinte preferate de catre lost. Nu stiu daca este o "speta" reala sau inventata. In nici un caz un barbat nu afirma ca s-a casatorit cu o proasta. Pana la Primarie nu a avut ochi?! De regula, femeilor li se pare ca sotiile altora sunt proaste. Oricum, e o problema psihologica foarte complicata, sta numai in puterea ta sa depasesti in vreun fel depresia.


andra.. lost-ratacitul virtual, o fi barbat? o fi femeie? smile.gif ....oricum nu conteaza cine stie ce..importante sunt comentariile simpaticilor "fraieri" de la han(sorineee.. sunt sigura ca citesti in continuare topicul tongue.gif )...din aceasta dezbatere lost va trage totusi cateva concluzii utile

michelle!! ..beau si eu alaturi de voi in cinstea institutiei casatoriei mwah1.gif

si mai am un mesaj nou pentru lost....lost! ce te faci daca, o data ce-ai ramas singur, ti se face brusc un dor nebun de proasta de nevasta-ta?..imm??...tu de delegatii ai auzit?..programeaza-ti o delegatie ..ce zici?..una mai lunga..cateva luni..ca sa respiri in voie..sa meditezi, sa analizezi, sa te verifici..este o metoda practica si benefica..uneori, in situatii de criza, delegatiile sunt un adevarat balsam

andra_v
Propun sa ne intalnim si sa bem, real, nu numai virtual. Asa cum domnii organizat partida de pescuit.
Cucu Mucu
QUOTE(andra_v @ 13 May 2008, 04:40 PM) *
Nu m-am bagat in discutie, stiam ca lost este o clona


Si ce, bre, daca e clona? Nu e si el om?! Rasistilor! tongue.gif
abis
Andra, tu bei bere? smile.gif


PS: Da' si eu am fost odata de acord cu tine! laugh.gif
andra_v
De doua ori, abis.

PS Beau si bere.
Michaela*
QUOTE(andra_v @ 13 May 2008, 06:25 PM) *
Propun sa ne intalnim si sa bem, real, nu numai virtual. Asa cum domnii organizat partida de pescuit.


andra..o intalnire exclusivista?..doar intre fete??..sa fie bere si inghetata?
Cucu Mucu
QUOTE(Michaela* @ 13 May 2008, 06:52 PM) *
sa fie bere si inghetata?

La aceeasi intalnire?? blink.gif
Michaela*
QUOTE(Cucu Mucu @ 13 May 2008, 06:57 PM) *
La aceeasi intalnire?? blink.gif


da laugh.gif
Cucu Mucu
Tre'sa recunosc ca e cea mai ciudata combinatie! blink.gif
Michaela*
QUOTE(Cucu Mucu @ 13 May 2008, 07:04 PM) *
Tre'sa recunosc ca e cea mai ciudata combinatie! blink.gif


ciudata dar nu imposibila laugh.gif ... combinatia dulce-amar smile.gif
andra_v
Bere si ciocolata insotita de bauturi dulci, pentru doamne.
Cucu Mucu
Va recomand bere bruna atunci! Si s-aveti pofta!
Cla
QUOTE(Cucu Mucu @ 13 May 2008, 06:31 PM) *
Va recomand bere bruna atunci!

Da' ce-i cu aia blonda, îi proasta? rofl.gif

ontopic: Fain ce se scrie pe-aici, dati-o asa mai departe, sa stiu daca se merita sa ma însor înc-odata spoton.gif

abis, "bancul" ala a fost bun ohyeah.gif . Banc de-aia în ghilimele, ca poate chiar ca nu e o idee buna, cu (re)însuratul biggrin.gif

Oare sa-mi dea de gândit? Cred ca nu. Vreau si io bereee! rofl.gif
Erwin
noroc!

uite nişte soţi fericiţi:



rofl.gif

P.S. până la urmă, bărbaţii şi femeile fiind atât de diferiţi, e o problemă de echilibru...
Afrodita
Ciocolata cu bere stiu ca merge - fara efecte de dupa prea grave tongue.gif

Inghetata cu bere stiu ca merge - dar e nasol ce se intampla dupa, asa ca mai bine ramaneti pe ciocolati spoton.gif

Uite, noroc cu clona, ca fetele nu se enervau s-o puna de-o intalnire altfel rofl.gif
The Dude
QUOTE(Erwin @ 13 May 2008, 11:22 PM) *




Cucu Mucu
QUOTE(Afrodita @ 14 May 2008, 08:28 AM) *
Uite, noroc cu clona, ca fetele nu se enervau s-o puna de-o intalnire altfel rofl.gif


Ai dreacu romani, au transformat si clonarea in subect de drojdeala! rofl.gif roflmao.gif
abis
QUOTE(andra_v @ 13 May 2008, 06:51 PM) *
De doua ori, abis.

Incepe sa devina un obicei? laugh.gif

Am si eu o intrebare: daca barbatii casatoriti nu au voie sa iasa la bere cu amicii, fie ei de pe Han sau din alta parte, femeilor casatorite li se permite? smile.gif
Michaela*
andra...este tentanta propunerea ta..intr-o zi frumoasa cu soare, o sueta intre doamne(la o bere si ceva dulce pe langa) ar fi binevenita

afrodita..cioco cu bere este o combinatie excelenta..incearca in cazul in care nu ai facut-o deja mwah1.gif

erwin, da' unde ai gasit poza? rofl.gif

mister Dude...o lada cu bere in varf de munte la un gatar plin cu fripturi...yami yami laugh.gif

n-am uitat de lost..oare pleaca in delegatie? ..ii surade ideea sau nu ?..lost!!...poate ne mai scri cate ceva..totusi smile.gif
Erwin
lost? el e... pierdut! rolleyes.gif

rofl.gif

şi femeile şi bărbaţii căsătoriţi sau aflaţi într-o relaţie au deopotrivă nevoia să socializeze din când în când separat, intr-un cerc de prietene/prieteni, să aibe un colţ de intimitate personală şi să fie sinceri atunci când partenerul/a este curio(a)s/ă în ceea ce priveşte activitatea respectivă. E o dovadă de încredere reciprocă, care trebuie susţinută egal de ambele părţi, de asta ziceam de echilibru...

carevasăzică, greutatea în berici să fie echivalentă cu greutatea în cafele/îngheţate... rolleyes.gif ideal ar fi ca femeile să se întâlnească cu prietenele iar bărbaţii cu prietenii, fetele bârfesc despre modă iar băieţii despre fete... rofl.gif că se mai întâmplă şi altfel, femeile să se întâlnească cu cel mai bun prieten al bărbatului lor sau bărbaţii cu cea mai bună prietenă a femeii lor... şi atunci gata motivul de despărţire, şi poate fi mai bine pentru ambii foşti, de ce să ne speriem de despărţiri? unsure.gif

The Dude
Da chiar......Frate lost, cum iti mai e...S-a imbunatatit ceva ??? Ti-au fost de folos sfaturile noastre; ai luat vreo decizie ???
Nu ne mai perpeli asa....ca toti ne-am dat cu presupusul pe aici si desi uni s-au grabit sa te infunde mai tare au fost si useri care ti-au sarit in ajutor thumb_yello.gif
The Dude
QUOTE(Erwin @ 14 May 2008, 11:11 AM) *
...şi femeile şi bărbaţii căsătoriţi sau aflaţi într-o relaţie au deopotrivă nevoia să socializeze din când în când separat...



Si chiar sa mearga un pic mai departe. Se spune in popor ca escapadele sunt cele care intaresc si/sau mentin cuplul.
Cand Yoko Ono a simtit o distanta in relatia ei cu John Lennon i-a cumparat acestuia cadou o prostituata intelegand ca la acel moment era necesar sa se schimbe ceva pentru ca lucrurile sa ramana la fel...

Sa nu il uitam nici pe bravul Ulise, care a avut nevoie de bratele lui Circe, de ospitatlitatea amazoanelor etc., pentru a isi cereste exponential cu fiecare noua aventura ardoarea de a se reantoarce in patul Penelopei
Ovidius
The Dude, da'zi-ne si cum ne facem nevestele sa creada si ele in chestia asta cu escapadele. biggrin.gif
abis
Chiar vrei sa creada? smile.gif Dupa aia sa-ti spuna ca de-asta ai prins-o cu vecinul, ca a vrut sa intareasca cuplul? sorry.gif
The Dude
Eu zic, asa intr-o doara, ca daca lost si-ar invita sotia sa citeasca acest topic multe lucruri s-ar lamurii intre ei numai prin asta.

Iarasi, pentru femeile sau pentru barbatii care sunt cu adevarat preocupati de supravietuirea unui cuplu in momentele lui delicate, nicio solutie nu ar trebui abandonata aprioric...Nu inainte de a fi cum se cuvine evaluata.

Pana la urma ce altceva este o escapada daca nu o mica harjoneala acolo...

Barbatii in special au mai des crize din astea si asta e motivul pentru care infidelitatea isi gaseste in ei adepti mai numerosi, dar orice experienta, mai ales dupa o varsta ii leaga si mai strans de familie si de consoarta macar si numai pe seama sentimentului de culpabilitate....Parerea mea rolleyes.gif .
Danescu Eugen
Lost,
Înainte da a-ţi părăsi soţia, e bine să te asiguri de o înlocuitoare, dacă se pote fără defectele de care te plângi (prostia, etc.)
Îţi sugerez să o ai în vedere şi pe "Cea mai activă forumistă".
(nu ştiu de ce, dar discursurile ei "moderniste" sunt încurajatoare şi pare o fiinţă binevoitare)

Te rog să ne spui acum: pe cine preferi mai mult dintre cele două?
Dar gândeşte-te bine, îninte de a lua o decizie!

PS: Cea mai activă forumistă, te rog să nu te superi. Poate îl ajutăm pe om să nu îşi mai părăsească soţia.
alexei
QUOTE(The Dude @ 14 May 2008, 01:31 PM) *
Barbatii in special au mai des crize din astea si asta e motivul pentru care infidelitatea isi gaseste in ei adepti mai numerosi, dar orice experienta, mai ales dupa o varsta ii leaga si mai strans de familie si de consoarta macar si numai pe seama sentimentului de culpabilitate....Parerea mea rolleyes.gif .



multa dreptate ai dudule,se vede ca esti trecut prin viata thumb_yello.gif ,si ca sa aduc un argument in favoarea ideii tale cred ca ar fi interesant de vazut cam care-i procentajul barbatilor ce intenteaza deschiderea unei actiuni de divort;din cazurile intalnite ,io cred ca e mult inferior fata de al femeilor...concluzie...femeile sunt mai fidele decat barbatii!!??? blink.gif da' stau si ma-nteb ca petrea prostu':"pai si atunci cu cine isi inseala barbatii sotiile "fidele"??? rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Michelle
...cu cine? ...cu "proastele" care de data asta sunt ale altora nu ale lor,dar ce mai conteaza sa fie la numar?! Lac sa fie ca broaste destule!

PS. am uitat sa pun ghilimelele de rigoare si m-am temut ca nu toata lumea o sa sesizeze nuanta ironica a situatiei.Trist dar adevarat.Barbatii,insa, sunt primii care stiu sa arunce aceasta anatema.O femeie care nu "joaca cum vor ei" e proasta si curva simultan.
In opinia mea un barbat care denigreaza o femeie in acesti termeni(proasta, de exemplu!) indiferent cit de adevarat este sau nu,nu e barbat.Punct.
Afrodita
QUOTE
Îţi sugerez să o ai în vedere şi pe "Cea mai activă forumistă".
(nu ştiu de ce, dar discursurile ei "moderniste" sunt încurajatoare şi pare o fiinţă binevoitare)

Te rog să ne spui acum: pe cine preferi mai mult dintre cele două?
Dar gândeşte-te bine, îninte de a lua o decizie!

PS: Cea mai activă forumistă, te rog să nu te superi. Poate îl ajutăm pe om să nu îşi mai părăsească soţia.


De suparat eu nu ma supar, dar nu e frumos ce faci, pentru ca ma dai drept exemplu negativ cu "asa nu se face" si habar n-ai cine sunt si ce e cu mine.

Cat despre a ma avea musiu in vedere - sau oricare alt "mascul feroce" de pe-aici sau de aiurea - sa isi mai puna poftele in cui ca nu sunt disponibila pentru d-alde astia ca voi!

Numai bine "minunatilor"!

***

Michelle, de acord cu tine! Din pacate ei nu vor pricepe in veci nici de ce nu se pot numi barbati, nici de ce sunt eu de acord cu tine laugh.gif

Edit: Aaaaa, de aia conceptele mele de "incredere, respect, intelegere reciproca" sunt invechite si de rahat, pentru ca ele nu se pupa cu plimbatul prin vecine... Acum am priceput! Mda, scuzele mele ca mi-s asa invechita si rasuflata incat sa mai cred in fidelitate si sentimente profunde... Mda...
Bonsai
Chestiunea fidelitatii este discutabila . Poti sa ai principii sau restrictii impuse de morala dar specia umana nu este facuta sa fie " fidea" . Nu va faceti atatea iluzii legate de fidelitate . Cei care sunt de 20- 30 de ani impreuna fie casatoriti fie necasatoriti sa spuna care-i treaba cu fidelitatea. Pot sa-mi spun ca-mi place ideea dar nu cred in ea.
annacrin


Viata lui Casanova ia o turnura neasteptata atunci cand drumul sau se intersecteaza cu cel al Francescai, o femeie ravisanta etc. smile.gif Este cel mai periculos joc din viata lui.

Raspunsul este cam DA.
Blakut
QUOTE
Nu m-am bagat in discutie, stiam ca lost este o clona


Clona cui?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.