Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:An Electoral
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Arhiva Hanului > [Politica] [Arhiva] Romania - Electorale 2004
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
caesar
USCATURI SUNT IN AMBELE TABERE ! Nu exista unii curati si altii murdari. Toti sar calul, de multe ori "ajutati" de catre cei mai versati. Tu ai expus un punct de vedere, sunt sigur ca personajul cu pricina ar avea alt punct de vedere. Oricum tehnica de denigrare e buna. Pornesti de la un individ si arunci indoiala asupra unei mase.
abis
QUOTE (caesar @ 8 Dec 2004, 12:17 PM)
Tu ai expus un punct de vedere, sunt sigur ca personajul cu pricina ar avea alt punct de vedere.

Nu am expus un punct de vedere, ci am dat citate. Stii ce inseamna cuvantul citat?
Cat timp "masa" nu il rejecteaza pe acel individ mi se pare firesc sa o tratez la fel ca pe el.
Superunknown
Pai Basescu nu si-a invitat adversarii "la tzepe in Piatza Victoriei"? Opozitia nu l-a tratat pe Nastase drept tzigan si homosexual? Unde-i diferentza? Daca miine cercopitecul asta de Buzau sare in barca PNL-PD o sa fie primit cu bratzele deschise.
gonen
http://www.daiasi.ro/voteaza.html
abis
QUOTE (Superunknown @ 8 Dec 2004, 01:47 PM)
Opozitia nu l-a tratat pe Nastase drept tzigan si homosexual?

Da si tu un link, un citat, ceva...
abis
In asteptarea linkului de la Superunknown mergeti la linkul de mai jos. Dar numai daca aveti placa de sunet:

http://www.evenimentulzilei.ro/politica/?news_id=173664
Superunknown
QUOTE
Da si tu un link, un citat, ceva...


Vezi toata colectzia revistei "Romania Mare" din ultimele luni, precum si linkurile de mai jos:

Realitatea Romaneasca, 23 noiembrie
Ziua, 8 noiembrie
Ziua, 22 noiembrie
cociuba
hai sa o luam treptat : realitatea romaneasca e a fratilor micula( chemical brothers) wink.gif , iar in cele 2 articole din ziua nu apare nicaieri o referire la nastase..., dar oricum nu conteza problema gay..., conteza ce fel de om iesti, ca degeaba iti plac femeile daca iti plac si banii foarte mult wink.gif

iar de romania mare nu ma mai obosesc sa-ti explic wink.gif
Superunknown
Asta numesti tu o argumentatzie? laugh.gif Auzi, "sa o luam treptat"... Cind am citit asta, chiar credeam ca ai cu ce sa ma contrazici. Realitatea Romaneasca e a fratzilor Micula. Si? Asta inseamna ca e pro-PSD? Poate. Si Ev. Zilei e pro-Basescu. Nu asta conteaza, ci declaratiile pe care le reproduc aceste ziare. In declaratiile respective, Basescu facea aluzii la faptul ca adversarul lui e homosexual si avea un limbaj destul de grosolan, comparabil cu al pesedistului citat mai sus de abis. As mai putea sa dau exemplul candidatul D.A. de Maramures, Mircea Man, care s-a comportat ca un mahalagiu intr-o emisiune TV.

Dupa ce n-ai reusit sa-mi demontezi argumentele, spui ca nu conteaza problema gay. De acord, atunci de ce au pedalat Basescu si sustinatorii lui pe ea? Iar cu Romania Mare, nu ai ce sa-mi explici, pentru ca stiu ca am dreptate. Romania Mare e vocea PRM, care e un partid de opozitie.
cociuba
dat nastase de ce a pedalat pe problema homosexualitatii wink.gif ...
el are voie?
abis
QUOTE (Superunknown @ 8 Dec 2004, 07:15 PM)
Vezi toata colectzia revistei "Romania Mare" din ultimele luni, precum si linkurile de mai jos:

Realitatea Romaneasca, 23 noiembrie
Ziua, 8 noiembrie
Ziua, 22 noiembrie

Nu e relevant ce scrie Romania Mare, pe care dealtfel nu o citesc... Poate ca Vadim l-o fi facut in fel si chip pe Nastase, insa aici vorbeam despre Alianta D.A. Nu cred ca m-ai vazut pe undeva sustinand Partidul Romania Mare...
In linkurile date de tine nu am vazut ca Nastase sa fie caracterizat drept "tigan homosexual" de catre oficialii Aliantei.

Aici gasesti in schimb un material mult mai interesant decat in linkurile anterioare...
Superunknown
Putem lasa deoparte Romania Mare daca te deranjeaza alaturarea (desi in cazul asta ma intreb cum i-ai suporta alaturi de Alianta la guvernare). Ramin declaratiile pe care le-am citat, si in care Basescu face aluzia ca Nastase ar fi homosexual. Poate e prea subtila aluzia, cine stie... Pentru instigarea la tras in tzeapa, facuta tot de Basescu, n-am gasit link, a zis-o la TV, dar sint sigur c-ai urmarit-o.

March
Ha-ha-ha. Mircica a luat-o in bot !
Aseara Batrinul cripto bolsevic s-a dus la BEC sa-si ia mandatul de senator. ( apropos, in acest moment este detinatorul a doua mandate , cel de presedinte si cel de senator. Ceva de intrat in Guiness Book !) Si ce credeti ca declara Nea Nelu la o intrebare privind viitorul premier Geoana ? Ca functia de premier nu s-a aflat pe buletinile de vot iar Mircica e un foarte bun ministru de externe care trebuie sa-si continue munca de acceptare a noastra in UE.
Am spus aici inainte de alegeri ca super-baronii pesedeilor nu o sa-l accepte cu aplauze pe Geoana ca premier.

Si inca ceva. Actualul ministru de externe , cu toate relatiile lui personale euro-atlantice, a mai primit una peste fata. NATO se pare ca a luat decizia de a instala 1-2 baze cu 2-3 mii de miltari in Bulgaria !!
abis
QUOTE (Superunknown @ 9 Dec 2004, 11:16 AM)
Putem lasa deoparte Romania Mare daca te deranjeaza alaturarea (desi in cazul asta ma intreb cum i-ai suporta alaturi de Alianta la guvernare)

Un raspuns scurt: Alianta nu va guverna impreuna cu PRM. Ideea asta nu-i decat o dezinformare lansata de PRM. Vezi in Ziua declaratiile liderilor Aliantei.
QUOTE
Ramin declaratiile pe care le-am citat, si in care Basescu face aluzia ca Nastase ar fi homosexual

Nu am vazut in declaratiile respective numele lui Nastase. Este drept ca, in urma cu ceva vreme, Basescu l-a numit pe Nastase homosexual, insa ulterior si-a cerut scuze.
QUOTE
Pentru instigarea la tras in tzeapa, facuta tot de Basescu, n-am gasit link, a zis-o la TV, dar sint sigur c-ai urmarit-o

Pentru ca am urmarit-o stiu despre ce-i vorba: Basescu a vorbit despre ridicarea unor tepe simbolice in Piata Victoriei, pe care sa fie scrise numele celor care sunt vinovati de marile jafuri ale ultimilor ani. Daca ar fi fost "instigare la tras in teapa", ar fi insemnat ca este vorba despre o instigare la crima, la linsaj, iar autoritatile statului ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa demareze o ancheta penala impotriva marinarului...
March
In continuarea celor ce am spus mai sus :

Iliescu maraie la Geoana

Noi nu alegem premierii în timpul campaniilor electorale. A fost numai un semnal de imagine, cu ce mergem înainte, dar, altminteri, este şi un element raţional“, a comentat Ion Iliescu nominalizarea lui Mircea Geoană de către conducerea PSD pentru funcţia de premier al unui eventual cabinet social-democrat. Actualul preşedinte al PSD, Adrian Năstase, nu a îndrăznit să-l contrazică pe Ion Iliescu, preferînd să amîne un răspuns explicit la întrebarea: „Rămîne Geoană premier nominalizat, aşa cum aţi stabilit la partid?“. „Daţi-mi voie să vă răspund la această întrebare mîine sau poimîine“, a fost prima replică a lui Năstase. „Rămîne Geoană premier?“. „Alo, alo, nu vă mai aud!“. „Rămîne Geoană premier?“. „Acum mă pregătesc pentru dezbaterea cu Băsescu de la TVR, sărut mîna, sărut mîna, mai vorbim“. De la Bruxelles, aseară, Mircea Geoană a declarat că el vrea să fie premier.
( sursa : Cotidianul" )

Dupa cum vedeti Nea Nelu va tine haturile in continuare si va dirija pe fata pe pesedei in parlament si din umbra pe pudelul lui presedinte. Daca va iesi acesta !
Inorog
Da, Nelu Cotrocelu is alive !

Astazi pe Radio Romania Actualitati, Nastase anunta cu patos ca este impotriva cotei unice de impozitare. Oare a cui este ideea ?! rolleyes.gif
nefertiti-old
Da, Ilici e mai live ca niciodata, acum urla ca nu il vrea pe Geoana premier.

Iar Vadim, cica, nu il mai sustine pe Basescu.
Superunknown
QUOTE
Un raspuns scurt: Alianta nu va guverna impreuna cu PRM.


Atunci cu cine va guverna, daca iese Basescu? Cu PSD?

QUOTE
Pentru ca am urmarit-o stiu despre ce-i vorba: Basescu a vorbit despre ridicarea unor tepe simbolice in Piata Victoriei, pe care sa fie scrise numele celor care sunt vinovati de marile jafuri ale ultimilor ani.


Las-o balta, ca nu tzine. A zis: "Ei, baieti, pe mine nu ma distrugeti! In Piata Victoriei, la tepe, dupa 28 noiembrie". Ca a dres-o dupa aia cu "tzepele simbolice", e altceva, dar mesajul initiat a fost cit se poate de clar. Autoritatile nu s-au autosesizat pentru ca politicienii spun multe lucruri care nu trebuie luate in serios.
abis
QUOTE (Superunknown @ 9 Dec 2004, 02:38 PM)
Atunci cu cine va guverna, daca iese Basescu?

Poate ca va guverna cu UDMR, PUR si cu celelalte minoritati nationale, ori poate ca nu va guverna deloc... Cu PRM-ul nu poate guverna din cateva motive:
1. Uniunea Europeana
2. Radicalii ambelor partide ar dezerta, neacceptand sa faca parte din aceeasi guvernare cu "securistii" si "nesanatosii" de la PRM, lasand astfel Alianta fara sustinere parlamentara
3. Electoratul propriu al Aliantei respinge o guvernare impreuna cu PRM in aceeasi masura in care respinge si o guvernare impreuna cu PSD, asa ca "tradatorii" ar fi taxati zdravan la viitoarele alegeri (care vor fi foarte probabil inainte de 2008).

In privinta "tepelor", vorba lui lwind: ramane fiecare cu parerea lui... Chiar crezi ca cei de aici ar sustine un individ care ar indemna la linsarea adversarilor?! Intrebarea e retorica, nu-i nevoie sa raspunzi...
Superunknown
QUOTE
Poate ca va guverna cu UDMR, PUR si cu celelalte minoritati nationale, ori poate ca nu va guverna deloc...


Just, Alianta nu prea are de unde sa-si aleaga colaboratorii si chiar daca i-ar alege, ar rezulta o coalitie mai instabila decit cea din '96-2000. I-ar ajunge din urma blestemul tzaranistilor biggrin.gif

QUOTE
Chiar crezi ca cei de aici ar sustine un individ care ar indemna la linsarea adversarilor?! Intrebarea e retorica, nu-i nevoie sa raspunzi...


De ce sa nu raspund? Da, chiar cred ca cei de-aici (de pe forum) ar sustine un asemenea individ, si daca ma uit la limbajul unui Evolution de exemplu, nu mi se pare nimic surprinzator.
gonen
O intrabare?
Pt. cei ce sunt in alta localitate decat in cea de domiciliu, exceptand sectiile de votare din gari si poate vota si in aeroporturi?
abis
Nu stiu care este lista sectiilor de vot pentru cei care nu sunt in localitatea de domiciliu. Am cautat-o si eu de dimineata pe site-ul BEC, insa nu am gasit asa ceva.

edit: Tocmai ce-am aflat ca pe Otopeni se poate vota. Pe alte aeroporturi nu stiu...
actionmedia
QUOTE (Superunknown @ 9 Dec 2004, 03:04 PM)
Just, Alianta nu prea are de unde sa-si aleaga colaboratorii si chiar daca i-ar alege, ar rezulta o coalitie mai instabila decit cea din '96-2000. I-ar ajunge din urma blestemul tzaranistilor biggrin.gif

Eu credeam ca esti doar hotarat sa nu mergi la vot si nu militant antiBasescu.

Se vede treaba ca te dai cu coruptii de la PSD. mad.gif
Superunknown
QUOTE
Eu credeam ca esti doar hotarat sa nu mergi la vot si nu militant antiBasescu.


Sint hotarit sa nu merg la vot pentru ca am argumente, nu pentru ca asta mi-ar fi crezul in viatza. Unul din argumente e ca n-am incredere in Basescu si oamenii lui. Daca asta inseamna ca "ma dau cu coruptii de la PSD" atunci... ata ete biggrin.gif
March
Cine te crede ca nu te duci la vot ? Te credem insa ca n-o sa votezi cu Basescu !
abis
Eu il cred. Nu avea nici un motiv sa ne "abureasca"...
abis
QUOTE
Ieri, la prinz, in fata Colegiului National “Iulia Hasdeu” din Bucuresti a oprit o masina de campanie a PSD. Oamenii imbracati in fisuri albastre, cu insemnele Uniunii PSD+PUR, imparteau pungi electorale cu caiete si pixuri tuturor trecatorilor, dar mai ales tinerilor care se aflau in preajma scolii. Actiunea PSD-ului i-a scos din sarite pe elevii bucuresteni, astfel, de la ferestrele claselor, copiii au inceput sa scandeze: “Basescu, Basescu!”. Luati prin surprindere de reactia elevilor, oamenii care imparteau cadouri electorale le-au reprosat copiilor: “Noi va dam caiete si pixuri si voi ne huiduiti!”. Iritati de stigatele elevilor si de faptul ca acestia le faceau atmosfera negativa, oamenii PSD au intrerupt actiunea de tip “pomana electorala” si au parasit in graba teritoriul ostil.
actionmedia
QUOTE (Superunknown @ 9 Dec 2004, 08:51 PM)
Sint hotarit sa nu merg la vot pentru ca am argumente, nu pentru ca asta mi-ar fi crezul in viatza. Unul din argumente e ca n-am incredere in Basescu si oamenii lui. Daca asta inseamna ca "ma dau cu coruptii de la PSD" atunci... ata ete biggrin.gif

Daca esti hotarat sa nu te duci la vot si vrei ca altii sa decida pentru tine atunci te rog sa te abtii in a face propaganda negativa fata de vreun candidat si mai ales te rog sa nu mai militezi pentru absenta de la vot. Sunt destule mere stricate in tara asta. Te rog sa nu mai strici si tu altele.
Argumentele crezi ca le ai. Esti manipulat de altii la fel ca majoritatea oamenilor. Cat a fost ministru Basescu si-a facut treaba, cat a fost primar, la fel. Hai sa vedem acum cum va fi ca presedinte. Nu putem stii daca nu il votam. Restul sunt speculatii. Pe mine m-a convins miercuri ca merita sa fie presedinte. De asemenea imi pierd din ce in ce mai mult increderea in PSD si in Nastase cand vad ca de fiecare data una spun si alta fac.

Ieri a iesit Nastase pe toate posturile TV sa se laude ca a incheiat negocierile si ca citez "au fost negocieri dure, pentru ca vrem sa protejam angajatii din siderurgie". Numai ca angajamentul Romaniei, potrivit BBC, presupune reducerea productiei siderurgice. Oare de ce? Se stie ca sunt multe combinate siderurgice prin Europa. UE nu are nevoie de inca un concurent pe acesta piata. Si atunci ce mare realizare a facut PSD-ul? Doar a acceptat toate conditiile impuse de UE ca sa incheie cat mai repede negocierile si asta nu pentru ca se gandesc la romani ci pentru a avea subiect de camopanie electorala, pentru a fi siguri ca isi pastreaza ciolanul.
March
Apropos de incheierea negocierilor cu UE . Evenimentul a fost folosit cu nerusinare de Bombonel pentru a apare pe toate ecranele si as mai face ceva reclama electorala. Dar a tacut chitic in privinta strictelor masuri de monitorizare impuse Romaniei, cele mai drastice masuri impuse vreunei tari care a fost acceptata in UE pina acum !
abis
QUOTE
Traian Basescu a trait in fata portii Televiziunii Romane, inaintea emisiunii cu Adrian Nastase, unul din cele mai neplacute momente din viata sa. Un grup bine organizat de simpatizanti ai PSD, care strigau "Nastase Presedinte!", era comasat la intrarea in curtea TVR, ocupand atat trotuarul, cat si carosabilul. In incercarea de a-si croi partie printre manifestantii care incepusera sa scuipe si sa loveasca masina cu picioarele, Basescu a incercat sa dialogheze cu acestia si, neinspirat a deschis geamul. A primit o pancarta intre ochi, care, ulterior a cazut in masina. Nedumerit si deja suparat, candidatul Aliantei a aruncat pancarta pe geam, dar in scurt timp a primit-o din nou, fiindu-i aruncata tot intre ochi. In tot acest timp, poarta TVR nu s-a deschis, iar o masina a Politiei aflata in apropiere s-a facut ca nu observa incaierarea. Dupa ce a inchis geamul masinii in care se afla si pana s-a deschis poarta, simpatizantii PSD au continuat violentele.(...) La plecarea din TVR, Adrian Nastase s-a imbratisat cu sustinatorii sai care, cu cateva ceasuri in urma, il scuipasera si il agresasera pe Traian Basescu.
gonen
QUOTE
Miercuri seara, cu cateva minute inainte de inceperea primei si singurei dezbateri televizate dintre Traian Basescu si Adrian Nastase, ministrul de Externe, Mircea Geoana, a anuntat la Bruxelles "finalizarea tehnica" a negocierilor de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Trebuie spus ca in jargon european nu exista "finalizare tehnica".
Anuntul pripit al lui Geoana a fost un cadou electoral oferit candidatului PSD la Presedintie. Ceea ce este cu adevarat grav e ca pentru interesele electorale ale PSD si ale lui Nastase Geoana si Puscas au acceptat 11 conditii extrem de severe de monitorizare, care vor functiona sub "clauza de salvgardare" ce permite UE sa amane aderarea Romaniei cu un an. Printre acestea, Uniunea Europeana cere socoteala pentru ordonanta prin care au fost sterse datoriile RAFO Onesti si solicita dezvaluirea tuturor informatiilor (inclusiv a celor secrete) din contractul de securizare a frontierelor cu EADS. Cele 11 conditii acceptate in genunchi demonstreaza ca Nastase este dispus sa sacrifice interesele romanilor pentru interesele sale si ale PSD. (continuare in pagina de eveniment)

sursa: Aici
Superunknown

actionmedia
QUOTE
Daca esti hotarat sa nu te duci la vot si vrei ca altii sa decida pentru tine atunci te rog sa te abtii in a face propaganda negativa fata de vreun candidat si mai ales te rog sa nu mai militezi pentru absenta de la vot.


Nu cred ca daca-mi exprim parerile si le argumentez inseamna ca fac propaganda. La urma urmei, eu n-am spus vreodata "faceti ca mine si nu mergeti la vot", in schimb sint obligat sa citesc in fiecare zi pe Han indemnuri mobilizatoare de genul "Hai sa il votam cu totzii pe Ala sau pe Alalalt! Cine nu-l voteaza pe Ala e prost, tzaran sau comunist! Cine nu-l voteaza pe Alalalt arunca tzara in haos! Daca nu votam cu totzii duminica o sa ne imbolnavim de gilci si o sa traim in sclavie pina la sfirsitul veacurilor!"...


QUOTE
Argumentele crezi ca le ai. Esti manipulat de altii la fel ca majoritatea oamenilor.


De curiozitate, tu faci parte din majoritatea oamenilor sau te excluzi din categoria celor manipulati?
Inorog
As vrea sa va reamintesc ca presedintele ales in 2004 va avea mandatul de 5 ani. Asadar si peste 4 ani, tot el va numi primul-ministru. Ganditi-va deci de doua ori duminica cu cine veti vota !

Succes ! thumb_yello.gif

Acum ori niciodata sa aratam in lume
Ca-n aste maini mai curge un sange de roman
Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume
Triumfator in lupte, un nume de Traian.
actionmedia
QUOTE (Superunknown @ 10 Dec 2004, 12:14 PM)
De curiozitate, tu faci parte din majoritatea oamenilor sau te excluzi din categoria celor manipulati?

DA tongue.gif

Cred ca si eu sunt manipulat. Cred ca putini scapa. Evident ca nu toti suntem manipulati in aceeasi masura si prin aceleasi mijloace.

QUOTE
Nu vreau sa le evit, in schimb voi puteti evita mesajele mele daca va deranjeaza


Suopernecunoscutule, nu ma deranjeaza mesajele tale sau continutul lor. Ceea ce cred eu ca este trist este ca poate unul din multii anonimi care viziteaza aceaste zile Hanul sa ii placa discursul tau si de unde ar fi fost hotarat sa mearga la vot sa isi schimbe opinia si sa nu mai mearga.

Eu personal am un obiectiv. Acela de a mobiliza cat mai multa lume la vot. O spun si am mai spus-o deschis. Nu sunt un mercenar, nu sunt platit de nimeni sa fac asta, o fac din convingere. Eu stiu ca votul meu conteaza, stiu ca votul tau conteaza si mai stiu ca votul tuturor celor care ne citesc acum conteaza.

De aceea le propun tuturor celor care din diverse motive au de gand sa nu se prezinte la vot, sa faca un efort. Sa mearga duminica pe 12 decembrie pana la sectia de votare. Sa stea putin afara in dreptul intrarii si sa ii observe pe oamenii care merg la vot, sa vada ce fel de oameni sunt. Apoi sa intre sa mearga isi ia un buletin de vot si sa intre in cabina de votare. Acolo si numai acolo sa decida, daca voteaza si cu cine voteaza.
Daca nici atunci nu vrea sa isi exprime optiunea sa puna stampila pe ambii candidati si sa plece acasa cu inima impacata ca si-a exprimat optiunea.

Aceasta propunere este adresata in special lui Nefe si tie supernecunoscutule dar si altora ca voi care citesc acest forum. Cred ca e bine sa analizezi toate optiunile inainte de a lua o decizie. Ultima optiune este sa mergi sa ii cunosti sau cel putin sa ii observi pe oamenii care voteza. Poate aveti ceva nou de invatat de la ei. Nu se stie niciodata. Ce v-ar costa asta? Abia iesiti la o plimbare.
March
Despre campania electorala a unei super-jigodii pesediste, prefect de Buzau si care pretinde ca este si putin mason, cititi (si vedeti-l devil.gif) aici Un nenorocit ca asta vrea sa intre in EU ! mad.gif
Minerval
Compatrioti! Alianta De punct A punct pune la cale o frauda de proportii la numararea voturilor!!! Buletinele stampilate pentru Adrian Nastase vor fi subtilizate de oamenii lor din sectii la deschiderea urnelor!!! NU-I LASA SA TE FURE!! Pentru a avea dovada votului tau pentru Adrian Nastase, ia buletinul stampilat cu tine acasa si adu-l PERSONAL a doua zi la sediul BEC!! Numai asa putem impiedica tentativa de furt a marinarului si a oamenilor sai!!! Echipa de campanie PSD Daca vrei sa fii sigur ca va iesi Adrian Nastase presedinte este indicat sa stampilezi de cat mai multe ori patratul ce contine numele sau. O stampila in plus inseamna o sansa in plus! Da mai departe. Trebuie sa iasa Nastase! Trebuie!

Mesajul, de mai sus, vine in preantampinarea unor situatii neplacute. Este de datoria noastra sa combatem raul. Subliminal, nu ne va mai ataca nimeni. Curaj si spune da la vot! thumb_yello.gif
March
Cititi oameni buni si asa sa faceti. ohyeah.gif
Minerval
QUOTE (March @ 11 Dec 2004, 03:04 PM)
Despre campania electorala a unei super-jigodii pesediste, prefect de Buzau si care pretinde ca este si putin mason, cititi (si vedeti-l  devil.gif) aici Un nenorocit ca asta vrea sa intre in EU ! mad.gif

Va rog domnule March, nu strecurati ostentativ si termenul "masonerie" intr-un context care este distinct de mediul firesc al societatii masonice. Va fi in curand, cred la protv, un film absolut remarcabil - Omul cu masca de fier. Veti putea observa micimea, maretia si sacrificiul tuturor oamenilor angrenati in social, unii sa slujeasca puterea cu orice pret, iar altii sa slujeasca binele, chiar daca asta insemna sa-si dea si propria viata in proces. Cateva momente brodate de principii si concepte masonice, organizate exemplar in jurul unor actori de mare rang. Numai bine. wink.gif
Mergeti la vot! Schimbarea depinde de noi!
abis
Senatorul Peter Eckstein Kovacs, intr-o declaratie data aseara:
QUOTE
UDMR se va întruni după anunţarea rezultatelor şi, dacă acestea vor fi în sensul tendinţei de creştere a candidatului Băsescu, atunci va cugeta şi va lua decizii înţelepte pentru a merge la negocieri. Am fost de părere ca UDMR să adopte poziţii neutre înaintea turului doi de scrutin, pentru că nici unul dintre candidaţi nu e naţionalist pursînge. Dacă poporul vrea schimbare, atunci trebuie să fim şi noi pentru schimbare

spoton.gif
Urmeaza PUR?
axel
Cred ca pe UDMR ii tine departe de DA PRM-ul.
Iar in privinta PRM-ului, consider ca ar fi o greseala ca DA-ul sa renunte la colaborare, pentru ca PSD/PUR/PRM ar avea majoritate parlamentara la diferenta destul de mare de un PNL/PD/UDMR.
Oricum, eu personal il cataloghez pe Marko Bela o curva politica.
caesar
II FELICIT PTR VICTORIE PE TOTI CEI CARE AU MUNCIT ORI S-AU IMPLICAT IN CAMPANIA LUI BASESCU SI PROBABIL VOR AVEA DE CASTIGAT PE VIITOR.
Ii nefericesc pe toti ceilalti ptr experientele ce vor urma in cei 4 ani ai noii guvernari.
actionmedia
QUOTE (caesar @ 13 Dec 2004, 12:51 PM)
II FELICIT PTR VICTORIE PE TOTI CEI CARE AU MUNCIT ORI S-AU IMPLICAT IN CAMPANIA LUI BASESCU SI PROBABIL VOR AVEA DE CASTIGAT PE VIITOR.

Ce mesaj tendentios.

Eu m-am implicat in campanie, nu pentru a trage foloase materiale din aceasta implicare. Ci pentru ca sunt convins ca ne va fi mai bine tuturor daca iese Basescu.

Nu cred ca exista vreun PSD-ist care sa se implice in campanie doar din convingere si fara sa aiba foloase imediate.
abis
QUOTE (caesar @ 13 Dec 2004, 12:51 PM)
experientele ce vor urma in cei 4 ani ai noii guvernari.

Vezi ca mandatul lui Basescu este de cinci ani... devil.gif

woot_jump.gif woot_jump.gif woot_jump.gif
axel
Iar PSD/PUR e alianta cu cele mai multe mandate in parlament pentru 4 ani. Lasa omul sa se exprime, ca are dreptate! A iesit bine la presedinte (5 ani) si prost la parlament (4 ani).
caesar
S-ar putea ca PUR-ul sa fie de alta parere in urma noilor rezultate...

Totusi va mai felicit inca o data ptr victorie. Sa speram ca va fi intr-un ceas bun, nu ptr binele meu sau al vostru, ci ptr toti romanii.
Turcoaz
O schimbare face intotdeauna bine..

smile.gif
Minerval
QUOTE (Barrie @ 12 Dec 2004, 09:29 PM)
Minerval, ce sa intelegem din semnatura ta ? Pentru tine, anul electoral despre care vorbim pe acest thread a fost confuz ? Nu de alta, dar tin minte ca erai un sustinator fervent al PUR.

Eu, domnule Berrie, sunt un sustinator al dreptatii, al corectitudinii si transparentei politice, al principiilor sanatoase. Daca nu exista verticalitate intr-un sistem nu il arunci, ci incerci sa il remodelezi astfel incat sa se adapteze noilor cerinte sociale, locale si internationale. Fireste, doar pentru simplul fapt ca sunt membru PUR, pe langa alte chestiuni, importa mai putin. Campania PSD a fost malitioasa, tenebroasa, cu o suita de spiridusi de propaganda mai ceva ca in sectele aum. Prin urmare, vorbesc din proprie experienta si atunci cand o fac este pentru ca s-a ajuns deja la ultima picatura.
Am speranta ca noul cabinet Tariceanu va da dovada de demnitate si responsabilitate politica in sustinerea proiectelor Aliantei pentru Romania, alaturi de presedintele Traian Basescu, in a urma un curs drept si constructiv pentru o imagine noua, brazdata de dreptate si incurajata de adevar.
Toate cele bune, viitorul incepe astazi! thumb_yello.gif
abis
QUOTE (Minerval @ 13 Dec 2004, 04:04 PM)
Campania PSD a fost malitioasa, tenebroasa, cu o suita de spiridusi de propaganda mai ceva ca in sectele aum.

Domnule Minerval,
Din cate stiu eu nu a existat la aceste alegeri nici o campanie PSD. A fost vorba despre o campanie a Uniunii Nationale PSD+PUR, la care a contribuit din plin purtatoarea de cuvant a PUR-ului, Antena1 (care numai post echidistant nu a fost...). Apreciez faptul ca dumneavoastra personal, in ultima vreme, v-ati distantat cel putin pe acest forum de pozitia oficiala a partidului din care faceti parte. Insa ma intreb daca un partid care la alegerile locale acuza PSD-ul de toate relele din lume, la generale particpa pe acelasi liste electorale cu anterior mult-balmatul PSD, pentru ca dupa 12 decembrie sa faca din nou cu ochiul opozitiei, este un partid in care se poate avea incredere in vederea unei posibile guvernari...
Minerval
QUOTE (abis @ 13 Dec 2004, 03:12 PM)
Insa ma intreb daca un partid care la alegerile locale acuza PSD-ul de toate relele din lume, la generale particpa pe acelasi liste electorale cu anterior mult-balmatul PSD, pentru ca dupa 12 decembrie sa faca din nou cu ochiul opozitiei, este un partid in care se poate avea incredere in vederea unei posibile guvernari...

Nu judecati membrii partidului in solidar pentru decizia nefasta a Presedintelui. PUR poate fi un aliat competent si un factor de mediere responsabil intre granitele social si liberal. De altfel actiunile membrilor formatiunii politice sunt notorii prin ecourile pozitive in privinta intrajutorarii celor nevoiasi, prin numeroase donatii, prin acordarea de sprijin real in realizarea si finalizarea de proiecte internationale si nationale importante. Numai bine.
Turcoaz
Dar de ce sa nu ajunga si PUR-ul la guvernare???


huh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.