Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Psd - Încotro,
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
gigip
QUOTE(Michelle @ 25 Nov 2011, 08:28 AM) *
Vezi ca ti-am corectat textul ...simptome, nu simtome...precum, nu precum si o + ti-am mai sters/pus niste virgule. Studiaza cu atentie si lasa spatiu dupa virgula, punct sau alt semn de punctuatie.Textul tau va deveni mai clar si-l vom putea citi cu totii.

Multumesc! Asa e cand nu mai vezi ce postezi! Varsta!
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 24 Nov 2011, 07:30 PM) *
Mie la Geoana nu mi-a placut nici la alegeri nici acum, lipsa de fair play, omul nu stie sa piarda frumos, ori e disperat ori nu este un gentelemen, desi ar trebui sa cunoasca regulile democratiei mai bine ca oricare alt PSD-ist.


Nene Marduk, nu mai poti alatura Geoana de gentleman, nu au nimic in comun. Se pare ca evenimentele din ultimii ani au transformat ambasadorul educat intr-o jigodie politica, la fel ca restul. Noul Geoana e un rebut politic, un om pe care doar micicarii il mai pot vota acum, ca a devenit unul de-al lor. Ce va face mai departe Senatorul Pepenilor putin ne mai intereseaza, din punctul meu de vedere si-a demonstrat valoare. Asa cum a facut-o si Ponta, de altfel. Asa cum a facut pesdeul, demonstrand inca o data ca este un vajnic urmas al PCR, asemeni PDL-ului - partide in care libertatea de opinie duce la "ejacularea" din partid.

Asa sa le ajute tovarasul Iliescu!


Michelle - roflmao.gif !
Marduk
QUOTE(gigip @ 24 Nov 2011, 09:13 PM) *
Iliescu a ajuns la spital ca l-a durut"buba"!.... Nu e mana lui Ponta,a lui Basescu ori a celor din fosta Piata a Universitatii sau a "organelor"!

Cum, nu e mana lui Basescu? Posibil, ceva totusi imi spune ca a fost "buba" din PSD.

QUOTE(Cucu Mucu @ 25 Nov 2011, 09:07 AM) *
... Noul Geoana e un rebut politic, un om pe care doar micicarii il mai pot vota acum, ca a devenit unul de-al lor. Ce va face mai departe Senatorul Pepenilor putin ne mai intereseaza.....

Multi par a se grabi intr-un efort comun de al declasa pe Geoana, mai toti comentatorii de talk show-ri il considera un ratat si incerca sa minimalizeze activitatea acestui om. Eu cred totusi ca Geoana a avut rolul sau in PSD, cred ca a dus sigur si singur o lupta impotriva celor care au creat partidul, metehnele sale, atitudinea unor guzgani rozalii sau rosii. Nu-mi place sa lovesc oamenii cazuti si ii admir pe cei care reusesc sa se ridice si sa continue sa existe impotriva tuturor, iti trebuie ceva forta pentru asta. Mai zic ca ar trebui sa avem rabdare sa vedem ce va face Geoana in viitor, va face un nou partid? va determina o plecare din PSD a celor care s-au saturat de aerele lui Ponta si doctrina lui Iliescu? Ma dezgusta atitudinea unor comentatori, Geoana a fost primit la Dabuleni asa cum Iliescu este de obicei primit la Oltenita, de ce trebuie sa aruncam in derizoriu in deradere activitatea unui om inainte de a vedea ce are de gand?
abis
QUOTE(Marduk @ 24 Nov 2011, 07:30 PM) *
Mie la Geoana nu mi-a placut nici la alegeri nici acum, lipsa de fair play, omul nu stie sa piarda frumos

Inexplicabil intr-adevar, deoarece exercitiu are. La pierdut, bineinteles. smile.gif

Oricum Geoana e bun numai ca subiect de bancuri. Pacat, ca a avut o mare sansa, cand l-a invins pe Ilici la congres, dar omul pur si simplu nu poate mai mult...

Acum, ramane sa vedem cum isi rezolva Ponta celelalte probleme. Geoana era oricum cea mai insignifianta dintre ele. smile.gif

Si sa nu-si faca nimeni iluzii: prin executarea parlitului de Geoana, Ponta nu a aratat nicidecum ca este "masculul alfa" in PSD. Dimpotriva: a aratat doar ca are curaj sa isi arate coltii numai alora care sunt ciuca batailor oricum, la lupii adevarati nu are curaj sa maraie. In haita nu te respecta nimeni daca il umilesti pe ultimul dintre ei, ci numai daca ii pui la respect pe cei putenici. Deocamdata cel putin, Nastase si mai ales Iliescu sunt la comenzi in PSD, iar Ponta nu are curaj nici macat sa treaca prin fata lor. Isi mai cauta vreun looser ca Geoana cu care sa isi refuleze neputintele, probabil. laugh.gif
turbo trabant
plecarea lui jeaona inseamna sfaristul pds-ului. aripa "progresista" va migra cu el.
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 25 Nov 2011, 09:37 AM) *
Multi par a se grabi intr-un efort comun de al declasa pe Geoana...


S-a declasat singur prin tigania care a facut-o in ultimile zile. A demonstrat ca nu are orgoliu, demnitate si nici macar strategie. A demonstrat ca in spatele costumului elegant e doar un alt Didel de cartier, un homo politicus de Dambovita. Nu neg, ba chiar apreciez foarte mult activitatea pe care a avut-o in diplomatie, personal il consider cel mai bun ambasador roman la Washington. Trebuia sa ramana la diplomatie, unii pur si simplu nu sunt facuti pt a conduce.
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 25 Nov 2011, 03:28 PM) *
S-a declasat singur prin tigania care a facut-o in ultimile zile.

Eu as zice mai degraba "ultimii ani". Adica, de cand a luat presedintia PSD si nu a stiut ce sa faca cu ea.
March
QUOTE(turbo trabant @ 25 Nov 2011, 03:50 PM) *
plecarea lui jeaona inseamna sfaristul pds-ului. aripa "progresista" va migra cu el.


Nu cred. Ca s-a pus batista pe tambal ! tongue.gif

Vanghelie la cina cea de taina la Bruxelles cu Ponta. Se face marea impacare pe cadavrul lui Geoana
turbo trabant
QUOTE(March @ 25 Nov 2011, 06:56 PM) *
Nu cred. Ca s-a pus batista pe tambal ! tongue.gif

Vanghelie la cina cea de taina la Bruxelles cu Ponta. Se face marea impacare pe cadavrul lui Geoana

eu m-am referit la dancu si gruparea de la cluj nu la van ghelie si micul cacanescu.
Marduk
QUOTE(abis @ 25 Nov 2011, 11:58 AM) *
QUOTE
... dar omul pur si simplu nu poate mai mult...

Sa vedem, poate ca in haita PSD nu era el masculul alfa, cum nu cred ca este nici Ponta, daca isi formeaza haita lui poate ca va dovedi ce n-a putut sa dovedeasca cand a fost presedintele PSD.



QUOTE(turbo trabant @ 25 Nov 2011, 01:50 PM) *
... aripa "progresista" va migra cu el.

Eu cred ca pentru Geoana este foarte important sa atraga cat mai multi progresisti, daca ar atrage si grupul de la Cluj, atunci PSD-ul va deveni istorie, sau va ramane un mic partid de stanga.

QUOTE(Cucu Mucu @ 25 Nov 2011, 03:28 PM) *
S-a declasat singur prin tigania care a facut-o in ultimile zile. A demonstrat ca nu are orgoliu, demnitate si nici macar strategie.....

Orgolios este, chiar mai mult decat ar trebui, din cauza orgoliului a pierdut demnitatea, parerea mea. Despre strategie ramane sa vedem de ce va face in viitor, important pentru Geoana in acest moment este sa stranga cat mai multi sustinatori. Nu m-ar mira ca parte din datoriile PSD-lui sa-i fie puse in caraca de fostii sai tovarasi de partid.
Marduk
Ce mesaj ar vrea sa transmita electoratului sau, PSD, tovarasul Iliescu, prin decizia de al sustine pe Nastase in cazul in care acesta va fi condamnat in dosarul "Matusii Tamara" ? Tovarasul Iliescu inca mai crede in solidaritatea comunista, poate isi inchipuie ca un tovaras de lupta trebuie sprijinit dar eu nu cred ca este cazul, tovarasul Nastase este, cel putin in acest dosar un escroc si nu unul de talia lui SOV ci unul ordinar, care de dragul imbogatirii a fost in stare sa-si implice matusa batrana si bolnava in aceasta afacere, de fapt Nastase numai tovaras nu poate fi numit, el este un burghez parvenit dupa celebra "revolutie" regizata de esaloanele PCR. Asa ca, stimati tovarasi, membri PSD, nu va lasati amagiti de propaganda Iliesciana, dovediti ca inca mai aveti verticalitate proletara, ca puteti deosebi un hot marunt de un proletar adevarat.
Marduk
"PSD a ameninţat astăzi cu o rezoluţie pe care USL se pregăteşte să o depună în Parlamentul European săptămâna viitoare şi care s-ar putea lăsa cu sancţiuni aspre împotriva României. La schimb, partidul lui Victor Ponta cere demisia actualului Executiv şi a preşedintelui Traian Băsescu." Asta este programul cu care PSD vrea sa scoata Romania din criza?
gigip
[quote name='Marduk' date='21 Jan 2012, 07:19 PM' post='724171']
"Inca doua greseli elementare! PSD-ul si niciun alt partid nu poate depune REZOLUTII! Rezolutiile,de recomandare ori obligatorii,se adopta de catre plenul reunit al Consiliului Europei,cu majoritate de voturi! In plus,daca stiai,nu postai o asa prostie! Partidul Popular European,din care fac parte si PDL+UDMR,este majoritar confortabil in parlament! Daca ei nu vor,nicio rezolutie nu va fi adoptata ! Inca odata,nu mai posta despre ce nu ai habar pentru a nu fi ridicol!
Marduk
Ridicoli sunt cei ce s-au gandit la o astfel de solutie pentru a castiga batalia politica din Romania.
gigip
QUOTE(Marduk @ 21 Jan 2012, 08:25 PM) *
Ridicoli sunt cei ce s-au gandit la o astfel de solutie pentru a castiga batalia politica din Romania.

Am mai postat! Daca e asa cum crezi tu,romanii nu vor vota USL-ul si pedelistii ,cu Basescu in frunte,vor ramane la putere!
La varsta ta ar trebui sa intelegi un lucru elementar! Romanii,jefuiti de catre clanul mafiot basist,nu sunt preocupati de ce spune Ponta,Antonescu,Basescu ori Boc in strainatate! Ei stiu ca,un singur om,Traian Basescu,fara sa discute cu Boc ,cu parlamentarii,cu partidele de opozitie a iesit pe sticla si a zis: Am decis,taierea cu 25% a tuturor salariilor bugetarilor si cu 15% a pensiilor! De asta il urasc romanii si il compara cu Ceausescu! EL A HOTARAT,de unul singur,jefuirea romanilor! Avea posibilitatea sa il scoata in fata pe Boc,nu sa anunte el masura tembela! Se putea ca guvernul sa anunte reducerea cu 25% a fondului de salarii,nu a fiecarui salariu individual! Directorii,ministrii,sefii de institutii ar fi gasit solutii ca reducerea sa fie mai mica(prin scaderea cheltuielilor inutile )!
Marduk
QUOTE(gigip @ 21 Jan 2012, 09:37 PM) *
... taierea cu 25% a tuturor salariilor bugetarilor si cu 15% a pensiilor! De asta il urasc romanii ....

Cum am mai spus si pe mine m-au afectat aceste "taieri" dar nu consider ca ele au fost facute din rea credinta, cu intentia vadita de a saraci populatia, de a o nemultumi. Sunt situatii chiar in familie cand e nevoie sa reduci cheltuielile, sunt zile cand nu-ti poti permite sa mananci unt si mananci margarina. Azi satu in casa cu trening imbracat si ciorapi in picioare pentru a reduce consumul de combustibil, o fac benevol inainte cand aveam bani mai multi si energia era mai ieftina, dormeam cu caloriferul pornit si geamul deschis. Sunt de acord cu ideea ca ar fi putut fi gasite si alte solutii pentru a se evita aceste "taieri" dar nici un politician nu a venit cu o propunere concreta, viabila care sa poata sa fie aplicata. De ce nu s-a procedat altfel? pentru ca ar fi trebuit sa se aplice reduceri care ii vizau pe alesi, parlamentari, guvernanti, ministere etc. si nu ma refer aici la ingrijitoare sau soferi care oricum au suferit in mare parte de pe urma acestor "taieri" ma refer la cei care indiferent de culoarea politica ocupa de anii de zile ca specialisti diverse fotolii. Un exemplu de rotire a cadrelor intr-un orasel: cand sunt la putere PSD-isti directorii PDL-isti si PNL-isti care pana mai ocupau cele mai importante functii trec ca directori la salubritate, apa si canalizare, piete etc. locul lor fiind luat de PSD-isti, cand vin la putere PDL-isti sau PNL-isti ciclul se reia dar in sens invers asa ca protipendada orasului nu este prea afectata. Reforma statului inviziunea mea ar presupune ca fiecare functionar sa sustina un concurs serios la care sa poata participa orice cetatean, incearca acum intr-un astfel de oras, tanar fiind cu scoala si experienta, specialist intr-un domeniu, sa ocupi un astfel de post si ai sa vezi ce se intampla, chiar presupunem ca ai obtinut prin concurs postul respectiv. Esti tratat ca un paria, toti iti baga bete-n roata, nimeni nu te ajuta si toti incearca sa faca din tine untap ispasitor. Mai ai o singura sansa daca vrei sa ai succes pe plan local, sa ai un loc caldut in care sa nu faci nimic, sa nu se intample nimic, sa-ti iei banii de doua ori pe luna, sa mai faci cate ceva pe ici pe colo dar nesemnificativ etc. daca nu esti casatorit te insori repede cu fica unui sef local iti iei ca nas primarele si ai succesul garantat, altfel trebuie sa pleci intr-un oras mare sau sa emigrezi. Aici e in opinia mea problema cu care ne confruntam, atata timp cat nu vom face reforma in mintea noastra, statul nu se va reforma, vor veni la putere alte partide care vor face promisiuni si noi vom fi aceiasi cu aceleasi probleme, cu aceleasi discursuri lipsite de continut dar bogate in cuvinte. CUMETRIA DISTRUGE ROMANIA.
gigip
[quote name='Marduk' date='22 Jan 2012, 10:11 AM' post='724207']
Postare ta ar fi buna si corecta daca nu ar fi rea si incorecta! Cine a anuntat taierile,singur,fara ca macar pe Boc cel prost sa-l intrebe? Dementul National! Boc a aflat de la televizor ce a hotarat Intaiul Carmaci,presedintele (prost!) jucator! Masura tembela luata unilateral de catre el,nu a fost dezbatuta si aprobata,prin vot,in parlament! Precum si alte 16 legi importante(legea unitara a pensiilor,codul fiscal,codul muncii,etc),dupa ce Basescu si sluga lui Boc i-au tinut in scaune,ca pe niste oi pe pedelei,uneperisti ,udemeristi si minoritari,au fost adoptate ,prin asumarea ras[punderii,fara a avea MACAR UN VOT PENTRU! De aici li se trage tembelilor basisti ,ca au desfiintat parlamentul si le-a interzis parlamentarilor lor sa-si exercite cel mai important drept,cel de vot! TOATE cele 16 legi adoptate prin asumare ,nu au fost dezbatute si votate in parl;ament si nu au avut MACAR UN VOT pentru!
Au facut asta doar pentru ca le este frica de propriile lor slugi! Multi dintre ei ar fi votat,alaturi de opozitie,impotriva guvernului de tampit si acesta ar fi picat!
Marduk
@gigip

"Postare ta ar fi buna si corecta daca nu ar fi rea si incorecta!"

Ok, incorecta mai treaca mearga, dar rea! unde-i problema cu rautatea?
abis
QUOTE(gigip @ 21 Jan 2012, 09:37 PM) *
Se putea ca guvernul sa anunte reducerea cu 25% a fondului de salarii,nu a fiecarui salariu individual! Directorii,ministrii,sefii de institutii ar fi gasit solutii ca reducerea sa fie mai mica(prin scaderea cheltuielilor inutile )!

Am spus si eu in urma cu mult timp ca asta era solutia cea mai buna.

Insa te rog fii atent: reducerea fondului de salarii cu 25% ar fi insemnat fie reducerea salariilor, fie reducerea personalului - atat, nu ar fi afectat "alte cheltuieli inutile".
gigip
QUOTE(abis @ 23 Jan 2012, 11:16 AM) *
Insa te rog fii atent: reducerea fondului de salarii cu 25% ar fi insemnat fie reducerea salariilor, fie reducerea personalului - atat, nu ar fi afectat "alte cheltuieli inutile".

Ba da! Daca erau condusi de catre un premier si nu de un papagal al lui Basescu,se putea! Reducerea fondului de salarii,la general,s-ar fi aplicat si celor din BNR,companii de stat,clientela politica adica celor cu salarii supranesimtite! In plus s-ar fi desfiintat fondul de rezerva ,de peste 1 miliard de euro al celui mai prost si incompetent premier! Managerii care nu ar fi redus cheltuielile materiale inutile,s-ar fi aflat intre doua forte redutabile:sefii care i-au numit(si care ar fi trebuit sa-i demita pentru incompetenta,daca nu reduceau cheltuielile) si angajatii care,normal,ar fi cerut reducerea cheltuielilor si,mai putin a salariilor!
abis
Adrian Nastase, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Trofeul Calitatii

E bine ca a fost condamnat, dar cu suspendare?! Unii magistrati probabil deja se tem de perspectiva in care, odata cu PSD-ul revenit la putere, vor avea de infruntat un sistem ca cel creat de Rodica Stanoiu.
March
Chiar ma intrebam de ce percutezi cu atata intarziere ! tongue.gif Si ai uitat sa adaugi ca exista apel .
abis
Da, sentinta nu este definitiva, vom vedea dupa recurs daca ramane asa ori nu.

Parerea ta este ca Nastase e nevinovat? unsure.gif
March
QUOTE(abis @ 30 Jan 2012, 05:55 PM) *
Da, sentinta nu este definitiva, vom vedea dupa recurs daca ramane asa ori nu.

Parerea ta este ca Nastase e nevinovat? unsure.gif


Nu cunosc dosarul. Dar miroase a coada de Nosferatu' aici !
gigip
QUOTE(March @ 30 Jan 2012, 03:57 PM) *
Nu cunosc dosarul. Dar miroase a coada de Nosferatu' aici !

Condamnarea e cu executare,nu cu suspendare! Balanta,pentru condamnare,a fost inclinata de catre judecatoarea Ioana Bogdan,fosta consilirea a lui Daniel Morar,fosta si actuala sluga basista! Adevarul va fi stabilit la recurs,de un coplet format din 5 judecatori(sper ca adevarati,nu sclavi ai matrozuui!).Dupa cum merg de incet lucrurile,cred ca decizia la recurs,se va pronunta in toamna,dupa ce se va vedea ce se intampla cu alegerile parlamentare si cine este la putere! Daca decizia se va pronunta dupa alungarea marinarului de la putere,acesta va avea mari probleme! Va raspunde pentru sutele de milioane de euro ,de bani negri,cheltuiti in 2009,pentru fraudarea alegerilor si realegerea sa!
Marduk
QUOTE(abis @ 30 Jan 2012, 03:40 PM) *
Adrian Nastase, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Trofeul Calitatii...

Cica n-a fost cu suspendare, dar poate ca nu am inteles bine. Pe de alta parte mi-e mila de domnul "profesor" de drept, a ajuns sa-si ponegreasca pana si breasla din care cu onoare face parte. Cum poate un fost prim ministru, politician roman, profesor de drept, doctor s.a.m.d sa arunce cu noroi in justitia romana? Cat de josnic trebuie sa fi si ce frica trebuie sa-ti fie fata de asumarea raspunderilor care te privesc. Prin comparatie cetatenii romani care fura cate o gaina, sau ceva acareturi pentru a-si hranii familia, acestia sunt moralmente pe o treapta superioara fata de domnul Adrian Nastase, deoarece stiu ce fac, pentru ce o fac si-si accepta soarta, gandindu-se la zile mai bune. Vorba unui clasic in viata, "desi s-a laudat cu ouale sale, Adrian Nastase nu are oua in pantaloni", probabil ca de asta ii este frica de inchisoare.
abis
QUOTE(Marduk @ 30 Jan 2012, 04:37 PM) *
Cica n-a fost cu suspendare, dar poate ca nu am inteles bine.

Ai dreptate - eu nu am inteles bine

E cu executare thumb_yello.gif
March
QUOTE(gigip @ 30 Jan 2012, 06:34 PM) *
Condamnarea e cu executare,nu cu suspendare! Balanta,pentru condamnare,a fost inclinata de catre judecatoarea Ioana Bogdan,fosta consilirea a lui Daniel Morar,fosta si actuala sluga basista! !


2+ 1 . Vezi unde era bagata coada Nosferatului !
Marduk
QUOTE(gigip @ 30 Jan 2012, 04:34 PM) *
... Adevarul va fi stabilit la recurs ... Daca decizia se va pronunta dupa alungarea marinarului de la putere...

Mon general, dumneata te astepti ca adevarul sa fie stabilit dupa "alungarea marinarului de la putere"? rofl.gif
March
QUOTE(Marduk @ 30 Jan 2012, 06:56 PM) *
Mon general, dumneata te astepti ca adevarul sa fie stabilit dupa "alungarea marinarului de la putere"?

S-a exprimat nemarinareste. Trebuia : dupa aruncarea lui la balta !
Marduk
March, veleitati de jurnalist am observat ca ai, dar avocat nu stiam ca esti, asta este meseria ta?
March
Condamnarea lui Nastase – al doilea caz Timosenko in estul Europei

(...)
"Actuala putere continua seria de actiuni dirijate impotriva membrilor fostului guvern, cu scopul de a intimida si slabi opozitia. Suntem profund preocupati de folosirea justitiei in scopuri politice, prin actiuni selective care vizeaza exclusiv membrii opozitiei. Acestea pun in pericol consolidarea statului de drept si a democratiei din Ucraina", spunea Elena Basescu într-un discurs rostit în plenul PE.
Marduk
QUOTE(March @ 30 Jan 2012, 07:54 PM) *
... al doilea caz Timosenko in estul Europei

rofl.gif unde le gasiti domnilor? la ce comparatii sa ma mai astept? ca aceasta comparatie sa fie valabila ar trebui sa comparam averile celor doi, cele publice macar. In ceea ce priveste situatia politica din cele doua tari, nu cred ca este cazul, in timp ce in Ucraina exista un regim prorus in Romania guvernul este prooccidental, altceva ar mai fi?
gigip
[quote name='March' date='30 Jan 2012, 07:54 PM' post='725115']
Condamnarea lui Nastase – al doilea caz Timosenko in estul Europei


PAi,in tara lui BASEnco,e normal!
Marduk
Cand o sa-l condamnati pe Basescu ce-o sa se zica despre Romania ca este ca Egiptul, Tunisia, Yemen?
abis
QUOTE(March @ 30 Jan 2012, 07:54 PM) *
Condamnarea lui Nastase – al doilea caz Timosenko in estul Europei

(...)
"Actuala putere continua seria de actiuni dirijate impotriva membrilor fostului guvern, cu scopul de a intimida si slabi opozitia. Suntem profund preocupati de folosirea justitiei in scopuri politice, prin actiuni selective care vizeaza exclusiv membrii opozitiei. Acestea pun in pericol consolidarea statului de drept si a democratiei din Ucraina", spunea Elena Basescu într-un discurs rostit în plenul PE.

Si? Ce, la noi sunt vizati doar membrii opozitiei de anchete?
Michelle
Pina la urma eu platesc curajul de a-l fi infruntat pe Basescu zice Nastase...mai, sa fie! daca numai fostul lui sef de cabinet Truica are de impartit cu nevasta-sa un domeniu la Snagov si un viloi in Saint Martens ,nu mai punem la socoteala jucariile din viloaie... imi dau seama ce-o fi castigat la Trofeul calitatii Braveheart Adrian Nastase si totul numai pentru 2 ani !!!! care parca-i vad ca se fac cu suspendare la urmatoarea instanta unsure.gif
Erwin
Staţi flexaţi. Niciunul nu va sta după gratii şi nici nu i se va confisca averea. Dacă şi lui Necolaiciuc i-au dat drumul? E şi normal, îi ţine în şah şi pe foştii şi pe actualii cu care a avut relaţii strânse de sponsorizare politică. O să dispară din nou pe vreo insulă... rolleyes.gif
Michelle
Niciun dubiu n-avem.
Singurul meu regret e ca nu l-a zgarmanat nitel DNA-ul si pe nea Nicu Vodkaroiu , artizanul dibaci al lui Vantu la FNI precum si al tuturor flotelor si flotilelor Romaniei sa fie si el curajos nitel cu Basescu.
March
QUOTE(abis @ 31 Jan 2012, 02:41 AM) *
Si? Ce, la noi sunt vizati doar membrii opozitiei de anchete?


Nu. Dar numai cei ai opozitiei sunt condamnati exact la timpul potrivit ! Stii cate dosare penale are Falca si de cati ani deschise ?
Marduk
Exact de 1559 de zile, dar e codas in comparatie cu alti participanti.
goguta
QUOTE(Michelle @ 31 Jan 2012, 09:39 AM) *
Pina la urma eu platesc curajul de a-l fi infruntat pe Basescu zice Nastase...mai, sa fie! daca numai fostul lui sef de cabinet Truica are de impartit cu nevasta-sa un domeniu la Snagov si un viloi in Saint Martens ,nu mai punem la socoteala jucariile din viloaie... imi dau seama ce-o fi castigat la Trofeul calitatii Braveheart Adrian Nastase si totul numai pentru 2 ani !!!! care parca-i vad ca se fac cu suspendare la urmatoarea instanta unsure.gif

Pune mana si studiaza concret si nu-ti mai da cu presupusul ca ai informatii garla la indemna.
Nastase a condus un guvern cu accente mafiote, asta e clar pentru toata lumea.
A fost chiar declarat public de catre presedintele in functie al statului. Faptul ca nu sunt anchete in desfasurare in directia asta de fraudare a statului, pentru mine, inseamna ca seful statului se face vinovat de favorizarea infractorului, date fiind declaratiile lui.
Cazul matusa Tamara si cazul Trofeul Calitatii arata impotenta organelor de ancheta din Romania si in mod direct a lui Basescu care numeste procurorul general sau seful DNA - organele abilitate ale statul de a rezolva aceste probleme, varianta cealalta ar fi sa arate complicitatea lui la furturi.
In cazul Trofeul Calitatii la dosar se arata ca prejudiciul creat statului este de 0(zero) ron, deci un caz penibil fata de ce declaratii a facut Basescu despre sistemul mafiot al lui Nastase de fraudare a averii tarii.
In acest caz, penibil este si faptul ca sentinta a fost data de catre un judecator care figureaza conform declaratiilor de avere cu salariu de la DNA, in 2010 de exemplu, in perioada de austeritate si scaderi salariale masive, dna judecator Ioana Bogdan a primit salariu de la DNA 134.275 ron, aproape DUBLU fata de venitul salarial al lui Base in 2010 si mai mai mult decat dublul salariului de prim-ministru.
Sa-mi explice si mie cum cineva, care a facut parte din organul de ancheta si acuzare, acum a dat verdictul. DNA a acuzat, DNA a dat sentinta, rad si lebedele de pe lacul ornamental de la CEDO de noi la faza asta. Pe simplul motiv ca Nastase a avut refuzata cererea de recuzare a acestei judecatoare, aceasta sentinta este nula la Cedo in 2 secunde, este in conflict grav de interese.

Si apoi injuram Opozitia pentru ca justitia din Romania e privita cu suspiciune din afara, lol.
March
QUOTE(Michelle @ 31 Jan 2012, 11:39 AM) *
Pina la urma eu platesc curajul de a-l fi infruntat pe Basescu zice Nastase...mai, sa fie! daca numai fostul lui sef de cabinet Truica are de impartit cu nevasta-sa un domeniu la Snagov si un viloi in Saint Martens ,nu mai punem la socoteala jucariile din viloaie... imi dau seama ce-o fi castigat la Trofeul calitatii Braveheart Adrian Nastase si totul numai pentru 2 ani !!!! care parca-i vad ca se fac cu suspendare la urmatoarea instanta unsure.gif


Ca sa fii credbila spune ceva si despre smenurile penale cu casele si spalarea de bani ale "Jupanului" pedelistilor !
Michelle
N-am de ce sa dau dovezi de credibilitate. Nu candidez la nimic si in plus ce am scris mai sus au scris toate ziarele!

Si ca sa mai radem putin: vorba lui Brad Florescu ...ia sa vezi cum Basescu ii aresteaza pe toti si dupa aia se preda! rofl.gif
Marduk
QUOTE(goguta @ 31 Jan 2012, 10:57 AM) *
..Nastase a condus un guvern cu accente mafiote, asta e clar pentru toata lumea.....

Nene io nu pricep si pace, pai daca e clar pentru toata lumea ca Nastase a seful mafiotilor de ce nu-l baga frate la mititica? Tot batem apa-n piua aici despre impactul politic, despre a doua Timosenko etc. fara nicio concluzie, a furat sau n-a furat? O sa ajungem ca si celebrul caz "Flota" a lui Basescu in care flota a disparut dar nu exista vinovati, sau nu exista vinovatii pe care i-am fi asteptat noi "pulimea". Se vede de la o posta lucrarea de arta a fostilor securisti, dictonul care i-a facut celebrii "daca nu poti sa-i convingi, imbalmajestei". Poate ca de aici ni se trage starea asta in care traim de 22 de ani, suntem imbalmajiti, tinuti intr-o stare de zapaceala continua de care profita doar initiatorii acestui proces.
goguta
QUOTE(Marduk @ 31 Jan 2012, 11:23 AM) *
Nene io nu pricep si pace, pai daca e clar pentru toata lumea ca Nastase a seful mafiotilor de ce nu-l baga frate la mititica?

Pentru ca se pierde timpul cu aberatii si abuzuri cum e cazul Trofeul Calitatii sau matusa Tamara.
Si pentru ca e greu sa demonstrezi intentia in fraudarea averii tarii.
March
QUOTE(Marduk @ 31 Jan 2012, 01:23 PM) *
Nene io nu pricep si pace, pai daca e clar pentru toata lumea ca Nastase a seful mafiotilor de ce nu-l baga frate la mititica?

Pai daca era dupa Autokrat il baga de mult. Dar in tara asta inca mai e oleaca de justitie. De care va beneficia si Basea cand ii va veni randul.
Marduk
QUOTE(goguta @ 31 Jan 2012, 11:27 AM) *
.. Si pentru ca e greu sa demonstrezi intentia in fraudarea averii tarii.

Io nu crez ca e vorba de fraudarea averii tarii ci ca este vorba de intentia de a ascunde o frauda dupa aceste "aberatii" Matusa Tamara si Trofeul Calitatii

QUOTE(March @ 31 Jan 2012, 11:27 AM) *
.... Dar in tara asta inca mai e oleaca de justitie.....

Pana la urma cand e buna justitia din tara asta, cand il condamna pe Nastase sau cand il condamna pe Basescu?
goguta
Am mai zis Marduk, pe mine in esenta ma bucura anchetarea cazurilor de coruptie la nivel inalt, si o sentinta definitiva in cazul Nastase va da drumul la multe cazuri, din toate partile! Asta astept de mult, sa-i vad cum se iau la bataie si atunci poate se mai limpezesc apele ...
goguta
QUOTE(goguta @ 31 Jan 2012, 11:32 AM) *
si o sentinta definitiva in cazul Nastase va da drumul la multe cazuri

din pacate am scris mai sus cum DNA si-a batut joc de sentinta asta ... asa ca mai avem de asteptat.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.