Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Sfarsitul Lumii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Dincolo de Ratiune
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Erwin
Stai liniştit, Marduk! Viu io la o băută de ziua ta, pun pariu că nu se sfârşeşte lumea, da' tu să ai grijă să nu se sfârşească friptura şi vinul! drunk.gif
March
Ce i-o fi apucat pe americani de au inceput sa declasifice documente UFO asa intr-o veselie nebuna ?

Iata ca dupa FBI vine si NSA (National Security Agency), cu asemenea documente.
little1
Michio Kaku despre Fukushima http://www.youtube.com/watch?v=2vBb3kN7zg8...player_embedded
turbo trabant
mda, futuishima s-a dovedit un mare balon de sapun in pofida meltdownului din 2 sau 3 reactoare. n-a devenit japonia un pusiu, nu au murit oameni in masa.

ar merge o manea cu toti preocupatii de energia nucleara cea rea.

cred ca mai mari sanse cu sfarsitul lumii sunt cu frantujul ala care a violat camerista.
Rovaniemi
Ce se vede colo-n zare?
E centrala care moare,
Reactoru se topește
Iară lumea se sfîrșește

Japoneze, puiu mamii
Afectat de cel tsunami,
Ia ridică a ta frunte
De la munte pîn'la munte

Foaie verde măghiran
Hexaclorciclohexan,
Din Kobe la Nagasaki
Lumea mîncă parizaki,

Din Tokio la Fukushima
Uite, nu se schimbă clima!
Și nici n-am crăpat cu toții
Grație radioactivității.

(Fără număr, fără număr!)

Măi tată măi!

(Deși cred că maneliștii ar avea oareșce probleme cu cuvintele mai lungi de 2-3 silabe ohyeah.gif )
turbo trabant
de la fratele meu neutron pentru toata familia de quarci si leptopi care este, inclusiv sora mea radiatia si verisoarele alfah, beata si ghama.

concert de cultura sponzorizat grinpis cu multi participanti care pun botul la sfarsitul lumii prin "chestii poluante", se stie!

Marduk
O veni? n-o veni? asta-i intrebarea la care urmeaza sa aflam raspunsul in urmatoarele ore. Asta noapte am visat ca de aici de sus dela mine, 800 m altitudine, priveam cum toata valea Prahovei era inundata, nu se mai vedea nimic, era un mare lac care se intindea pana la Bucuresti. unsure.gif
Cucu Mucu
QUOTE(March @ 15 Apr 2011, 11:20 AM) *
Americanii se pregatesc de Sfarsitul Lumii din 21 mai 2011 tongue.gif

Ma duc repede sa-mi iau niste conserve sa le bag in boxa... ca nu se stie... poate scap... laugh.gif


Pfuai, luat cu alte treburi uoficiale uitai sa va zic ca am preluat eu stocul de costume pentru sfarsitul lumii de la mutulica si le-am rebranduit - acum pot fi gasite sub denumirea de "ultima zi" si se dau la pret redus. Nu e tarziu, facem livrari urgente si in uichend.

March
Cica Nosferatu si-a bagat coada si a produs o eroare de...computer. Acum sfarsitul e dat ca sigur pe data de 11.11.11 tongue.gif
Cla
Na si. Dupa calendarul Maya o sa crapam de curând, dar nici ei nu stiu când.

Sa fim cu ochii pe 11.11.11. Daca nu face în oarecare ocean Blubb, am pus-o, iar nu-i nimic cu sfârsitul lumii si Bruce Willis.

Ce bine ca n-am sa fiu în San Francisco atunci, m-ar îngândura de ce n-am voie sa vizitez The Rock. Asa un cutremur zdravan acolo ar fi misto.

Cred ca m-as baga voluntar în celula biggrin.gif
March
Pai ptr. unu' sfarsitul lumii poate fi prea mult carnat pe varza si bere ! biggrin.gif
Cla
Lasa... cel mai bine e sa te-mbeti si ai si barza si vere...
turbo trabant
Gurile rele de pe forum spun ca basescu va avea mandat pana la sfarsitul lumii. Dupa care va catinda pe lumea cealalta.

Marduk
Moncheri-lor si madeame-lor ne se putea ca sa se intample chiar de ziua mea, era din cale afara sa vina sfarsitul lumii chiar in ziua in care moa m-am nascut. Ce-ar fi zis mam mare, tataie, nea Nelu, Mamita si coana Joitica? Adeca cum tocmai in aceasta zi sfanta cand ciocatelul nostru drag si scump implineste onorabila varsta de .... sa vie sfarsitul lumii, peste putinta, e fals in acte publice, tradare nationala. Uite ca n-a fost sa fie, desi subsemnatul si-a oferit umila sa viata pentru ca Dumnezeu sa nu distruga viata de pe acest pamant, se pare ca a fost sa fie altfel, adeca m-am distrat pe cinste tot uitandu-ma la ceruri poate poate voi observa ceva, un semn, o urma care sa ma faca sa ma gandesc la MAREA RECICLARE, dar nimic, liniste, pace, ploaie, aer curat, nimic din ceea ce se anunta a fi sfarsitul. Pana la urma m-am consolat, n-avea cum sa vie frate sfarsitul taman in aceasta zi de mare sarbatoare bisericeasca, pai cum sa vie chiar pe 21 Mai? ar fi insemnat o lovitura impotriva sfintei noastre biserici a traditiilor sale, adica nu se gasea o alta zi? par example vineri 13 Noiembrie 20.. Era vineri, era 13, se facea o legatura cu vrajitoria, satanismul, era ceva de marketing, etc. dar sa pui sfarsitul lumii pe 21 Mai 2011 e ca si cum ai demola baza bisericii crestin ortodoxe. Dupa cum constatati na fost sa fie, sa vedem ce va urma, eu sunt pregatit pentru MAREA RECICLARE, m-am impacat cu mine, cu lumea cu toti cei ce m-au iubit sau m-au urat, in sensul ca am reusit sa-i ignor.


P.S. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au urat, la multi ani de ziua mea, frumos din partea lor, nu ma asteptam dar asta este viata trebuie sa te multumesti cu ceea ce ai. mwah1.gif drunk.gif
little1
Cla
QUOTE(Marduk @ 23 May 2011, 01:37 PM) *
P.S. Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au urat, la multi ani de ziua mea, frumos din partea lor, nu ma asteptam dar asta este viata trebuie sa te multumesti cu ceea ce ai. mwah1.gif drunk.gif

Scuze prietene, n-am prins faza, dar si din partea mea toate cele bune, LA MULTI ANI si sanatate !! drunk.gif smile.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.