HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

9 Pagini V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Retete Diverse, la cerere
Felina
mesaj 6 Feb 2007, 08:51 PM
Mesaj #246


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.490
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



QUOTE (mariusc2 @ 6 Feb 2007, 05:44 PM)
Felinooo, faine ciupercile. Multam fain!

Cu placere!
Le-ai facut cu sos de soia sau?


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 6 Feb 2007, 08:54 PM
Mesaj #247


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



De fapt, am facut o combinatie intre ciupercile tale si pieptul de pui a lui Cla. Le-am tocat bucati mici si le-am calit in unt, dupa ce, in prealabil calisem niste usturoi taiat f subtire. La sfarsit am aruncat un pahar de suc de rosii si jumatate de pahar de vin alb peste. Plus un varf de cutit de ghimbir, patrunjel, marar.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 7 Feb 2007, 03:50 AM
Mesaj #248


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 16.101
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Mistooo, Marius, super!! rolleyes.gif


--------------------
Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 7 Feb 2007, 03:50 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Eclectic
mesaj 3 Jun 2007, 11:55 PM
Mesaj #249


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Eu as vrea o reteta pentru musaca. Dar nu cu cartofi, ci cu vinete. Am mancat acum o vreme asa ceva si evident ca am uitat sa cer reteta.
O are cineva?


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 4 Jun 2007, 05:53 AM
Mesaj #250


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.959
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



Poti incerca reteta asta (vegetariana) : Musaca de vinete cu mei si tarhon smile.gif .

Ingrediente:
1 vanata mare
1 ceapa mare si 2-3 fire ceapa verde
1 ceasca mei+ 2 cesti apa cu sare pt. fiert
1 ceasca branza cheddar rasa
1 lingurita tarhon; sare si piper
1 lingura ulei de masline
5-6 rosii cherry

Preparare:
Se spala meiul in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare pt. 20 minute;

Vanata se spala, se curata de coaja, se taie in fasii lungi si subtiri care se vor pune pe gratar pt.2-3 minute; ceapa se taie solzisori si se rumeneste pe gratar; intr-un vas de sticla se adauga 1 lingura ulai de masline si se asaza feliile de vanata (vezi foto); peste feliile de vanata se pun rosiile cherry, meiul si branza cheddar rasa, tarhon, frunze patrunjelsi telina, frunze proaspete de rozmarin tocate marunt; se inchide musacaua cu feliile de vanata si se adauga branza cheddar rasa si tarhon; se da la cuptor pt. 15 minute la 200 grade;

user posted image

user posted image

Daca vrei sa aiba si carne poti incerca aceasta varianta :

Ingrediente pentru sase persoane:
doua kilograme de vinete mijlocii
o ceapa mare tocata
un kilogram de carne tocata (vaca sau miel)
o jumatate de pahar de vin alb
un kilogram rosii curatate si taiate rondele
patrunjel tocat marunt
ulei de masline
Mod de preparare:

Taie vinetele rondele subtiri, sareaza-le si lasa-le asa timp de o ora. Inabuseste ceapa cu doua linguri de ulei de masline, apoi adauga carnea tocata. Adauga rosiile, vinul, patrunjelul, sarea si piperul. Lasa totul la inabusit 45 minute.

Clateste vinetele si scurge-le. Prajeste-le usor pe ambele parti, in uleiul de masline. Unge o cratita sau un vas termorezistent si pune alternativ straturi de vinete, apoi de carne si rosii.

Presara branza rasa deasupra, baga musacaua la cuptor, la foc potrivit, timp de 45 minute.

Am vazut ca in Iran, la restaurantele traditionale care au in meniu musaka, vinetele nu sunt niciodata prajite in ulei.
Ori sunt coapte pe jar, ori coapte in cuptor ( in ambele cazuri cu tot cu coaja) , ori sunt curatate de coaja si puse pe gratar. smile.gif


--------------------
*_*_*

Pierdut în Geometria Uitării
Căutând Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mara
mesaj 4 Jun 2007, 08:50 AM
Mesaj #251


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



Habar n-am cantitatile exacte, ca eu gatesc ochiometric. sorry.gif

Vinetele se curata pijamaluta, se taie rondele cam de 1 cm, se presara cu sare si se lasa la scurs. Apoi se "prajesc" intr-o tigaie cam cu atata ulei ca si clatitele, adica infim. [operatiunea asta e extrem de afumatoare].

Toci 2-3 cepe marunt si le calesti, adaugi carnea tocata (mixta: vita si porc), cam juma de kil. Cand e facuta dai deoparte si lasi la racit. Cand s-a racit bine amesteci cu un ou, marar, patrunjel, sare, piper.

Ungi o craticioara cu putin ulei, tapetezi cu pesmet si pui un strat de vinete, un strat de carne, unul de vinete, unul de carne si termini cu vinete. Daca ai, poti pune si unul de rosii printre si inca unul la suprafata. Pui apa calda si ceva suc de rosii (sa fie cam pana la jumatate) si dai la cuptor.

Cand e aproape gata pui un galbenus batut cu o ligura de smantana si razi cascaval. Lasi la cuptor pana se face o crusta frumoasa.

Mananci cu smantana. wink.gif


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 4 Jun 2007, 09:09 AM
Mesaj #252


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Super...
Deci in concluzie asadar... Mara, te astept pe la mine, sa-mi gatesti. rofl.gif

Sar'na. smile.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mara
mesaj 4 Jun 2007, 12:58 PM
Mesaj #253


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



Hmmm, n-a fost o idee buna sa-ti dau reteta! Eu nu sufar musacaua cu vinete, dar i-o fac lui barbatu-meu, ca-i mare amator. Ca atare nu cred ca ma poti convinge. harhar.gif


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tikky
mesaj 4 Jun 2007, 02:35 PM
Mesaj #254


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.330
Inscris: 16 September 05
Forumist Nr.: 6.952



daca vine Eclectic pana la tine, ii dai si lui o bucatica? tongue.gif


--------------------
I'm a superbutterfly, and superbutterflies don't cry!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 4 Jun 2007, 03:12 PM
Mesaj #255


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



De ce ? Ca sa fac jumi-juma cu tine? harhar.gif

Ia zi, Mara, imi dai o bucatica? wub.gif mwah1.gif sorry.gif

rofl.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mara
mesaj 4 Jun 2007, 04:39 PM
Mesaj #256


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif

De musaca vorbim, da? laugh.gif


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 4 Jun 2007, 04:46 PM
Mesaj #257


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Poti sa-i spui cum vrei... ohyeah.gif drool.gif mwah1.gif

roflmao.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 29 Dec 2007, 06:43 PM
Mesaj #258





Guests






QUOTE
plaintains
- Ca tot intreba cineva pe aici despre ele, am aflat vara asta cum se gatesc - de la fostul coleg de apartament, om din Nigeria biggrin.gif Si sunt superbeeeeeeeeeeeeeeee la gust drool.gif

Trebuie sa fie coaja lor galbena, caci trebuie sa fie cat mai coapte cand le gatesti - altfel nu au acelasi gust minunat (a incercat "blonda" de mine sa le gateasca si verzi biggrin.gif nu merge rofl.gif )
Le cureti de coaja, le tai feliute - dar nu rondele, ci "pe lung" - sa nu fie nici prea groase nici prea suPtiri (in ianuarie o sa cumpar cateva si le gatesc si le pozez, sa vezi ce spun ), feliutele sa fie mari cam cat degetul tau mijlociu si le presari cu sare dupa gust, apoi le azvarli la misto wink.gif in tigaia cu ulei incins. Uleiul nu trebuie sa fie baltit, dar nici sa-l cauti pe sub bucatile de plaintains. Se prajesc pana cand capata o culoare aramie si se papa ori simple, goale, ori ca si garnitura la orice alt fel de papa - de la orez pana la cirobe, daca asa ai chef - dap, am incercat cu ciorba si sunt bune in loc de paine biggrin.gif

Stiu ca am venit cam tarziu cu reteta, dar din pacate abia acum am vazut subiectul, mai ales pentru ca eu caut in disperare o reteta de sarmale care sa fie asemanatoare cu ce facea mama acasa si nu gasesc biggrin.gif

Deci harhar.gif din ce facea mama, eu stiu asa:
- carne de porc amestecata cu carne de vita
- ceva morcov
- ceva ceapa
- ceva orez
- bulion si rosii
- varza - dar n-am murata aici, deci am posibilitatea sa iau doar naturala si sa o oparesc in apa, nu bors, ca nici bors n-am de unde lua acum
- piper, dafin, patrunjel, sare
- un ou sau doua, in functie de cat de mare e compozitia, sa tina totul unit.

Din cate imi amintesc, se amesteca toate ingredientele si apoi se pun in foile de varza oparite.

Dar pe net am gasit ca se caleste ceapa, se opareste orezul si altele de genul - de care eu una nu-mi amintesc, iar pe mama n-o pot suna...

Asa ca... Help? unsure.gif sorry.gif

Am uitat sa spun ca-mi trebuie totul gata pe 30 decembrie seara, adica maine biggrin.gif

Acest topic a fost editat de Afrodita: 29 Dec 2007, 06:44 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 29 Dec 2007, 06:52 PM
Mesaj #259


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Da, poti cali un pic ceapa, ca e mai gustos. Dar cu riscul sa te dezamagesc, fara varza acra... alea nu-s sarmale. Vezi daca nu este in oras vreun magazin turcesc, aia pot avea. Asa am patit eu in Germania si tot la turci cica era si acolo varza acra.


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 29 Dec 2007, 07:06 PM
Mesaj #260





Guests






Din pacate nu-s in orasul meu, unde stiu un magazin polonez de are varza acra ... O sa caut pe aici magazine turcesti sau poloneze, dar slabe sanse sad.gif

Si oricum sunt convinsa ca nu or sa-mi iasa sarmalele 100% perfecte din prima, dar daca ai fi gustat tocanitza lor de azi, ai fi priceput de ce spun eu ca-s master sef bucatar prin zona rofl.gif

O sa caut varza acra, daca nu - o sa folosesc varza normala si oparita, prea rele nu pot fi unsure.gif

Si de calit, calesc doar ceapa?

Sarumana pentru promptitudine mwah1.gif

Acest topic a fost editat de Afrodita: 29 Dec 2007, 07:07 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 29 Dec 2007, 07:13 PM
Mesaj #261


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



In Germania si Olanda nu am gasit decat varza acra tocata vidata in pungi la supermarket. Desi tardiv, pentru romanii, care traiesc pe aiurea in acesta lume, pot cumpara varza (de prefereat varza fara "cucui" adica plata la calota, sus, olandezii si nemtii au numai varze cu "cucui") scobiti coturul cam 5-8 cm puneti o lingura de sare in gaura respectiva, bagati varza in borcane de 15-20 l adaugati seminte de marar si boabe de porumb, putin hrean (dupa gust 2-3 bucati) aerisiti din cand in cand ( 2-3 ori pe saptamana). Aerisirea inseamna ca ori vanturati zeama ori introduceti in borcan o teava pe are suflati din cand in cand. Veti avea o varza ca la mama, made in Romania.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 29 Dec 2007, 07:20 PM
Mesaj #262





Guests






Sarumana marduk, chiar voiam si cateva retete de muraturi, caci cele din comert tot nu-s asa de parfum ca cele de le aveam la bunici sad.gif

Ah, si imi spune si mie cineva inca o data cum se face mamaliga cu malai din ala super extra fin? biggrin.gif Ca nu se poate sa am sarmale fara mamaliga biggrin.gif

Multumesc mult, m-ati salvat mwah1.gif hug.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 29 Dec 2007, 07:49 PM
Mesaj #263


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(Afrodita @ 29 Dec 2007, 07:20 PM) *
Sarumana marduk, chiar voiam si cateva retete de muraturi, caci cele din comert tot nu-s asa de parfum ca cele de le aveam la bunici sad.gif

Ah, si imi spune si mie cineva inca o data cum se face mamaliga cu malai din ala super extra fin? biggrin.gif Ca nu se poate sa am sarmale fara mamaliga biggrin.gif

Multumesc mult, m-ati salvat mwah1.gif hug.gif

Mamaliga buna nu se face din malai "din ala super extrafin". Malaiul trebuie sa fie mediu, dar cel mai bun este ala facut la moara. Oricum nu cred ca o sa gasesti asa ceva dincolo de Nadlac. Important este sa decizi ce fel de mamaliga vrei sa faci, vartoasa, moale sau terci. Trebuie sa ai grija ca malaiul sa fie fiert bine in oricare caz. O reteta pe care o folosesc :
- 5 cani de apa intr-o oala de 3-4 litri
- 1 ligura rasa de sare
- 2 linguri de ulei
- 3 "maini" de malai
- Se bate cu telu si se asteapta sa dea in clocot.
- Se da focul mic si se lasa sa clocoteasca 2-3 minute, timp in care se bate cu telul in compozitie.
- Se adauga o cana de apa rece
- Se adauga 3 "maini" de malai si se bate cu telul din cand in cand pana clocoteste.
- La foc mic se lasa sa clocotesca 2-3 minute timp in care se mai bate din cand in cand cu telul.
- La foc mic se pun 6-7 maini de malai batandu-se cu telul.
- La foc mic, dupa omogenizare se mesteca des cu o lingura de lemn timp de 10 minute.
Daca o vrei mai moale o lasi asa.
Daca o vrei mai tare in loc de 6-7 maini de malai, pui 7-8 maini de malai, dupa care o rastorni pe farfurie.
Este important timpul de fierbere la foc mic si "vartosirea" sa fie facuta in prima parte cu telul apoi cu lingura.
In loc de lingura poti folosi un facalet,

Acest topic a fost editat de marduk: 29 Dec 2007, 08:13 PM


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 29 Dec 2007, 08:06 PM
Mesaj #264


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Dadada, aia facuta mai tare si rasturnata pe farfurie e drool.gif drool.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 29 Dec 2007, 08:10 PM
Mesaj #265





Guests






Multumesc Marduk, insa tot ce pot gasi aici e malai super extra fin, iar io vreau o mamaliga sanatoasa, ca la mama ei acasa, nu moale si in nici un caz terci biggrin.gif

Reteta ta e putin mai dificila decat cea de mi-a spus-o Misti acum vreo 2 luni, asa ca o sa ma rog sa se indure si s-o mai spuna o data aici sau o sa fac matanii sa-mi iasa mamaliga dupa reteta ta biggrin.gif unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 29 Dec 2007, 08:21 PM
Mesaj #266


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



Mamaliga sanatoasa (vartoasa) iese adaugand mai mult malai, nu conteaza daca este fin sau extrafin, ceea ce trebuie sa ai grija este sa fiarba bine si sa mesteci tot timpul in ultimele 10 minute. Daca in loc de 7-8 maini de malai pui 10, totul o sa fie ok, poti sa o tai cu ata exact ca la bunica. Atentie la fiert si mestecat, succes si sarbatori fericite.


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 29 Dec 2007, 08:27 PM
Mesaj #267





Guests






Aha, multumesc frumos hug.gif Sarbatori fericite si tie! hug.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 2 Jan 2008, 05:23 PM
Mesaj #268


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



pun 3 cani de apa la fiert, cu un pic de sare. cand fierbe pun 1 cana de faina de malai, dintr-una si las un minut doua fara sa amestec, apoi cu o lingura iau din apa ce fierbe si tot pun peste botolotzul de faina. Cand m-am saturat de operatiunea asta iau lingura de lemn si amestec din cand in cand. Nu dureaza mult si iese atat de vartoasa ca eu o rastorn pe fund de lemn si o tai cu atza.
Inainte puneam faina in apa rece si apoi pe foc si tot iesea, deci chestia cum ca apa trebuie sa fiarba si oama sa tot invarta e mit rural laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 25 Feb 2008, 05:11 PM
Mesaj #269


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Saptamana asta pregatesc o salata de telina si ciuperci umplute.

Salata de telina (mai degraba de pui, care predomina in compozitie):
- piept de pui,
- telina,
- maioneza,
- optional ciuperci.
Se taie marunt pieptul de pui si ciupercile facute la tava si se amesteca cu telina rasa si maioneza. Prefer maioneza de casa, in cantitate cat mai mare.

Ciuperci umplute:
Se curata ciupercile cu suprafata mare. Se calesc cateva ciuperci taiate marunt, care constituie umplutura, alaturi de unt si cascaval ras + sare dupa gust. Ciupercile se coc in tava, la sfarsit adaugandu-se untul si cascavalul.


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marduk
mesaj 25 Feb 2008, 06:05 PM
Mesaj #270


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 17.291
Inscris: 9 December 06
Din: Din acest univers.
Forumist Nr.: 9.062



QUOTE(andra_v @ 25 Feb 2008, 05:11 PM) *
Saptamana asta pregatesc o salata de telina si ciuperci umplute.

Salata de telina (mai degraba de pui, care predomina in compozitie):
- piept de pui,
- telina,
- maioneza,
- optional ciuperci.
Se taie marunt pieptul de pui si ciupercile facute la tava si se amesteca cu telina rasa si maioneza. Prefer maioneza de casa, in cantitate cat mai mare.

Ciuperci umplute:
Se curata ciupercile cu suprafata mare. Se calesc cateva ciuperci taiate marunt, care constituie umplutura, alaturi de unt si cascaval ras + sare dupa gust. Ciupercile se coc in tava, la sfarsit adaugandu-se untul si cascavalul.

Cu ce pot sa inlocuiesc maioneza?


--------------------
"Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

LINEDRONE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 25 Feb 2008, 06:53 PM
Mesaj #271


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



smantana sau fa un dressing simplu de ulei de masline si un strop de lamaie


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andra_v
mesaj 26 Feb 2008, 03:46 PM
Mesaj #272


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.799
Inscris: 9 September 06
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 8.652



Chiar e foc daca mananci o data putina maioneza? Cu un ibric de ceai de sunatoare/hepatoprotector dupa masa?


--------------------
An Appeal From James’ Family

An Appeal From James’ Family
Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012.

Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives.

The family appeals for the release of Jim unharmed.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 26 Feb 2008, 11:01 PM
Mesaj #273


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.493
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



QUOTE(andra_v @ 26 Feb 2008, 03:46 PM) *
Chiar e foc daca mananci o data putina maioneza? Cu un ibric de ceai de sunatoare/hepatoprotector dupa masa?


ohmy.gif Nu vi se pare ca exagerati?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 2 Jun 2009, 11:30 AM
Mesaj #274


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Cine are o reteta simpla pt tarta cu cirese?


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi2exCarmelit...
mesaj 2 Jun 2009, 11:37 AM
Mesaj #275


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 72
Inscris: 25 April 09
Forumist Nr.: 13.817



QUOTE(nefertiti @ 2 Jun 2009, 11:30 AM) *
Cine are o reteta simpla pt tarta cu cirese?


io pe asta o s-o fac daca gasesc deja cirese mai ieftine

http://www.linternaute.com/femmes/cuisine/...x_cerises.shtml
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 2 Jun 2009, 11:48 AM
Mesaj #276


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Ihi, chiar e simpla. Poate incerc maine, ca am primit cirese de la Satmar, DESTULE si acum le caut utilizare. ohyeah.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi2exCarmelit...
mesaj 2 Jun 2009, 12:08 PM
Mesaj #277


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 72
Inscris: 25 April 09
Forumist Nr.: 13.817



sa nu tzapi coditzele, sa le pui la uscat pentru ceai
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 2 Jun 2009, 12:18 PM
Mesaj #278


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Nu le tzap, numa' ca nu-s prea multe, pentru ca taica-meu, in elanul lui de la cules, le-a si curatat. laugh.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 29 Sep 2010, 04:48 PM
Mesaj #279


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Cine îmi dă şi mie reţetă de dobrogeană cu brânză? Cu tot cu foi, că alea din comerţ mă enervează. pls.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 29 Sep 2010, 09:00 PM
Mesaj #280


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.490
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



nefe, incearca reteta lui Cristi (sunt pe fuga, imagineaza-ti tongue.gif ) http://papabun.blogspot.com/2009/09/foto-r...a-placinta.html


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

9 Pagini V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 5 May 2024 - 11:32 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman