Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Stiri Externe Pe Scurt
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Stirile zilei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
March
O VESTE TARE BUNĂ: ŞEFUL FMI, ARESTAT LA NEW YORK hh.gif

Alo ! B.U.B.A ? Pentru voi e buna ? tongue.gif
turbo trabant
e de bine cu frantujul: socialistul vopsit si-a ales o musulmanca, mama divortata cu copil, bolnava de SIDA, de culoare ca si arbamburel, provenita dintr-o fosta colonie frantuzeasca.

nici macar la holiud nu s-ar fi gandit la asa ceva biggrin.gif.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 18 May 2011, 03:14 PM) *
...... mama divortata cu copil, bolnava de SIDA......

de unde ai informatiile astea? de pe surse?
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 18 May 2011, 02:47 PM) *
de unde ai informatiile astea?

din presa straina.
abis
Cea romaneasca publica stirea ca femeia locuia intr-un apartament dintr-o cladire care inchiria doar persoanelor bolnave de SIDA sau seropozitive. De aici si pana la a afirma cu certitudine ca este bolnava e cale lunga (seropozitiv nu inseamna "bolnav de Sida").

Desi, daca ar fi asa, ar fi pedeapsa cea mai meritata pentru DSK.

turbo trabant
QUOTE(abis @ 18 May 2011, 03:57 PM) *
ar fi pedeapsa cea mai meritata pentru mentalitatea reprezentata

diferenta este nula intre cele 2 chestii intrucat nea frantuju tocmai s-a ales cu coroana BTS-urilor. rofl.gif
si mai comic este ca a fost bagat de bulau de o judecatoare (de culoare, nimic rau in asta) dupa ce a facut pe desteptul cu " nu stiti cine sunt eu?"

curat constitutional dar umflati-l thumb_yello.gif
March
Dominique Struls -Kahn asta ori e un ticnit sexual , ori a deranjat pe cineva ( sursele arata cu degetul spre bancherii de pe Wall Street ) care i-a pus o capcana ca asta. Pai daca era flamand de fofoloance , la banii lui putea sa comande 3-4 escort girls care sa stea permanent in camera lui de hotel !
abis
Da, March, putea - insa nu-i aceeasi senzatie.
turbo trabant
QUOTE(March @ 18 May 2011, 04:50 PM) *
asta ori e

indiferent cum o dai tot asa iese: un socialist a luat la babardeala clasa muncitoare.
March
QUOTE(abis @ 18 May 2011, 05:59 PM) *
Da, March, putea - insa nu-i aceeasi senzatie.

Atunci e un dezastru pentru multe tari daca FMI a avut in fruntea lui asemenea om !
turbo trabant
QUOTE(March @ 18 May 2011, 05:33 PM) *
Atunci e un dezastru pentru F.... daca F.... ar fi avut in fruntea ei asemenea om !

http://www.timesnewroman.ro/politic/4628-f...a-predat-singur

pam pam.
abis
QUOTE(March @ 18 May 2011, 06:33 PM) *
Atunci e un dezastru pentru multe tari daca FMI a avut in fruntea lui asemenea om !

Hmm.... De chestia asta nu sunt foarte sigur. Nu cred ca aspectul asta al vietii lui sexuale interfereaza cu deciziile sale economice.

Una-i una si alta-i alta; un om poate avea o morala sexuala indoielnica si in acelasi timp sa fie un economist de elita, nu-i nicio contradictie aici. Fireste, trebuie sa raspunda penal daca este adevarat ceea ce i se imputa, insa asta nu-l face un economist prost.
March
Se putea ca Rrromanica sa nu vrea sa se faca si ea remarcata in acest scandal ! Vine acum o nashparlie ce prezinta o emisiune la RTv si cu sfiala ( rolleyes.gif ) anunta ca D.S-K s-a dat si la ea !
Nu pot spune decat.... zat d-aicea ! jamie.gif
turbo trabant
QUOTE(March @ 19 May 2011, 11:31 AM) *
Vine acum o nashparlie ce prezinta o emisiune la RTv si cu sfiala ( rolleyes.gif ) anunta ca D.S-K s-a dat si la ea !


unele romance nu e curva , da?
abis
QUOTE(March @ 19 May 2011, 12:31 PM) *
Se putea ca Rrromanica sa nu vrea sa se faca si ea remarcata in acest scandal ! Vine acum o nashparlie ce prezinta o emisiune la RTv si cu sfiala ( rolleyes.gif ) anunta ca D.S-K s-a dat si la ea !
Nu pot spune decat.... zat d-aicea !

Cred ca ai citit tu pe dos, daca este vorba despre stirea asta. smile.gif
turbo trabant
frantujii au o noua teorie: cica rusii l-au complotat pe noul che guevara.

Marduk
Poate ca ar trebui sa deschidem un topic despre DSK sau Ștroțcan cum ii zic romanii, desi eu nu inteleg cum s-a ajuns la pronuntia asta. In opina mea omul a patit-o pe mana lui, nu stiu daca a fost o conspiratie desi odata cu plecarea sa multi vor trage foloase. Dar sa ne intoarcem la acest macho sau cocos franco-evreu cum vreti sa-i zicem, de ce zic ca pare a fi facatura sau o teribila eroare, omul avea bani, toata lumea din FMI si din cancelariile lumii stia de comportamentul sau, dar nu au luat nicio masura de al demite civilizat, firesc, pentru multi dintre noi. Ma intreb daca la banii lui o fi fost atat de zgarcit incat sa nu-si comande o excorta feminina, sau sa apeleze la serviciile unor bordeluri de lux, e ceva ce nu pot concepe cum un astfel de om comite o astfel de eroare, fatalitate? Poate ca Ștroțcan a comandat o dama si serviciile sau alti terti interesate sa-l compromita i-au trimis in camera o menajera, cunoscandu-i apucaturile de dupa dus!! Teoria asta a "executiei" devine mai plauzibila daca menajera avea SIDA, tot scandalul asta imi aduce aminte de sinucideria unui alt mare bancher italian, nu stiu de ce dar in toata aceasta actiune se poate observa scenariul unei executii masonice. Nu numai ca l-au compromis, l-au bagat in inchisoare, l-au condamnat la moarte prin infestare cu SIDA. Posibil ca Ștroțcan sa fi comandat o femeie si dintr-o eroare monumentala, poate a crezut ca menajera este femeia comandata. Un lucru e cert, oricat de mare si de puternic ar ajunge un om, ramane tributar unui comportament a unei atitudini pe care incearca sa o domine dar de multe ori nu poate face nimic in acest sens mai ales cand vine vorba de sex.

P.S. Ceea ce ma pune pe ganduri este si faptul ca putea sa-si aleaga orice alta tara pentru o afacere sexuala, dar s-a intamplat in USA, de ce nu si-a programat Ștroțcan mai multe vizite in Romania, aici sigur nu avea astfel de probleme si scapa si satsfacut
turbo trabant
http://www.zf.ro/politica/politica-externa...de-arta-8274723

broscari biggrin.gif
Felina
TT, textul e prea subtil pentru a fi inteles de majoritate, parerea mea
Marduk
"Depedenta de sex starneste dezbateri intre medici si psihiatri. American Psychatric Association, principala asociatie a psihiatrilor americani, nu recunoaste aceasta forma de dependenta drept boala psihica."
Dar toti se intreaba de ce umanii, care sunt niste primate evoluate, reactoneaza in acest fel atunci cand sunt la putere, la conducere? Am mai discutat despre aceasta problema dar se pare ca domnul Ștroțcan a adus-o din nou in actualitate. Umanii nu au evoluat fizic, psihic si mai ales spiritual de la marea despartire de familia primatelor, nu reusec sa-si controleze instinctele primare, semnalele hormonale, feromonice, ce-i coplesesc cate odata pe masculi. Puterea sociala, financiara, accentueaza aceste revolte hormonale iar masculii si nu numai ei reactioneaza ca atare. Este fascinant sa compari lumea umanilor cu lumea primatelor facand abstractie de religie, etica, civilizatie, etc. suntem atat de vulnerabili d.p.d.v chimic, psihic, fizic, etc. dar nu vrem sa acceptam ca suntem ceea ce suntem. Societatea cu legile ei, cu morala, religia ei, a devenit ca un concurs intre cei care pot sa se controleze si cei care nu pot sa se abtina de la mesajele chimice, cei care reusesc, care au succes in a ascunde aceste iesiri, au succes, ceilalti ajung sa suporte rigorile legilor. Am putea numi acest comportament, atitudine, situatie sociala, etc. lupta celor slabi dar inteligenti asupra celor puternici dar dominati de instinctele primare. O intrebare ramane totusi, care este rolul femelelor in acest angrenaj social?
turbo trabant
QUOTE(Felina @ 19 May 2011, 05:25 PM) *
TT, textul e prea subtil pentru a fi inteles de majoritate, parerea mea

http://www.liberation.fr/politiques/010123...s-philosophique

textul original, felina si sincer il gasesc la fel de plin de pupincurism la adresa individului ca si toata campania cu inocenta lui dusa in mass media broscara. rusine asa zisilor feministi care apara presupusul atacator si ii gasesc scuze.
Felina
poate am citit eu prea in diagonala din graba in care ma aflu
dar mi se pare ca e un mare multumesc la mijloc pentru ca a facut ce-a facut inainte de a ajunge presedinte, pentru ca se pare ca avea sanse. nu stiu eu cand mai am timp sa recitesc... daca ma insel, scuze!
Felina
am recitit si nu mai inteleg nimic. presa franceza chiar il apara si ii gaseste scuze??
turbo trabant
QUOTE(Felina @ 19 May 2011, 06:03 PM) *
presa franceza chiar il apara si ii gaseste scuze??

presa face ce simte bizonul iar 60% dintre broscari il cred nevinovat. puii mei, daca asta iese din parnaie, ajunge direct presedinte.

Marduk
puii mei daca e facatura chiar merita sa ajunga presedinte.
March
Ratko Mladici, fostul lider militar al sârbilor din Bosnia dat în urmărire de TPI pentru genocid şi crime împotriva umanităţii, a fost arestat. Preşedintele Serbiei, Boris Tadici, a anunţat că fostul lider militar al sârbilor din Bosnia a fost arestat în cursul dimineţii

Serbia mai face un pas spre intrarea in UE !
Marduk
QUOTE(March @ 26 May 2011, 02:58 PM) *
Serbia mai face un pas spre intrarea in UE !

Poate ca sarbii vor fi mai destepti ca romanii si le vor da europenilor niste criminali in schimbul aderarii si nu resursele naturale, industria, infrastructura, spiritul national, etc.
Cla
QUOTE(Marduk @ 26 May 2011, 05:58 PM) *
Poate ca sarbii vor fi mai destepti ca romanii si le vor da europenilor niste criminali in schimbul aderarii si nu resursele naturale, industria, infrastructura, spiritul national, etc.

Doar stii povestea cu calul verde... nu m-as mira daca, dupa iegzemplu CIA sa ajunga undeva prin Dunare.
De unde nici macar pestii nu stiu sa spuna cine l-a ajutat atâti ani de zile. Si criminalli adevarati si-au spalat mâinile în inocenta.
Daca tot credeti ce vi se pune pe masa de presa "libera", sa va fie de bine, shalom si na starowje. Zice CNN.
March
QUOTE(Cla @ 26 May 2011, 09:10 PM) *
Doar stii povestea cu calul verde... nu m-as mira daca, dupa iegzemplu CIA sa ajunga undeva prin Dunare.
De unde nici macar pestii nu stiu sa spuna cine l-a ajutat atâti ani de zile. Si criminalli adevarati si-au spalat mâinile în inocenta.
Daca tot credeti ce vi se pune pe masa de presa "libera", sa va fie de bine, shalom si na starowje. Zice CNN.

Ce-i asta ? Un fel de versificatie dadaista ? laugh.gif
Cla
March prietene (sper sa am voie sa te numesc asa...) , chestia asta cu Mladic mi-e foarte suspecta, înca nu am înteles ce se vrea.
E de pe undeva vruta chestia, ia zi si tu. Cica l-au prins pe Osama, acum Mladic, cred ca o sa-l prinda si pe Pol Pot. biggrin.gif

edit: cica i-aiu luat lui Mladic un interview, dar cica e prea dement sa zica ceva.
E si asta o fenta la fel ca a lui Göring, dar Göring macar a luat o pastila cu otrava si Mladic face pe prostu'.
Deja se zice ca e dement. Dar precis nu a fost dement atunci în Srebrenica.
March
@Cla buddy

Serbia se indreapta cu pasi repezi spre intrarea in UE. Chestiunea Kosvo va fi rezolvata conform propunerii lor : impartirea regiunii... cea cu populatie sarbeasca se uneste cu Serbia , cealalta parte ramane Republica Kosovo.
March
Gărzile lui Putin şi Medvedev vor purta hainele de piele ale NKVD-ului

Haini lungi din piele neagra au purta si ofiterii SS si Gestapo. Plus niscaiva legionari de frunte ! Plus niscaiva securisti din anii '50 .
March
Cibi Barna are un "frate" devil.gif in Italia !

Să ieşim din UE şi să alungam străinii din ţară!


March
Dupa cutremurul si tsunamiul din Japonia oamenii de stiinta sunt intrigati de faptul ca nu au existat jafuri sau un comportament salbatic din partea unor indivizii ai societatii. Dupa mai multe cercetari savantii au ajuns la o concluzie : Ghiciti ce nu exista in Japonia !
Ganditi-va care ar fi situatia la noi in cazul unui cutremur. hh.gif
abis
QUOTE(March @ 11 Oct 2011, 03:36 PM) *
Ghiciti ce nu exista in Japonia !

O gramada de lucruri exista in SUA si in Japonia nu: Tea Party, evanghelistii televizati, G.W.Bush (el era presedinte atunci) samd.

Articolul la care faci trimitere este unul rasist. Nu doar negrii s-au dedat la jafuri.
Felina
QUOTE(March @ 11 Oct 2011, 01:36 PM) *
Dupa cutremurul si tsunamiul din Japonia oamenii de stiinta sunt intrigati de faptul ca nu au existat jafuri sau un comportament salbatic din partea unor indivizii ai societatii. Dupa mai multe cercetari savantii au ajuns la o concluzie : Ghiciti ce nu exista in Japonia !
Ganditi-va care ar fi situatia la noi in cazul unui cutremur. hh.gif


In japonia nu exista lipsa de educatie si simt civic wink.gif
March
QUOTE(abis @ 11 Oct 2011, 04:34 PM) *
Articolul la care faci trimitere este unul rasist. Nu doar negrii s-au dedat la jafuri.

Esti sarman cu duhul ! hh.gif Articolul a aparut intr-un prestigios ziar american US World Report dupa care a fost preluat de diferiti bloggeri .
abis
Asa, si? Intr-un ziar "prestigios" nu pot sa apara comentarii rasiste?

Si te rog sa pastrezi aprecierile referitoare la persoana interlocutorului pentru tine.
March
QUOTE(abis @ 11 Oct 2011, 04:45 PM) *
Asa, si? Intr-un ziar "prestigios" nu pot sa apara comentarii rasiste?

N-au fost rasiste. Drept dovada ca n-a exista niciun abis pe acolo ca sa sara in sus si sa acuze publicatia.
March
Din ciclul : " Si voi aveti paranoicul vostru ! " ,

VIKTOR ORBAN acuză CNN că ar fi participat la un "puci" pentru înlăturarea lui de la putere
March
Uite aici exemplu :

Justiţia cere ridicarea imunităţii preşedintelui Germaniei în urma scandalului de corupţie
March
Un om cu obraz, cu onoare . Nu a incercat sa se ascunda sub imunitatea functiei de presedinte !


Președintele Germaniei a demisionat
March
Alt exemplu :

Cancelarul german Angela Merkel a anunţat vineri că vrea să caute împreună cu opoziţia un candidat de consens la preşedinţia germană, după demisia lui Christian Wulff, informează Mediafax.Vrem să avem discuţii" cu partidele de opoziţie, social-democraţi (SPD) şi ecologişti,"pentru a propune un candidat comun la alegerile viitoare pentru preşedinţia republicii", a declarat cancelarul creştin-democrat (CDU), care conduce un Guvern de coaliţie cu liberalii.

Secretarul general al social-democraţilor, Andrea Nahles, a primit favorabil această propunere."Salut ofertacancelarului Angela Merkel de a găsi un candidat comun pentru funcţia de preşedinte", a declarat el într-un comunicat.

March
Un simbol al luptei anticomuniste si antisecuriste : Joachim Gauck a fost ales presedinte al Germaniei.

p.s. niste neica-nimeni de pe aici se vaicaresc ca este pastor !
Cla
QUOTE(March @ 27 May 2011, 11:21 AM) *
@Cla buddy

Serbia se indreapta cu pasi repezi spre intrarea in UE. Chestiunea Kosvo va fi rezolvata conform propunerii lor : impartirea regiunii... cea cu populatie sarbeasca se uneste cu Serbia , cealalta parte ramane Republica Kosovo.

Ar fi de dorit, numai razboi sa nu mai fie.
Cla
QUOTE(March @ 20 Feb 2012, 03:55 PM) *
Un simbol al luptei anticomuniste si antisecuriste : Joachim Gauck a fost ales presedinte al Germaniei.

p.s. niste neica-nimeni de pe aici se vaicaresc ca este pastor !

Nu conteaza ce a fost, m-am uitat ieri la un documentar despre el, e un om integru.
Si da, un simbol anticomunist si antisecurist, el a deschis dosarele STASI, acum vreo 20 de ani.
Omul asta merita respect.
abis
QUOTE(March @ 20 Feb 2012, 04:55 PM) *
Un simbol al luptei anticomuniste si antisecuriste : Joachim Gauck a fost ales presedinte al Germaniei.

p.s. niste neica-nimeni de pe aici se vaicaresc ca este pastor !

Cine se vaicareste?
March
Președintele Ungariei a demisionat, din cauza plagiatului

Un om cu onoare. Care nu s-a folosit de nu stiu ce experti care sa demonstreze... pixelii albastri !
Marduk
A demisionat onorabil dar nu a recunoscut plagiatul.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.