Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:... a Trecut In Nefiinta
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Vedete si anti-Vedete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mistinguett
O alta stea a cinematografiei s-a stins din viata la varsta de 96 de ani.
RIP

Nu am sa uit niciodata "Leul in iarna". Monologul ei din film ramane pentru mine un tur de forta al talentului actoricesc.
Mihai
sad.gif Odihneasca-se in pace! O mare actrita... Poate cea mai mare...
ypsilonalpha
Off-topic: Am redenumit acest topic in "... a trecut in nefiinta" pentru a-i centraliza (Doamne, ce termen oribil!) pe toti cei care au insemnat ceva in aceasta lume si de care a trebuit la un moment dat sa ne despartim.

A fost Gregory Peck ...

... Acum este Katherine Hepburn ...

Si miine? cine stie, roata lumii se invirte mereu ...
Mistinguett
Inca o uriasa pierdere ieri...
La 56 de ani Barry White ne lasa doar vocea lui de aur...
AIWA
QUOTE (Mistinguett @ Jul 5 2003, 11:20 PM)
Inca o uriasa pierdere ieri...
La 56 de ani Barry White ne lasa doar vocea lui de aur...

"Vineri dimineata, la Spitalul Cedars Sinai din West Hollywood, s-a stins din viata, la doar 58 de ani, cintaretul de rhythm&blues Barry White. Artistul suferea, de mai multa vreme, de hipertensiune arteriala si se afla in tratament prin dializa. Conform declaratiile medicilor, decesul a fost provocat de un blocaj renal. Celebru pentru vocea sa profunda, de bas, Barry White era unul dintre artistii cei mai populari din Statele Unite. De-a lungul unei cariere de citeva decenii, albumele lui s-au vindut in aproximativ 100 de milioane de exemplare. Popularitatea lui atinsese de mult apogeul, cintece precum “Can’t Get Enough of Your Love, Babe” sau “You’re My First, My Last, My Everything”, lansate in anii `70, raminind printre preferatele publicului. Multi l-au numit “vocea dormitorului american”, printre temele lui preferate aflindu-se dragostea, viata de cuplu etc. "

Din EZ de azi smile.gif

RIP man!
cretze
QUOTE (Mistinguett @ Jul 5 2003, 11:20 PM)
Inca o uriasa pierdere ieri...
La 56 de ani Barry White ne lasa doar vocea lui de aur...

... mare, mare pacat sad.gif ... Dumnezeu sa-l odihneasca ...


Cretze sad.gif
Mihai
QUOTE
The veteran Cuban guitarist, Compay Segundo, who won fame late in life as the front man for the Buena Vista Social Club has died at the age of 95. The group of ageing musicians were the subject of a film by German director Wim Wenders, and they toured Australia back in early 2001 to great acclaim.


http://www.abc.net.au/worldtoday/content/2...003/s902780.htm

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. sad.gif
Mistinguett
Este incredibil cate pierderi intr-o perioada atat de scurta.

Astazi in NY au loc ceremoniile de adio pentru Celia Cruz, Regina genului Salsa. RIP, Celia!
ypsilonalpha
Desi cu o oarecare intirziere sa consemnam "inca o stea cazatoare": Bob Hope, comicul american de origine engleza, decedat pe 27 iulie 2003 la virsta de 100 de ani.
Sa-i fie tzarina usoara!
Mihai
La 57 de ani s-a stins din viata Gregory Hines, rapus de cancer sad.gif
Dumnezeu sa-l odihneasca!
ypsilonalpha
Fotbalul german e intr-un dublu doliu: Lothar Emmerich, component al nationalei germane vicecampioana mondiala in 1966, rapus de cancer, si Helmut Rahn, autorul golului victorios in finala cistigata in 1954 contra Ungariei, au plecat dintre cei vii.

http://www.uefa.com/uefa/news/Kind=4/newsId=90618.html

http://www.uefa.com/uefa/news/Kind=4/newsId=90651.html
Mistinguett
La 81 de ani, in urma unei pneumonii, s-a stins din viata Charles Bronson.
RIP

Oare noi am cobit cu subiectul asta? Nu imi aduc aminte alt an cand atatea valori s-au dus pe calea cea dreapta in doar cateva luni. sad.gif
Afrodita
Abia acum am regasit subiectul asta...Nu-mi vine sa cred ce mari oameni au murit...Chiar ca in cateva luni....Iubita nu am cobit, ca era chiar culmea sa cobim asta!!
ypsilonalpha
Nu e cobit. Gindeste-te la el ca la o carte de condoleante unde ne punem pe rind semnatura.
Mistinguett
Chestia cu cobitul am spus-o mai mult in sensul "parca am stiut ca o sa fie nevoie de o carte de condoleante".
ypsilonalpha
O personalitate controversata paseste (la virsta de 101 ani) in lumea de dincolo: Leni Riefenstahl, regizoare germana, cunosacuta mai ales ca autoare a unor filme de propaganda pentru cel de-al treilea Reich.
Mistinguett
Incredibil, incredibil... nu mai zic nimic.

S-au stins din viata:
John Ritter, la 54 de ani, in urma unui atac de cord. Il stiti poate cel mai bine din serialul de comedie "three's company", acum avea un alt serial care rula de un an cred, "8 simple rules for dating my teenage daughter".

Si Johnny Cash... la 71 de ani. Nu cred ca mai are nevoie de prezentare.

Dumnezeu sa-i odihneasca.
Vegas2002
Am citit si eu astazi online despre John Ritter si am ramas socata.Peste o saptamina,pe 17 Septembrie ar fi implinit 55 de ani.Eu in fiecare seara ma uit la "Three`s Company" si efectiv nu-mi vine sa cred ca a trecut in nefiinta.....atit de tinar.A iesit din casa ca in oricare alta zi,s-a dus la filmari si asa,deodata,nu sa mai putut intoarce la cei dragi si la familie.
Dumnezeu sa-l odihneasca!!!
Mihai
sad.gif 'Viata in trei' a fost unul dintre serialele care mi-a placut cel mai mult. sad.gif
Odihneasca-se in pace!
Mihai
O imagine din film:

user posted image
Afrodita
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
ypsilonalpha
10 septembrie 2003: a incetat din viata la virsta de 95 de ani Edward Teller, fizician atomist, unul din partisdipantii de seama la Proiectul Manhattan care a dus la crearea bombei atomice in 1945. Dupa razboi, il convinge pe presedintele Truman de necesitatea unei arme si mai puternice, bomba cu hidrogen. Ramine in istorie cu supranumele de "Parinte al bombei cu hidrogen".
menthoru'
QUOTE (Mistinguett @ Sep 1 2003, 06:06 AM)
La 81 de ani, in urma unei pneumonii, s-a stins din viata Charles Bronson.
RIP

Ieri am aflat si eu. D-zeu sa-l odiheasca!
freaka
24.gif 24.gif As dori in primul rand sa aduc un omagiu echipei nationale de fotbal a Romaniei care a decedat in sufletele multor fani. Poate ne vom mai aduce aminte de ea peste aproximativ 4 ani la urmatorul turneu euro, ca despre cupa mondiala mi-am luat gandu'. Rest in peace, ROMANIA!

Acum serios vorbind nu-si mai aduce nimeni aminte de TUPAC ... chiar a murit. Pentru voi toti? Pe el cred ca ar trebui in primul rand sa-l amintim... pentru ca a participat foarte mult la scrierea istoriei, la evolutia Rap-ului.

R.I.P TUPAC SHAKUR.
Mihai
Am rugamintea ca pe viitor sa scrii si cu litere mici, nu numai Caps (de data aceasta ti-am editat eu mesajul). De asemenea te rog sa trimiti mesaje de bun simt si ontopic.
Multumesc pentru intelegere. wink.gif
Mistinguett
Cantaretul de rock Robert Palmer a murit in Paris, in urma unui atac de cord, la numai 54 de ani.
RIP

http://aolsvc.news.aol.com/entertainment/a...926081109990001
Mihai
Genialul regizor Elia Kazan a decedat pe data de 27 septembrie la resedinta si din Manhattan.

Odihneasca-se in pace!

Mai multe informatii: NYTimes.com

user posted image
ypsilonalpha
Tot astazi a trecut in nefiinta fosta glorie a baschetului romanesc, Andrei Folbert (de pe vremea cind baschetul romanesc insemna ceva in Europa). Odihneasca-se in pace!

Catrina
La 21 iunie 2001 a plecat sa se odihneasca in pace marele bluesman JOHN LEE HOOKER.
Am simtit nevoia sa aduc un omagiu online acestei voci de aur... O trista coincidenta a facut sa nu mai ajungem deloc la concertele lui :-(
(imi cer scuze daca sunt off topic, ma refer la data disparitiei lui JLH)
ypsilonalpha
Astazi, zi de doliu pentru fotbalul romanesc: a decedat fosta glorie a fotbalului craiovean, component al Craiovei Maxima din anii'82-'83 si component al nationalei Romaniei din anii '70, Zoltan Crisan, unul din "ultimii boemi" ai sportului cu balonul rotund. Fie-i tarina usoara!

http://www.gsp.ro/modules.php?name=News&fi...ticle&sid=18067
Black_lady
Bai, da' pe cei care au murit mai demult nu-i mai plange nimeni? Jim Morrison, Kurt Cobain, Freddie Mercury... si multi, multi altii... cry.gif

R.I.P.
ypsilonalpha
Ba da, fireste ... dar poate ar fi mai bine sa deschizi un nou topic in sensul pe care l-ai spus.
Mistinguett
Black lady, topicul asta a luat fiinta ca un anunt "de ultima ora", si s-a transformat cand anunturile au devenit prea frecvente.
Figaro
Depinde si de anul in care au murit. Timpul mai estompeaza.
ypsilonalpha
A incetat din viata in chip neasteptat la virsta de 41 de ani cintaretzul si actorul mexican Eduardo Palomo, cunoscut publicului romanesc din telenovelele "Inima Salbatica" si "Ramona". Nefericitul eveniment s-a petrecut la Los Angeles unde Eduardo Palomo traia inca din 1999. Odihneasca-se in pace!

Black_lady
QUOTE
A incetat din viata in chip neasteptat la virsta de 41 de ani cintaretzul si actorul mexican Eduardo Palomo, cunoscut publicului romanesc din telenovelele "Inima Salbatica" si "Ramona". Nefericitul eveniment s-a petrecut la Los Angeles unde Eduardo Palomo traia inca din 1999. Odihneasca-se in pace!


Incerc sa-mi aduc aminte cine este, pentru ca nu m-am mai uitat la telenovele de foarte mult timp... blink.gif E cel cu parul lung din "Inima salbatica"? protagonistul, ca sa zic asa...
krayzee
se implineste aproape o luna de la moartea lui Jonathan Brandis - cel din Sea Quest ... m-a socat teribil de tare moartea lui, avea doar 27 de ani ...
ypsilonalpha
A murit actorul englez Alan Bates, dupa o lunga suferinta datorata cancerului.

Mai tineti minte Zorba Grecul ... sau Departe de lumea dezlantuita ?!?

Odihneasca-se in pace!

http://www.channelnewsasia.com/stories/eur...w/63932/1/.html

kristina
Felicia Melescanu a incetat din viata pe 14.01.2003.
Mihai
Ann Miller a murit

QUOTE
Dansatoarea Ann Miller, indragita actrita de comedie, fosta partenera a lui Fred Astaire, s-a stins la varsta de 81 de ani. Ann Miller a murit, joi, dupa o lunga suferinta, bolnava de cancer.


user posted image

Gardianul

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
ypsilonalpha
Cu intirziere de o saptamina, sa consemnam si decesul - pe teren, in timnpul unei partide de campionat - al fotbalistului maghiar Miklos Feher, component al echipei Benfica Lisabona. Nu se poate spune ca omul era o vedeta de calibru, dar era in primul rind om, si moartea lui, primita cu zimbetul pe buze (zimbet amar in urma cartonasului galben pe care tocmai il primise de la arbitru), ne arata ca ceva-ceva e putred in sportul profesionist. Si ca noi, cei care stam in fata Tv-ului cu un chips si-o bere ca sa urmarim un meci, sintem la fel de vinovati ca si medicul care nu i-a depistat la timp (eventuala) afectiune cardiaca de care suferea.

Odihneasca-se in pace!
Mihai
A murit creatorul celebrului Mickey Mouse, John Hench...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
rebel
15 Februarie, 1965. Este ziua în care trece în nefiintă Nat King Cole, pianist si maestru al jazzului. Moartea s-a este datorată cancerului. In 1991, fiica sa, Natalie Cole, lanseaza un nou album - 'Unforgettable With Love'. Tehnologia mixurilor i-a permis acesteia să înregistreze dueturi împreună cu tatăl să, folosind melodiile vechi ale acestuia. Albumul a fost numărul 1 în Statele Unite ale Americii timp de 5 săptămâni si a câstigat premium Grammy pentru 'Cel mai bun Album al Anului'. Nat King Cole a murit la vârsta de 41 de ani.
Mihai
A incetat din viata Alexandru Paloseanu
QUOTE
Rugby-ul romanesc este mai sarac. Alexandru Paloseanu, fost international si membru al Biroului Federatiei Romane de Rugby, a incetat din viata la varsta de 74 de ani. Alexandru Paloseanu a inceput rugby-ul la Clubul "Viforul" Dacia, avandu-l ca antrenor pe G. Fannela, insa consacrarea a cunoscut-o la Dinamo, echipa cu care a castigat trei titluri nationale si o Cupa a Romaniei. Specializat pe postul de inaintas-flanker, el a mai evoluat la formatiile Steaua, Progresul si U Cluj. Cu nationala Romaniei a participat la partide memorabile impotriva Angliei, Tarii Galilor si Frantei. A fost numit Maestru al Sportului si Antrenor emerit, pregatind o vreme formatia de prima divizie Stiinta. Inmormantarea lui Alexandru Paloseanu va avea loc miercuri, 18 februarie, la Cluj.


Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
rebel
18 Februarie, 1564 este ziua în care Michelangelo, artist si sculptor renascentist, trece în nefiintă. Moare în Roma la vârsta de 88 de ani. Prolificul pictor renascentisc, sculptor, arhitect si poet s-a născut ca Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni în Martie, 1475.
Mihai
A incetat din viata profesorul Eugeniu Proca

Profesorul Eugeniu Proca, intemeietorul primului centru de dializa si autorul celor dintai transplanturi renale din Romania, a incetat din viata, ieri, dupa o suferinta indelungata. Membru de onoare al Academiei Romane, Eugeniu Proca s-a nascut in 12 ianuarie 1927. Absolvent al Facultatii de Medicina Generala, dupa specializari in strainatate, Proca a urmat toate treptele ierarhiei universitare.

Intre 1978 si 1985 a fost ministru al sanatatii. A condus Clinica Fundeni timp de 25 de ani. Este autorul a peste 400 de lucrari, studii si articole aparute in tara si peste hotare. A fost fondatorul Societatii Romane de Urologie, redactor-sef al Revistei Romane de Chirurgie si al Revistei Romane de Urologie. Profesorul Proca a fost ales membru de onoare al Academiei Romane in 1992. Prin disparitia savantului, scoala romaneasca de chirurgie renala pierde unul dintre ilustrii sai reprezentanti.

Sursa: Gardianul.ro
ypsilonalpha
Un alt mare actor ne-a parasit: Peter Ustinov. Va amintiti de Hercule Poirot din Moarte pe Nil sau de Fantoma lui BarbaNeagra? sint primele care-mi vin in minte, desi poate nu-sa cele mai reprezentative...

O scurta biografie: http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Ustinov

Si una de specialitate: http://movies.yahoo.com/shop?d=hc&cf=gen&id=1800019383

Odihneasca-se in pace!
ypsilonalpha
A incetat din viata dupa o grea suferinta cunoscutul om de presa Valentin Paunescu, director general al ziarului Curierul National. Cei trei frati Paunescu au ramas doi (Viorel si George-Constantin).

Mai multe amanunte biografice la:

http://stiri.rol.ro/detaliere_stire.php?idn=135369
Mihai
A murit fondatorul "Guiness Book of Records"

Unul dintre fondatorii Cartii Recordurilor, Norris McWhirter, a decedat, luni, in urma unui atac de cord, survenit in timp ce juca tenis, informeaza Mediafax. In varsta de 78 de ani, barbatul avea o emisiune pentru copii la postul de televiziune BBC One, numita "Record Breakers". Impreuna cu fratele sau geaman, care a fost asasinat in 1975, Norris McWhirter a pus bazele "Guiness Book of Records" in 1954. Editiile anuale ale cartii au devenit best-seller-uri in multe tari. De asemenea, in 1972, cei doi frati au prezentat emisiunea "Record Breakers" si s-au implicat si in viata politica. In tinerete, Norris a avut o cariera de succes in atletism, reprezentand Scotia si Marea Britanie la alergari, apoi a lucrat ca jurnalist sportiv pentru BBC.

Sursa: Gardianul.ro
Mihai
Ne-a parasit Gheorghe Poenaru-Bordea

Marti, 18 mai, a fost condus pe ultimul drum dr. Gheorghe Poenaru-Bordea, un eminent profesor, istoric si cercetator al Institutului de Arheologie "Vasile Parvan", din Bucuresti. Aristocrat prin ascendenta si printr-un fel personal de a fi, de o rara si discreta eruditie, cu o memorie fantastica si cu o mare putere de analiza a fenomenului numismatic integrat contextului istoric, dr. Gheorghe Poenaru-Bordea ramane un model de intelectual, de specialist rafinat, intr-o societate si intr-un timp cum sunt cele de astazi, in care avem nevoie de modele autentice. Pentru cei care l-au cunoscut, va ramane pentru totdeauna un om de onoare si un barbat de caracter. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Sursa: Gardianul.ro
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.