Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Pd Urmatorul Psd?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
March
I-auzi domne' ce zice madam Mungiu ! Sa fi ajuns cuiva cutitul la os si i-a spus : Alina ia arde-o p-asta ?! unsure.gif

(...) Se cauta vinovati la Partidul Democrat. Dar eu as zice ca vina nu e numai a lor. Cine a fost marele promotor al referendumului din PD? Elena UdreaIntr-un interviu acordat sitului Realitatea TV, ea ne spunea ca principala ei tinta politica este sa duca "la capat un proiect in care cred cu adevarat… anume acela de a reforma clasa politica". Ce o fi vrand sa spuna? Ca daca ne uitam pe blogul ei proaspat lansat, nu vedem nimic nou. Politica noastra e plina de oameni cu diplome de la universitati private de doi bani, care se inscriu la doctorate la furnizorul numarul 1 pentru VIP-uri si securisti, Colegiul National de Aparare, si care avanseaza prin relatii privilegiate. Ce o fi nou aici? Dna Udrea mai face doua gafe serioase pe blog. Unul e sa ii dea un titlu latinesc, foarte provocator (OMNIA MEA MECUM PORTO – toate ale mele le port cu mine), care imi aminteste de un fost autor de discursuri al prim-secretarilor sovietici pe care l-am intalnit la Harvard si care mi-a povestit ca Brejnev era cel mai onest dintre toti. De ce? Taia toate expresiile in latina si citatele. "Cine o sa creada ca eu, Leonea Brejnev, stiu latineste?" A doua este sa publice o lista de "opere" proprii, fara editori si coautori, din pacate pe probleme de politica externa curente, cum ar fi Marea Neagra. Deci, daca maine bate la usa la Partidul Democrat vreun tanar cu doctorat din strainatate in relatii internationale, sefa lui va fi dna Udrea. Nu e de mirare ca nu se duce nimeni.

O sa mi se spuna ca dna Udrea s-a agitat cu referendumul pentru ca ceilalti democrati nu au facut mare lucru. Se poate. Dar agitatia ei, si baietii din jurul lui Basescu trebuiau sa aiba atata curaj sa ii spuna, nu poate fi decat contraproductiva. Ca si faptul ca a ocupat spatiul de televiziune dedicat PD aproape integral. Pe situl Realitatii e singurul nume invitat la toate emisiunile. O fi si o capcana a televiziunilor, se poate, dar strategii cotrocenisti si pedisti trebuiau sa o vada si sa taie asta la vreme. Chiar in ziua de maxim efort, cand ar fi trebuit mobilizat electoratul pe ultima suta de metri, cine reprezenta PD la emisiunea Tinerilor Politicieni, din proiectul Realitatea TV "Zece pentru Romania"? Ghici! "Nu pentru bani am intrat in politica, ci pentru a-i ajuta pe cei din jur", a spus ea, faza la care au mai stat acasa vreo cateva zeci de mii de oameni la curent cu bordurile Euroconstruct.


In rest, despre blonde numai de bine tongue.gif
March
Un ferpar
Groparul se stie cine e !
Thrakianu
QUOTE(Uncle Sam @ 27 Nov 2007, 02:35 PM) *
PD+PNL+PLD= 50.3 %
Nu ne-am chinuit degeaba in toti anii astia. Romanii vor dreapta. Pentru prima oara fortele de dreapta au peste 50 la suta din voturi.
Iar daca adunam si pe cei ce nu au trecut pragul:
PD+PNL+PLD+PNTCD= 51.68 %
Nu vorbesc de posibile aliante ci de optiunile romanilor. Sunt de dreapta.
Si tine cont ca au votat in majoritate cei de la tara, care in general au simpatii de stanga.


Dacă dumneata, unchiule, spui la PD şi la PLD (actualmente PLD) - dreapta... dă-mi voie să mă culc.
Pe vremea bunicilor mei (demult adică) la ţară nu exista nicio simpatie pentru stânga... Doar în depourile marilor oraşe.
Uncle Sam
QUOTE(Thrakianu @ 6 Dec 2007, 11:53 PM) *
Dacă dumneata, unchiule, spui la PD şi la PLD (actualmente PLD) - dreapta... dă-mi voie să mă culc.
Pe vremea bunicilor mei (demult adică) la ţară nu exista nicio simpatie pentru stânga... Doar în depourile marilor oraşe.
Poti sa mergi la nani daca asta doresti.
PD (acum intarit ci su PLD) nu numai ca este de dreapta (face parte din PPE care este de centru dreapta) dar este mai de dreapta decat PNL care in Parlamentul Europei se gaseste in in grupul liberalilor (normal) care voteaza alaturi de PS european, iar in tara se mentine la guvernare cu sprijinul PSD si PC.
Dar tu de ce zici ca PD nu e de dreapta? Dar nu veni cu istoria de la pasopt, vorbeste-mi de partidul de ACUM.
Ca daca o luam cu ce a fost el in nu stiu ce an iti spun si eu ca Tariceanu si Patriciu erau din anturajul lui Nicu Ceausescu, si Patriciu a sprijinit pe Geoana in candidatura pentru primarie si ca aripa lor liberala a guvernat alaturi de Iliescu. Deci lasa istoria, vorbeste de partidele de ACUM. Si concret. Eu ti-am expus argumentele concrete.
Vrei sa le sintetizez?
PD+PLD - in grupul PPE la fel ca si PNTCD, voteaza cu ei. In tara este de dreapta, PD a facut intr-adevar o miscare care a starnit comentarii si a ridicat semne de intrebare atunci (inclusiv mie) dar ACUM se afla la dreapta
PNL- In Europa sunt de centru stanga, in tara isi duce guvernarea numai datorita intelegerii cu PSD(de stanga), principalul lor finantator are legaturi de notorietate cu PSD.

Sa aud si argumentele tale.
Michelle
Ce cacao maninca si Radu Tudor asta! pai PD in frunte cu Petre Roman a avut cele mai dezastruoase scoruri din istoria PD-ului(sub 15% daca-mi amintesc eu bine!!)Nici macar Petre Roman nu se mai lauda cu asta...
Si cine vorbeste despre ura??unul caruia i se burjoneaza toate cicatricile de pe fata cind mai are de comentat vreo miscare de-a lui Basescu blink.gif
March
QUOTE(Michelle @ 7 Dec 2007, 12:53 PM) *
pai PD in frunte cu Petre Roman a avut cele mai dezastruoase scoruri din istoria PD-ului(sub 15% daca-mi amintesc eu bine!!)

Si-a fost ingropat acum cand a obtinut 28 % ! laugh.gif
abis
"Ingropat" ai putea spune daca viitorul PDL ar avea 4% la viitoarele alegeri...
Daca va castiga alegerile, numai "ingropari" de-astea ii doresc. biggrin.gif
Michelle
Despre asta eu zic sa bagi linkuri mai pe la toamna in 2008...stii ce zicea Nichita Stanescu? Nu mor caii cind vor cainii!
March
Despre priveghi si parastas de la unu' care stie ceva din curvasariile politicului . La buna citire tongue.gif

Machiavelismul ordinar
March
Din gargara : " Noi suntem curati, noi suntem curati.... altii is murdari "

Blaga, un nou Hagi al finanţelor

Anul 2007 a fost unul foarte bun pentru Vasile Blaga. Acţiunile deţinute în numeroase firme au fost aducătoare de profit, ca şi operaţiunile bursiere.

Relevant este şi faptul că, în declaraţia de avere, secretarul general al PD şi-a trecut la capitolul active producătoare de venituri nete un avans de 430.000 de euro pentru cumpărarea unei locuinţe. Însă, în ciuda profiturilor sale, demnitarul a preferat să păstreze o locuinţă de la RAAPPS, pe care a eliberat-o în această toamnă, la mult timp după ce nu a mai fost ministru. Jucător la bursă, acţionar de conjunctură în firme implicate în scandaluri, dator la diverse persoane fizice. Este secretarul general al PD, Vasile Blaga


Si Blaga e unu' mititel, ca sa zic asa. Deci cum sa miste vreunul in frontul lui Basescu ?! Nu. Toti vot fi strans uniti in jurul proprietarului casei din Mihaileanu ! Depozitarul dosarelor lor .
Michelle
QUOTE(March @ 7 Dec 2007, 10:04 PM) *
Despre priveghi si parastas de la unu' care stie ceva din curvasariile politicului . La buna citire tongue.gif

Machiavelismul ordinar



Stie ceva,dar s-a vazut ca nu stie destul...altfel nu pleca asa val-vartej de la sefia SIE

Cit despre Blaga,mititel in ce sens? mie nu mi se pare deloc mititel...ca face bani? dar cine-a spus ca politicienii trebuie sa fie saraci si cinstiti? mi se pare ca era unul Iliescu...hmmm!mai bine nu-mi aminteam blink.gif
March
Senatorul Marin Bobeş împreună cu 13 primari şi peste 2.000 de democraţi din Olt au trecut la PSD hh.gif tongue.gif

Iata ca mai sunt unii carora nu le e frica !!
abis
Deci, cinste lor ca au trecut la PSD! smile.gif

Din acelasi ziar:
Zece primari au mers la uşa prefectului, în frunte cu preşedintele PD Arad, fostul vicepremier Gheorghe Seculici şi i-au înmânat prefectului Gavril Popescu un memoriu în care arată problemele de subfinanţare pe care le au şcolile din localităţile pe care le reprezintă, solicitându-i reprezentantului Executivului să prezinte la Palatul Victoria această situaţie.

"De când PD nu mai este la guvernare, primarii noştri se plâng că nu mai primesc fonduri pentru finalizarea unor proiecte de construcţie sau de modernizare de şcoli. Sunt peste 20 de şcoli cu probleme şi avem un caz în care construcţia unei şcoli a rămas în stadiul de fundaţie pentru că nu mai vin fonduri, iar conservarea lucrărilor costă mai mult decât ar costa finalizarea proiectului", a declarat Gheorghe Seculici.

Fostul vicepremier acuză că la ultima repartizare de fonduri pentru şcoli, de la începutul lunii august, primarii PD din judeţ au primit doar opt la sută din sume.

Probabil ca unii decid ca este preferabil sa treaca la unul dintre partidele aflate la putere ca sa poata primi fonduri pentru comunitatile care i-au ales, stiu si eu... wink.gif
March
QUOTE(abis @ 13 Dec 2007, 08:54 PM) *
Deci, cinste lor ca au trecut la PSD! smile.gif


Sigur. Dusmanul dusmanului meu e prietenul meu.

M-am gandit sa dau stirea aia de mai sus ca sa te scot din somajul zilei de azi ! biggrin.gif
abis
A fost cu dedicatie pentru mine? biggrin.gif
March
QUOTE(abis @ 13 Dec 2007, 09:33 PM) *
A fost cu dedicatie pentru mine? biggrin.gif

Nu. Pentru ca nu stiam cine o sa sara primul ! Da' daca tu ai fost primul, fie biggrin.gif
abis
Si esti satisfacut ca ai fost bagat in seama, sau cum se explica entuziasmul pe care il afisezi? smile.gif
March
QUOTE(abis @ 13 Dec 2007, 10:12 PM) *
cum se explica entuziasmul pe care il afisezi? smile.gif


Vazand paruiala care se anunta deja ! laugh.gif

Fricile pediştilor
Ai lui Stolojan – indisciplinaţi şi „toarna tot din casă”


(...) Surse din PD susţin că, în partid, există deja un curent de respingere a liberal-democraţilor şi că se va încerca izolarea acestora în structurile de conducere. Potrivit surselor, cei mai mulţi lideri democraţi sunt de părere că primirea în PD a pelediştilor va duce la distrugerea „disciplinei de partid”.

„Vor fi cu siguranţă probleme cu cei de la PLD. Ei sunt obişnuiţi să toarne tot din casă, ca la PNL. Nu vor respecta disciplina, iar la şedinţe, la BPN, vor fi tensiuni, pentru că ei nu sunt obişnuiţi să discute problemele înainte şi apoi doar să comunice decizia”, au arătat sursele citate.

Acestea sunt de părere că nu ar fi exclus ca, în scurt timp, în PD-L să apară platforme sau grupări ca la PSD. „Mulţi se tem că ai lui Stolojan vor încerca, în 2009, la congresul pentru alegerea conducerii statutare, să preia partidul


A mai existat un "mamut" prezidential care s-a facut tandari !!


abis
QUOTE(March @ 14 Dec 2007, 10:50 AM) *
Vazand paruiala care se anunta deja !

Parerea mea e sa te amuzi la anu', dupa alegeri. biggrin.gif
March
PD reinvie din cenusa Fortei Democrate

Petre Roman vrea sa redevina presedintele Partidului Democrat


axel
El vrea...
Energie
N-o sa se intample asta prea curand... ohyeah.gif
axel
Chiar daca PDL-ul pierde cu ocazia asta voturile de la Apaca laugh.gif
March
P.S. Felicitări lui Petre Roman.
L-am cărcălit în peniţă mai mereu. Dar nu pot să nu recunosc că e dreptul lui sa refaca partidul pe care l-a înfiinţat şi pe care Traian Băsescu l-a forţat să se prostitueze în toate poziţiile şi cu toate ideologiile. Sunt destui în PD care nu mai vor să stea capră.

P.P.S Domnule Roman, spune blonda Udrea, maliţioasă şi cu un zâmbet ca de copertă, "un partid ca PD are o istorie". Aşa e. Elena Udrea lipseşte din acea istorie.
March
Panica mare in mafia pedista !

“Ultimele sondaje dau PDL pe locul trei, iar Crin e lider la politic...

P.S. Tradatorii liberali nu se mai vad demult . Nici la remorca pedistilor macar. Mai apare din cand in cand cate un flutur cu o cadelnita in mana.
March
Se incing lucrurile in Cosa Nostra ... Blaga a declarat ca va candida la presedintia partidului. Sarmanu Boc !
March
PDL doreşte ca Biserica să aiba un rol social "mai activ" în relaţia cu statul

@ Abis,

Vrei, nu vrei, bei Grigore aghiazma ! N-ai ce face tongue.gif
Marduk
Fuga catre biserica nu-i scapa pe PDL-isti, romanul nu se ghdeaza dupa zicala, "sa faci ce zice popa nu ce face popa" el vrea sa fie ca popa, ba chiar mai tare ca modelul sau.
abis
QUOTE(March @ 18 Oct 2010, 04:45 PM) *
@ Abis,

Vrei, nu vrei, bei Grigore aghiazma ! N-ai ce face

Ba am ce face, inca una-doua din astea si ii penalizez la vot. wink.gif
March
Din ciclul : "Noi i-am facut mari hoti "

Ziarul “Puterea” a primit mai multe fotografii în care apare actualul ministru al transporturilor şi infrastructurii, Anca Boagiu alături de “ţarul CFR-ului”, controversatul fost director general al CFR SA, Mihai Necolaiciuc, dar şi de finul preşedintelui Traian Băsescu, respectiv primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Aceste poze datează din primul mandat de ministru al transporturilor al Ancăi Boagiu, când ea a avut “grijă” să îl avanseze pe Necolaiciuc din funcţia de director al Regionalei Iaşi în poziţia de “general” la CFR SA. De altfel, fostul director general al CFR SA între 2000 şi 2004 a fost numit şeful Regionalei Iaşi, în perioada în care ministru al transporturilor era Traian Băsescu.

Imaginile prezintă un eveniment al companiei CFR SA, din judeţul Arad, în anul 2000, în care Anca Boagiu şi Mihai Necolaiciuc, „protejaţi” de Gheorghe Falcă, taie panglica unei lucrări de infrastructură feroviară. Din poze rezultă că după tăierea panglicii, Boagiu, Necolaiciuc şi Falcă, alături de alţi invitaţi, s-au retras la o masă festivă.
Marduk
Daca Boagiu a avut "grija" sa-l avanseze, de ce l-a mai tinut Miron Mitrea?
abis
N-ai inteles.

Boagiu este vinovata ca l-a numit, trebuia sa aiba o premonitie si sa stie ca ala va fura pe rupte.

Mitrea - stai sa vedem in ce tabara este. Daca are vreo simatie cat de mica pentru actuala putere, e la fel de vinovat. Daca "tine" cu garda veche a PSD, e curat ca lacrima: nu el a furat, ci Necolaiciuc; in fond, de unde era sa stie Mitrea ce face subordonatul lui? Crezi ca Necolaiciuc raporta sefilor cat fura?
Marduk
QUOTE(abis @ 19 Oct 2010, 11:14 AM) *
...... nu el a furat, ci Necolaiciuc; in fond, de unde era sa stie Mitrea ce face subordonatul lui? Crezi ca Necolaiciuc raporta sefilor cat fura?

parca chiar el l-a demis, cum sa nu stie ce facea? doar era ministru, macar ca nu-l controla el dar era informat de consilierii sai.
March
Fostul procuror Nastasiu dezvaluie lucrătura "ALRO"

Dovada implicării Elenei Udrea, a lui Stolojan şi a altor apropiaţi ai lui Traian Băsescu

Sfârşitul lui Nastasiu, simultan cu cererea de interceptare a personajelor PDL-iste !!
Marduk
Mi-a placut chestia asta de marketing "Ca urmare a faptului că materialul care a apărut pe 4 decembrie 2009 în Cotidianul se accesează greu, cotidianul.ro îl publică integral" e tare.
March
QUOTE(Marduk @ 19 Oct 2010, 03:56 PM) *
Mi-a placut chestia asta de marketing "Ca urmare a faptului că materialul care a apărut pe 4 decembrie 2009 în Cotidianul se accesează greu, cotidianul.ro îl publică integral" e tare.

Adica e tare shmenurile lui Udrea, Stolojan & Co. cu aprobarea lui Basea ?
Marduk
QUOTE(March @ 19 Oct 2010, 04:01 PM) *
Adica e tare shmenurile lui Udrea, Stolojan & Co. cu aprobarea lui Basea ?

Te faci ca nu intelegi, vrei un raspuns direct? daca cele mentionate de acest procuror sunt reale, cei acuzati sa fie trimisi in judecata, pentru mine alternativa nu exista chiar si in privinta lui Basescu, daca este implcat in astfel de actiuni. Daca acest procuror a semnalat superiorilor ceea ce afirma si are probe eu unul il stimez si-l respect si-a facut datoria de procuror, nu stiu daca si-a dat demisia pe tema asta sau a fost demis.
abis
Nu asta este materialul pe care Vantu nu dorea sa-l publice pe motiv ca Nastasiu nu recunoaste discutiile? smile.gif
abis
La fel cum PSD, PNL si PC blocau, in 2008, marile dosare in Parlament, utilizand toate procedurile posibile (si penibile) pentru a amana investigatiile procurorilor DNA in dosarele Nastase, Mitrea, Pacuraru sau Seres, PDL blocheaza astazi dosare ca Ridzi sau Pasat, deputati acuzati de fapte grave, primul de coruptie, al doilea de santaj.

Unul dintre deputatii cercetati in dosarul Pasat, Bogdan Cantaragiu, a fost ales la conducerea unei filiale de sector din Bucuresti, iar primarul Antonie Solomon, care si-a petrecut cateva luni in arest, a fost ales cu majoritate de voturi presedintele filialei PDL Craiova.

Un membru cu sanse chiar la sefia partidului, primarul Aradului, are si el dosar penal, fiind trimis in judecata pentru coruptie, si face tot ce poate, la randul sau, ca sa amane judecata.

PDL = PSD ?

Mi-e din ce in ce mai greu sa spun ca nu... 6.gif
gigip
QUOTE(abis @ 17 Nov 2010, 01:09 PM) *
La fel cum PSD, PNL si PC blocau, in 2008, marile dosare in Parlament, utilizand toate procedurile posibile (si penibile) pentru a amana investigatiile procurorilor DNA in dosarele Nastase, Mitrea, Pacuraru sau Seres, PDL blocheaza astazi dosare ca Ridzi sau Pasat, deputati acuzati de fapte grave, primul de coruptie, al doilea de santaj.

Unul dintre deputatii cercetati in dosarul Pasat, Bogdan Cantaragiu, a fost ales la conducerea unei filiale de sector din Bucuresti, iar primarul Antonie Solomon, care si-a petrecut cateva luni in arest, a fost ales cu majoritate de voturi presedintele filialei PDL Craiova.

Un membru cu sanse chiar la sefia partidului, primarul Aradului, are si el dosar penal, fiind trimis in judecata pentru coruptie, si face tot ce poate, la randul sau, ca sa amane judecata.

PDL = PSD ?

Mi-e din ce in ce mai greu sa spun ca nu... 6.gif

PDL=PSDx100.Nu ii jignii pe portocalii! Si-au depasit de 100 de ori fratii gemeni,crescuti de acelasi tata,Ion Ilescu ,si de aceiasi mama,FSN-nica.
Termopanele lui Nastase ori imobiliarele lui Mitrea,sunt simple gainarii in comparatie cu miliardele de euro ,din afacerile cu statul ale lui,Videanu,Udrea,Berceanu,Negoita,Boureanu,Ritzi,etc.
gigip
March
QUOTE(abis @ 17 Nov 2010, 02:09 PM) *
La fel cum PSD, PNL si PC blocau, in 2008, marile dosare in Parlament, utilizand toate procedurile posibile (si penibile) pentru a amana investigatiile procurorilor DNA in dosarele Nastase, Mitrea, Pacuraru sau Seres, PDL blocheaza astazi dosare ca Ridzi sau Pasat, deputati acuzati de fapte grave, primul de coruptie, al doilea de santaj.

Unul dintre deputatii cercetati in dosarul Pasat, Bogdan Cantaragiu, a fost ales la conducerea unei filiale de sector din Bucuresti, iar primarul Antonie Solomon, care si-a petrecut cateva luni in arest, a fost ales cu majoritate de voturi presedintele filialei PDL Craiova.

Un membru cu sanse chiar la sefia partidului, primarul Aradului, are si el dosar penal, fiind trimis in judecata pentru coruptie, si face tot ce poate, la randul sau, ca sa amane judecata.

PDL = PSD ?

Mi-e din ce in ce mai greu sa spun ca nu... 6.gif

Da, bun, si ? Catre ce te-ai orientat ? UNPR ? Sau astepti semnalul pentru infiintarea noului PD ? rolleyes.gif
abis
UNPR, asta ce mai e? smile.gif

Nu, nu am inceput sa simpatizez cu partidul lui Oprea.

Si da, cred ca toate cele trei partide mari, adica si PDL, si PNL, si PSD, nu mai pot produce cine stie ce surprize (placute), mi-as dori un partid nou, cu orientare economica liberala in privinta interventiei statului in economie ori in privinta taxarii, cu o pozitie "de stanga" fata de chestiuni ca drepturile minoritatilor ori altele de genul asta, care sa aiba si o preocupare ecologista, care sa fie plin de profesionisti care nu au afaceri cu statul samd. smile.gif

Dar cum nu a aparut inca un astfel de partid, cred ca la urmatoarele alegeri voi fi tentat sa votez cu UDMR-ul, macar stiu ca astia nu vor da bani la bisericile ortodoxe. laugh.gif
March
QUOTE(abis @ 18 Nov 2010, 07:40 PM) *
Si da, cred ca toate cele trei partide mari, adica si PDL, si PNL, si PSD, nu mai pot produce cine stie ce surprize (placute), mi-as dori un partid nou, cu orientare economica liberala in privinta interventiei statului in economie ori in privinta taxarii, cu o pozitie "de stanga" fata de chestiuni ca drepturile minoritatilor ori altele de genul asta, care sa aiba si o preocupare ecologista, care sa fie plin de profesionisti care nu au afaceri cu statul samd. smile.gif


Ei , mai linistit. Si io care credeam ca o sa votezi cu partidul ce il clocesc Udrea, Voinescu-Cotoi, Anastase, Preda,Hoara,Visan,Linga,Murg si altii ca ei sub conducerea inteleapta a comandantului suprem


QUOTE(abis @ 18 Nov 2010, 07:40 PM) *
Dar cum nu a aparut inca un astfel de partid, cred ca la urmatoarele alegeri voi fi tentat sa votez cu UDMR-ul, macar stiu ca astia nu vor da bani la bisericile ortodoxe. laugh.gif

Vezi ca ai gresit topicul. E unu' cu bancuri din "iepoca" Basescu laugh.gif
Cucu Mucu
Cezar Preda s-ar putea sa faca supriza, e cam ultimul care mai are ceva c**ie sa ii tina piept marinerului, pt ca restul pedelistilor au ajuns niste carpe de sters pantofii coanei Lenuta. Asa partid de moluste nici macar Ceausescu nu si-a construit.
abis
Sau Cristian Preda? smile.gif
Marduk
Cristian Preda este un tanar care ar avea mari sanse alaturi de alti tineri din alte partide sa schimbe ceva din nemiscarea din singularitatea asta romaneasca. Ce admir la acesti tineri este ca nu se feresc sa vorbeasca ceea ce gandesc chiar daca cate odata mai gresesc, fac bine ca spun lucrurilor pe nume, ca puncteaza zona negativa, cenusie a politicului si socialului romanesc, cerand schimbarea. O sa le fie greu, foarte greu sa-i debarce pe toti dinozaurii, guzganii, soparlele, cocosii, marlanii, etc. dar eu am incredere ca vor reusi.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 30 Nov 2010, 01:23 PM) *
O sa le fie greu, foarte greu sa-i debarce pe toti dinozaurii, guzganii, soparlele, cocosii, marlanii, etc. dar eu am incredere ca vor reusi.


Eu nu prea mai am, ma uit la Ponta!

Abis, posibil si Cristian Preda, nu l-am urmarit indeajuns de bine!
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 30 Nov 2010, 02:03 PM) *
Eu nu prea mai am, ma uit la Ponta!

Victor Ponta este un tanar socialist de viitor, mai face greseli, dar decat Mazare mai bine Ponta. Pare un tip citit dornic de schimbari inca mai asculta de sfaturile celor batrani dar PSD-ul are prin el un viitor ca partid socialist.
gigip
QUOTE(Cucu Mucu @ 30 Nov 2010, 02:03 PM) *
Eu nu prea mai am, ma uit la Ponta!

Abis, posibil si Cristian Preda, nu l-am urmarit indeajuns de bine!

Cucule,de cand cu Zeus,ma feresc,ca dracu" de tamaie,de lideri autoritari. Ponta,Crin ori alti tineri(din pacate,in PDL,inca nu a rasarit,in umbra lui Matroz Imparat),pot fi oricand personalitatile care sa readuca Romania pe drumul democratiei. Depinde de noi cum ii crestem,atat timp cat societatea civila a ajuns o mare deziluzie.
Cristian Preda,un bun profesor de stiinte sociale,nu poate fi o solutie pana cand nu inlatura,prin razuire,pigmentul portocaliu care
i-a impregnat adanc sufletul si fata.
Protestul sau timid,referitor la primarul corupt al Craiovei,este doar o mica tresarire de orgoliu,pana nu se delimiteaza ferm de marile tunuri ale clientelei portocalii,de masurile antinationale si iresponsabile ale guvernelor BUBA.
gigip
Cucu Mucu
Marduk Victor Ponta este un tanar socialist de viitor - eu cred ca era asta, acum a devenit doar un homo politicus, concentrat mult prea mult pe PR si prea putin pe administrarea tarii. E capabil, inteligent, are ceva curaj, dar a inceput sa fie doar un mic Bombonel.

Trist este pt tara asta ca cel mai bun politician al ei sa fie Ion Iliescu. Iliescu e cel mai bine pregatit politician roman, si, daca maine ar re-candida ar iesi din primul tur. Asta e trist, la fel de trist ca, dupa 20 de ani de la revolutia anti comunista e condusa de un fost(?!) cadru din fosta securitate, activist in PCR.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.