Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Pd Urmatorul Psd?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
gigip
QUOTE(March @ 5 Sep 2011, 10:30 AM) *
PD cere in justitie desfiintarea PD-L !

p.s. parca presimtind ceva, ceva, pedelacheii s-au imbracat in verde la o susanea de pe litoral la care a cuvantat "Autokratul" lor.

Tetio,dupa furaciunile si dezastrul facut de lacustele basiste,culoarea care ii reprezinta cel mai bine,este verdele insectei devoratoare! Alternativa era culoarea caca-o!
March
Parchetul General voteaza cu PDL devil.gif
March
Din gandirea unei lingusitoare ( ca sa folosesc un eufemism) bocsiste :
Vass, catre tineretul portocaliu:”Apartenenta voastra la PDL e un urias atuu al carierei viitoare”

Asa ca dati buzna . Cu sau fara bac luat tongue.gif
Marduk
Poate peste 4-8 ani ar avea o sansa reala, dar la viitoarele alegeri acest tineret trebuie sa lupte pentru supravietuirea partidului.
March
Noua clasa politica a lu' Basea in actiune ,

MITĂ pentru PARTID
gigip
QUOTE(March @ 5 Sep 2011, 03:00 PM) *
Parchetul General voteaza cu PDL devil.gif

Tetio,azi justitia romana,puterea judecatoreasca sustine cel mai important examen al sau.Conform legii partidelor politice,solutia legala care se va pronunta este una singura,radierea din registrul partidelor politice a ilegalistilor din asa zisul PDL!Daca va rata examenul ,justitia va fi definitiv compromisa in ochii romanilor cinstiti!
In caz contrar,voi fi curios sa vad motivarea sentintei pentru ca nu vad niciun alt motiv sa se pronunte alta solutie!
gigip
[quote name='March' date='15 Sep 2011, 04:51 PM' post='716919']
Noua clasa politica a lu' Basea in actiune ,

Partidul (anti) Democrat Liberal???,,se ascunde ,fuge de romanii jefuiti si umiliti de catre acest clan politico-mafiot! Le e teama sa mai dea ochii cu romanii,se baricadeaza in sali si sediile proprii,paziti de o armata de jandarmi,politisti ori agenti secreti! Asta e partid democrat,liberal,popular????.E o gasca de incompetenti,de spagari si de hoti! Locul lor este in afara parlamentului,la lada de gunoi a istoriei!
Marduk
QUOTE(gigip @ 8 Oct 2011, 08:43 AM) *
QUOTE
.... romanii jefuiti si umiliti de catre acest clan politico-mafiot! ....

Inainte de a fi jefuiti de "clanul politico-mafiot" romanii se jefuiesc intre ei, cel care face paine fura, cel care vinde cartofi in piata fura, la restaurant esti furat, la doctor esti furat la avocat esti furat, pe tren platesti nasului care fura si el, din padure se fura, politistul fura si el, popa la fel, ciobanul fura, DE UNDE SE POATE SE FURA IN ACEASTA TARA, SE FURA. Acum daca vrei sa dai vina pe altcineva in afara de tine, de romani, ok poti sa zici ca numai PDL-istii sunt hoti, dar eu zic ca nu-i corect, pentru ca TOTI FURA.
QUOTE
E o gasca de incompetenti,de spagari si de hoti!

Corect, asta este poporul lasat de Ceusescu, poporul omului nou, comunismul a reusit sa creeze un roman nou.
gigip
[quote name='Marduk' date='8 Oct 2011, 04:42 PM' post='718486']
Nu contest ceea ce ai postat! Cu un amendament! Oamenii simpli,controlorii,inspectorii,micii negustori ori meseriasi,ciupesc si ei ,de unde pot,pentru a supravietui! Asta a fost de cand existam ca natie,ca popor si va fi permanent pe plaiul mioritic!Nu asta e problema! Nenorocirea vine atunci cand,guvernantii(si aici pedeleii sunt campioni nationali),fura cu milioanele de euro,din banul public,din buzunarele romanilor! Presedintele pedelist al judetului Neamt,spre exemplu ,i-a dat fiicei sale contracte cu sanatatea din subordinea lui,in valoare de 325 milioane de euro! Ei,pedeleii si acolitii lor din UNPR nu fac altceva decat sa jecmaneasca romanii pentru ca ei sa devina miliardari! Despre asta e vorba,nu de sportul national,mica ciupeala,de subzistenta!
Marduk
QUOTE(gigip @ 8 Oct 2011, 06:50 PM) *
.... Oamenii simpli,controlorii,inspectorii,micii negustori ori meseriasi,ciupesc si ei ,de unde pot,pentru a supravietui! Asta a fost de cand existam ca natie,ca popor si va fi permanent pe plaiul mioritic!Nu asta e problema!......

Tocmai ca asta este marea problema a acestei natii, ca trebuie sa se schimbe sa se reformeze de jos, de la controlorii de bilete, pana la politicieni.ROMANII TREBUIE SA-SI SCHIMBE, MODUL DE GANDIRE, MENTALITATEA. Te contrazic in ceea ce priveste afirmatia cum ca asa "va fi in permanenta pe plaiul mioritic", nu a fost intodeauna asa, exista legi, care trebuiesc aplicate indiferent de cine se afla sub incidenta legii, trebuie insa sa existe vointa politica, politicieni care sa doreasca reformarea statului, a societatii. Exista destule exemple in istorie de reforme reusite, avem datoria sa incercam si in Romania aceasta reforma dar TREBUIE SA INCEPEM MAI INTAI CU NOI INSINE.
gigip
[quote name='Marduk' date='9 Oct 2011, 04:34 PM' post='718499']
E o vorba veche dar actuala! Stapanii invata slugile hoate!Cand guzganii si mafiotii portocalii fura cu sutele de milioane de euro,amaratii se descurca si ei cum pot,pentru supravietuire! Sa fim bine intelesi,toti guvernatii posdecembristi au furat,au fost corupti,mai mult ori mai putin,dar camionii incontestabili la furaciuni sunt pedeleii care au devalizat bugetul public si pe cele locale! S-a pornit de la comisioane de 2-5% pe vremea lui Nastase ,la 10-15% ,pe timpul lui Tariceanu pentru ca acum,din 2008,Udrea ,Videanu si clanul basist sa perceapa comisioane de 80-150%! Despre asta e vorba,despre lacustele portocalii care rad tot,in urma RAMANAND PARJOLUL!
Marduk
Care este problema ta nivelul spagii sau necesitatea reformei?
abis
QUOTE(gigip @ 8 Oct 2011, 06:50 PM) *
Oamenii simpli,controlorii,inspectorii,micii negustori ori meseriasi,ciupesc si ei ,de unde pot,pentru a supravietui! Asta a fost de cand existam ca natie,ca popor si va fi permanent pe plaiul mioritic!Nu asta e problema!

Sunt de acord cu Marduk: exact asta este marea problema. Daca astia mici ajung in functii mari, vor face ce sunt obisnuiti sa faca, nu? Se spune ca pestele de la cap se impute, dar se curata de la coada. Cand "oamenii simpli" vor fi integri, vor avea si o clasa politica dupa chipul si asemanarea lor.

Sper sa se schimbe odata mentalitatea asta de "mica ciupeala", insa mi-e teama ca ai dreptate si ca nu se va schimba vreodata.
QUOTE
S-a pornit de la comisioane de 2-5% pe vremea lui Nastase ,la 10-15% ,pe timpul lui Tariceanu pentru ca acum,din 2008,Udrea ,Videanu si clanul basist sa perceapa comisioane de 80-150%!

Chiar 150% nu are cum sa fie, matematic vorbind. smile.gif
Dar ar fi bine ca toti cei carora li se cer comisioane de acest tip sa mearga la DNA. Ai vazut ca nici pedelistii nu sunt scutiti de arestari.

Chiar daca unii ca Solomon ori Gutau au scapat cam ieftin, meritau sa stea dupa gratii mult mai mult decat au stat.
gigip
[quote name='abis' date='10 Oct 2011, 11:06 AM' post='718528']

Chiar 150% nu are cum sa fie, matematic vorbind. smile.gif
Dar ar fi bine ca toti cei carora li se cer comisioane de acest tip sa mearga la DNA. Ai vazut ca nici pedelistii nu sunt scutiti de arestari.

Abis,cred ca te-ai convins ca eu nu postez din auzite! 150% este putin fata de spaga,fara numar care se da si se primeste! Am dat cazul cu locurile de joaca pentru copii,la Sector 3,cand pentru amenajarea a 3 astfel de utilitati,in loc sa se plateasca 1miliard si jumatate(manopera ,materiale + spaga) s-au facut documente pentru 10 miliarde lei vechi,constructorul primind numai 500 de milioane,restul fiind palmati de Marele Spagar! Am mai postat,la montarea si inlocuirea bordurilor,la astfaltarea strazilor(celebra firma "Delta" a pedeleului),la plantarea pomilor,a gazonului,se ia spaga la fiecare pom,fir de floare ori de iarba! Nu neg ca si alti primari fac astfel de devalizari a banului public,dar pedeleii sunt campioni mondiali incontestabili!
PS:stiu ca esti un baiat istet si meticulos! Eu ca fost militian,om batran,nu prea ma pricep la calcule! Daca in loc de 1,5 miliarde lei vechi,cat era predevizul(umflat deja),s-au platit din banul public 10 miliarde,dupa mintea mea proasta constat ca s-a primit un comision de peste 500%! 10 miliarde-1,5=8,5 miliarde! Deci,8,5:1,5=5,o6,adica de 5 ori mai mare decat valoarea lucrarii!
Daca,militian fiind,neiubitor de matematica am gresit imi cer scuze dar furtul ramane furt si spaga FOARTE MARE!
Marduk
QUOTE(gigip @ 10 Oct 2011, 04:11 PM) *
... cred ca te-ai convins ca eu nu postez din auzite!

Daca nu postezi din auzite, de ce nu te duci la DNA, de ce nu faci acea schimbare de care vorbeam, du-te si declara acolo totul cu probe, ar fi de datoria ta ca cetatean sa faci asta, sa vedem ce se intampla.
gigip
QUOTE(Marduk @ 10 Oct 2011, 05:32 PM) *
Daca nu postezi din auzite, de ce nu te duci la DNA, de ce nu faci acea schimbare de care vorbeam, du-te si declara acolo totul cu probe, ar fi de datoria ta ca cetatean sa faci asta, sa vedem ce se intampla.

Tratezi pueril o problema grava! Nu oamenii simpli trebuie sa mearga la parchet ci,parchetul,politia si controlul financiar,institutii ale statului,platite cu bani grei trebuie sa-si faca datoria! Este extraordinar de simplu sa faci o ancheta in astfel de cazuri! Procurorul dispune efectuarea unei expertize contabile care stabileste cat era valoarea reala a manoperei,cat au costat materialele folosite si cat trebuia achitat pentru lucrare! Acolo unde diferentele sunt mari(cazul Necolaiciuc,de pilda!),cei care au incheiat contracte paguboase avutului public si au devalizat banii publici,sa fie arestati si trimisi in judecata!
Asta e marea hiba a regimului Basescu! Institutiile statului,subordonate politic,conduse de corupti cu carnet portocaliu ori numiti in functii pe spaga ori pile,nu isi fac treaba pentru care sunt platiti! Daca ei isi faceau datoria,macar la nivel de 25%,nu mai era nevoie de taierea salariilor ,a pensiilor ori de marirea TVA_ului.Intr-un stat clientelar cum e Romania lui Basescu,hotii si coruptii de partid(PDL ori UNPR)isi fac de cap,fura de sting!
PS:Cum sa mearga la parchet un roman simplu pentru a reclama hotiile grangurilor si baronilor portocalii(Videanu,Negoita,Poteras,Udrea,Popoviciu,Berceanu,Pinalti si altii,fara numar),cand,parchetul Codrutei Kovessi,in loc sa ceara justitiei radierea din randul partidelor politice a PDL-ului ilegalist(nu a inregistrat la tribunal modificarea stastutului),doarme ca mortul in papusoi? Romania lui Basescu NU MAI E UN STAT DE DREPT,e o caricatura de dictatura a hotiei,coruptiei si incompetentei generalizate!
Marduk
QUOTE(gigip @ 10 Oct 2011, 07:50 PM) *
Tratezi pueril o problema grava! Nu oamenii simpli trebuie sa mearga la parchet ........

De ce crezi asta? Eu cred ca tocmai acesti oameni simplii, soferi, contabili, juristi etc. toti cei ce stau la caldurica in umbra celor care incalca legile au datoria sa mearga la DNA in cazul in care stiu ce se intampla sau au probe. Uite un exemplu de primar, fost FSN, PSD, PNL, actualmente PDL, ce crede el despre interlopii din urbea sa, nu este singurul inaintea sa a mai comis-o si un comisar parca din Neamt, Primar: "Am si eu cativa tigani dar se ocupa numai cu camataria nu fac prostii " Pentru asta este ca reforma sa fie acceptat de fiecare roman care trebuie mai intai sa se analizeze pe el si apoi sa ia masurile necesare pentru a-si schimba atitudinea, dar asta este foarte greu, e nevoie de vointa de consecventa, si nu in ultimul rand de legi bune si o politie si justitie incoruptibile.
gigip
[quote name='Marduk' date='11 Oct 2011, 12:00 PM' post='718583']
Ai chef de glume matinale! In Romania lui Basescu,un om simplu nu se poate apropia de usa de la intrare a parchetului ,sa depuna denunturi impotriva coruptilor portocalii,nici atat! Romania,prin institutiile sale politizate de guzganii portocalii,nu mai este stat de drept! De 2 ani parlamentul nu mai functioneaza,parchetul nu a scos in afara legii ilegalistul PDL,instantele judecatoresti pronunta hotarari judecatoresti irevocabile pe care Boc constitutionalistul,mictioneaza cu seninatate! Ce mai sti de dosarele de coruptie a le ministrului Ridzi??
Marduk
QUOTE(gigip @ 11 Oct 2011, 12:27 PM) *
.... In Romania lui Basescu,un om simplu nu se poate apropia de usa de la intrare a parchetului ,sa depuna denunturi impotriva coruptilor .....

blink.gif Nu stiam asta! Cine nu-i lasa pe acesti oameni simpli, cetateni corecti, sa intre la parchet sa le povesteasca procurorilor despre un act de coruptie? De asta nu te duci tu la DNA? pentru ca esti sigur ca acolo nu o sa fi primit de nimeni si o sa stai pe la usi ba mai rau nici nu o sa te poti apropia de usile parchetului? Moncher, dumneata ai fost militean, jurist etc. cum poti sa faci astfel de afirmatii? Eu zic sa-ti faci curaj si sa te duci fara frica, ia documentele doveditoare si mergi la DNA, fa o plangere ataseaza documentele respective si cineva se va ocupa de ele cu siguranta, ai sa primesti si raspuns scris acasa.
gigip
[quote name='Marduk' date='11 Oct 2011, 01:44 PM' post='718592']
blink.gifE clar,ramai un copil fara minte ori nu traiesti in Romania basista! Procurorul Ciprian Nastasiu care a anchetat marea spaga data de rusii de la Alro Slatina,spaga data lui Basea,prin mijlocirea Nuticai si a lui "draga Stolo" a fost dat afara din parchet.La fel cel care a anchetat mita primita de acelasi matroz ,in cazul rapirii jurnalistilor romani in Irak! Cat timp basea e la putere,NICIUN PROCUROR ORI POLITIST nu va ancheta actele numeroase de mare coruptie comise de clanul basist! Nota de plata,incarcata,va veni la incetarea mandatului sau! De asta sunt in stare sa distruga Romania,sa-i nenoroceasca pe romani,sa nu fie inlaturati de la putere! Puscaria ii mananca!
Marduk
QUOTE(gigip @ 11 Oct 2011, 02:21 PM) *
.... a anchetat mita primita de acelasi matroz ,in cazul rapirii jurnalistilor romani in Irak! .....

Vrei sa zici ca presedintele Basescu a primit mita in acest caz? de la cine si pentru ce? Moncher pentru afirmatia asta in multe tari poti fi acuzat daca nu ai probe solide.
March
QUOTE(Marduk @ 11 Oct 2011, 04:28 PM) *
Vrei sa zici ca presedintele Basescu a primit mita in acest caz? de la cine si pentru ce? Moncher pentru afirmatia asta in multe tari poti fi acuzat daca nu ai probe solide.

Niet ! Cuconul @gigip a facut o declaratie politica sub cupola Hanului biggrin.gif
Marduk
gigip e politician?
March
QUOTE(Marduk @ 11 Oct 2011, 05:14 PM) *
gigip e politician?

Aici la Han, da. Si eu la fel. Tu ce esti ? Kibitz ?
abis
QUOTE(March @ 11 Oct 2011, 04:34 PM) *
Niet ! Cuconul @gigip a facut o declaratie politica sub cupola Hanului

E buna ca gluma. Asta nu e declaratie politica cum nu sunt eu popa.

Dar cum nu incalca regulamentul hanului, poate sa o spuna....
Marduk
QUOTE(March @ 11 Oct 2011, 05:17 PM) *
Tu ce esti ?

Analist si calator, analizez din postura omului simplu ce se intampla in jurul meu in timpul acestei calatorii dintre nastere si moarte.
gigip
[quote name='March' date='11 Oct 2011, 05:17 PM' post='718619']
Pedelistii,in disperare din cauza prabusirii in sondaje,se agata cu nerusinare de orice problema publica,incercand sa scape de raspunderea pentru nenorocirile produse romanilor,din cauza incompetentei si furaciunilor comise!Au impanzit orasul cu afise prin care bucurestenii sunt indemnati sa se alature incompetentilor portocalii,pentru rezolvarea situatiei cainilor comunitari! Daca ar fi preocupati cu adevarat de problema,ea s-ar rezolva simplu! Prin reducerea furaciunilor lor cu numai 0,1% ar exista suficiente fonduri pentru construirea de padocuri si ingrijirea si sterilizarea cateilor! Am vazut cum locuitorii,observand nemernicia pedelistilor(de exploatare politica a sentimentelor de atasament fata de caini ale iubitorilor de animale)au rupt si au aruncat la gunoi afisele manjite in portocaliu!
abis
Niste cretini din PDL nu se lasa pana cand nu vor impune uniformele scolare. Alta treaba nu mai au?!
Marduk
Eu cred ca uniformele sunt necesare din primul an de scoala pana la terminarea liceului. Nu cred ca elevii vor avea probleme "se vor uniformiza" dar cu siguranta va disparea acea stare de fite a copiilor bogati fata de cei sarmani, cel putin la imbracaminte daca nu la telefoane, bijuteri etc. Uniforma nu este ceva romanesc, specific scolilor din Romania, in lume exista scoli private care se mandresc cu uniformele lor, chiar si unele universitati au "uniforme". Cel mai corect ar fi ca uniforma din primul an de scoala pana la liceu sa fie gratuita, la fel ca si gustarea, oferita de scoala celor care vor sa invete si nu au efectiv cu ce sa se imbrace pentru a veni la scoala.
abis
Mie mi se pare o mare imbecilitate uniforma.

Am vorbit la topicul despre invatamant despre asta, nu o sa continui aici. Daca vrei continuam acolo.
March
A aparut o clona a Hoatei nationale ! devil.gif

Ioan Oltean îi calcă pe urme Robertei Anastase

Şedinţa plenului Camerei Deputaţilor se desfăşoară, marți, în prezenţa a aproximativ 80 de deputaţi, conform numărătorii făcute de jurnalişti, deşi la începutul şedinţei, Ioan Oltean anunţa că şi-au înregistrat prezenţa 173 de deputaţi din totalul de 328, scrie Mediafax.
Preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean, a anunţat, în debutul şedinţei, că din totalul de 328 de deputaţi, la lucrări şi-au înregistrat prezenţa 173 de deputaţi, conform listelor de prezenţă semnate la intarea în sala de plen, deşi în sala de şedinţă nu se aflau decât circa 80 de aleşi.

Daca banditii astia fura cu televiziunile in fata, va inchipuiti ce-o sa faca la alegeri !

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.