Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce V-a Determinat Sa Ramaneti Pe Acest Forum ?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Despre Han
Pagini: 1, 2, 3
Marcus
Mie mi-a placut dintotdeauna Hanul Ancutei, fiind primul forum din viata mea pe care l-am accesat, si m-am integrat aici, chiar daca au fost uneori si momente de dezamagire, dar asa e in viata. Forumul a creat anumite legaturi intre persoane si este cel mai adecvat mediu social din lumea virtualului, pe care l-am gasit. Faptul ca in spatele fiecarui mesaj este o persoana reala, care simte si traieste ca si tine, da autenticitate si creeaza anumite legaturi intre oameni (simpatie, antipatie, bucurie, ignoranta, curiozitate, si in cele mai fericite cazuri, prietenie).
Tocmai pentru asta am ramas eu aici, dar si pentru ca aici au avut loc anumite actiuni admirabile care au unit grupuri de forumisti.

Da, as putea zice ca Hanul e ca o "gasca" mare in cadrul careia unii se iubesc, altii se ocarasc, unii se simpatizeaza, altii se cearta dar, la o privire mai atenta, citind "printre cuvinte" se disting personalitati, tipologii care aduc elementul uman in prim plan. Pentru oameni am ramas eu aici si, daca s-ar putea, mi-ar placea ca Hanul sa dureze o viata.


QUOTE
("Fitz") media de varsta este destul de ridicata pe acest forum


Anumite sondaje (click!) te contrazic. tongue.gif
156 de forumisti si-au exprimat votul si numai 22% au "declarat" ca au peste 35 de ani, iar varsta asta nu e nicidecum o varsta inaintata.
fis_tic
Eu m-am determinat sa raman pe acest forum, sa va fac in ciuda.
nefertiti-old
Da' vad ca te-ai plictisit rau azi noapte...
Endgegner
rofl.gif thumb_yello.gif
amintiri
M-am inscris fara sa fiu sigura ca raman. Am ramas fara sa stiu daca voi continua... Daca voi continua, nu stiu pentru cat timp smile.gif
milimetru
biggrin.gif Eeeexact aşa spuneam şi eu după cîteva mesaje trimise. Aşa spuneam şi după 500. Şi după 1000 de postări. Incertitudinea planează şi acum asupra "activităţii" mele de la han. Cred că e un sindrom mai larg răspîndit printre cei de aici smile.gif

Have fun, amintiri! thumb_yello.gif
Nico
E singurul forum in care ma simt ca acasa biggrin.gif
Yvonne
E drept ca s-au schimbat multe pe aici. E normal la urma urmei. Nu as putea preciza de ce am ramas aici, dar la urma urmei cine poate s-o faca ? Inca e bine.
Eclectic
QUOTE (necromanc @ 19 May 2003, 01:54 PM)
Ce v-a determinat sa ramaneti pe acest forum oameni buni ! ?

Incep sa ma intreb si eu asta.
Nu stiu, obisnuinta... Vremurile s-au schimbat, e mult mai trist...
Da' deocamdata tot mai postez p'ici'sa...
March
Hanul Ancutei este un forum de frunte la categoria " Generale " . thumb_yello.gif Este Forumul cu cele mai multe articole raportat la numarul de membri . ( clasament alcatuit pe baza informatiilor publice gasite pe respectivele forumuri ).
Eclectic
Interesant ar fi un top al calitatii, nu al cantitatii.
E pacat ca nu e ceva realizabil.
Fantasee
Cum de ce am rămas? tongue.gif Păi mie chiar îmi place aici la noi acasă, fraților. wub.gif
Simt că suntem prieteni chiar și când se organizează trânta dreaptă. laugh.gif Lumea pestriță a Hanului, guvernată de diversitate și bun simț, are nenumărate calități, indiferent din ce perspectivă este privită.
Și, orice s-ar spune, nu se poate plictisi omu' la Han decât dacă ține neapărat. thumb_yello.gif
Marcus
Ce m-a determinat sa raman la Han? smile.gif

Raspuns: Voi si... Ea. smile.gif
Erwin
prietenii, subiectele, discuțiile, dezbaterile și glumele... hanul e un mod plăcut de a petrece timpul (din păcate tot mai puțin...) liber
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.