Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Despartire
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Probleme Sociale
Pagini: 1, 2, 3, 4
Michaela*
QUOTE(coconut @ 19 May 2008, 12:24 AM) *
Michaela, eu nu cred că "Lost" trebuie să-l susţină...
Şi mie-mi place cum argumentezi tu, chiar e bine "să-ţi pierzi timpul" şi să nu consideri că trebuie să spui "cuminte": sigur domnule Dude.. aveti dreptate..nu voi mai insista pe aceasta tema, doar dacă nu cumva ai fost ironică... wink.gif smile.gif
Ciocolată cu bere n-am auzit până acum, dar cred că e "liantul" ideal pentru o întâlnire, mai spre sfârşitul verii fiindcă după 20 iunie mă cheamă... operaţia. Ce chemare suavă şi tandră! tongue.gif laugh.gif


coconut...in cazul de fata nu sunt contra domnului Dude smile.gif ..din contra...cele scrise de mine "sigur domnule Dude...etc" reprezinta o aprobare din partea mea a celor scrise de el...sfatul lui de a nu mai insista cu comentarii pe tema cuplului mi s-a parut util...m-am facut arici din cauza lui nevvermind...copiii astia rebeli , mai ales cei de 21 ani, sunt enervanti laugh.gif...ma intreb daca la tinerete se manifesta asa, la batranete ce-o sa mai faca? laugh.gif

salutare nevvermind ohyeah.gif
coconut
Ah, nici nu mă gândeam că ai fi "contra" domnului Dude (mie-mi place să-l pronunţ cu u muiat!)! Eu tocmai asta voiam, să nu mai fi de acord cu domnul Dude.
Nevvermind nu e enervant, e un copil... Eu sunt curioasă de ce-l "cheamă" cu doi de "v"?! tongue.gif
Cla
Hai nu fiti rautacioase, lasati-i visele... rolleyes.gif , mai are timp sa se trezeasca si sa realizeze ca, de fapt, habar n-are, numai ca-i mai zbârcit la fata si fetele îi zic nenea rofl.gif
Michaela*
QUOTE(Cla @ 19 May 2008, 08:32 AM) *
Hai nu fiti rautacioase, lasati-i visele... rolleyes.gif


inca mai cred ca-n fiecare dintre noi exista puterea de a nu renunta la vise
andra_v
Sanatate, coconut!
Preferintele mele sunt variate, astazi am baut ceai verde si de sunatoare. Cu gheata.
coconut
Săru'mâna, Andra!
Cred că ne vom vedea la un ceai până la urmă... smile.gif
nevvermind
Jesus fucking Christ, people! Topicul asta s-a transformat intr-o revolta feminina in care fiecare dintre voi o bate pe cealalta pe umar, linistind-o. "Lasa, noi stim mai bine."
Las' ca stiu eu ce fel functionati voi. Mai ales in grup. Autoritatea grupului mai mare, huh? Fiecare aproba, fiecare e solidara feminismului si principiilor lui.

Haaa, provocare. Un pustan impotriva gandirii femeilor (Este pleonasm, doamnelor?).

Bun. Dragele mele reprezentante ale sexului slab, Cla si coconut, va rog sa va expuneti si voi parerea asupra gandirii mele puerile. "Si de ce ti-as demonstra eu ceva?" Fiindca altfel consider ca ati vorbit degeaba si ati fost solidare cu doamna Michaela doar asa.... pffff. Si mie mi-ar fi foarte usor sa continui dupa un contra-argument adus lui abis sau Erwin: "Lasa-l, abis/Erwin, nu stie ce zice". Si va rog nu va suparati. Mi-ar face o deosebita placere sa discut cu voi intr-o atmosfera destinsa, tolerand glumele si ironiile de bun-gust.

Va provoc deci doamnelor sa va expuneti pe hartia virtuala maturitatea voastra intelectuala cu privire la inclinatiile mele copilaresti. Va jur ca voi lua in calcul tot ce spuneti - adevarat sau nu. Dar tineti cont de-un lucru, dragelor: habar nu aveti despre mine cum nici eu despre voi.

Zambiti deci. Fiti frumoase ca o inghetata vara si scrieti. Am rabdare.

PS: nu ma faceti sa regret faptul ca mi-am impus sa fiu dragut cu voi si, in numele lui Iisus Hristos, Nazariteanul, Regele Iudeilor: daca vreti sa va intalniti, aveti o gramada de alte medii de comunicare.
Cla
QUOTE(nevvermind @ 19 May 2008, 05:53 PM) *
Dragele mele reprezentante ale sexului slab, Cla si coconut

Aha. rofl.gif
nevvermind
Ca de fiece data, va luati de ce nu va convine. Ha, ha, ha si inca vreo doi de ha, ce amuzant. Dar... Cla... unde este postul tau? Sunt sigur c-ai fost amuzanta pentru altii si "haa, am facut misto de el!" sau ce-o fi fost dar crede-ma ca mai mult imi confirmi parerea in loc sa fii... amuzanta.

De ce nu puteti fi serioase cateva minute? Rabdare nu prea mai am, sincer. Nici nu stiu de ce sunt asa cu voi. Incerc sa va dau o sansa sa va demonstrati roadele experientei de varsta. Aveti atatea rubrici, atatea topicuri, atatea bancuri, glume, prieteni, lucruri de facut, hobby-uri si sex-buddies. De ce nu va puteti abtine putin? Imi demonstrati contrariul cu fiece post. De parca nu aveti timp sa va treaca nervii si sa-mi raspundeti. Stiu ca sunt enervant, dar se pare ca-s mai rabdator decat domniile voastre.

Bun. Am inteles. Sunt mic si fara experienta si v-am rugat sa-mi spuneti ce m-a tradat. Radeti mereu, sunteti sarcastice mereu, priviti de sus mereu, dar vreau si eu o explicatie. Ceva pur, curat si la obiect. Dar, nuuuu, hai sa radem in fata unei astfel de cerinte. Hai sa ne dam de gol! "Cere prea mult. Cine se crede asta ca-mi cere sa gandesc!".

Cla, m-ai convins. Presupun ca acuma ai sa devii serioasa si-ai sa-mi dai un post fiind rautacioasa ca omg te-am jignit sau suparat, dar nu te voi citi. Sper sa fii amuzanta rau ca eu nu voi rade.

"Aha. rofl.gif " = "Nu stiu ce sa scriu si prefer sa par amuzanta caci a face misto de altcineva intotdeauna pare mai.. cool". Da, pari amuzanta, dar pentru aia sub 21 de ani.

Coconut, sper sa fii mai intelegatoare. Mai... feminina. Nu te enerva cum vezi postul meu.

__________________________________________

LE: "Inseamna ca trebuie sa citesti mai mult inainte sa tragi concluzii despre cineva. Cla are mustata, ma, si nu din cauza ca nu s-a epilat saptamana asta. roflmao.gif Ti-ai luat-o! Vezi daca nu esti fâşneţ!!"

Oupsy! Baiat? Scuze, Cla. biggrin.gif Dar eu tot cred ca puteai continua... unisex. smile.gif) Hai c-am ras si eu. Dupa ce terminati de ras, puteti continua, daca vreti.
Puneti la naiba regula generala de setare a genului. smile.gif)
Cucu Mucu
QUOTE(nevvermind @ 19 May 2008, 08:25 PM) *
"Aha. rofl.gif

Inseamna ca trebuie sa citesti mai mult inainte sa tragi concluzii despre cineva. Cla are mustata, ma, si nu din cauza ca nu s-a epilat saptamana asta. roflmao.gif Ti-ai luat-o! Vezi daca nu esti fâşneţ!! roflmao.gif
Cla
QUOTE(Cucu Mucu @ 19 May 2008, 07:33 PM) *
Cla are mustata, ma, si nu din cauza ca nu s-a epilat saptamana asta. roflmao.gif

rofl.gif

QUOTE(nevvermind @ 19 May 2008, 07:25 PM) *
Oupsy! Baiat? Scuze, Cla. biggrin.gif

E ok, nevvermind, acum stii ca n-am râs de tine, ci de situatie smile.gif
SORIN
Cla...cea mai faina gagica de la Han rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Leule...ai grija sa nu te acuze pe aici cineva ca "musti perne" rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Sorin.
coconut
QUOTE(nevvermind @ 19 May 2008, 08:25 PM) *
Coconut, sper sa fii mai intelegatoare. Mai... feminina. Nu te enerva cum vezi postul meu.

__________________________________________



huh.gif Cine se enervează? Tocmai că asta sunt, înţelegătoare. I-am spus Michaelei să înţeleagă că eşti tânăr şi încă un copil. Ce e rău în asta?
În privinţa... feminităţii, abţine-te, nu mă cunoşti şi nici n-am de gând să fac aici demonstraţii...
Poate mă lămureşti cu ce am greşit faţă de tine... şi de ce ai scris pseudonimul tău cu doi de "v" (e doar o curiozitate).
P.S. Nu e bine dacă e nevoie să-ţi impui să fii drăguţ, ar trebui să fii aşa din naştere... wink.gif
nevvermind
Fii feminina in postari, nu ca persoana. Uof, ce personal le mai luati.

Cu ce ai gresit? Pai ai zis ca sunt copil. Si cum la persoane ar fi bine sa nu ne referim, cum ai spus - si consider ca asa si trebuie, ne pronuntam pentru reply-uri. Aci e problema: facand abstractie de persoana, postarile nu pot fi copilaresti daca afiseaza un adevar cat de cat.

Eu nu vreau sa-i spui Mihaelei "sa ma inteleaga" ca sunt copil, ca n-am facut nimic. Repet: asta inseamna "nu-l lua in seama, e prea tanar". Cu asta ai gresit. Trebuia: "este intr-adevar tanar sau copil, dar poate are dreptate. Ia sa vedem. Are? [vreo 5 min de gandire] N-are. Ce dobitoc." - dar baremi ai fost sceptica in privinta post-ruilor mele si nu te-ai oprit la varsta.

Ce naiba sunteti asa de personale? Va jignesc cumva? V-am ranit orgoliul? V-am suparat cu ceva? Spuneti-mi sa stiu si eu... Eu nu vreau. Vreti sa radem? Sa va scriu "E las, totul va fi bine cu noul tau iubit.", "Haha, ai dreptate, e amuzant", "Doamne-ajuta, X-uleasca". Pana mea, stam numai in offtopicuri de cateva posturi incoace.

vv = w
Erwin
nevvermind, după nick, te-ai enervat prea tare, dar să zicem că e ok, îţi fierbe sângele mai tare decât altora, ceea ce nu e un lucru rău, că şi neuronica se mişcă mai alert! spoton.gif Nevermind!

on topic:

părerile sunt împărţite în doo tabere: despărţire şi împăcare. Fiecare are dreptatea lui, susţinută cu argumentele prezentate (şi excludem "experienţa vârstei" care nu poate fi un argument din motivele arătate de nevvermind), maturitatea şi înţelepciunea luării unei decizii care se va dovedi sau nu corectă îî revine până la urmă lui Lost, nu are rost să ne certăm ca la piaţă ale cărui roşii sunt mai coapte sau care mere sunt mai mălăieţe... Cum Lost e pierdut deocamdată în ale vieţii valuri, putem să dezbatem mai departe aspectul următor:

oricare ar fi decizia lui Lost şi oricare consecinţele ei pe termen lung, este posibl ca niciuna din tabere să nu aibe dreptate? Adică, împăcându-se, mai târziu va ajunge din nou în situaţa de despărţire sau, despărţindu-se, să regrete amarnic? Viaţa poate să ne rezerve astfel de surprize la tot pasul, nu? Dăm cu banul? Ce-o fi, o fi? Poate că a decide azi ne dă impresia că deţinem controlul, dar mâine se poate întâmpla ceva ce ne dă planul peste cap...
arboria
Insusi titlul sub care a ales lost sa puna problema in discutie, indica directia spre care se indreapta. Hehehehe, cica impacare, de parca ar putea sa se impace cu gandul coabitarii cu o persoana mai proasta decat el (ma uimeste ce usor aplica epitete jignitoare, chiar si lui insusi).

QUOTE(Erwin @ 19 May 2008, 10:12 PM)
nevvermind, după nick, te-ai enervat prea tare, dar să zicem că e ok, îţi fierbe sângele mai tare decât altora, ceea ce nu e un lucru rău, că şi neuronica se mişcă mai alert! spoton.gif Nevermind!

nu e nevermind, e newermind - o minte mai noo, care va sa zica jamie.gif
fiica_lunii
QUOTE
Poate că a decide azi ne dă impresia că deţinem controlul, dar mâine se poate întâmpla ceva ce ne dă planul peste cap...


A decide nu inseamna ca totul va merge conform planului de acum incolo.
A decide inseamna a face o alegere si a-ti asuma raspunderea asupra ei, indiferent ce se va intampla. Daca in momentul in care faci o alegere esti constient 100% de ceea ce alegi, cred ca sansele sa te afli peste cativa ani in situatia lui Lost, sunt minime. Pentru un om perfect constient de alegerile sale, e greu sa ajunga in cativa ani in punctul in care sa descopere ca sotia lui nu este ceea ce si-ar fi dorit, ca nu mai simte nimic pentru ea, ba ca mai este si proasta pe deasupra. Asta nu tine de ceva ce se "intampla" maine si iti da planul peste cap.
La fel si cu decizia de divort/impacare. Daca iei aceasta decizie judecand cu totul constient problema, atunci sansele ca maine sa se "intample" ceva care sa-ti dea totul peste cap, sunt foarte mici.
Dar o decizie constienta in casatorie/divort/impacare presupune o cunoastere aprofundata a celuilalt. Daca doi oameni se casatoresc cunoscandu-se doar superficial, pot avea mari surprize ulterior si atunci se ajunge la situatia in care se gaseste Lost.

Eu chiar sunt curioasa care au fost motivele ce l-au determinat pe Lost sa se casatoreasca cu ea (daca e real cazul expus de el). Ce i-a placut lui la aceasta femeie? Ce l-a determinat sa o doreasca de sotie?
coconut
QUOTE(nevvermind @ 19 May 2008, 10:26 PM) *
Fii feminina in postari, nu ca persoana. Uof, ce personal le mai luati.

Cu ce ai gresit? Pai ai zis ca sunt copil. Si cum la persoane ar fi bine sa nu ne referim, cum ai spus - si consider ca asa si trebuie, ne pronuntam pentru reply-uri. Aci e problema: facand abstractie de persoana, postarile nu pot fi copilaresti daca afiseaza un adevar cat de cat.

Eu nu vreau sa-i spui Mihaelei "sa ma inteleaga" ca sunt copil, ca n-am facut nimic. Repet: asta inseamna "nu-l lua in seama, e prea tanar". Cu asta ai gresit. Trebuia: "este intr-adevar tanar sau copil, dar poate are dreptate. Ia sa vedem. Are? [vreo 5 min de gandire] N-are. Ce dobitoc." - dar baremi ai fost sceptica in privinta post-ruilor mele si nu te-ai oprit la varsta.

Ce naiba sunteti asa de personale? Va jignesc cumva? V-am ranit orgoliul? V-am suparat cu ceva? Spuneti-mi sa stiu si eu... Eu nu vreau. Vreti sa radem? Sa va scriu "E las, totul va fi bine cu noul tau iubit.", "Haha, ai dreptate, e amuzant", "Doamne-ajuta, X-uleasca". Pana mea, stam numai in offtopicuri de cateva posturi incoace.

vv = w


Dragule, ai înțeles total anapoda ceea ce i-am zis Michaelei! Faptul că ești foarte tînăr
nu înseamnă că ești de nebăgat în seamă! Ideea era alta: că, tînăr și neliniștit cum ești, vezi lumea cu ochii anilor pe care-i stăpînești (mulți înainte, sănătoși!). Mi-aș dori să mai am vîrsta ta, măcar o zi!
Nu ne-ai jignit cu nimic. Dar nu strică nițel simț al umorului, unul fin precum acordul de la radio...
Nu pot da replici... feminine pe un forum în care feminitatea e considerată desuetă și ridicolă. Am experiență cu forumurile deja... știu ce am de făcut! smile.gif
Revenind la subiect: nu există rețete. Lost va avea o decizie de luat, una pe care sper să n-o regrete niciodată!
Michaela*
Topicul acesta a inceput sa semene cu un ring de dans in care fiecare danseaza dupa propria-i melodie ... este vesel, animat si placut smile.gif

"....pot concluziona ca un om "matur" nu crede sau nici macar nu va lua in considerare spusele unui tanar. Aici eu cred ca este problema voastra. "
Putem inversa:
…pot concluziona ca un tanar rebel nu crede sau nici macar nu va lua in considerare spusele unui batran. Aici cred ca este problema voastra rolleyes.gif

"..Va voi lua experientele si ma voi folosi de ele sa le evit, nu sa fiu.. .realist. "
Si daca experientele traite au fost benefice, oare nu-i pacat sa fie evitate?

Nevvermind...in opinia ta, cum putem defini comunicarea ideala?

Cat priveste lost, l-as considera in conjunctura unui examen .. reconcilierea este echivalenta cu prezentarea la examen si reprezinta primul pas in incercarea de a promova
coconut
Erwin, întotdeauna mi-a plăcut cum gîndești și cât de bine le zici, îndeosebi pe bănățeană! mwah1.gif
bdl
bdl, dar vorba populara " si ce daca-i prost?..o fi prost dar e prostul meu! " nu ai auzit-o? smile.gif ..nu crezi ca in zicala asta zace un sambure de adevar?...
Am auzit-o si nu are aplicabilitate in situatia de fata....oricum este o zicala pe care eu nu o aprob, chiar daca vine din batrini. Nu e regula ca tot ce e "traditional" e si bun. Daca tu ai puterea (ipotetic vorbind) sa-ti petreci viata linga un prost doar datorita faptului ca e al tau sau ca e bun la suflet, imi pare rau, dar nu toata lumea are puterea asta...Unii sint mai transanti si nu se mint singuri. Daca Lost a ajuns sa-si expuna problema in public si mai ales daca a juns sa spuna in fata unor necunoscuti ca sotia lui e proasta, situatia e f clara, oricit ne-am ascunde dupa degete si in spatele unor bune intentii.....Pune-te in situatia lui...ipotetic bineinteles....Traiesti cu un partener despre care nu te sfiesti sa spui in public ca e prost....si pe urma spui ca-l iubesti? Hai ma lasi? Dar sa privim situatia mai in ansamblu....x convietuieste sub obladuirea unui certificat de csatorie cu y.....x spune peste tot despre y ca e prost....Pai z, q si y nu vor ajunge la concluzia ca x e mai prost decit y datorita faptului ca se plinge peste tot de partener ca e prost dar sta in contiunuare cu el? Si va continua bineinteles sa spuna ca e prost peste tot pe unde apuca...
este preferabil sa convietuiesti cu un prost bun la suflet decat cu un destept rau si ticalos..
Daca criteriul primordial in alegerera partenerului e bunatatatea sufleteasca, poate....Pt unii pt care e mai importanta inteligenta, probabil partea a doua a frazei e mai buna....
a trai singur cuc este o solutie extrema
Iarasi generalizezi .... Poate pentru unii singuratatea e buna...Si acu, doar de dragul de a nu ramine singur, lost trebuie sa suporte prostia in pat cu el? Mai ales ca se pare ca nu prea e adeptul principiului"e prostul meu".....
..singuratatea in exces este tare grea
Care este legatura cu subiectul? Sau te referi la altceva?

Mihaela, sa zicem ca unul din copiii tai , major, vaccinat, casatorit, vine intr-o zi la tine (ca deh, vine si el la mama lui, cui altcuiva sa se destainuie si sa se plinga) si-ti spune ca el nu-si mai iubeste partenerul/a.....ca e nefericit, ca il riciie zi de zi faptul ca partenera/ul da dovada de prostie in fiecare zi sa zicem....Si tu il vezi si-l simti ca e nefericit, adica nu vorbim de o toana ....Ce-i spui sa faca, ce sfat ii dai? Sa ramina mai departe cu respectivul/va chiar daca va fi nefericit pina la moarte ?

reusita unei relatii implica si momente in care trebuie sa mergi contra valului..…
De acord cu tine, nu exista casnicie perfecta.....dar daca valul vine in fiecare zi si e din ce in ce mai mare.....teoria ta nu mai tine....Nu vorbim de o cearta pe motivul culorii covorului din sufragerie, vorbim despre faptul ca unul din parteneri nu mai are "respect" fata de celalalt...Il desconsidera pur si simplu prin faptul ca il face prost si e convins ca e prost...Asta nu mai e val, e tsunami pt o casnicie...

sa te duci singur in varf de munte si sa dormi cu ursul
rofl.gif E o solutie si asta....da nu inteleg ce vina are ursul in situatia asta de trebuie pedepsit?

vointa in sensul de a nu renunta cu usurinta la viata de cuplu..
In principiu da...dar totul are o limita.....altfel acea casnicie va fi arata ca un portelan spart in sute de cioburi si lipit cu leucoplast ....privit in ansamblu, da , poti "zice" ca e o vaza, dar in fapt e o adunatura de cioburi care incearca sa "arate" ca o vaza....

sa ma anunti si pe mine cand vei intalni comunicarea aceea perfecta
Nici nu trebuie o comunicare perfecta intr-o casnicie pt a fi o reusita....nuuuu....trebuie doar comunicare...atita tot....Daca partenerii nu-si ascund absolut nimic si aduc totul in discutie, aia e o casnicie perfecta....chiar daca, paradoxal, se ajunge la un divort, tot e mai bine....Ma refer la situatia in care apare o problema in cuplu, se discuta deschis problema, se aduc in discutie toate variantele, se incearca toate solutiile dar nici unul din parteneri nu poate renunta la mai mult din acest punct de vedere, recunosc deschis ca nu pot trece cu vederea acea problema, atunci mai bine divorteaza si au o sansa sa fie fericiti cu alti parteneri decit sa fie doi oameni neferici toata viata...


Doamna Michaela*, maturitatea e o atitudine care nu se poate dobandi decat in timp si in urma acumularii experientelor de tot felul......
Prietenii nostri mai tineri sau mai naivi nu au cum sa fie convinsi de existenta adevarurilor generale de aceea e doar o pierdere de timp sa insistati in directia asta. De asemenea cuplul privit doar din exterior deci superficial, poate arata si asa cum il vad cativa de pe aici...

.....zise marele filosof The Dude catre discipolii sai , dupa care isi inmuie delicat buzele in paharul de cristal fin de Sevres din care isi bea savurosul si deliciosul si ultrafinul si ultrasuperbul coniac Napoleon al XXXXXXXX-lea.....Dupa acea, cu un gest elegant si ultrarafinat mai trase un fum din ultradelicioasa si ultraparfumata havana, made in cuba , perpelita pe copanele unor cubaneze ultrabune.....Maestrul avea un costul ultra-ultra elegant iar pe degetull n de la mina cu care tinea pipa(ultraeleganta si pipa dealtfel) se odihnea un inel ultradistins ...Maestrul emana distinctie......scuze....ultradistinctie....prin toti porii....si prin anus daca vreti...scuze, maestrul are ultraanus....
Omule, a mai fost unu pe aici, Copernic isi zicea.....probabil ca o sa ai soarta lui....da pe mine unu deja m-ai plictisit cu aerele astea...
Pentru uni nici chiar atunci (vezi postul lui bdl).
Ma duc sa vomit de rusine....m-a apostrofat maestrul Duda....Mai bine arata-ne unde e logica in ceea ce am subliniat eu in postarea anterioara....


copiii astia rebeli , mai ales cei de 21 ani, sunt enervanti ...ma intreb daca la tinerete se manifesta asa, la batranete ce-o sa mai faca?
Probabil la rindul lor o sa-i enervezi pe alti "rebeli" de 21 de ani pe alte forumuri...

Nevvermind nu e enervant, e un copil...
Si...inseamna automat ca e prost si nu stie ce vorbeste? Spui despre el ca e "copil" exact cum spun credinciosii despre atei ca sint pacatosi...Si btw, Mozart era un copil cind uimea curtile regale cu muzica si talentul lui...si mai sint multe exemple...
Eu sunt curioasă de ce-l "cheamă" cu doi de "v"?!
Exact din acelasi motiv pt care pe tine te cheama cu doi de "co".....




Afrodita
rofl.gif rofl.gif rofl.gif roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif

Saracu lost, daca nu era pierdut pana acum, acum chiar ca s-a imprastiat pe unde-a putut, la cum a ajuns topicul asta rofl.gif
ilie
Lost, faci o mistake mare de tot: sa ai parte de o proasta si sa o parasesti! TOTAL GRESIT!!!
Unii si-ar dori o proasta si ar fi fericiti. Asa nu mai ai sumedenia de probleme ce apar cu toate desteptele: chestii existentiale, principii, migrene psihice rofl.gif si cate si mai cate!

Nu da la noroc cu piciorul! jamie.gif
nevvermind
Foarte bine c-a ajuns asa. Putina contradictie, putina ironie si iesim din plictiseala topicurilor.

@Michaela - "Nevvermind...in opinia ta, cum putem defini comunicarea ideala?" - bineinteles c-am sa raspund provocarii, cu toate ca din partea voastra n-am observat nimic. Acum trebuie sa plec insa la munca. Promit un post clar si la obiect cum vad eu o comunicare ideala.

PS: Eu n-am sa-i dau un reply in viata mea lui bdl. Omu' ala biciuieste cu termenii.
ilie
Eu vorbeam serios.
Michaela*
pentru bdl

1. ... Daca tu ai puterea (ipotetic vorbind) sa-ti petreci viata linga un prost doar datorita faptului ca e al tau sau ca e bun la suflet, imi pare rau, dar nu toata lumea are puterea asta...Unii sint mai transanti si nu se mint singuri.
- sa inteleg ca a convietui cu un prost/proasta inseamna a te minti singur? blink.gif

2. .. Poate pentru unii singuratatea e buna
- singuratatea nu este buna pentru nimeni.. omul nu este facut sa traiasca in singuratate...consider ca izolarea este un caz de forta majora

3. ...Si acu, doar de dragul de a nu ramine singur, lost trebuie sa suporte prostia in pat cu el?
- prostia nu este cea mai mare nenorocire ..sunt altele mult mai grave smile.gif

4. Mihaela, sa zicem ca unul din copiii tai , major, vaccinat, casatorit, vine intr-o zi la tine (ca deh, vine si el la mama lui, cui altcuiva sa se destainuie si sa se plinga) si-ti spune ca el nu-si mai iubeste partenerul/a.....ca e nefericit, ca il riciie zi de zi faptul ca partenera/ul da dovada de prostie in fiecare zi sa zicem....Si tu il vezi si-l simti ca e nefericit, adica nu vorbim de o toana ....Ce-i spui sa faca, ce sfat ii dai? Sa ramina mai departe cu respectivul/va chiar daca va fi nefericit pina la moarte ?
- i-as spune asa: ok, my son, time out...ia o pauza, respira, aduna-te si reconsidera situatia..cauta toate solutiile posible de a salva ceva..daca nici asa nu iti gasesti linistea, renunta si plecati fiecare pe drumul vostru

5. De acord cu tine, nu exista casnicie perfecta.....dar daca valul vine in fiecare zi si e din ce in ce mai mare.....teoria ta nu mai tine....Nu vorbim de o cearta pe motivul culorii covorului din sufragerie, vorbim despre faptul ca unul din parteneri nu mai are "respect" fata de celalalt...Il desconsidera pur si simplu prin faptul ca il face prost si e convins ca e prost...Asta nu mai e val, e tsunami pt o casnicie...
- da, aici sunt de acord cu tine..cand respectul dispare cauza e pierduta..am inteles insa ca pe lost il macina situatia in gand....este doar confuz..nu a ajuns inca la jigniri publice vis-a-vis de sotia lui

6. rofl.gif nu inteleg ce vina are ursul in situatia asta de trebuie pedepsit?
- ursul Baloo e cel mai prost..mai prost decat el nu poate fi nimeni..poate doar Bula rofl.gif

7. totul are o limita.....altfel acea casnicie va fi arata ca un portelan spart in sute de cioburi si lipit cu leucoplast ....privit in ansamblu, da , poti "zice" ca e o vaza, dar in fapt e o adunatura de cioburi care incearca sa "arate" ca o vaza....
- bdl, exista vaze facute din cioburi..asta se numeste arta ohyeah.gif

8. ....Ma refer la situatia in care apare o problema in cuplu, se discuta deschis problema, se aduc in discutie toate variantele, se incearca toate solutiile dar nici unul din parteneri nu poate renunta la mai mult din acest punct de vedere, recunosc deschis ca nu pot trece cu vederea acea problema, atunci mai bine divorteaza si au o sansa sa fie fericiti cu alti parteneri decit sa fie doi oameni neferici toata viata...
- perfect de acord smile.gif

pentru nevvermind
"..din partea voastra n-am observat nimic.."
- ?ce anume doresti? concret...pune intrebari clare si vei primi raspuns mwah1.gif
tikky
QUOTE
Problema e ca mi-o spun si mie intr-una si nu reusesc sa imi revin... am incercat sa discut o eventuala separare, s-a ajuns la lacrimi, nu am mai fost in stare sa continui... Ma simt las si nu stiu incotro sa o apuc



Femeia asta merita mult mai mult decat lacrimi. Un adevarat prost nu plange niciodata.
Blakut
Sincer eu nu prea inteleg cum poate cineva sa stea 10 ani intr-o relatie naspa? Eu dupa un an de relatie 'perfecta' tot ma plictisesc...Cum scapa unii de plictiseala si agaseala nu stiu.
fiica_lunii
QUOTE(lost @ 28 Apr 2008, 05:43 PM) *
[...]Suntem casatoriti de 4 ani, suntem impreuna de 7. [...]
[...] Tot incercam sa ajungem la un rezultat cu viata noastra, scoli, cursuri, diverse... si mi se pare ca-i ... "proasta".. ca nu pricepe nimic, ca nu a reusit in 10 ani sa faca nici macar un pas in fata, ca nu se ridica la nivelul meu intelectual... Si apoi, ma uit (chiar la ceea ce am scris mai sus) si mi se pare (sunt convins de fapt) ca aberez intr-una, ca spun numai tampenii..


@bdl:
Eu, din spusele lui Lost, nu deduc neaparat ca ar fi proasta ea, ci doar ca se supraapreciaza el. Daca era intr-adevar o femeie proasta cred ca el si-ar fi dat seama mai devreme, nu dupa 7 ani (Totusi!!!!).
Sa te trezesti dupa atat amar de ani sa spui despre omul de langa tine ca e prost, inseamna ca:
1. ori esti si tu la fel de prost (daca nu ai descoperit pana acum si daca nu te-a deranjat asta in atatia ani), dar nu iti dai seama si vezi doar paiul din ochiul ei, ignorand barna din ochiul tau
2. ori aveti amandoi acelasi nivel de inteligenta (sa zicem mediu), dar ai ajuns sa te crezi tu prea destept, ai inceput sa te supraapreciezi.
In concluzie, eu am impresia ca diferenta de nivel intelectual dintre ei nu este reala, ci doar in mintea lui. Daca era reala s-ar fi vazut de la inceput, nu dupa atatia ani.

Si cred ca atunci cand nu iti mai place un om, cand nu il mai respecti, ii gasesti nod in papura foarte usor si iti pare cel mai prost de pe pamant orice ar face.

Deci, bdl, ceea ce vreau sa spun este ca nu cred ca ea este cu adevarat proasta, ci doar ca asa o vede Lost acuma, din cauza pierderii respectului fata de ea sau poate din cauza ca se supraapreciaza el.
Erwin
QUOTE
Deci, bdl, ceea ce vreau sa spun este ca nu cred ca ea este cu adevarat proasta, ci doar ca asa o vede Lost acuma, din cauza pierderii respectului fata de ea sau poate din cauza ca se supraapreciaza el.


poc!poc!poc! Să pofcească doamna... ăăăă.... blink.gif Lost Mărie! Grefier, bagă indigou nou, să să vadă bine! Dom' procuror, martoru' să gioare pă Bible că să pricepe mai bine ca capra la ea!

rofl.gif rofl.gif rofl.gif

fiica_lunii
ohmy.gif

Lost, cine te-a pus sa postezi pe forum problema ta? Deja esti judecat. Daca pierzi prin neprezentare?
Am auzit un zvon, ca ti se pregateste streangul..... blink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.