Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Hip-hop
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Muzica
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
genicon
@YOo - din cate am auzit, albumul lui freaka o sa apara in noiembrie si, spre deosebire de ce se anunta, va contine piese Parazitii remixate de el. Sa vedem ce va fi.

@arktu - intr-adevar, O lume nebuna, nebuna are mesaj. Mie nu mi se pare o piesa buna, chiar nu imi place, dar nu pot sa nu recunosc faptul ca are mesaj. Totusi, sa nu crezi ca restul albumului are acelasi mesaj. De exemplu, "Exces pervers" (si mai e o piesa, da nu imi vine numele) au exact mesajul opus. De aceea pentru mine, albumul lor este 0. Ca si Morometzii de altfel, care pe albumul "Romania, trezeste-te" au restul pieselor care n-au nici o treaba cu "capodopera"

@rady - yup. asta-i tot. smile.gif
rebel
Poate ati uitat totsi, poate nu sunteti de acord, melodia 'Nici O Lacrimă' (Ombladon 'n' Freaka Da Disk, Condoleante, 2004) transmite un mesaj mai mult decât realist, pe un beat caracteristic. Nu cred c-ar fi gresită o comparatie cu 'O lume nebună, nebună de tot'.
YOo
rebel yo sunt de acord cu tine ... dar acum ce vrei? Sa le ignoram meritele pentru singura melodie cu un mesaj solid de pe albumul lor (bine ... poate ar mai fi piesa Romaneste ... sau poate nu wink.gif )
rebel
N-am spus nimic legat de ignorare de vreun merit si nici n-am afirmat că Mafia ar fi mai slabi - în vreun fel - decât artistii din Rebel Music, desi asa este. Mă rog, Mafia tratează în piesa lor actualitatea '... din carteer', furturi etc. Ombladon analizează lucrurile mai mult psihic, decât fizic si - în părerea mea - melodia n-are precedent în Hip-Hopul românesc.
rebel
Trecând la o altă discutie, 50 Cent are un nou album - Behind Da Bars. Cuprinde 23 de melodii, după cum urmează:

1. The Good Die Young (50 Cent)
2. Aint Gangsta (50 Cent)
3. Repercussion (50 Cent)
4. Ghetto Quran (50 Cent)
5. Power of the Dollar (50 Cent)
6. That Gangsta Shit (50 Cent)
7. Hustler (50 Cent)
8. Money by Any Means (50 Cent featurin' Nore)
9. Thug Love (50 Cent featurin' Beyonce)
10. Whats Up (50 Cent featurin' Lloyd Banks 'n' Tony Yayo)
11. Freestyle (50 Cent)
12. Corner Spot (50 Cent)
13. Get Out the Club (50 Cent)
14. Freestyle (50 Cent)
15. 50 Barz (50 Cent)
16. Gentlemen (50 Cent)
17. Rotten Apple (50 Cent)
18. Fuck You (50 Cent)
19. Blvd. Of Broken Dreams (50 Cent)
20. You Heard Me (50 Cent)
21. Who We Be (Hoodlumz)
22. Gd Up Freestyle (Hoodlumz)
23. Outro (Young Face)
flu
Poate ma lamureste si pe mine careva ce-a patit Sisu... ceva legat de iarba?

Ca am auzit o referire vaga pe albumul lui Ombladon...

rebel
Singura pomenire - din câte-mi amintesc eu - este în 'Când vă umplem de flegme' (... mă complac în situatia de a vă propti în gât biciu si de-a vă f$%^!te-n gât pe totsi cei care l-ati turnat pe Sisu ...). În rest, tipu'-i în continuare după gratii pentru detinere si consum de droguri. De vrei mai multe detalii, spune astfel.
flu
Asa... asta vroiam sa stiu: "detinere si consum de droguri"... bine ca n-a omorit pe careva...

Detalii suplimentare? Nu neaparat, dar daca stii ceva interesant...
rebel
Mmm, interesant? Nu prea. Doar că 3 ofitseri ai Politiei din Târgoviste l-au ridicat din domiciliul său din Bucuresti, după ce s-a făcut o perchezitsie. Totu' ce-a urmat e history.
genicon
Si drogul gasit a fost metadona - folosit pentru a inlatura dependenta, dar care creaza, la randul lui, dependentza. blink.gif
rebel
A apărut recent si un nou album Don Baxter, album numit 'Singur'. Acesta cuprinde 21 de piese, după cum urmează:

1. Intro (Don Baxter)
2. Show-bizz (Don Baxter 'n' Codu' Penal)
3. Facturi (Don Baxter) - skit
4. Noi Toti (Don Baxter)
5. O să fie bine (Don Baxter)
6. Fac ce vreau (Don Baxter)
7. O scurtă interventie (Don Baxter) - skit
8. Răspicat (Don Baxter)
9. Tot ce trebuie (Don Baxter)
10. Vreau si eu bani (Don Baxter) - skit
11. Mama (Don Baxter)
12. Acaret (Don Baxter 'n' Chucho)
13. Arde Carnea (Don Baxter) - skit
14. Purtător de Cuvânt (Don Baxter)
15. O zi (Don Baxter)
16. (Văd multi oameni) La Radio (Don Baxter) - skit
17. 3 Povesti (Don Baxter)
18. Din Nou (Don Baxter)
19. Arde Carnea II (Don Baxter)
20. Woof (Don Baxter 'n' Chucho)
21. Singur (Don Baxter)

De vreti o părere personală, albumul merită. Dacă nu pentru versuri, atunci sigur pentru ritmuri.
menthoru'
Hip Hop Incorporated

Anuntam aparitia unei noi comunitati Hip Hop pe web-ul romanesc.
Avand in vedere lacunele pe care le prezinta comunitatile de specialitate deja existente, am decis sa ne implicam mai adanc si prin resurse proprii am pus bazele comunitatii: Hip Hop Incorporated. Adresa acesteia este: http://www.hh-inc.net/forum

Forumul este orientat catre calitatea membrilor si a posturilor acestora si catre cantitate.
Vrem sa construim impreuna cea mai bine organizata comunitate hip hop din Romania si cu ajutorul vostru speram sa reusim.
Speram sa reusim sa facem in asa fel incat membrii comunitatii sa fie mandri ca posteaza intr-un loc interesant de unde pot afla informatii noi si pot schimba pareri.
Nu vom permite atacurile personale si jignirile si nici discutiile aberante.
Vom urmari indeaproape topic-urile si vom avea grija ca posturile utilizatorilor sa se pastreze "pe subiect" si in limita bunului simt.
Forumul beneficiaza de doua atuuri principale:
1. O buna organizare a categoriilor si moderatori de exceptie.
2. Un design original de o calitate net superioara.
Imaginea acestei comunitati va fi intarita foarte curand de un website unde vor putea fi gasite cele mai noi informatii din rap-ul autohton si international si nu numai.
Va asteptam sa puneti umarul la evolutia miscarii in Romania!

echipa Hip Hop Incorporated
genicon
@rebel - nu e tocmai proaspat albumul lui Baxter... tongue.gif Oricum, in ceea ce il priveste, nu are nimic mai mult decat ritm. Si nu in toate piesele. Mi se pare mie acest Baxter, si am mai zis-o, cel mai bun om de cantat refrene smile.gif In rest... prea aduc piesele lui cu Dre si Snoop Dogg... iar textele... ma rog, sa nu mai vorbim despre ele laugh.gif

Pese: "acelasi baiat cu caracteeer" rofl.gif
rebel
Dom'le, aduce ceva nou la noi. Copiat după Dre sau Snoop sau nu, aduce. De te interesează o bibliografie a sa, apasă-mă.
Nico
Sunt de parere cu Genicon apropo de Don Baxter... alea-s texte? Stiu ca ma pun rau cu rebel la faza asta cry.gif dar imi asum riscul laugh.gif
Stiu ca videoclipul celor de la BUG Mafia, "O lume nebuna... "e lansat de pe 1 aprilie, dar astazi am ascultat cu atentie melodia si mi-a placut tare mult. Asa ceva merita ascultat mai ales ca exista un mesaj de impact. Bravo baietilor de la BUG thumb_yello.gif

Off: Da, ma bag in discutia voastra de baieti tongue.gif dar cand imi place ceva atunci imi place sa zic.
rebel
Presupun că ati ascultat câteva melodii de la el, nu ? Adică nu vă bazati pe melodiile arătate pe Atomic când vă exprimati părerea. Total de acord cu voi. Personal, mi-au plăcut unele melodii si unele ritmuri. Nu mă dau în vânt si rămân la cei consacrati, dar îmi place si de individu' astă pe care nu-l apreciati voi, mai mult sau mai putin.

Nico, e un forum, deci o însiruire de păreri. Doamne fereste să-ti impun eu, 61 de kg cu indulgentă, ce să-ti placă si ce nu. De ai ceva ce ai de zis, bagă mare.
YOo
Baxter ... Parerea mea este ca, la fel ca Villy, Baxter este foarte bun pt a "da" pe refrene ... dar la partea cu creatia proprie, mie mi-se pare mediocru si cam neoriginal ...
Dar cine stie ... poate urmatorul album o sa fie un "tun" ...

Edit:
QUOTE
Off: Da, ma bag in discutia voastra de baieti  dar cand imi place ceva atunci imi place sa zic.


Nico nu cred ca s-a suparat nimeni pt ca te-ai bagat in discutia noastra de baieti ... Nu este o discutie de baieti, este o discutie deschisa oricui ... Toti avem dreptul la opinii.
Chiar este bine ca avem si pareri de la fete ... Voi simtiti hh-ul putin mai diferit si il priviti din alt unghi ... Deci, parerile voastre ar fi mai mult decat bine-venite.
Jubi
@rebel: normal ca ne bazam pe melodiile de la Atomic si Mtv, crezi ca-s nebuna sa dau banii pe un album Don B (ca sa-l citez... ). rofl.gif Sincer ... mi se pare complet penibil Baxter asta. Ma uimeste cu "profunzimea" versurilor sale si life-styleul vizibil copiat de prin State ( ce deh! fara multe gagici prin jur,cat mai dezbracate,trabucul in dreapta si sticla de ceva in stanga nu mai esti un hustler, nene 6.gif ) . Ca sa nu mai mentionez si stilul vestimentar, interjectile (ermm... is my opinion,sau mai mult de jumatate din melodia aia jalnica de pe Atomic e formata doar din "yep-yep" si alte chestii de gen !? huh.gif ) mult prea asementor cu SNOOP!

In fine, de ce am venit aici... Mai sfatuiti-ma si pe mine ce sa mai ascult... Am nevoie de ceva h-h nou.



menthoru'
Incearca Arsonists, Mobb Deep, Jedi Mind Tricks, NTM ...
halcyon_lll
Eu nu ascult hip-hop romanesc unsure.gif si nici nu ma tenteaza. Acum, preferatii mei sunt Pc Park cu noua lor melodie Klatka rolleyes.gif .... dap sunt din Rusia!
YOo
[Offtopic] Halcy m-ai facut curios ... si ghici ce fac acum? Stiu ca n-ai sa ghicesti asa ca-ti spun yo ... Descarc de pe net videoclipul melodiei Klatka ... biggrin.gif Vreau si yo sa vad cum suna rap-ul rusesc ...

Am sa editez mai tarziu post-ul asta cu impresiile despre melodie si videoclip ... Nu de alta, da' ca sa fiu ontopic ... laugh.gif

[Ontopic] ... va urma ...
... Mda ... pana acum am reusit sa ascult rap francez, nemtzesc, chinez (sau japonez huh.gif ), mai nou rusesc ... Este adevarat ca nu stiu chineza, rusa, germana, iar franceza 'rup' putin ... DAR yo am 'ureche' pt beat-uri si flow ...
Asa ca tot ce imi ramane sa spun, fara sa 'ating' pe nimeni, este ca ROMANII sunt talentati ... PE BUNE ... Pacat ca nu avem banii, mediatizarea si mentalitatea americanilor ... sad.gif

Cat despre videoclip si melodie ... hmmm ... unsure.gif ... NO COMMENT !


PS: ... Parazitii RULEZ !!
menthoru'
YOo, merita ascultat hip-hop polonez. Daca iti plac francezii, polonezii se apropie ft. mul de ei. NTM / IAM style ...
YOo
QUOTE (menthoru' @ 27 May 2004, 12:48 AM)
YOo, merita ascultat hip-hop polonez. Daca iti plac francezii, polonezii se apropie ft. mul de ei. NTM / IAM style ...

Ok menthoru'-le dar sa-mi dai niste nume ca sa pot sa le caut ...

Nu pot sa zic ma 'omor' cu rap-ul francez ... Problema este ca fiind o melodie rap, automat ceea ce este esential in melodie este mesajul, flow-ul si abia dupa aceea beat-ul sau mai bine spus negativul in sine ... Or yo daca nu stiu alte limbi straine in afara de engleza, in cazul in care ascult alt 'foreign rap' nu-mi ramane altceva de facut decat sa ascult beat-ul si flow-ul MC-ului ... Si asta nu prea ma poate face sa fiu in masura sa-mi dau cu parerea despre adevarata calitate a melodiei ... Am dreptate? MC-ul respectiv poate sa cante acolo numai balarii sau mai bine spus sa faca doar rime si ... atat ... mesaj ioc.

In fine ... da-mi niste referinte si am sa le caut, am sa le ascult ... macar daca o fi vreodata sa fiu martor la o discutie legata de rap-ul polonez ... sa fiu si yo cat de cat in masura sa-mi dau cu parerea tongue.gif
rebel
Francez? Polonez? ROFL

Încercati Texta.
Serenity
Hip hopul nu detine un loc fruntas pe lista mea de preferinte, dar trebuie sa recunosc ca e bun. Vexxatu Vexx thumb_yello.gif un Eminescu al hip hopului romanesc wink.gif
GExGE
Yea ... am ascultat si eu Ombladon: E super albumul.

Imi place in mod special melodia "Nici o lacrima" . .e superba !!!
genicon
Cel mai "tare" hip hop pe care l-am ascultat a fost o trupa din Zimbabwe (ma rog... sau o tara din Africa laugh.gif) in care mi se parea ca repeta aceleasi 2 cuvinte la nesfarsit. Nu ma intrebati cine sau cum, nu am idee. Nici nu mai stiu cum am facut rost de piesa.

@Rebel - in legatura cu Don B ( tongue.gif) eu vorbesc in cunostinta de cauza. Adica am cumparat albumul lui. Nu stiu de ce, probabil ca e o tampenie, dar eu chiar vreau sa cumpar tot ce apare in materie de hip hop romanesc, pentru a "sustine miscarea". Si vorbesc foarte serios! wink.gif Deci... asta e parerea mea - suna bine si atat. Si fura. wink.gif

@Serenity, Jubilee, Nico - va asteptam din ce in ce mai des pe aici wink.gif Iar in ceea ce il priveste pe Vexxatu, ii recomand lui Serenity sa cumpere "Proiectul Verde" . O sa aiba o surpriza placuta acolo, numita "Panica pe www" wink.gif
Serenity
Il am de ceva vreme ohyeah.gif (l-am luat pentru filtre blink.gif )
Jubi

Sunt doua piese rap in germana care-mi plac tare mult (le mai prind pe Viva) ...Cred ca placere hip-hopului in alte limbi, vine din tehnica si instrumentalele bine lucrate ale acelor artisti...

Am si eu Proiectul Verde... spoton.gif super misto unele piese...

Nu mai stiu ce sa scriu... m-am epuizat pe hh-inc.net , insa va dedic o melodie: Guru-"Hustlin` ". wink.gif
georgeones
Mah ce aveti cu Baxter tongue.gif , are cateva melodii dragute pe album , cel putine biturile sunt tari .Va recomand Method Man -Tical 0: The Prequel albumul, e tare.
genicon
QUOTE (Serenity @ 31 May 2004, 11:19 PM)
Il am de ceva vreme ohyeah.gif (l-am luat pentru filtre blink.gif )

Ce filtre? blink.gif
Serenity
Alea de pe penultima "pagina" laugh.gif
genicon
spoton.gif devil.gif

Desi parca ziceai ca nu fumezi... tongue.gif
menthoru'
Marti 8.06.2004
Ora 19.00
Club Expirat

Se va desfasura al doilea Battle contest off the dome cu premii (surprise i hope). Inscrierile se pot face la www.hadesrecords.com , unde exista un formular in acest sens...sambata vor fi puse si regulile pe site, pentru a da iar nastere la interpretari. Eu nu voi mai face parte din juriu, pentru ca vorbele ies intotdeauna.
In deschiderea battle-ului va fi un concert sustinut de: Sardonix, Katana si DZA.
Intrarea: 50.000

Eveniment organizat de Hades Records si Expirat
Parteneri: www.thebase.ro


PS: KaTaNa ii are in componenta pe menthoru si No Mo'
Deci ... veniti sa ma sustineti!!!!!
yronick
O intrebare pentru cei care detin mai multe informatii in ceea ce priveste hip-hop-ul romanesc:
Am auzit mai multe piese pe o caseta dar vocea nu-mi parea cunoscuta de loc, asa ca am sa dau cateva versuri si daca cineva stie...sa ma anunte si pe mine "Descopera 6 milioane si metode de-a muri/renuntand la darul vietii/acestea sunt ultimele zile si asteptam sa se termine/deci retine:6 mii de teorii/Pentru a nu mai suferi"

A, si inca ceva:Stiati ca negativul de la egali din nastere e mai vechi, el fiind pe o piesa de lui Raku din 2002 (?)
genicon
@yronik - imi pare rau, nu am idee...

@menthoru - multa bafta, asa cum am zis deja pe alte 2 forumuri tongue.gif

Pese: In ceea ce priveste anuntul lui menthoru, nu el nu va mai face parte din juriu, ci despre Kombat e vorba tongue.gif wink.gif
menthoru'
yronik: nu este un negativ copiat sau luat integral. in primul rand nu era de la Raku ci de la CTC - Terapie de soc, daca nu ma insel. cele doua instrumentaluri folosesc acelasi sample si cam atat. Versurile de care vb sunt din piesa CTC feat. Armada - 6 milioane.
yronick
@genicon
Se pare ca te-a facut menthoru' la HH tongue.gif (Hai nu interpreta si tu gresit acuma... rolleyes.gif )

@menthoru'
Nu sustin ca este copiat, dar pur si simplu mi-a atras atentia piesa aia si am vrut sa stiu daca e cunoscuta, daca a mai ascultat-o cineva.(Eu unul am auzito dupa 'Egali din nastere). Cat despre
QUOTE
. in primul rand nu era de la Raku ci de la CTC
ori seamana perfect vocea(ceea ce este imposibil), ori nu vorbim de aceeasi piesa.Atasez doua versuri, ca sa fiu sigur ca despre piesa aia se vorbeste:"...ca un eschimos dezorientat la tropice, sau ca un narcoman expulzat in tari exotice.."Ei, in fine, acuma nu sunt sigur ca intocmai sunt versurile, dar oricum predomina monorima ce are la sfarsit silaba 'CE'...
Raku e, nu? huh.gif
georgeones
Nu e raku , e C.T.C. (defapt CedrY2k)- terapie de soc
rady
asa e, CedrY2K - terapie de soc de pe EP-ul CTC-ist, care a iesit de altfel cu mult inaintea Condoleantelor
GExGE
Ce Parazitii ? Ce B.U.G. Mafia ? Ce La Familia ?

Veritasaga rulz. Da .. am ascultat si eu albumul ! SUPERB !!!
Vexx
Dupa umila mea parere de cativa ani incoace nu se mai face hip-hop in Romania, doar dance pe alte beat-uri. Ce a fost hip-hop in adevaratul sens al cuvantului a murit odata cu ran-s-ul! Iar copii astia pe care ii idolatrizati voi nu fac decat sa se chinuie sa ajunga la Teo sau bogati ca Fizz. Cu parere de rau o spun ( ascultand Cei Care Te Calca Pe Cap) cultura hip-hop a murit in Romania! R.I.P.
striff
QUOTE (GExGE @ 18 Jun 2004, 11:28 PM)
Ce Parazitii ? Ce B.U.G. Mafia ? Ce La Familia ?


Salutare oameni !! Acesta e si primul meu mesaj de pe acest forum... Asa ca am ales muzica\Hip-Hop... tongue.gif

Dupa parerea mea in lumea Hip-Hop din Romania zic eu ca Parazitii fac legea... Ei sunt singurii care zic adevarul pur ( dur / violent ) despre lumea din jur.... blink.gif


Oameni buni, mai uitati-va in JUR !


JOS CENZURA !!! ph34r.gif
genicon
welcome.gif striff!

In ceea ce-i priveste pe Paraziti, nu sunt de loc singurii care zic adevarul... tongue.gif Insa in privinta faptului ca-s cei mai tari n-am nimic de comentat... rolleyes.gif
Eclectic
De admirat la ei e ca au avut continuitate, spre deosebire de Mafia, care sunt intr-un declin constant.
genicon
Ba chiar (poate parerea e influentata si de faptul ca sunt fan) as putea zice ca au evoluat... Mafia si mie mi se pare ca pica din ce in ce mai rau, ultimul album fiind cea mai clara dovada a acestui declin, insa au fost foarte multe persoane care l-au apreciat, l-au considerat "apogeul hh romanesc"... Deci si aici depinde foarte mult de gusturi si, poate, de fanatism tongue.gif
Nico
De ce zici ca ca B.U.G. Mafia pica din ce in ce mai rau? Ce nu-ti place de fapt la ultimul album? Eu nu am ascultat decat "O lume nebuna, nebuna de tot" si mi-a placut tare mult. Pe langa melodia in sine si mesajul mi s-a parut laudabil. Nu numai ca reflecta realitatea dar era si un indemn, o incurajare. Uite exemplificare:

"Nu te apuca de furaciuni , inselaciuni si jafuri
Ca tu ai sansa sa urmezi o cale mult mai dreapta
Indiferent , nu da inapoi atunci cand ai drptate , da` nici no ard`aiurea frate
Stii ca , de la viata trebuie sa te astepti la bine , dar sa fi pregatit pentru necazul care vine
Fiindca lumea e nebuna si rea dintodeauna ,
Frate daca poti tu sa fii mai bun ca ea ..."

In alta ordine de idei, tin sa precizez ca am ascultat recent, fara sa vreau neaparat, Cheloo "Sindromul Tourette", TOT ALBUMUL! Aaaaaaa... am ramas interzisa rofl.gif
YOo
QUOTE (Nico @ 18 Aug 2004, 06:08 PM)
Aaaaaaa... am ramas interzisa rofl.gif

In sensul bun sau rau?
genicon
QUOTE (Nico @ 18 Aug 2004, 07:08 PM)
De ce zici ca ca B.U.G. Mafia pica din ce in ce mai rau? Ce nu-ti place de fapt la ultimul album? Eu nu am ascultat decat "O lume nebuna, nebuna de tot" si mi-a placut tare mult. Pe langa melodia in sine si mesajul mi s-a parut laudabil. Nu numai ca reflecta realitatea dar era si un indemn, o incurajare. Uite exemplificare:

"Nu te apuca de furaciuni , inselaciuni si jafuri
Ca tu ai sansa sa urmezi o cale mult mai dreapta
Indiferent , nu da inapoi atunci cand ai drptate , da` nici no ard`aiurea frate
Stii ca , de la viata trebuie sa te astepti la bine , dar sa fi pregatit pentru necazul care vine
Fiindca lumea e nebuna si rea dintodeauna ,
Frate daca poti tu sa fii mai bun ca ea ..."

Pai probabil de asta nu ai nimic rau de zis - ca nu ai ascultat tot albumul. Se contrazic tare rau/mult in albumul asta. Intr-adevar, Romaneste si O lume nebuna, nebuna sunt piesele "de rezistenta" (desi, personal, nu inghit "O lume nebuna...").
De exemplu, versuri din "Exces Pervers", de pe acelasi album:
"Domnisoara, pe masa, oferta-i grasa, zi ceva
De baut, de fumat sau de aliniat pe-oglinda ta?"
"Ai bagat cumva pastile pe post de analgezice?"
"Vreau bucurie rulata, adica jointu' cu iarba"

"Iarba si alcool" :
"Va dorim tuturor auditie placuta
La o sedinta cu alcool si iarba multa"
"Cu un kil de iarba si vreo 2 tone de alcool
Dup-o luna-nchis in casa ne vedem la vorbitor"
"Mi-a dat Uzzi alea 2000 de jointuri datorie
Si-aseara-am fost cu 19 baieti sa-nvat presa sa scrie"

P*** mea :
"Am mult prea multe vicii ca sa fiu baiatu bun" (si nu uita, albumul lor se numeste Baieti Buni)
"Sunt aia care inteleg ce trebuie sa inteleaga
Aia care-aud, intra-n scoala c-o grenada"

In anii ce-au trecut :
"Am inceput de mult sa beau, sa f**, sa fur, sa trag
Imi pare rau, dar n-am nimic de regretat"

Si versuri mai sunt... Ideea e ca daca faci un album care se numeste "baieti buni", iesi cu niste piese gen "Romaneste" sau "O lume nebuna, nebuna de tot" nu te poti da mare cu cat esti de bun avand pe album piese care nu fac altceva decat sa confirme ca esti ceea ce ai fost mereu, ca sustii ceea ce ai sustinut mereu. Sa nu uitam ca, inainte de toate, ei sunt Gangsta rap-ul romanesc, adica aia impotriva legii, aia care vor "bani, bani, frate ca si Corleone", aia care aduc argumentele cu pumnii... Un album slab ca sound, ca idee, ca mesaj, rime folosite si auzite de zeci de ori pe albumele lor anterioare, un Uzzi care da niste bucati jalnice ("Iarba si alcool", "P*** mea") si nu face altceva decat sa injure (fara sens).




Nico
QUOTE
In sensul bun sau rau?

Yoo, hai sa spun ca, desi au imaginatie versurile lor si chiar sens, parca e prea mult, prea multe injuraturi. Nu stiu care a fost intentia lor. Sa fie vorba de protest impotriva canoanelor, cenzurii, au dorit sa socheze sau au vrut sa fie pe placul fanilor nonconformisti? Oricum am persoane in familie care asculta cu placere, dar sunt de sex masculin.

Geni, m-ai convins. Chiar ca se contrazic. Nu am fost sigura ca am dreptate dar vroiam sa aflu despre ce e vorba.
Acum nu mai inteleg de fapt pe ce vor si care le sunt ideile. Ori condamna, ori incurajeaza un anume stil de viata? unsure.gif Mie imi placea mai mult ideea din "o lume nebuna...".
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.