Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Adevarul Despre 9/11
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
March
QUOTE(jet li @ 25 Sep 2009, 09:42 AM) *
Autorul raportului oficial spune ca e fals :

Cred ca era dupa mai multa zapada la un techno party !
turbo trabant
QUOTE(March @ 28 Sep 2009, 12:12 PM) *
Cred ca era dupa mai multa zapada la un techno party !

of course pana acum era bush de vina acum e obama evident reptilieni amandoi. si nu existau decat crash test dummies in toate avioanele asa cum numai adevarul se gaseste pe youtube.

jingle bells jingle bells in capul unora...
Blakut






Pentru cine nu stie, Glen a facut 'documentarul' loose change.
March
George W. Bush, INTERVIU-EVENIMENT la 10 ani după 11 septembrie 2001

Fostul preşedinte american George W. Bush a acordat un interviu postului de televiziune National Geographic, īn care povesteşte pentru prima oară cum a trăit ziua de 11 septembrie 2001. ....Discursul lui Bush, la zece ani de la atentate, pare unul rece, deloc emoţionant. Īn plus, fostul preşedinte recunoaşte, cu seninătate, o serie de gafe făcute imediat după 11 septembrie.

Nu stiu daca a fost transmis si la noi de postul N.Geo sau urmeaza ?
March
Zece ani de la 9/11

Cele mai impresionante 25 de fotografii


In timp ce toate posturile de tv americne ( si nu numai ) prezinta si comenteaza cu mare responsabilitate evenimentele tragice de atunci ( pe National Geographic este un serial continuu foarte bine alcatuit ) , posturile noastre de stirii invita tot felul de "specialistii" care debiteaza tot felul de prostii. Plus ca in batalia pentru "rating" se vehiculeaza tot felul de conspiratii, niste idiotenii demontate de specialisti adevarati si onesti.
Cla
Pfft. O gramada de minciuni transmise prin TV.
Cine are chef, sa se uite, si cine mai crede, la fel.
March
QUOTE(Cla @ 11 Sep 2011, 02:34 PM) *
Pfft. O gramada de minciuni transmise prin TV.
Cine are chef, sa se uite, si cine mai crede, la fel.

Reptilianul Bush ajutat de sora lui reptilianca Merkel auaranjat si trimis niste zombie ca sa faca prapadul ala ! rofl.gif
Cla
... sa nu uitam de Condolitza Rais, Dick Cheney... dry.gif
Marduk
Au trecut 15 ani! am aflat ceva in plus despre acesta tragedie? o actiune terorista al carui ultim act permite americanilor, care au avut de suferit de pe urma atacului, sa dea in judecata Arabia Saudita. Eu cred ca avem un prim raspuns in aceast tragic eveniment, sa mai asteptam alti 15-25 de ani sa aflam ADEVARUL.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.