Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Puzzle
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kristin
Dumnezeu e un DJ:

http://www.youtube.com/watch?v=4kEkNG5NWwY

Si nici macar lui nu ii iese mereu lucrarea.. mi-a dat de gandit ca unele lucruri sunt greu de schimbat, chiar si de Sus, nu se stie de ce... Firile oamenilor, tentatia banilor, agresivitatea, blazarea... Si prea asteptam totul numai dintr-un singur sens...
passenger
Poate ca nu e suficient doar sa asteptam wink.gif
ausländer
Kristin, faza cu dj-ul o stiu de cateva luni.

mwah1.gif flowers.gif Asta pentru stilul fantastic in care binedispui oamenii, prin ceea ce scrii.
Kristin
La mine in general ajung mai greu vestile. E ciudat, ca tare ma entuziasmez uneori cand primesc ceva dragutz pe e-mail si dau repede forward la sute de prieteni. La titlu scriu ceva de genul: "EXTRAORDINAR!" "MERITA!" "N-ati mai vazut asa ceva!" "NUmai un minut sa va rupeti din timp, sa cititi, plizzzzzzzz". Reply-urile sunt, de regula: "O stiam, dar multumesc oricum" (sunt dragutzi, de aia !), "O am si eu pe hard, mi-a placut", "Da, intr-adevar, interesant... mi-a trimis-o X acum vreun an".

Eu le explic despre faptul ca eu sunt in razboi mereu cu timpul si de aia sunt pe dinafara.

SAU, trimit e-mailuri, strangand din dinti ca sa nu ma entuziasmez, cu titluri terne, dupa care primesc reply: EXCELENT ! MULTUMESC ENORM ! etc...

Chestiune de atitudine...smile.gif

Multumesc, straine. De ce "ausländer"?
ausländer
Explicatia se afla pe undeva prin ungherele Hanului, dar... reiau, daca vrei. Sunt "ausländer" din 3 motive:
1. Imi place foarte mult serialul "The X-Files", iar intr-unul din episoade apare un hmmm... neadaptat, sa zicem, care avea in camera [pe langa postere cu Syd Barrett si alte cele] un poster pe care scria "Ich bin ein ausländer".
2. Prin anagramare aproximativa [se scoate umlaut-ul si se inlocuieste s cu x], se obtine numele meu.
3. Sa zicem ca "a fi strain" in general ma caracterizeaza. A nu se confunda cu "necunoscator". Tine de caracter, nu de inteligenta.

Tie iti urez spor la scris in continuare! smile.gif
Kristin
Oare de ce nu m-am gandit nici o clipa la "necunoscator", ci la "altfel", diferit, ANDERS ? (ca sa pastram AUF DEUTSCH).

Asta am vrut sa spun cand te-am numit Strain. Si am mai vrut sa spun "Bine ai venit in castelul meu". Nu mai e doar o odaie, e una din incaperile castelului meu smile.gif

Multumesc pentru explicatii.

In alta ordine de idei, primesc zilnic poezii (in general de Bacovia) pe e-mail si mi se spune ca trebuie sa le citesc de n ori, unde n este numar impar.

Le primesc de la un domn. Acest domn e fratele bunicii, are un suflet de artist, chiar daca e in varsta, si e cel mai tanar spirit pe care il cunosc. Nu ca bunica ar fi mai diferita, fiindca ea e pictorita.

L-am intrebat: de ce n e impar ?

Pentru ca poeziile sunt ca un buchet de flori. Iar florile se daruiesc in numar impar. Numai mortilor se daruiesc flori cu numar par.

Insa eu ma intreb:

- de ce sunt oameni care se considera vii si au murit de mult timp?
- de ce sunt oameni morti, care, insa, vor fi vesnic vii ?

Si de ce mortilor nr. par de flori ? Pentru ca "imparul" asteapta o continuare, o intregire ? Pentru ca un numar par e "complet", e "sfarsit"?
ausländer
QUOTE (Kristin @ 11 Oct 2006, 06:48 PM)
Insa eu ma intreb:

- de ce sunt oameni care se considera vii si au murit de mult timp?
- de ce sunt oameni morti, care, insa, vor fi vesnic vii ?

Si de ce mortilor nr. par de flori ? Pentru ca "imparul" asteapta o continuare, o intregire ? Pentru ca un numar par e "complet", e "sfarsit"?

Multumesc pentru primire! Zic sa nu pastram prea mult auf deutsch, pentru ca eu nu stiu prea multa germana.

Referitor la intrebarile tale:
1. Respectivii poate sunt catalogati "vii" doar pentru ca din punct de vedere biologic exista si functioneaza. Faptul ca sunt morti e fie generat de propriile lor actiuni, fie de un.... click. Moartea psihologica e ca si o boala. Poate fi provocata sau poate aparea din senin.
2. Oamenii acestia traiesc vesnic in amintirile altora tocmai pentru ca au marcat cumva existenta celorlalti. Suna banal, daca ne gandim la mari personalitati, dar eu as putea sa dau exemple si din familia mea.
3. Din cate stiu, mai mult romanii au conceptia asta cu nr par/impar de flori. Sincer, nu prea stiu care e cea mai credibila explicatie.
nefertiti-old
words

smile.gif
Kristin
mwah1.gif

Din pacate, nu pot zambi mereu, desi as vrea. Si mie imi place fisticul prajit, dar nu imi place inghetata de fistic, si mie imi plac pantalonii sport, dar si rochiile cu crinolina.

Ma veti primi si cand voi plange ?

Si inca ceva: uneori, cuvintele sunt mult mai mult decat niste semne pe hartie.

"Prima impresie" se poate forma si fara sa stii cum arata persoana, si fara limbajul paraverbal. E mai greu, dar poate ca e mai fidela (impresia). E... ca un puzzle.

Multumesc mult. mwah1.gif
Kristin
"Copile, acuma să nu plângi! Fii bărbat! Zicea tata. Mă ţineam coadă după el şi mi-am prins mâna în uşa grea de la grajdul cailor. Stăteam cu degetele zdrelite vârâte în gură. Nu plângeam. Nu aveam voie. Dar ştiam că o să fiu răzbunat. O să-l certe mama că n-a avut grijă de mine. Am fost bărbat şi nu am plâns atunci când am căzut din prun. Am zăcut cocârjat vreo trei zile. Am tăiat mai apoi copacul. După ce s-a dejghinat de rod. M-am răzbunat. Eram doar bărbat!

Bărbaţii n-au voie să plângă! Plâng doar femeile. Şi Picasso a pictat "Femeia care plânge". Bărbatul este întotdeauna un "theseus". Un erou!? El descâlceşte labirintul ajutat de firul tors al unei Ariadne. După care o uită. Femeia plânge. Plânge până şi după Minotaur.

Curg lacrimile şiroi pe faţa preotului Leonte. Prietenul meu. Atunci când vorbeşte oamenilor la înmormântări. Lacrimi de bucurie îi umplu ochii. La botezuri şi la nunţi. Dar el are voie să plângă. Nu este bărbat. Este preot. Cred că puteam să fiu şi eu un preot bun. Dacă mă botezam de fiecare dată cu pruncii. Dacă nunteam cu mirii. Dacă mă îngropam cu răposaţii. Dar atunci nu mai eram bărbat.

Ce fac oare bărbaţii cu lacrimile rămase neplânse? Cu lacrimile de bucurie, de durere, de ură, de dragoste... Rămân cu ele şi sunt mai bogaţi? Nu. Nu cred. Nu cred fiindcă ştiu. Ştiu că în bună parte le fac cadou femeilor. Aşa am făcut şi eu. Deseori. Dar de destule ori nu am fost bărbat. Acum tata nu mai este. Să-i spun. Să-i spun că nu sunt aşa. Bărbat. Cum m-a vrut. Sau cum poate m-a crezut. Nici mama nu mai e. Să mă mai ierte. De ai mei, care mi-au mai rămas, nu mă ascund. Aşa că de acum pot să plâng. Am voie să plâng. Aşa. Bărbăteşte."


Andrei Medinski
Kristin
Eu am uitat sa ii multumesc lui Denise pentru ca s-a gandit la mine la "cronicari" si ii felicit pe toti cei care au fost nominalizati, pe merit, spun eu.

Nu am scris acolo, fiindca astept intai premiantii laugh.gif
Kristin
Azi se vorbeste mult la Han de luciditate si de puzzle-uri imaginate, dar care nu mai "ies" asa cum ti-ai dorit atunci cand vin piesele comandate.


Atunci cand focul devine apa,
ai putea sa spui
ca nu te arzi.

Insa cand apa
navaleste cu forta unei flacari
in sufletul pustiit,
s-ar putea sa te arzi
sau sa te inunzi
nemaigandindu-te la ce ai tesut aseara
sau azi dimineata
sau in vis...

Ia clipa ca pe un dar
si scufund-o in apa, in foc,
dar nu uita
sa o plantezi in pamant,
ca sa nu o uiti.

.. aiureli de mahmureala ...

(azi am alergat pe Camisa Negra si pe Bamboleo). Sper sa nu se observe prea tare.
Kristin
Pana azi, faceam gym dupa un DVD nemtesc, adica exercitii propuse de o nemtoaica. Structurat pe organe laugh.gif , cu durate clare, explicatii clare, pauza de respiro. Acceptabil. Tinea o ora distractia.

Am achizitionat insa un program de gimnastica american, care tine numai 20 de minute. Floare la ureche, mi-am spus. L-am incercat azi pentru prima oara. Vreau sa va spun ca nu cred ca din cauza zilei de ieri nu am putut tine ritmul. Oricum, cel putin am incercat... ca e doar prima zi.

Moama, ce viteza au gagicile alea ! Cica "pregatiti-va de scissors!" si cand au inceput, eu inca rumegam cum o fi cu foarfecele... pana am rumegat, ele au terminat.

Oricum, daca reusesc sa ma tin de ritm si reusesc sa fac asta zilnic, ori ajung Miss Univers, ori ajung sa fac vanzari record la McDonalds.

Acusica incerc si DVD-ul nemtesc, pentru "relaxare" rofl.gif
Kristin
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /backup/softhost.ro/_homeWWW/ftp.hanuancutei.com/hanuancutei.com/forum/sources/Drivers/mySQL.php on line 65

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /backup/softhost.ro/_homeWWW/ftp.hanuancutei.com/hanuancutei.com/forum/sources/Drivers/mySQL.php on line 68
ERROR: Cannot find database shhanuancutei
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /backup/softhost.ro/_homeWWW/ftp.hanuancutei.com/hanuancutei.com/forum/sources/Drivers/mySQL.php on line 101

There appears to be an error with the HanuAncutei database.
You can try to refresh the page by clicking here, if this does not fix the error, you can contact the board administrator by clicking here

Error Returned

mySQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
mySQL error code:
Date: Thursday 12th of October 2006 01:25:38 PM


FOARTE INTERESANT. Puzzle de-a dreptul laugh.gif
Kristin
Interesante conotatii are verbul " a face" ... si nebanuite. Necunoscute.
ausländer
Sa incep si la tine scrisul impartit pe subiecte? Cu permisiunea ta...

I. Am vazut ce ai scris de gym. Acum sunt foarte populare in RO programele "Pilates". Ce e mai frumos e ca au si fost piratate DVD-urile. biggrin.gif

II. Daca tot iti plac asa mult puzzle-urile, eu te servesc cu Jigsaw . Versurile le gasesti aici. . Mentionez ca e melodia mea preferata. Sper ca nu abuzez cu vizitele.
Kristin
Chiar asa ii spune, pilates. Cred ca va fi un week-end ratat, ca abia ma mai ridic din pat de febra musculara. M-am trezit cu gandul la americani.... laugh.gif

Multumesc mult pentru Jigsaw. Superbe versurile.

Si, daca mai spui ca vii rar pe aici, te bat !

Sper sa mai treci si sa aduci un aer de studentie de... Iasi, daca am retinut bine ?

Stai in Tudor ? ohyeah.gif
nefertiti-old
Bună dimineaţa! Uite ceva de trezit, uşor, nu brusc...


summer

Kristin
mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif

Asta ar merge la cafenea, nu ?
nefertiti-old
Merge şi asta. smile.gif
ausländer
QUOTE (Kristin @ 13 Oct 2006, 10:32 AM)
Chiar asa ii spune, pilates. Cred ca va fi un week-end ratat, ca abia ma mai ridic din pat de febra musculara. M-am trezit cu gandul la americani.... laugh.gif

Multumesc mult pentru Jigsaw. Superbe versurile.

Si, daca mai spui ca vii rar pe aici, te bat !

Sper sa mai treci si sa aduci un aer de studentie de... Iasi, daca am retinut bine ?

Stai in Tudor ? ohyeah.gif

I. Cui pe cui se scoate, asa ca mai fa gym ca sa-ti treaca. wink.gif
II. Ma bucur ca ti-a placut Jigsaw.
III. La o asa amenintare... Voi face tot posibilul sa trec macar de 4 ori pe zi. tongue.gif
IV. Aer de studentie inca vreo 8 luni, ca termin facultatea acusi. Da, ai retinut bine, sunt din Iasi si nu, nu stau in Tudor, ca mi-s 100% iesean.
Kristin
Naspa ca esti 100% iesean. Se spune ca studentia, daca stai in Tudor, e de neuitat ! rofl.gif thumb_yello.gif

Oricum, nu cred ca ai ratat tu .. vestitul complex studentesc. laugh.gif

Multumesc de vizita. Azi ma refac dupa gym si cred ca o sa stau "blanda", cum spune Nefe, ca e vineri 13 si nu stiu ce as putea pati... laugh.gif

Multa bafta !
Kristin
Hallo, are cineva cunostinte la aeroport ?

Vazand azi avioane prin videoclipuri, mi-am amintit ca am uitat sa va spun ceva important: laugh.gif

Sunt INNEBUNITA dupa aeroporturi. Cred ca mi-ar placea sa lucrez acolo. Imi plac forfota aia, reintalnirile dintre oameni, chiar si plecarile. Cei care au filmat "Love actually" cred ca au uitat sa ma cheme sa filmez pentru inceputul filmului.

Mda.. inca un vis.. nebifat. E timp, nu ?
passenger
Pana ajungi sa lucrezi intr-un aeroport, uite un zbor mai modest...dar optimist wink.gif

user posted image
Kristin
mwah1.gif mwah1.gif mwah1.gif

Acum, vorbind cu sor-mea pe messenger, (sor-mea fiind printre cele mai importante piese ale puzzle-lui meu), mi-am dat seama ca mai am o frustrare: ca nu avem si noi o trupa, asa ca intre surori, (care sa cante laugh.gif ). Cu barbatii la toba si chitara si noi pe post de vocaliste.

E cam complicat sa lucrezi in aeroport, sa locuiesti la castel, sa ai sora farmacista si sa mai stai si la 2000 de km departare de ea si sa faci formatie. Conform initialelor noastre (toti 4), formatia ar trebui sa se cheme CADA sau DAAC sau CAAD sau ...DACA.

Ei, numele DACA parca are ceva conotatii...

DACA n-as mai visa cai verzi pe pereti, mi-ar fi mult mai bine.

Oare numai eu-s asa "derailed" ? Adevarul e ca numai cu voi sunt asa, ca imi permit. In rest sunt foarte serioasa si conformista. laugh.gif

EDIT: aaa. Sau formatia s-ar putea numi ADAC, ce in germana e ACR-ul, ala cu masini rofl.gif
nefertiti-old
Uite ceva ce cred ca-ti place.

rain
Kristin
Multumesc, Nefe !

Azi sunt racita. Raceala de aia, cu sapte litri de ceai langa mine. Asa ca nu voi spune prea multe... voi incerca doar o poveste, pentru ca asa se cade unui copil racit si alintat rolleyes.gif

Poveste de toamna

In octombrie, mai mult ca de obicei, casutele cu caciulite rosii insirate pe stradutele inguste ascund secrete de toamna.

Noaptea, cand ceatza acopera casutele adormite, se pare ca se trezesc spiridusii si, nestiuti de nimeni, isi folosesc micutele lor manute ca sa aduca dovleci cu ochi, si nas, si gura, mai mari decat toata ceata de spiridusi la un loc, si sa ii aseze la poarta. Sunt eforturi nebanuite, insa spiridusii au puteri magice. Ei inconjoara dovlecii cu castane de un maroniu copt. Daca nu au obosit inca, aprind o luminita pe care o aseaza in casuta dovleacului, pentru a se incalzi.

Apoi, canta la lumina lumanarilor si danseaza intr-un ritm ametitor, pentru a speria duhurile rele. E un dans pe care nu il pot invata oamenii. Pentru ca numai ei, spiridusii, stiu secretul de a invarti printre degete mirosurile de fum de frunze uscate si de gutui coapte. Numai ei stiu sa cante, cu voci soptite, colinde aramii, si sa rasuceasca povesti.

Noptile de toamna sunt lungi. Asa ca spiridusii au mult timp pentru a pregati o noua zi. Proaspeti ca o ploaie de primavara, ei isi incep nebanuita munca pe inserat, pentru ca sunt multe de facut toamna in jurul casei.

Incep prin a deretica prin curte, nu inainte de a aduce ganduri linistite prietenilor lor- oamenii. Dupa ce oamenii sunt invaluiti in nori pufosi de vise, spiridusii isi spun rugaciunea, de fiecare data asortata cu verde, galben, aramiu sau alb. E o rugaciune de multumire si, prin ea, ei isi aduna puterile magice pentru noaptea lunga ce va urma.


Fiecare spiridus stie ce are de facut. Toamna ei aduna frunzele uscate, dar ce au culori frumoase si batrane, si isi decoreaza cu ele camarutele lor minuscule. Ei stiu si a vorbi cu frunzele. Le spun ca nu au murit, ci incep o noua viata - aceea de a aduce frumusete.

Spiridusii se hranesc si cu miresme. De aceea, uneori ei ard frunzele care vor sa dainuie altfel, iar mireasma fumului capata nuante rosiatice, aramii si verzi. Acest fum le hraneste sufletul si e primul fel din mancarurile minunate cu care se infrupta.

Niciodata nu uita sa decoreze curtea oamenilor cu covoare tesute de natura. Nu aduna frunzele, ci le re-aranjeaza. Combina verde cu galben, rosu cu negru, maro cu portocaliu. Apoi, adauga in frunze amintiri din copilaria oamenilor, pentru ca acestia sa nu uite ca au fost candva copii... Munca lor e nepretuita. Nici un om nu a reusit sa invete arta de a tese astfel de covoare. Si nici nu va sti vreodata, pentru ca e un secret magic, pastrat de mult...

Cand curtea casutelor arata a sarbatoare, spiridusii au grija de pomi. Oamenilor le plac pomii, pentru ca vara stau la umbra lor si pentru ca, uneori, mananca fructe delicioase. Insa oamenii nu stiu cine ingrijeste acesti pomi, cine face vrajile in urma carora pe masa lor isi gasesc locul mere imbujorate, prune pline de veselie, pere gata sa explodeze de zeama, gutui pufoase si alintate sau nuci secretoase.

Spiridusii au invatat de la bunicii lor sa faca aceste vraji. Iar toamna, mai mult ca in orice alt anotimp, e mult de munca la culesul acestor comori. Cand pomii au obosit de atata efort, cheama spiridusii, care ii elibereaza de povara rosie, galbena, maro sau violet.

Dupa acest efort urias (caci fructele sunt grele de atatea ascunzisuri), spiridusii se infrupta cu ele. Nu le trebuie multe fructe, caci ei sunt mici si nu au nevoie decat de un mar-doua, de vreo trei prune si vreo cinci nuci. Cojile de la nuci sunt foarte pretioase, fiindca ei le captusesc cu frunze si acolo dorm. E un somn lin, indiferent daca va ploua. Coaja de nuca stie a pluti pe ape.

Apoi, culeg puf din vise si captusesc niste fructe grele, care se numesc gutui, pentru a le face mai frumoase. Uneori, oamenii nu stiu a le pretui, pentru ca nu au rabdare sa le descopere intelesul.

Ei se strecoara si in casa, veghind somnul oamenilor si invelindu-i, caci diminetile de toamna sunt din ce in ce mai reci. Tiptil, aduc si flori calde, tomnatice, de cele mai multe ori de un galben - maro ireal, pe care le asaza pe masuta de cafea, pentru ca oamenii sa isi inceapa ziua cum se cuvine - cu un zambet scaldat de lumina.

Nu mai este mult si se ivesc zorii. Asa ca spiridusii nu stau pe ganduri, ci culeg strugurii care s-au mai copt cu o zi inainte, la soarele calm de toamna. E ocupatia lor preferata, pentru ca bobitele sunt mici si ei le pot cara fara a mai face vraji. Si apoi, mireasma de struguri negri, copti, e mireasma lor preferata. Cand le e sete, storc sub piciorusele lor harnice sucul din bobite si apoi beau cu totii picaturi de must, de o savoare imbatatoare.

Spre dimineata, se retrag in casuta dovleceilor cu dinti, nas si gura, danseaza un ultim dans in jurul focului, apoi isi dau seama ca e timpul sa dispara. Epuizati, fac nani in cojile de nuca ce ii poarta prin taramuri de poveste.

Cand primele raze de soare invaluie casutele adormite si ceatza incepe sa se destrame in culori fermecatoare, oamenii somnorosi apar pe la ferestre si zambesc.

Apoi, ies din casa, grabiti la treburile lor zilnice. Insa, ca de obicei, se opresc in curtea casei, unde miroase a fum de frunze uscate, privesc cu admiratie la cosurile de nuiele pline cu nuci, mere, prune, pere, gutui, toate pline de roua rasaritului, dar cu niste culori tari, ca de primavara, apoi isi umplu plamanii cu mireasma de struguri. Pentru ca toate au in ele ceva magic, inexplicabil.

Apoi, pasesc pe covorul migalos, culeg o frunza pe care o iau cu ei, ca talisman, se uita la dovlecii adormiti, multumindu-le ca i-au pazit si in aceasta noapte si se indeparteaza discret, fara a-si pune intrebari care nu isi au rostul. Totul e natural, pentru ca spiridusii stiu a-si folosi vrajile intr-un mod nestiut de nimeni.

Niciodata oamenii nu ii vor vedea pe spiridusi, pentru ca ei stiu a se ascunde in povesti. Poate e mai bine asa, pentru ca altfel... poate nu ar mai exista fum de frunze uscate, fructe zemoase, nuci secretoase, puf pe gutui, struguri imbietori, covoare de frunze pictate de natura, dovleci paznici... sau amintiri din copilarie.

Cine mai are curaj sa spuna ca toamna nu te poti re- si re- si re- indragosti ?...


O saptamana minunata tuturor !
exergy33
QUOTE (Kristin @ 13 Oct 2006, 06:14 PM)
Sunt INNEBUNITA dupa aeroporturi. Cred ca mi-ar placea sa lucrez acolo. Imi plac forfota aia, reintalnirile dintre oameni, chiar si plecarile.

Am descoperit un punct comun intre noi . smile.gif
Si eu am o mica pasiune pentru aeroporturi, as putea sa stau o zi intreaga acolo - fara sa ma plictisesc . Dar nu mi-ar place sa lucrez intr-un asemenea loc .

Te sui in avion , intr-un aeroport european ,.. vreme cetoasa , oameni imbracati sobru , muzica dance , house sau ceva electronic ... si peste citeva ore aterizezi pe un altul ... Calcuta , Bogota sau Casablanca . smile.gif
... o cu totul alta atmosfera ..., oameni cu tenul colorat , muzica cu iz local , soare , si parca mai multa aglomeratie ...

Am trecut de mai multe ori prin jurnalul tau , pentru ca mi-a facut placere sa-l citesc , insa astazi m-am gindit sa las un mic semn al trecerii mele . smile.gif
Kristin
Exergy, iti dau cate grafitti vrei, numai mai lasa semne, ca imi plac.smile.gif

Mi-ar placea sa povestesti mai multe despre oamenii si viata din Iran.

Kristin
Dragii mei,

Sa stiti ca va iubesc, chiar daca va cunosc de putin timp. Mi-ati fost alaturi in momente vesele si critice, si va multumesc.

... in caz ca gripa asta imi vine de hac pana maine.

Daca nu, pazea ! Maine vin si mai puternica ! laugh.gif
passenger
Uite o cescuta cu ceai fierbinte, spiridusuleuser posted image

Sa te faci bine hug.gif
Kristin
Multzam mult. Sper sa ma fac bine, ca dupa aia aberez si-o sa spuna lumea ca am baut.. cappuccino spoton.gif

mwah1.gif
Kristin
Voi ce credeti: ce culoare s-ar potrivi peretilor odaii mele de la Han ?

Spuneam ca vreau sa mi-o "zugravesc". Nefe a ras, credea ca tot de la whiskey spun prostii. Dar eu nu glumesc. Cei dinaintea mea care au stat in aceasta odaie au lasat toate culorile pe pereti. Le-am dat jos si acum peretii sunt albi, gata sa primeasca o alta culoare. Dar chiar nu stiu care s-ar potrivi... unsure.gif
passenger
Alege culori calde, Kristin...sa nu te regasesti niciodata mohorata aici wink.gif
ausländer
Insanatosire grabnica! hug.gif
Data'q
Eu zic sa pui niste galetuse pline de culori la intrare si fiecare cititor sa-si inmoaie degetele, palmele, buzele (ce vrea) si sa-ti lase un semn... Sau mai multe...
user posted image
Ce zici?

PS: hiya.gif
Kristin
Multumesc de urarile de sanatate, insa ma simt tot ca ieri, aproape nimic spre bine. De mult timp nu am avut asa o raceala. Asta, fiindca am alergat invers, cred laugh.gif

Data´q, merci de sugestie. Foarte buna. Intre timp, ma gandisem ca cei mai creativi sunt copiii, asa ca ia uitati cine o sa ma ajute la redecorare:

user posted image

rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Cu asa un zambet de satisfactie pe fatza lor, as spune chiar ca sunt artisti devotati smile.gif

Binecuvantati copiii si ... vopseaua ! rofl.gif
Kristin
Ca de obicei, citesc stirile dimineata, intr-o ordine deloc logica sau premeditata.

Azi am citit despre accidentul de metrou de la Roma. Insa as vrea sa ma lamureasca cineva ce vrea sa spuna fraza asta:

"Mecanicul trenului care a izbit un metrou aflat pe peron, despre care initial se crezuse ca este mort, nu-si mai aminteste nimic din ce s-a intamplat."

Adica, trenul a lovit un metrou aflat pe peron ?
Cine e mort ? Trenul, metroul sau mecanicul ?

Sincer, am citit de vreo 5 ori fraza incercand sa ii caut intelesul. Ce inseamna o virgula sau lipsa ei, si o topica aiurea...

Felina
blink.gif

Da-mi amanunte, am pe cineva drag in roma...
Kristin
Amanunte AICI.
Felina
Multam! smile.gif
M-am linistit, nu-s morti printre romani, deci brotherul meu e safe.

Ai dreptate, nu se intelege nimic din fraza aia. blink.gif
Kristin
Tocmai am aflat de la mama mea un lucru ...putin surprinzator. Vi-l spun maine. cool.gif
Felina
Azi ce-are? biggrin.gif
Kristin
ARE ! laugh.gif
Kristin
Initial acest post a fost in jurnalul lui mdA!, dar nu se cade sa il las acolo, ca e cam "disonant".

QUOTE (Kitty @ 16 Oct 2006, 11:30 AM)
#daca visezi ca te dor dintii, vei avea o neplacere,
#daca visezi ca iti cade un dinte inseamna ca te temi sa nu pierzi pe cineva drag;
#daca-ti cad toti dintii, ai niste oPsesii tongue.gif
#un dinte de aur, e semn de imbunatatire a situatiei financiare,
#de visezi ca-ti plombezi un dinte, asteapta-te la placeri,
#dinti falsi in vis prevestesc o criza in viata ta, instabilitate emotionala si nefericire.
(Talmacirea viselor, Dictionar de la A la Z) biggrin.gif
Sper ca te-am putut ajuta tongue.gif Sunt mereu p-aici hug.gif

Nu radeti, dar am visat ceva bizar asta noapte. Kitty, poate ma ajuti sa descifrez: laugh.gif

Se facea ca veneam de la o prietena si am nimerit pe un trotuar din fata unor casute. Erau case evreiesti, de alea mici-mici si lipite unele de altele. Trotuarul era ingust si atat de alb, incat ma intrebam cum Dumnezeu poate sa fie atat de curat, tinand cont ca in acele case locuiau numai evrei foarte batrani, care nu prea aveau putere sa curete ?

Abia asteptam sa povestesc cuiva ce alb era trotuarul.

Mergand putin pe acel trotuar, la un moment dat mi-am dat seama ca mi se intepenise piciorul si nu mai puteam inainta. Aha. M-am lamurit. Era proaspat vopsit cu un alb stralucitor, cu o vopsea de cativa centimetri grosime. Mi se afundase piciorul in vopseaua aia. Intorcandu-ma, am vazut urmele pasilor mei adanc "amprentati" in trotuar. M-am intors, iar la capatul trotuarului ma astepta un mos evreu care mi-a spus pe un ton sever:

"Pasaportul!!!!"

Degeaba i-am explicat ca ii platesc eu reparatia trotuarului, el mi-a raspuns: normal ca veti plati, dar imi trebuie si pasaportul sa fac proces verbal".

rofl.gif rofl.gif rofl.gif

De fapt, radeti. Eu am ras toata dimineata. Gizas Craist, ce creier am !

Si inca ceva: trezindu-ma, ma intrebam: de ce n-o fi pus evreul un panou, ceva, unde sa scrie "proaspat vopsit?" Ce fraiera sunt, puteam sa nu mai platesc nimic... dar daca gandesc prea tarziu...

Nefe, deci cum naiba sa nu scrii numai despre nebuni ? rofl.gif
nefertiti-old
rofl.gif rofl.gif

Te-ai tratat aseară cu cappuccino din ĂLA cumva??? rofl.gif
Kristin
NUU, bre, ala nu da vise. Ala da intrebari de alea cum a pus Hazard smile.gif)
ausländer
La Multi Ani! Multa sanatate si impliniri pe toate planurile posibile si imposibile! hug.gif mwah1.gif

user posted image
dascalita
La multi ani ,sanatate (ca-i mai buna decat toate!) si sa ti se implineasca visele! 39.gif flowers.gif
exergy33
LA MULTI ANI !



user posted image

(miniatura persana contemporana , cu dedicatie speciala pentru ziua ta smile.gif )
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.