Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Rascoala Din 2012
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
The Dude
...si de la mine a primit la fel...cu adaus comercial de 10%.
Insa au fost altii care au pus botul, intre ei o elita de 50 de intelectuali foarte guralivi pe atunci, dar care acum tac malc rolleyes.gif
Marduk
QUOTE(The Dude @ 27 Jan 2012, 09:34 AM) *
... Oricum nu se termina asa cum se asteapta unii...

O sa se termine cum vor altii, da noi cu ce ne alegem? intreb ca poate se termina cum vor ceilalti, si-atunci daca nu se termina cum vor unii nici cum vor altii, macar sa stim ce vor ceilalti.

QUOTE(Cucu Mucu @ 27 Jan 2012, 09:44 AM) *
Demisia e un act unilateral....

Moncher, demisia e demisie, adica iti asum acest act ca individ si pleci, nu iti dai demisia doar asa, bizantin, dambovitean, doar, doar te-o trage cineva de maneca sa ramai.

QUOTE(damboviteanu @ 27 Jan 2012, 09:55 AM) *
.... Nu ne vom opri , pana la alungarea de la putere a politicienilor hoti,mincinosi si nepregatiti!

Sa nu va opriti, alungatii pe toti, da sa ne spuneti si noua pe cine puneti in loc astora, ca poate nu suntem de acord.

QUOTE(abis @ 27 Jan 2012, 10:55 AM) *
.... Armatei să îi fie încredinţată pe durata de o lună administrarea acestei ţări.....

rofl.gif E mai bine sa-i incredintam patriahului, BOR aceasta administrare, ar da mai bine stirea respectiva in media europeana, decat titluri de genul "armata a preluat controlul in Romania" etc. Io nu stiu inca cine este acest locotenent, nici ce-l sau cine il impinge de la spate, dar cu declaratia asta a aruncat clasa politica, situatia din Romania undeva in Africa, sau America Centrala. S-avem rezon domnilor, Romania este totusi membru NATO, UE, declaratia asta chiar nu ne face cinste ca popor european.

QUOTE(cocosel @ 27 Jan 2012, 11:22 AM) *
Cam a luat-o dar se fac presiuni din toate partile asupra sa...Din pacate structura care il sustinea nu poate sa se mentina pe linia de plutire.

Mon amie, sa inteleg ca domnia voastra crede ca acest locotenent face parte din structura politica aflata azi la putere? Poate ne spui ce interes ar fi avut aceasta structura sa trimita un locotenent asa ferches in piata? asa ca un sondaj de opinie? sa vaza structura ce si cum e cu dorintele si aspiratiile protestatarilor? De la dumneata moncher chiar am pretentii, ce naiba doar esti initiat.

QUOTE(March @ 27 Jan 2012, 11:27 AM) *
Personajul asta nu a aparut asa din senin!...

Nu, nu a aparut din senin, a parasit garnizoana si a venit cu trenul, imbracat in uniforma si nu in orice uniforma ci in uniforma de gala a armatei romane. Poate ca locotenentul s-a gandit ca va fi ucis si ca orice roman credincios a decis sa poarte cele mai impresionante straie, ca asa ii sade bine unui erou a muri pentru binele tarii sale. Sa nu fiu gresit inteles, daca omul, romanul, asta venea in piata in itari si opinci era ok, dar asa, eu nu-i pot acorda circumstante atenuante.

QUOTE(The Dude @ 27 Jan 2012, 01:36 PM) *
...din acel proces simbolic...cam ce a obtinut si baselul din condamnarea comunismului...tot simbolic....

Moncher ma mir ca domina ta dezavueaza simbolurile, simbolistica, impresia si forta acestor simboluri. La asa ceva nu ma asteptam din partea unui initiat. COMUNISMUL NU TREBUIE SUBESTIMAT, COMUNISMUL A FOST SI CONTINUA SA FIE O ATRACTIE PENTRU UMANII, CAUZA? In comunism fiecaruia i se da dupa necesitati, or umanii sunt animalele cele mai oportuniste de pe aceasta planeta, cum sa nu-i atraga asa ceva, desi s-a demonstrat, teoretic si practic ca asa ceva este imposibil, ei continua sa spere.
abis
QUOTE(damboviteanu @ 27 Jan 2012, 01:09 PM) *
Ca participant activ in piata,voi fi la proces,impreuna cu tovarasii mei de la revolutie!

Gigip, parca pe vremea aia erai militian. Cum ai participat tu la revolutie? De care parte a baricadei erai? unsure.gif
turbo trabant
Pe pariu ca are si tidula?
Marduk
QUOTE(abis @ 27 Jan 2012, 02:40 PM) *
Gigip, ....

Tu crezi ca damboviteanu e gigip? pe ce te bazezi? poate ca de aceste desconspirari ar trebui sa se ocupe administratorul forumului, ar trebui sa faca un anunt, ceva in acest sens, dar pana la urma de ce s-ar da gigip drept damboviteanu? poate ca seamana in anumite privinte dar ....
abis
Marduk, nu doar cred. wink.gif

Doar esti specialist in IT, stii ca in on-line nu iti poti ascunde identitatea.
Marduk
Chiar asa specialist nu ma dau eu, dar ai dreptate.
March
QUOTE(Marduk @ 27 Jan 2012, 04:21 PM) *
Sa nu va opriti, alungatii pe toti, da sa ne spuneti si noua pe cine puneti in loc astora, ca poate nu suntem de acord.


Dupa alegeri. Si atunci vrei nu vrei o sa bei Grigore aghiasma !
Marduk
Agheasma sa fie moncher, da sa-i adaugati si-un pic de rom, sa-i impacam si pe sfiintia sa si pe intunecimea sa, ca asa trebuie sa fie in democratie. devil.gif
Cucu Mucu
QUOTE(Marduk @ 27 Jan 2012, 02:48 PM) *
Tu crezi ca damboviteanu e gigip? pe ce te bazezi?


Trecand peste analiza vocabularului (care, desi e relevanta, poate fi subiectiva), are aceleasi metode de folosire incorecta a tagurilor la quote si bold. jamie.gif IP-ul te poate pacali daca foloseste proxy sau alt comp. jamie.gif
gigip
QUOTE(abis @ 27 Jan 2012, 02:40 PM) *
Gigip, parca pe vremea aia erai militian. Cum ai participat tu la revolutie? De care parte a baricadei erai? unsure.gif

Daca ai avea un singur neuron si acela valid,ai vedea ca,in topicul meu"Amintiri din '89-jurnaslul unui maior anonim" , am descris ,in amanunt,ce am facut acolo! Daca eu sunt damboviteanu,numai adevaratul administrator al Hanului,adica tu ,trebuie sa sti asta! Tu ,ca un ciripitor securist ori basist ai acces la ID-uri,tu inchizi topicuri(culmea absurdului doua topicuri ale mele ,pe motiv ca postarile MELE,sunt offtopic!) Tu si numai tu decizi cine si ce sa posteze,pe cine sa atacati jegos,in haituta(asta pentru ca din HAITA BASISTA ati ramas 2-4 ! )Ma bucur ca te-ai deconspirat,ca oamenii pot sa te vada asa cum esti,un propagandist securisto-basist! De asta ai inchis topicul privind orientarea basista accentuata a Hanului !
Vreau,pentru march ,goguta si foarte multii postanti liberi de la Han sa fac o marturisire! Inainte ca abis sa-mi inchida topicul despre salvarea forumului de basism,pe o ciorna am facut foaia clinica de observatie a pacientului ,Hanu' Ancutei! Sub cuvant de onoare,in ciorna,dat fiind evolutiile pozitive in postarea corecta a evenimentelor,spuneam ca pacientul s-a vindecat de basita si va fi externat,sub control medical! In privinta complicatiilor(atacarea forumistilor liberi,inchiderea topicurilor antibasiste,jignirea opozantilor(jurnalisti,lideri ai opozitiei,partide si membrii acestora),pacientul se externa,fiind vindecat cca 75% ,sub tratament ambulatoriu!
Cand am vazut ca iarasi tu,inchizi topicuri,mai rau decat cenzorii comunisti,am modificat,logic,postarea initiala!
PS:rog pe data'q,in calitate de administrator sa va raspunda,voua,forumistilor liberi la o intrebare vitala pentru Han! Daca eu sunt damboviteanu,cine i-a dezvaluit acest lucru lui abis????. Nu exista o siguranta a identitatii TUTUROR FORUMISTILOR? EA E VALABILA DOAR PENTRU BASISTI?
Daca abis a facut magaria aflarii identitatii unor forumisti,ce masuri va decide in privinta lui?
gigip
[quote name='gigip' date='27 Jan 2012, 05:02 PM' post='724923']
Pentru ca sunt un om serios si nu postez prostii,iata ce am postat in ciorna despre starea pacientului ,Hanu' Ancutei:
-pacientul (Hanul!) s-a vindecat de basita cronica! Se externeaza cu tratament profilactic,pentru a nu recidiva!
-situatia complicatiilor(na-atacarea forumistilor,inchiderea topicurilor etc)-starea pacientului s-a ameliorat evident,in proportie de 75%! Se externeaza cu recomandarea de a continua tratamentul ambulatoriu cu antibiotice,pentru completa vindecare!
gigip
[quote name='Cucu Mucu' date='27 Jan 2012, 04:38 PM' post='724922']

Cuculet,daca eu sunt dunareanu,numai cei care au ID-urile reale ale fiecaruia dintre forumisti,stiu asta! Unul dintre ei,neregulamentar,este abis! De la el la marduk,informatia se transmite ca de la stapan la sluga(de la Basescu ,la Boc!)! Toti postantii sunt identificati dupa ID-uri si turnati la SRI si "organili" lui matroz imparat! Cei care posteaza contra lui ,pe acest forum,sunt identificati si urmariti!

Cucu Mucu
QUOTE(gigip @ 27 Jan 2012, 05:19 PM) *
Cuculet,daca eu sunt dunareanu,numai cei care au ID-urile reale ale fiecaruia dintre forumisti,stiu asta! Unul dintre ei,neregulamentar,este abis! De la el la marduk,informatia se transmite ca de la stapan la sluga(de la Basescu ,la Boc!)! Toti postantii sunt identificati dupa ID-uri si turnati la SRI si "organili" lui matroz imparat! Cei care posteaza contra lui ,pe acest forum,sunt identificati si urmariti!


Intra bre pe proxy anonime, sunt unele chiar bune, si nu te mai dibuiesc organili! rofl.gif
March
@gigip tetio

Bine ai revenit ! smile.gif

Nu te enerva . Nu merita sa-ti fie afectata sanatatea din cauza unor basisti. Ignora-i si hai sa tragem in continuare impreuna cu toate tunurile in Autokrat, pedelachei si taraturile generalului-izmana. devil.gif
turbo trabant
QUOTE(Cucu Mucu @ 27 Jan 2012, 06:23 PM) *
si nu te mai dibuiesc organili! rofl.gif

ieste o conspiratie se compara haipi-ul cu poza din buletin. rofl.gif
gigip
QUOTE(Cucu Mucu @ 27 Jan 2012, 05:23 PM) *
Intra bre pe proxy anonime, sunt unele chiar bune, si nu te mai dibuiesc organili! rofl.gif

Cuculet,nu m-am ascuns,in viata mea,de nimeni si de nimic! nu fac parte din categoria celor care se dau mari,la apa mica,cei care sunt supermani,sub anonimat! Nu ma bag unde nu ma pricep! Spun ce stiu si stiu ce fac! Nu mi-a fost frica de securitatea lui Ceasca,nici atat de a matrozului. Nu voi posta ca un anonim! Numai lasii fac asta!
Marduk
QUOTE(gigip @ 27 Jan 2012, 05:02 PM) *
QUOTE
.... Daca eu sunt damboviteanu,numai adevaratul administrator al Hanului,adica tu ,trebuie sa sti asta! Tu ,ca un ciripitor securist ori basist ai acces la ID-uri,tu inchizi topicuri(culmea absurdului doua topicuri ale mele ,pe motiv ca postarile MELE,sunt offtopic!) Tu si numai tu decizi cine si ce sa posteze,pe cine sa atacati jegos,in haituta(asta pentru ca din HAITA BASISTA ati ramas 2-4 ! )Ma bucur ca te-ai deconspirat,ca oamenii pot sa te vada asa cum esti,un propagandist securisto-basist! De asta ai inchis topicul privind orientarea basista accentuata a Hanului !

Moncher, nu muta marlania din politica in odaile hanului, ti-am mai spus, pui prea multa patima in ceea ce gandesti si ceea ce faci iar asta dauneaza grav sanatatii, iar daca ti-ai propus sa cureti Hanul de "HAITA BASISTA" deja cred ca ai o obsesie in aceasta privinta.
QUOTE
.... Daca eu sunt damboviteanu,cine i-a dezvaluit acest lucru lui abis????. Nu exista o siguranta a identitatii TUTUROR FORUMISTILOR? EA E VALABILA DOAR PENTRU BASISTI?

De ce ti-e frica cu identitatea dumitale? Traim intr-o tara libera, democratica, faptul ca-l poti balacarii pe presedintele tarii pe acest forum e o dovada cat se poate de clara ca nu traiesti intr-o dictatura, asa cum vor unii sa prezinte situatia de azi din Romania.


QUOTE(gigip @ 27 Jan 2012, 05:19 PM) *
... daca eu sunt dunareanu,numai cei care au ID-urile reale ale fiecaruia dintre forumisti,stiu asta! .... Cei care posteaza contra lui ,pe acest forum,sunt identificati si urmariti!

rofl.gif mi-a placut asta cu "dunareanu" acum chiar ca te-ai desconspirat, te-am identificat mai usor de cat am sperat, o sa-ti fac o vizita la ..... Orsova? mwah1.gif

QUOTE(gigip @ 27 Jan 2012, 05:39 PM) *
... nu m-am ascuns,in viata mea,de nimeni si de nimic! Spun ce stiu si stiu ce fac! Nu mi-a fost frica de securitatea lui Ceasca,nici atat de a matrozului. Nu voi posta ca un anonim!...

Abia astept sa-ti dezvalui numele adevarat, daca dumneata faci asta ma gandesc serios sa-mi dezvalui si eu identitatea, mi-ajunge cat m-am ascuns sub numele asta, Marduk, pana la urma pseudonimele astea nu fac bine pentru CV. Ma gandesc sa propun o lege sa se desfiinteze toate aceste pseudonime, sa posteze toata lumea cu propriul nume, sa ne asumam declaratiile pe care le facem pe forum, cu pieptul inainte, in uniforma de gala, cu medaliile prinse-n chept, ca la al XII-lea congres.
Cucu Mucu
QUOTE(gigip @ 27 Jan 2012, 05:02 PM) *
PS:rog pe data'q,in calitate de administrator sa va raspunda,voua,forumistilor liberi la o intrebare vitala pentru Han! Daca eu sunt damboviteanu,cine i-a dezvaluit acest lucru lui abis????. Nu exista o siguranta a identitatii TUTUROR FORUMISTILOR? EA E VALABILA DOAR PENTRU BASISTI?
Daca abis a facut magaria aflarii identitatii unor forumisti,ce masuri va decide in privinta lui?



EU!
Marduk
"Et tu, Brute?"
Cucu Mucu
QUOTE(Cucu Mucu @ 20 Jan 2012, 05:24 PM) *
Mi-a soptit o pasarea ca barosanii din pdl sunt ofticati rau pe piticul atomic si marinar, ca isi vad batjocorita investitia. Si s-ar putea lasa cu suturi in fund! Stati cu ochii pe Blaga&Co, s-ar putea sa il "ejaculeze" pe Boc si sa ii dea flit lui Base! jamie.gif


Si... a inceput! jamie.gif
gigip
QUOTE(Cucu Mucu @ 28 Jan 2012, 09:28 AM) *
Si... a inceput! jamie.gif

E singura lor sansa de a scapa de furia romanilor! Daca fac asta,vor obtine cu 5 procente mai mult decat DDD si in reluare! Daca nu,se sinucid politic.impreuna cu multiubitul si adulatul lor!
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 28 Jan 2012, 09:28 AM) *
Si... a inceput! jamie.gif

Ce faci cucule ai incept sa te citezi singur? blink.gif PDL-ul poate sa faca toate miscarile posibile, e tardiv, e degeaba, frectie la un picior de lemn. Toate miscarile astea in acest moment nu sunt decat incercari menite sa mai salveze ceva, un procent, doua, o investitie ici, colo, dar caruta-i rasturnat, purceaua e moarta iar cateaua lesinata, nu le doresc decat sa vina mai repede alegerile sa nu-i mai vad agonizand.
The Dude
"Revolta de pe Bounty" continua...merg la piata sa vad daca il condamna pe banditul cu un singur ochi..
gigip
QUOTE(The Dude @ 28 Jan 2012, 05:51 PM) *
"Revolta de pe Bounty" continua...merg la piata sa vad daca il condamna pe banditul cu un singur ochi..

Maine,la ora 19'00.in fata Teatrului National,are loc procesul!
abis
QUOTE(Cucu Mucu @ 28 Jan 2012, 09:28 AM) *
Si... a inceput! jamie.gif

Asta trebuia facuta de multa vreme. Acum e putin cam prea tarziu, zic eu
March
Politia secreta a lui Basea filmeaza manifestantii din toate unghiurile ! devil.gif
March
Frankfurter Rundschau : "Revolta impotriva autokratului Basescu-Putinescu "
abis
Mai e scandal in piata ori s-au linistit treburile pe acolo? unsure.gif
Marduk
Ie prea frig nene pentr-o revolutie, mai ales ca nu da si iei nimic, macar o tuica fiarta si niste salam cu paine.
The Dude
Surse apropiate Palatului Cotroceni** care i-au plictisit de moarte pe unii si care nu doresc sa mai ramana anonime, au anuntat limpede si direct teama crescuta a presedintelui de o posibila greva generala. Serviciile de securitate implicate in urmarirea si manipularea demonstrantilor au primit ordin impertiv de a bloca si deturna orice sugestie aparuta in presa, ori pe baricade, legat de aceasta alternativa.

In aplicarea acestor masuri Romania urmeaza a utiliza arbitrar, haotic si intr-o interpretare proprie, cateva dintre prevederile tratatului ACTA, semnat recent si pe sest de tara noastra dar neratificat inca.

Urmeaza o perioada incarcata in evenimente..ramaneti pe frecventa.

** este vorba de vrajitoarele Melisa si Vanesa...Intrebata, mama Omida a refuzat sa se pronunte, motivand ca pentru pastrarea capitalului de incredere pe care l-a dobandit pana in prezent, va face predictii numai dupa ce evenimentele avute in vedere se vor fi consumat.
March
QUOTE(abis @ 31 Jan 2012, 02:25 PM) *
Mai e scandal in piata ori s-au linistit treburile pe acolo? unsure.gif

Nu te tin la curent baietii ? unsure.gif
The Dude
Lasand bashcaul, se pare ca s-a ingrosat rau treaba...e ca pe mana.

Nici nu mai trebuie manifestatie de proportii, avem deja criza politica. Anuntul cu cresterile salariale indica limpede starea de teama a guvernantilor si faptul ca ei au o dimensiune corecta a proportiilor evenimentelor care se succed.

Consecintele urmeaza....si cum niciunul dintre departamentele de stat nu este multumit scanteia poate initia o explozie in orice loc.
Conditiile au fost create.

Intre toate, greva generala e cea mai periculoasa pentru cei de sus. I-ar spulbera in ore..
abis
QUOTE(March @ 31 Jan 2012, 02:29 PM) *
Nu te tin la curent baietii ?

Nu, acum te tin pe tine la curent - cel putin asa zice Dan Pavel rolleyes.gif
March
QUOTE(abis @ 31 Jan 2012, 05:02 PM) *
Nu, acum te tin pe tine la curent - cel putin asa zice Dan Pavel rolleyes.gif


Daca doi - trei iti spun mereu ca esti marsav , trebuie sa te uiti in oglinda sa te intrebi daca asa o fi ! IAR AI STERS MESAJUL MEU CARE NU-TI CONVINE ! jamie.gif
Marduk
Da, greva generala ar aduce schimbari dar este pregatit romanul sa faca greva generala pe frigul asta si cine sa mai faca greva generala, Metrorexul, CFR-ul, functionarimea, ca restul e la privati iar acolo se discuta altfel. Asta ca sa nu mai vorbim de sindicate, de liderii sindicali care sunt prea preocupati sa gaseasca "resursele" averilor pe care le detin.
goguta
QUOTE(Marduk @ 31 Jan 2012, 04:53 PM) *
liderii sindicali care sunt prea preocupati sa gaseasca "resursele" averilor pe care le detin.

Pai si Morar de la DNA ce face? Le da "avans"?
Pe aia mare a lui Base a intrebat-o cineva cum e cu vanzarile anterioare?
Sau pe aia mica cu ce se ocupa ea la Luxten, aia bagati de tac'so in contract la Primaria Capitalei, de unde lua aia mica 1500 de euro/luna dar nu e in stare sa zica cu ce se ocupa concret pt. Luxten:
"Nu sunt vreun doctor in economie, vreun specialist. Lucrez in financiar, la un calculator, pe un post de functionar. Ma duc patru ore pe zi la birou, ma asez pe un scaun si introduc niste date in calculator. N-am nici internet, nici messenger, numai un soft de contabilitate, atata", s-a confesat fiica presedintelui pe 25 martie in emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV.
Pentru patru ore de program pe zi la Luxten, Elena Basescu primeste aproximativ 7.000 de lei lunar, potrivit propriei declaratii de avere din dosarul de candidatura pentru euroalegeri depus, luni, la BEC.
Adica operator date primare, juma' de norma, maxim un salariu minim pe economie oriunde in tara asta!
gigip
QUOTE(goguta @ 31 Jan 2012, 05:39 PM) *
Sau pe aia mica cu ce se ocupa ea la Luxten, aia bagati de tac'so in contract la Primaria Capitalei, de unde lua aia mica 1500 de euro/luna dar nu e in stare sa zica cu ce se ocupa concret pt. Luxten:
"Nu sunt vreun doctor in economie, vreun specialist. Lucrez in financiar, la un calculator, pe un post de functionar. Ma duc patru ore pe zi la birou, ma asez pe un scaun si introduc niste date in calculator. N-am nici internet, nici messenger, numai un soft de contabilitate, atata", s-a confesat fiica presedintelui pe 25 martie in emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV.
Pentru patru ore de program pe zi la Luxten, Elena Basescu primeste aproximativ 7.000 de lei lunar, potrivit propriei declaratii de avere din dosarul de candidatura pentru euroalegeri depus, luni, la BEC.
Adica operator date primare, juma' de norma, maxim un salariu minim pe economie oriunde in tara asta!

"Salariul " aleia mici a fost o plata mascata a spagii primita de catre primarul capitalei,TB,pentru incredintarea ilegala,a iluminatului public stradal,din toata Capitala,CATRE LUXTEN!
goguta
QUOTE(gigip @ 31 Jan 2012, 06:36 PM) *
"Salariul " aleia mici a fost o plata mascata a spagii primita de catre primarul capitalei,TB,pentru incredintarea ilegala,a iluminatului public stradal,din toata Capitala,CATRE LUXTEN!

Asta e o presupunere a ta, dar m-ar interesa sa ne lamureasca Morar de la DNA cum sta treaba de fapt ...
gigip
QUOTE(goguta @ 31 Jan 2012, 06:45 PM) *
Asta e o presupunere a ta, dar m-ar interesa sa ne lamureasca Morar de la DNA cum sta treaba de fapt ...

Eu nu fac,niciodata,presupuneri! Ziarele vremii ,au publicat zeci de articole ,cu date concrete,cu contractul incheiat,cu salariul primit de fata tatii,fara a sti macar unde este Luxtenul! Ce ai postat tu,e o farama din ce s-a publicat atunci! Cum insa,taticul,era primar general ,ales pe listele CDR,nimeni,din PNA ori parchet,nu a indraznit sa ancheteze spaga ordinara primita! Orice bec se aprinde in Capitala,pe orice ulita ori strada din Bucuresti,prin furaciunea comisa de matroz,ii umple de bani pe cei de la Luxten! Magaria este asa de evidenta,ca nu mai trebuie dovedita!
Marduk
QUOTE(goguta @ 31 Jan 2012, 05:39 PM) *
...Pentru patru ore de program pe zi la Luxten, Elena Basescu primeste aproximativ 7.000 de lei lunar, potrivit propriei declaratii de avere din dosarul de candidatura pentru euroalegeri depus, luni, la BEC.....

Luxten este o companie privata putea sa-i dea 7000 lei si ca portar, intuiesc aici o incercare de legatura cu dosarele lui Nastase, dar dupa cum cred ca ai observat eu nu am fost de acord nici cu salariul Elenei Basescu si nici cu candidatura sa la alegerile pentru PE. In concluzie ramane cum am stabilit, pana la alegeri puterea actuala sa-i bage in puscarii pe cei din opozitie care sunt vinovati de diverse smecherii financiare iar dupa alegeri noua putere sa-i bage inchisoare pe fostii guvernanti vinovati de aceleasi artificii financiare.
gigip
[quote name='Marduk' date='31 Jan 2012, 08:55 PM' post='725281']
Luxten i-a SPAGA LUI BASESCU,mascata sub forma de salariu ,fiicei sale! Cine nu intelege asta,sa mearga la nenea doctoru' cu caputu'! E urgenta medicala! Daca Basescu nu le dadea ,imensa sursa de bani,prin CONTRACTUL ILEGAL,FARA LICITATIE,intregul iluminat stradal din Bucuresti! Aia mica,nu a fost macar o ora la sediul Luxten,nu a facut nimic pentru bani(din cate stiu,nici macar nu a semnat statele de plata,banii fiindu-i trimisi acasa! In afara spagii mascate primite ,mascata sub forma salariului "fetitei",grosul,fara numar,i-au fost dati direct primarului care a fost! Pentru cei care nu inteleg nimic din ce posteaza ei,ori alti forumisti si vor intreba ce probe am,raspunsul e simplu! Cedarea iluminatului public,pe toate strazile din Bucuresti,unei singure firme,fara licitatie,este UN TUN DE MILIARDE DE EURO! NUMAI UN TEMBEL(SI MARINARUL E ORICE DAR TEMBEL NU!),AR FI DAT LUXTENULUI,FARA SPAGA GRASA,un contract de miliarde de euro,permanent!
March
QUOTE(gigip @ 1 Feb 2012, 12:19 AM) *
Luxten i-a SPAGA LUI BASESCU,mascata sub forma de salariu ,fiicei sale! Cine nu intelege asta,


Intelege foarte bine. Dar din prea multa dragoste pentru "Jupan" nu poate sa-i dea la gioale ! laugh.gif
Marduk
7000 lei/luna? asta-i spaga pentru un contract de miliarde de euro? daca este adevarat inseamna ca Basescu este un idiot. Cunosti acest contract? de unde sti ca este permanent? adica un alt primar, un alt consiliu nu poate sa-l anuleze?
gigip
[quote name='Marduk' date='1 Feb 2012, 11:12 AM' post='725307']
Pentru forumistii care posteaza mult dar fara minte,fac o precizare! Din anul 2001,de cand matrozul era primarul Capitalei,pana la falimentul Luxtenului ori scufundarea ori disparitia Bucurestiului,orice bec,stalp de electricitate ,cabluri electrice(foste bunuri publice ale municipalitatii,oferite gratis de matroz celor de la Luxten),de la nord la sud si de la est la vest,din Chitila in Berceni.din Balta Alba in Militari,sunt ale Luxtenului! Cei care au un singur neuron(valid!),stiu ca aprinderea unui bec ,pe orice strada din Bucuresti,aduce profit Luxtenului! Am vazut,de sute de ori,cum Luxtenul,pentru a incasa mai multi bani de la primariile din Bucuresti,aprinde iluminatul stradal,pe lumina zilei,cu ore bune inainte de instalarea intunericului! La fel,dupa aparitia luminii naturale,lumina diminetii,nu sting iluminatul,pentru a incasa nejustificat,banii bucurestenilor!
Rog pe administratorul forumului sa vina la negocieri cu mine,pentru a primi un procent din publicitate,dat fiind ca fac eforturi mari sa-i invat pe unii postanti,sa inteleaga,la un minim nivel,pe ce lume traiesc!
Marduk
QUOTE(gigip @ 1 Feb 2012, 11:35 AM) *
... pana la falimentul Luxtenului ori scufundarea ori disparitia Bucurestiului,orice bec,stalp de electricitate ,cabluri electrice....de la nord la sud si de la est la vest,din Chitila in Berceni.din Balta Alba in Militari,sunt ale Luxtenului!...

Domnule general, s-avem rezon, toata lumea stie ca orice contract, pact, acord etc. poate fi anulat, cu o singura conditie, daca se doreste.
abis
QUOTE(Marduk @ 1 Feb 2012, 11:12 AM) *
7000 lei/luna? asta-i spaga pentru un contract de miliarde de euro? daca este adevarat inseamna ca Basescu este un idiot.

Daca este adevarat, este normal sa suspecteze ceva necurat, chiar si o mita mascata. Intr-adevar suna dubios 7000 lei pe luna pentru patru ore de program in care, dupa spusele ei, nu facea mare lucru. Probabil ca colegii nostri stiu si ce a raspuns Luxten cand a fost chestionat in privinta asta, si ce a raspuns PNA cand a fost sesizat.

Eu unul nu stiu.

Insa nu stiu nici ce legatura are chestiunea asta cu subiectul discutiei. Din cauza contractului ala au iesit sutele alea de oameni in Piata Universitatii si s-au razboit cu magazinul Vodafone? smile.gif
gigip
QUOTE(Marduk @ 1 Feb 2012, 11:44 AM) *
Domnule general, s-avem rezon, toata lumea stie ca orice contract, pact, acord etc. poate fi anulat, cu o singura conditie, daca se doreste.

Inca o postare absurda! Pana ar prelua cineva,alta firma,furnizarea iluminatului public,a infrastructurii,a distribuirii iluminatului(zeci de zile,luni ,ori ani!),Bucurestiul ar ramane in intuneric stradal! In plus,o firma de dimensiunile cerute,nu exista in Romania! Am mai recomandat unor postanti sa nu se bage in dosul calului,sa nu posteze despre lucruri de care nu au habar! E in interesul lor! Altfel,se umplu de ridicol!
Marduk
QUOTE(gigip @ 1 Feb 2012, 11:52 AM) *
.... E in interesul lor!...

Al cui interes mon general, ca nu inteleg mai nimic din ce incerci sa-mi strecori pe la urechi, fi si dumneata mai direct, mai bataios c-asa-i sade bine unui general, ce naiba fi barbat, ca-n zilele astea de zavera se duc unii de se plang c-aici in tarisoara asta-i dictatura nu democratie originala.
cocosel
Dictatura a inceput... rofl.gif rolleyes.gif blink.gif


"Salutări, cetăţeni ai României. Noi suntem Anonymous.

În timp ce protestele voastre pierd din avânt din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi politicienii voştri îşi continuă circul pe ecranele televizoarelor voastre, Parlamentul European a semnat tratatul ACTA.

Acest lucru va impune o dictatură a Internetului, în cadrul căreia fiecare aspect al activităţii voastre pe Internet va fi monitorizată. Trebuie să acţionaţi acum.

Dincolo de paginile de muzică, jocuri, video şi alte concepte de entertainment care există pe Internet, se află un aspect mult mai puternic, care uneşte oamenii: comunicarea.

În timp ce dreptul nostru de a împărtăşi sau primi liber informaţie ne este luat de ACTA, trebuie să realizăm că acesta este primul pas în direcţia unei dictaturi fasciste globale, care ne va îngrădi libertatea de exprimare, minţile şi, în cele din urmă, dreptul de a trăi pe această planetă.

Nu vă fie frică, Anonymous este alături de voi. Nu suntem un grup, nu suntem o organizaţie de niciun fel. Suntem oamenii de pe Internet, care luptă împotriva sclavagismului economic şi monetar. Ridicaţi-vă şi faceţi-vă vocile auzite. Informaţi-vă. Căutaţi ACTA pe Google şi aflaţi ce înseamnă. Noi suntem Anonymous, treziţi-vă.

George Carlin: <<Uitaţi de politicieni, politicienii sunt puşi acolo să vă dea impresia că aveţi libertatea de a alege. Nu este aşa, nu aveţi niciun fel de alegere, aveţi proprietari, ei vă stăpânesc.>>"




Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.