Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Situatii hazardoase
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
hazard
Mary cea cu vino-ncoa! Insa era de la apa sarata din parul meu. Nu va ganditi la prostii!!!!!!!!!
hazard
Asta e catelul de la tipa la care stateam in gazda. De observat e felul in care tine picioarele din spate. Era tembel rau cainele ala. rofl.gif
Multumit Hasha? Iote ca nu-s numa poze cu capu meu! tongue.gif
hazard
Eu acum observ ca avem aceeasi bluza in aproape toate. Am mai multe bluze, insa asa s-a nimerit. Ma jur ca am mai multe. rofl.gif
Asta nu e de la mare.
Gata. Ajunge.
Si probabil ca v-ati dat seama deja ca numele meu e Narcis. spoton.gif
hazard
Maine voi avea camera mea. Intr-un final. Abia astept. M-am saturat sa stau la Ema pe naspa. Acum vom sta amandoua pe drept. Ca, de, asa e in regie. Fiecare doarme pe unde apuca.
Ma duc sa ma culc. Maine ma trezesc la 7.

PS: Toate pozele sunt facute cu telefonul meu. Misto telefon. Ca sa ma laud putin. Sunt putine poze pe plaja pentru ca imi era frica sa-l iau mai ales ca mergeam toti in apa si ramanea nesupravegheat. Am totusi si poze pe plaja insa sunt facute pe aparat normal, recte pe hartie. Si nu posed scaner. Deci nu am cum sa le pun si pe alea.
hazard
In sfarsit in camera mea... In patul meu... Toata ziua am alergat dupa acte si dupa chitante si dupa poze si dupa dracu mai stie ce. Eram moarta de oboseala. In curand ma duc la un suc cu Irina.
Pup!!!!
hazard
Aseara m-am intalnit cu Olimpia, Mihaela si alte cateva persoane. Am fost in Twice. m cunoscut un tip. De fapt auzisem multe despre el. Insa aseara l-am vazut pentru prima oara. Mi s-a cam pus pata pe el. Am pus un pariu cu Olimpia. Il voi pierde. Nu pot sa dau mai multe detalii, caci nici nu mai stiu cine citeste acest jurnal.
hazard
A venit azi o tipa noua in camera. In locul celei de anu 5. Cica a fost colega de liceu cu Ema. E cam dubioasa tipa. Mi-a dat viata peste cap. A intrat incaltata in camera, si-a pus samponu si gelu de dus pe policioara unde ne tinem noi periutele de dinti. Vreau bufnita inapoi. cry.gif
hazard
Deci ma vad nevoita sa ma repet. Ema e nebuna. Dar mi-e dor de ea. In ultima vreme am vazut-o atat de putin. De ce trebuie sa munceasca? Parca as fi o nevasta din aia care se plange ca nu petrece prea mult timp cu sotul caci asta munceste. blink.gif
A inceput sa-mi placa iar in Bucuresti. Ma simt altfel. Parca au disparut sentimentele de nesiguranta de saptamana trecuta. Acum e totul mai bine. Sunt happy!!!
Methewaiting
Fata,mi-am dat demisia azi.Adica a trebuit sa ma rog de aia sa imi primeasca demisia.Nu stiu de ce naiba,ca tot nu prea faceam mare branza.Si sunt foarte foarte obosita.Ma rog, o sa-ti spun asta si face 2 face.Ma bucur ca te intelegi bine cu Georgiana, cu ea nu ne mai certam.Promit.
Vezi, acuma cand o sa ma vezi mai des sa nu te plictisesti de mine. mwah1.gif
I'm no longer the caveman.
hazard
Mdea! O sa ma satur de tine. Pentru cei ce nu au inteles faza cu cavewoman... Avem noi o vorba. Atunci cand cineva munceste, este util societatii si aduce bani in casa este caveman. Cei care freaca menta toata ziua si nu fac nimic sunt cavewomen. blink.gif Ca sa ne facem intelese. Si totul a pornit de la faza cu ziarul pe care i l-a dat Ema in cap lu' T. Am scris mai demult despre asta.
Da. Am zis ca nu mai scriu despre asta. Inca ma mai gandesc la el. Am zis-o. Nu m-am mai putut abtine. M-am abtinut prea mult. Si totusi... sper sa nu citeasca.
hazard
Tocmai am ascultat cu Ema mai devreme Nightwish cu Moondance. Si cand a luat-o melodia pe partea violenta am inceput amandoua sa facem ca sopranele si simultam ca dirijorii. Cine ne vede ne trimite direct la balamuc. rofl.gif
hazard
jihrjug
hazard
Asta a scris Ema.
hazard
Dupa parerea unora, eu tin acest jurnal pentru ca mi-e frica de sentimentele mele, pentru ca nu am cu cine vorbi despre ele, pentru ca sunt patetica si fraiera. Nu stiu unde e adevarul insa cert este ca asta e ultimul meu mesaj pe acest forum. Simt ca nu mai pot scrie ca la inceput tot ce simt si tot ce vreau de frica sa nu citeasca X. sau Y. M-am saturat de cei care-si baga nasul in viata mea. Si singurul mod de a-i opri este sa ma opresc aici. E cel mai bine asa. Poate voi mai intra la alte rubrici. Insa jurnalul meu se termina aici.

Sfarsitul!
hazard
Nu-mi pasa ce am zis pana acum. Nu renunt la jurnal. Nu-mi pasa ce am zis Mihai. Eu nu renunt la jurnal. E prea important pt mine. Nu renunt!!!!!! Nici sa nu indraznesti Mihai sa-l stergi!!!!
passenger
Good choice wink.gif
hazard
Merci Mihai ca nu l-ai sters. Mu mai am i9ncredere ijn nimeni de azi inainte. Sa mor io. Gata cu proasta si cu naiva. S-a terminat. Pana aici.
hazard
Aseara eram prastie. Si eu si Ema pe care m-am suparat urat de tot. Era in baie si mi-a zis o chestie care m-a durut foarte tare. Si a gandit-o, caci era manga. Din momentul asta Ema este doar colega mea de camera. Daca trebuie sa fie beata ca sa-mi zica anumite chestii atunci inseamna ca nu e suficient de sincera cu mine, si cine stie ce mai gandeste si nu zice. Ema!!!! Puiule!!! Ca sa citez pe cineva. Nu-ti place de mine? Nu-ti place felul meu superficial prin care "nu inteleg suferinta celor din jur"?(parca asa era) E problema ta de ce nu ma vrea? Nu e vina mea ca tu ai probleme cu capu, ca esti traumatizata. Trezeste-te Ema ca viata e alta iar tu mai ai inca multe de invatat! Si nu o fac pe inteleapta cu tine. Imi bag picioarele in ei de oameni ca uneori am impresia ca-s prea multi!
hazard
Gata. Din momentul asta nu mai vreau sa ma mai gandesc la el, nu mai vreau sa stiu de el, nu vreau sa-l mai vad. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa schimb anturajul. Nu se mai poate asa. Ce fel de viata duc eu? Ziua stau toata ziua si zic in fata calculatorului iar seara ies in oras cu "prietenii" la un suc sau la o bere (pe vremuri bere, caci momentan am renuntat la bere). De regula seara se termina cu o cearta din aia penibila intre mine si Bogdan sau intre mine si Nitzu. Si de cele mai multe ori nu e vina mea. Am incercat sa-i atrag atentia, am incercat sa-i fiu pe plac, sa-l fac sa ma vada. Insa toate au un final. Pana aici. De ce sa sufar eu aiurea?
Aseara si-a scos telefonul. Si a inceput sa-mi arate poze cu el. Si zicea: "Nu-i asa ca sunt frumos? Nu-i asa ca iti plac pozele astea?". Da imi placeau. Insa ce incerca sa faca? Sa ma testeze, sa-si bata joc de mine? Sa vada pana in ce stadiu al disperarii ma poate aduce? La un moment dat m-am uitat la el. Fix in ochii lui. Si mi-a zis: "Ce te uiti cu ochii astia mari care ma implora?". Avea dreptate. De asta consider ca momentan potrivit pentru mine ar fi s-l evit. Cel putin o perioada. Nu mai vreau sa-l vad, nu mai vreau sa-i simt mirosul.
Azi ma duc acasa. Mdea. Iar pentru permis. Daca iau maine permisul promit ca INCERC sa ma las de fumat, iar maine cand vin ii fac o vizita lui C. O sa raman la el maine noapte. Nu vreau sa stau in camin. Vreau sa fac sex cu C. pana nu mai stiu pe ce lume sunt. Asta nu o sa ma faca sa uit de Bogdan. Insa o sa ma simt bine din alte puncte de vedere.
Gata! Termin aici acest mesaj. E destul de lung. Si de plictistor. Ca viata mea de altfel.
hazard
O veste pe care astept sa o dau de cand m-am nascut. [SIZE=14]AM PERMIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![SIZE=14]
hazard
Nimic nu imi mai poate strica saptamana asta. Sunt prea fericita. Azi mi s-a intamplat o faza dubioasa. Vine un tip la mine (eram jos la magazin) si-mi zice: "Ce faci Cezy?". Eu mirata toata de unde ma stie.... "Hai cumpara ce ai de cumparat... Dar o sa vorbim noi doi o data". blink.gif Mamiiiii! Mi-e frica. Ce vrea de la mine? Daca e vreun obsedat si vrea sa ma omoare? Tot fericita sunt. Un mic incident nu-mi strica mie saptamana magica.tongue.gif
passenger
Felicitari pentru permis thumb_yello.gif
hazard
Thank you!!!! sorry.gif
hazard
Sa analizam ce mi s-a intamplat in ultima vreme. Hmmm! Aseara am fost in Fire. Cu gasca. Bineinteles era si el. M-a enervat rau de tot inainte sa ajungem. Nu stiu care e problema lui dar se pare ca orice miscare de-a mea pentru el e gresita si simte nevoia sa ma judece la tot pasul. Am zis ca nu mai ies cu ei, ca schimb anturajul. Si o voi face. Nu stiu cum, nu stiu de unde voi avea forta necesara, insa o voi face. Nu mai pot asa. Cearta a venit de la faptul ca ieri am venit in camera si l-am gasit flirtand cu Monica (o colega de camera) careia i-am zis ca-mi place de el. Si partea proasta nu e ca el se dadea la ea. Ca de la el nu am pretentii. Dar si ea era incantata. Si cum ziceam eu acum cateva zile ca s-a terminat cu fata naiva care are incredere in toata lumea. Mi-am luat tzeapa din nou. Initial nu voiam sa zic nimic. Voiam sa las sa treaca, insa dupa ce a plecat el, ea a observat ca e ceva in neregula cu mine si a iesit dupa mine pe hol. Eu am inceput sa tip la ea. Partea proasta e ca el era de partea cealalta a peretului si a auzit tot. Si tot eu am fost personajul negativ. Ca deobicei. O iau razna. Trebuie sa fac ceva sa scap din cercu asta vicios in care ma invart de ceva vreme.
Asa, si ziceam ca am fost in Fire. Pe drum m-am intalnit cu niste cunostinte. Unul dintre ei era prietenul lui M. I-am salutat, i-am intrebat unde se duc sa se distreze. Mi-au zis ca la o cafea. AAA, marfa distractie placuta, eu ma duc in Fire. La care imi da bomba. "Da sa nu le spui, te rog, fetelor ca ne-am intalnit". Hmmm. M-am gandit mult daca sa le spun sau nu. Insa M. este prietena mea si am considerat ca e datoria mea sa stie. Am ajuns in Fire. Unde m-am distrat, am dansat, m-am simtit sexy si pentru o ora m-am simtit super. S-a dat un tip la mine. A iesit cu mozol. La sfarsit voia numaru meu de telefon. A insistat chiar. Nu i l-am dat. Nu avea rost. Oricum nu avea decat sa ramana un mozol de o seara. Insa asta m-a ajutat foarte mult. Inca mai pot sa atrag un baiat si sa-l fac sa ma vrea. Deci viata nu-i chiar asa de rea. De ce sa umblu eu dupa unu care nu ma vrea cand sunt atatia altii. Gata. Ca am scris destul. Ma dor degetelele.
hazard
i'm tired of being what you want me to be
feeling so faithless
lost under the surface
i don't know what you're expecting of me
put under the pressure
of walking in your shoes
[caught in the undertow / just caught in the undertow]
every step that i take is another mistake to you

i've
become so numb
i can't feel you there
become so tired
so much more aware
i'm becoming this
all i want to do
is be more like me
and be less like you

can't you see that you're smothering me
holding too tightly
afraid to lose control
cause everything that you thought i would be
has fallen apart right in front of you

[caught in the undertow / just caught in the undertow]
every step that i take is another mistake to you
[caught in the undertow / just caught in the undertow]
and every second i waste is more than i can take

but i know
i may end up failing too
but i know
you were just like me
with someone disappointed in you

Linkin Park - Numb

Ma caracterizeaza foarte mult in aceste momente. M-am saturat sa ma cert aiurea cu toti. Azi am avut o discutie cu Ema. Si am tras o concluzie. Nu exista prieteni adevarati.
Inca o melodie care cred ca mi se potriveste.

This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass

This is me for forever
One without a name
These lines the last endeavor
To find the missing lifeline

Oh how I wish
For soothing rain
All I wish is to dream again
My loving heart
Lost in the dark
For hope I'd give my everything

My flower
Withered between
The pages two and three
The once and forever bloom gone with my sins

Walk the dark path
Sleep with angels
Call the past for help
Touch me with your love
And reveal to me my true name

Oh how I wish
For soothing rain
All I wish is to dream again
My loving heart
Lost in the dark
For hope I'd give my everything

Oh how I wish
For soothing rain
Oh how I wish to dream again
Once and for all
And all for once
Nemo my name for evermore

Nemo sailing home
Nemo letting go

Oh how I wish
For soothing rain
All I wish is to dream again
My loving heart
Lost in the dark
For hope I'd give my everything

Oh how I wish
For soothing rain
Oh how I wish to dream again
Once and for all
And all for once
Nemo my name for evermore

Nemo my name for evermore

Nightwish - Nemo
nefertiti-old
QUOTE (hazard @ 13 Oct 2006, 07:49 PM)
Si am tras o concluzie. Nu exista prieteni adevarati.

Ei, cum nu?! smile.gif
hazard
Da. Exista persoane cu care ma inteleg bine, pe care le agreez. Insa nu exista cineva pentru care sa bag mana in foc. Cineva despre care sa fiu sigura ca nu ma va trada niciodata. Cineva caruia sa-i spun absolut orice despre mine si sa fiu sigura ca n-o sa ma judece. Bine, poate exista, da nu le-am intalnit eu pana acum. Poate e vina mea. M-am gandit si la asta uneori.
hazard
Ba exista prieteni adevarati. Am inceput sa o consider pe Ema prietena adevarata. Se mai imbata ea si face cate o boacana, insa niciodata nu m-a dezamagit. Cu Bogdan am rezolvat-o. Cel putin sper. A fost ultima oara cand am iesit cu ei. Ma durea prea tare sa-l vad, sa-i vad indiferenta. E cel mai bun lucru pe care il puteam face. In seara asta vreau sa plang. Si va fi pentru ultima oara cand fac asta pentru el. Chiar nu merita. Am inteles greu asta. M-am certat cu multa lume din cauza lui. Si pentru ce? Pentru nimic. Cum poti sa iubesti o persoana pe care n-ai sarutat-o niciodata, pe care n-ai atins-o niciodata, care te considera ultimul jeg, care nu te suporta? Nu mai inteleg nimic.
hazard
Au trecut 2 zile de cand nu l-am mai vazut. Ma simt relativ bine. chiar nu m-am mai gandit la el. Azi m-am intalnit cu mama. E in buc. Face niste cursuri aici si vine saptamanal. Incepe sa-mi placa. Imi aduce mancare, cand se termina ma invita in oras sa mancam. Plateste ea bineinteles. Acum ma duc in Piranha. Cu colegii mei de grupa. Pe care i-am cam evitat in ultima vreme. Imi pare rau ca am facut asta. Voi incerca sa indrept greseala.
M-am impacat si cu Monica aseara. Mi-am cerut scuze pentru felul in care am reactionat si am hotarat sa uitam incidentul. Nu avea rost sa raman certata cu ea pentru Bogdan. Oricum ea mi-a zis ca nu are nici o treaba cu el. Am rasuflat usurata cand am auzit asta. Desi nu mai vreau sa-l mai vad, as fi suferit sa-l stiu cu o prietena de-a mea.
Am plecat. Ma duc sa ma distrez. thumb_yello.gif
hazard
Exact inainte sa plec sa ma intalnesc cu astia a batut cineva la usa. Era Bogdan. Nu am simtit nimic. Parca mi-am pus in cap sa nu mai simt nimic. A fuctionat. Cel putin asta a fost impresia mea. blink.gif
Am fost cu astia in Piranha. Nu mai e ca pe vremuri (adica ca anul trecut). Ne-am distantat. Si nu inteleg de ce. Cel putin eu ma simteam ca si cum ieseam pentru prima oara cu acei oameni, parca nu-i mai vazusem niciodata. Simteam ca locul meu nu e acolo. O sa fac tot posibilul sa reunesc grupul vesel. Ca doar vorba profei de engleza: "Sunteti cea mai obraznica si mai nesimtita grupa pe la care am putut sa predau vreodata". rolleyes.gif
Azi am cheltuit 500 de mii. cry.gif Habar n-am pe ce s-au dus.
hazard
Nu pot face nimic. De ce?

1. Pentru ca nu ar accepta ajutor de la mine.
2. Pentru ca nu as avea ce sa fac.
3. Din cauza punctului 2.

Offff. Imi vine sa mor.
Methewaiting
Mda,pai am zis ca iti scriu ceva frumos.In primul rand,imi cer scuze, cred ca le meriti si ti le datorez.Pentru seara aia de la Nitzu si nu numai.Ai dreptate,nu exista prieteni adevarati.Probabil n-o sa poti sa spui ca poti sa bagi mana in foc pentru cineva vreodata.Eu una stiu ca nu pot sa garantez asta nimanui.Spre exemplu, ieri Vali mi-a zis ca ma iubeste.Sunt prietena ei si, deci, sentimentul pe care il ai fata de un prieten e iubire.Eu nu o sa pot sa spun asta niciodata.Mie mi se pare ca sentimentul asta ar trebui sa fie incredere.Sau poate nu am eu cea mai buna definitie pentru cuvantul "prieten".In orice caz, sper sa imi accepti scuzele.
In al doilea rand, nu ai nici o obligatie fata de Bogdan si sunt sigura ca daca o sa poti vreodata, o sa il ajuti cu ceva...facem noi cumva sa accepte ajutorul.Dar nu e de datoria ta sa ii rezolvi problema.Asta si faptul ca nu ai cum biggrin.gif.
Hai k te pup, ma mut la calc tau ca vreau si eu film
hazard
Azi-noapte am fost la chef cu Geo si cu Moni. Am baut Jack Daniels. A fost pentru prima oara in viata mea cand beau si a doua zi nu-mi amintesc fragmente din ce am facut cu o seara inainte. Spre exemplu. Eram in baie aseara la petrecere. Am iesit pe hol, am zic ceva si m-am trezit in pat la Ema dezbracata de blugi si de cizme. blink.gif Ce fete bune! Au avut grija de mine.

5 ore mai devreme. Vine Elena in camera (tipa de anu 5 cu care a facut Geo schimb de loc).
Ea: "Voi nu ar trebui sa mai fumati nu va face bine. O sa ajungeti la 30 de ani si o sa aveti copii. Vrei sa-i vezi crescand? Fumatul ucide?
Eu: "Pot la fel de bine sa mor intr-un accident de masina, sau de tren, sau poate sa-mi cada un meteorit in cap."
Ea: "Asta e replica pe care mi-o baga toti fumatorii."
Eu: "La fel pot sa zic si eu de replica de mai sus."
Ea: "Eu am venit cu gandul sa va ajut. Ca in modulul meu se fumeaza. Si pe mine ma deranjeaza asta."
Eu: "Pai du-te si fa ordine acolo."
Ea: "Vreau doar sa va ajut. Vreau sa ajut pe toata lumea. Vreau sa ajut oamenii neconditionat. Tu cand ai facut ultima fapta buna?"
Eu: "Tu te auzi ce spui? Mai ai putin si zici ca vrei sa salvezi lumea de carii. Trezeste-te!"
.
.
.
.
.
.
.
.

Ea: "Macar nu mai fumati pe modul."
Eu: "De ce?"
Ea: "Pentru ca le deranjeaza pe colegele de modul. Si mi se par nesimtite persoanele care fumeaza langa cei nefumatori si carora nu le pasa ca acei oameni le inhaleaza tot fumul."
Eu: "Adica noi suntem nesimtite."
Ea: "Nu am vrut sa sune chiar asa..."
Eu: "Elena, ai stat 2 nopti in camera asta. Intrebarea mea este: Am fumat eu vreodata in camera cat timp erai tu aici?"
Ea: "Nu."
Eu: "In cazul asta iesi afara. Discutia s-a terminat."

Nu pot sa cred ca unii oameni pot fi atat de aerieni. Parca ar trai in lumea basmelor. Si m-a deranjat ca a venit la mine in camera si a inceput sa imi faca morala. Ma rog, la toate nu numai mie. (toate din camera suntem fumatoare) Nici maica-mea cand i-am zis ca fumez nu a reactionat asa. Si daca-mi zicea mama asa ceva, pe ea o ascultam. Pentru ca-mi pasa parerea ei. Da de parerea Elenei mi se rupe. Nu o cunosc bine si sincer nici nu vreau, de ce s-ar baga ea in viata mea?

hazard
Inca nu mi-am revenit total dupa beuta de aseara. Cu cat trece timpul, cu atat aflu mai multe prostii pe care le-am facut. Cum naiba sa nu-ti amintesti ce ai facut cu o seara inainte? Nu mai beau niciodata. (Eurotrip) ohyeah.gif
Kristin
Hazard, welcome to the club !!

rofl.gif rofl.gif rofl.gif
hazard
Eram de mult timp acolo. thumb_yello.gif

Tocmai mi-a povestit Moni ce am facut aseara. Parca zicea o poveste. Nu imi aminteam nimic. Imi era si jena de ce auzeam. Oricum in principiu era amuzant. Pana la o faza. Pe care mi-o amintesc si eu. Am inceput sa plang la un moment dat. Din cauza lui Bogdan. As da orice sa-l vad fericit. Dar nu e. Si asta ma calca pe nervi. Ce aberatii spun. Jurnalul meu trebuia sa se cheme "Sarmana Maria" sau "Corason espinado" ca o dau pe telenovele rau in ultima vreme. blink.gif
hazard
Azi am castigat o pereche de casti cu microfon la promotia de la Winston. E prima oara in viata mea cand castig ceva. Acum ascult muzica in ele. Sunt geniale.
Am fost cu Geo in camera la niste baieti sa jucam whist. Oamenii sunt nebuni. Eram penultima mana si am dat popa. Zisesem 0 iar tipa care urma dupa mine a dat asul. Si i-am zis: "merci M. esti cea mai tare"... Si ea s-a suparat pe mine. "Ce-i cu fazele astea?". blink.gif Nimic. Ti-am multumit.
hazard
Azi a venit controlul in RATB. L-am prins pentru prima oara. Nu aveau uniforme. Erau imbracati normal. Ba chiar au intrat, au stat putin si dupa au sarit la atac. Aveam belet. ohyeah.gif Cred ca a fost prima oara de cand ma plimb cand imi iau bilet. Parca am simtit eu ceva. rolleyes.gif
Ema mi-a cerut telefonul sa-si faca poze. blink.gif Si mai zice de mine ca-mi fac toata ziua poze. rolleyes.gif
Azi m-am intalnit iar cu mami. Am fost la Spring si am mancat inghetata. Ador inghetata de la Spring. E criminala. drool.gif
hazard
M-am saturat de mancarea de cur, de ipocrizia, de ura care ma inconjoara. De ce sunt oamenii asa? Dar eu de ce sunt asa naiva sa am incredere in ei?
hazard
Deprimata. Am ramas singura in camera. Toate colegele au plecat acasa in weekend. Imi trebuie o schimbare, imi trebuie o mama buna de bataie. Sunt proasta. Numai tampenii fac. M-a sunat C. acum cateva minute. M-a invitat la el diseara. Nu am putut sa-i zic ca vreau o pauza. I-am zis ca nu ma simt bine. Ceea ce in mare parte e adevarat. Ce dracu fac eu cu viata mea? Cum am reusit in asa de putin timp sa-mi fac atatia dusmani? Nu sunt buna de nimic. E vina mea. Numai a mea. Nu ma invat minte niciodata. Ieri am vorbit cu Alin. Ne-am cam certat. Singura diferenta fata de certurile din trecut este ca acum nu-mi mai pasa. Mi-a reprosat ca din cauza mea a renuntat el la Cristina (tipa cu care era el inaintea mea). Nu l-am rugat eu. El a venit la mine. Va urasc pe toti. M-am saturat de voi si de fitele voastre. Sunt cea mai ipocrita si mai nerusinata fiinta pe care ati vazut-o. Poate ca asa este. Anul trecut cand a venit in Bucuresti m-am intalnit cu o tipa, prietena cu mama cu care am discutat vreo 2 ore. Mi-a zis: "Ai grija. Vei primi multe palme"... "Nu mi se va intampla mie." Doamne cata dreptate avea. Oamenii sunt rai. Si eu sunt la fel. Nu sunt o exceptie. Conteaza doar care e mai puternic.
hazard
Sunt un mic geniu. Azi veneam cu Ema de la facultate. Suntem in serii diferite, si implicit in grupe diferite. Si ne gandeam noi...(da ma, mai gandim si noi uneori blink.gif -mama ce-mi place fata asta. e preferata mea) Cum ar fi fost daca ea ar fi fost la mine in grupa si eu la ea in grupa. Oare cum ar fi fost viata noastra acum? Asa ca ne-am gandit sa facem un mic experminet saptamana viitoare. Toata saptamana eu ma duc in locul ei la cursuri iar ea se duce in locul meu. Si ne vom semna pe foaia de prezenta cu numele celeilalte, evident. Abia astept sa facem asta. O sa fie caterinca mare. In principiu eu ii cunosc Emei toti colegii si ea pe ai mei. Deci nu va fi prea greu. Insa nu am stat niciodata mai mult de cateva minute cu ei (ma rog, cu unii am stat mai mult decat era necesar). Va fi foarte interesant. Abia astept. devil.gif
hazard
Eu inainte sa vin la facultate eram o persoana normala. Eram vesela, nu aveam depresii, eram superficiala, bimboo. Si am venit aici. Unde am cunoscut oameni noi, diferiti de mine, ciudati unii dintre ei. Si m-au transformat si pe mine. Cred ca am si vrut sa ma schimb. Simteam ca daca nu sunt ca ei, cu depresii, cu faze de genu "vai ce grea a fost viata mea" nu ma voi integra. Si asa s-a nascut o a doua eu, cu barzauni si filozofii de doi lei in cap, fata ciudata neinteleasa de parinti si de societate. Vreau sa omor aceasta persoana. Pentru ca nu sunt eu. Nu merita. Ce dracu a fost in capul meu? Eu sunt altfel. Sunt pipitza proasta, superficiala, cu fitze in cap pe care majoritatea o cunoasteti. M-am intors.
hazard
Azi am fost la sala. Am facut aerobic. M-a rupt. Am fost cu Alex cu masina. Nu pot sa inteleg cum mai putea baiatu ala sa mai tina piciorul pe ambreiaj. Eu eram epuizata. Sunt hotarata sa slabesc. Nu stiu ce a fost in capul, cum am putut permite sa ma umflu ca o vaca. 45 de kilograme. Asta e noul meu scop in viata.
hazard
Si totusi.... 45?????????? blink.gif
hazard
Unii oameni sunt prosti. De fapt daca stau bine si ma gandesc, mai multi oameni sunt prosti. Foarte multi. blink.gif Dar astia prosti se incadreaza in doua categorii. Aia care sunt constienti de faptul ca sunt prosti si se resemneaza (exemplu, Gabitza, maca-o-ar mama ca e mica si ea) si oameni prosti care se dau mari intelectuali, oameni profunzi, genii neintelese (exemplu, Bogdan). Intr-un final am tras o singura concluzie. AM CASTIGAT! Totul raul e spre bine. O sa treaca si asta. Uneori ma gandesc cata risipa. Degeaba e frumos daca e prost.

Am scris mancao-ar in loc de manca-o-ar ohyeah.gif
sorry
hazard
Am venit de la scoala. De la facultate, ma rog... Am ascultat cu fetele melodii vechi si de rahat. Din plictiseala. Printre ele s-au numarat si Andre, Valahia, Demmo, Cheeky Girls blink.gif . Suntem nebune. Ba nu suntem nebune. Taci. Nu vreau. Ia mana de pe tastatura. Afurisit-o.
hazard
M-am trezit din somnul de dupa-amiaza acu juma de ora. Si de atunci pana acu 10 minute am ascultat muzica in casti. Si la un moment dat m-a surprins Moni cantand. Asa ca m-am enervat, am dat castile jos, am pus muzica tare i-am luat telefonul, am deschis google am cautat versuri si am cantat de m-au luat dracii Iron Maiden - Wasting love si Guns&Roses - Don't cry. Problema a fost ca eu am crezut ca o sa se auda mai putin vocea mea si mai mult melodia. La naiba. Se auzea numai vocea mea. I suck!!! Oricum, mi s-a zis ca am cantat mai bine decat 3 Sud Est. Deci e ceva. Sunt tare. M-am ascultat si era sa fac pipi pe mine de ras. Parca eram o moara stricata. Pacat ca Moni nu are cablu la telefon. Ca sa mor io de nu le puneam pe han. Sa se mai distreze si altii. rofl.gif
hazard
L-am batut pe Traian la biliard. ohyeah.gif
hazard
Azi noapte am dormit la O. Mi-e cam frica sa scriu aici ce vreau sa scriu, insa m-am indragostit. Adica nu m-am indragostit, dar mi s-a pus pata pe un tip. E gay. Deci nu mai conteaza. Sa trecem peste. Tot ce sper e sa nu mi se puna pata si mai rau pe el, ca ar fi grav.
hazard
Joc mima cu fetele. Geo trebuia sa mimeze flatulenta iar Moni sa ghiceasca. Ii arata ea acolo ce trebuie sa arate iar Moni incepe: Partz.
Geo ii arata semnul pentru sinonim.
Moni: Partzar, Partzoi, Partzait.
Geo: Sinonim fir-ai a dracu'.
Moni: Gaz, gazos...
Geo: Zi basina fir-ai tu sa fii.
Moni: Basina.
Geo face in continuare semnul de sinonim.
Moni: ?????????
Geo: flatulenta... offff
Moni: A!!! Il stiam. rofl.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.