Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cainii Comunitari - Propuneri De Solutii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Probleme Sociale
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
turbo trabant
1 japonez si o romanca :RIP. cetatenii indiferenti dar pana la strangerea lui cutzu cutzu din parcarea blocului. daca se intampla asa ceva, apocalipsa e nimica toata pe langa mania proletara de a le fi luat "animalul de casa".

o capitala europeana, oameni europeni? blink.gif
ilie
QUOTE(turbo trabant @ 31 Jan 2011, 04:35 PM) *
o capitala europeana, oameni europeni? blink.gif

Cu toata milostenia pentru animale, cainii fara stapan ar trebui dati la cei care vor sa-i tina in curte sau in casa, la romani si straini, restul ar trebui exterminati imediat.
Este inadimisibil ca in secolul XXI sa poti fi omorat de caini intr-un oras si sa ai sute de mii de muscati de caini la nivel de tara intr-un an.
Pe primari si politicieni nu-i intereseaza acest aspect.
turbo trabant
QUOTE(freeman @ 31 Jan 2011, 07:33 PM) *
Pe primari si politicieni nu-i intereseaza acest aspect.

pe astia nu ii intereseaza decat voturile si stiu ca le vor primi cat nu se vor lega de catei.

problema e la cetatenii ioropeni ai urbelor carpato-danubiano-pontice. si prin 2050 -2100 vor fi topice de genul " un martian a fost muscat de un maidanez deasupra bibliotecii nationale".
mutulica
chiar nu pot sa inteleg de ce atita bataie de cap, si de ce mama dracului nu se poate sa ii adune ca pe vremea lu ceasca...
cainii se aduna, si se triaza
- aia care au id la gat se trimit inapoi la stapani cu amenda de rigoare pt ca au fost lasati de capul lor
- aia fara id la gat se bag in adapost
daca vine cineva si ii culege in maxim 1 luna, scapa, daca nu... crematoriu

elementele de identificare sa se poata cumpara la orice supermarket, astfel incat oamenii sa isi poata marca animalul.


cine isi pierde cainele din cauza metodei inumane (sau incanine) inseamna ca nu a respectat un set minim de reguli, si ca atare poate sa boceasca in liniste - nu isi merita cainele daca nu a fost suficient de responsabil sa il doteze cu elemente de identificare astfel incat sa ii poate fi returnat

cat naiba poate sa fie de greu?

evident ca si propunerea lui Turbo Trabi sta in picioare - atit ca as extinde-o.. cine arunca orice pe jos sa plateasca...( mai ales daca acel orice se poate considera mancare)

dar... daca s-ar intampla asa, o gramada de afaceristi nu ar mai primi banii de la primarie, sau mai stiu eu de unde pentru adaposturile celea de 3 lei, unde arunca gramada tot ce li se aduce
Marduk
QUOTE(mutulica @ 2 Feb 2011, 08:49 AM) *
QUOTE
- aia care au id la gat se trimit inapoi la stapani cu amenda de rigoare pt ca au fost lasati de capul lor

la catelusii nascuti prin curtile romanilor milosi, cum le pui id?
QUOTE
daca vine cineva si ii culege in maxim 1 luna, scapa, daca nu... crematoriu

de ce la crematoriu, se poate face hrana pentru caini din ei asa se incheie un ciclu perfect
QUOTE
elementele de identificare sa se poata cumpara la orice supermarket, astfel incat oamenii sa isi poata marca animalul.

t-ai gasit, romanul sa dea bani pe element de identificare ohyeah.gif mai bine isi ia o votca si arunca cateii pe garla
QUOTE
cat naiba poate sa fie de greu?

foarte greu, propunerea mea este urmatoarea:castrare obligatorie si gratuita la nivel national, din curte-n curte, din sate la orase, cei care ingrijesc cainii in jurul blocurilor sau al cladirilor de orice fel sa fie amendati si obligati sa-i ia acasa dar castrati, doar cainii de rasa sa fie inregistrati si marcati, restul care sunt prinsi fara marcaj cum am zis, transformati in hrana pentru ceilalti.

March
Stie cineva cum s-a rezolvat problema asta in Italia, la Roma ? Am auzit cateva franturi din explicatia cuiva intr-o seara la tv dar nu am retinut mare lucru ?!
turbo trabant
QUOTE(mutulica @ 2 Feb 2011, 09:49 AM) *
si de ce mama dracului nu se poate sa ii adune ca pe vremea lu ceasca...

pe vremea lu' prea-sfantu' era dictatura, acum este democratie adica dictatura majoritatii indiferent cat de oligofrena este acea majoritate.

aproape as pune pariu ca daca se organizeaza vreun referendum peste 50% dintre bucuresteni ( si nu numai) vor sustine actuala stare de lucruri.

Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 2 Feb 2011, 03:06 PM) *
aproape as pune pariu ca daca se organizeaza vreun referendum peste 50% dintre bucuresteni ( si nu numai) vor sustine actuala stare de lucruri.

am vreo doua babe la mine la bloc care sunt foarte miloase "ajuta" cainii sa se inmulteasca, de cate ori vin cei de la ecarisaj incepe scandalul.
mutulica
si... babele pot fi amendate pentru tulburarea linistii publice ce mare scofala
daca legea s-a aplica asa cum e scrisa s-ar linisti toti... la fel cum ne linisteste radarul pe sosea
Cla
QUOTE(mutulica @ 5 Feb 2011, 07:10 AM) *
si... babele pot fi amendate pentru tulburarea linistii publice ce mare scofala

hahahhaaaaaa rofl.gif rofl.gif
Ca bine zici... am fost odata pe drum din Ro acasa.
In dreapta in spate, 2 femei, una cam de vârsta mea si o baba care nu tacea, a povestit toata viata ei si a copiilor...
Nici macar tuica nu ajuta la asa ceva...
Cândva mi-a ajuns , m-am sculat si i-am zis sa-si tina gura.
Ajuns in Ungaria, am fost la un restaurant.
Deodata am o bere in fata.
Zic "Eu n-am comandat bere"
"Da, asta vine de la vecinii dumneavoastra"
Ma uit... doamna care a fost verbal persecutata si vecinii din spatele ei... îmi zâmbesc thumb_yello.gif biggrin.gif

mutulica
si ce are a face cu topicul?
vrei s-o dai la caini? ca nu inteleg?
ilie
Ce nu ti-e clar?! Berea a alungat cainii!
turbo trabant
kirgisztan way

http://www.hotnews.ro/stiri-international-...n-oficialii.htm
Blakut
Pe ID la gat/ureche sa scrie numele celui care l-a luat de la centru. Daca politia da de caine pe strada, cine e pe ID primeste amenda prin posta. biggrin.gif
Nefertiti
În sfârşit, o propunere inteligentă. thumb_yello.gif
Yvonne
Sursa CANCAN.
In judetul Arges, in urma cu doua luni, o fiinta bipeda si-a dus cainele pe camp si l-a legat ,lasandu-l acolo fara nici o posibilitate de a se salva. Un localnic ii duce mancare si apa. Nici acesta nu elibereaza cainele. Asta ma duce cu gandul la cruzimea unui creator de arta care a facut un experiment legand un catelus in sala in care expunea si nu i-a dat nici apa nici mancare lasandu-l sa moara in fata a zeci poate sute de vizitatori. Si nimeni nu a facut nimic. Asta ce denota ? Doar cruzimea fara margini si justificari si scuze a supremei fiinte rationale numita om. Inuman, impardonabil. Era sa spun ca cruzimea este gratuita, dar nu e din moment se vand bilete la coride, gale de box...si lumea e in extaz. De unde apare gandul ca omul este programat genetic spre aceasta practica.
ilie
babelor-slabelor...
Nefertiti
Aşa, pot să mă uit şi eu la ştirile de la ora 5, dacă tu tot citeşti Can Can rofl.gif şi să îţi dau exemple de oameni care omoară oameni. Totuşi, care e relevanţa legată de topicul de faţă? Cazul ăla schimbă cumva problema? Nu mai sunt câini pe străzi? Nu mai sunt câinii de pe străzi o problemă?
Yvonne
Nu e cam nemotivata condescendenta asta a ta privind faptul ca eu citesc Cancan ? si n-o mai da cotita ca imi lasi impresia ca (,) chiar nu pricepi anumite lucruri . Si daca ai recunoaste ca te uiti la stirile de la 5 poate ti-ai da seama ca asta e lumea in care traim, nu in lumea artificiala in care emitem idei uropice si ne dam neintelesi.
Nefertiti
Am pus un din ăla care râde, tocmai ca să înţelegi că nu sunt condescendentă. Şi, nu, nu mă uit la ştirile de la ora 5. Nici măcar la celelalte nu mă mai uit decât foarte rar.

Sunt cât se poate de conştientă de lumea din jur, aş vrea să pot fi mai aeriană. smile.gif Iar neînţeleasă nu m-am dat niciodată. Pur şi simplu, am spus că acei câini de pe străzi sunt o problemă, iar gesturile de genul celor pe care l-ai dat exemplu nu schimbă problema. E trist că se întâmplă, la fel cum e trist că unii îşi bat caii, de exemplu, dar asta nu schimbă faptul că pe străzi e plin de câini, iar câinii ăia sunt o problemă. Asta e tot ce am zis.

La fel cum niciodată nu am zis că vreau să fie omorâţi, ci doar luaţi de pe străzi. Că bani de adăposturi sunt, numai că se duc pe altele, că aşa e la noi...
Yvonne
QUOTE(freeman @ 29 Mar 2011, 08:50 AM) *
babelor-slabelor...



te-ai gandit ce te faci cand vei fi mare ? jamie.gif
Yvonne
Nefe, uita-te macar o data la stirile de la 5. Vei vedea mame care isi arunca prunci din uter direct in hasna sau la tomberon, incesturi, omoruri, minciuni, o tzara batjocorita prin legi si decrete, curve la rang de dive, pensionari la limita subzistentei, cersetori milionari, tzigani miliardari, drogati, sinucigasi, disperati ....asta e lumea in care traim. Cine dintre acestia sant in stare sa ia o pozitie si sa-si sustina o idee macar. Fa tu ceva, incepe cu tine, militeaza tu daca crezi asa de mult in ideea ta. E usor sa teoretizam in fatza compului. Lumea e formata majoritatea de cei ca freeman care stie doua cuvinte si le tot lalaie pe unde apuca. In rest numa bine.
Nefertiti
Ştiu că românii sunt în stare de orice, numai de susţinut idei şi de luat poziţie nu. Foarte recent, m-am convins că nici măcar oamenii inteligenţi nu sunt în stare să facă asta.

Eu nu am dat din gură doar în faţa compului. Am fost în audienţă la primărie pt problema asta, am vorbit cu cei de la insituţia aia care ar trebui să se ocupe de câinii de pe străzi, am încercat să vorbesc şi cu oameni din bloc... cât am putut, am făcut. Dar există două probleme - una sunt oamenii care mereu se opun când se pune problema să îi ia de pe străzi şi iar zic, nu să îi omoare, să îi adune; a doua, avem autorităţi incompetente, care nu sunt în stare să aplice propriile legi.

Şi fac o paranteză. Ieri, pe la prânz, am vrut să ies la piaţă. Pe aleea de la ieşirea din faţa blocului erau 5 câini mari, agresivi, care de obicei stau în spatele blocului. Am stat în scară 20 de minute, până când a apărut un alt câine, care nu era de-al lor, şi pe care s-au apucat să îl fugărească spre spatele blocului. O femeie cu un copil s-a oprit şi ea şi aştepta cu mine, de frica lor... Îţi pare normal ca în 2011 să nu poţi ieşi din casă de frica unor câini, în capitala unei ţări?
Tot ieri îmi spunea Linica că au atacat-o pe mama ei, aici, în apropiere de mine...
Noi deja ne-am pus problema să vindem aici şi să ne mutăm... chiar nu se mai poate aşa.


În curând, eu o să renunţ să mai zic ceva, pt că e e f greu să ne înţelegem pe tema asta (noi, oamenii, nu musai noi două).
Oricum, judecând după nişte întâmplări din ultima vreme, soluţia e să pleci din Ro, pt că situaţia de aici e de rahat, iar oamenii sunt şi ei nişte incapabili. Şi nu mă refer doar la politicieni.
Yvonne
Nu, nu mi se pare normal ca sa nu poti iesi de teama cainilor. Va trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca niciodata aceasta problema nu va avea o rezolvare concreta din motivele exprimate de tine.
Erwin
So, ar trebui să ne cumpărăm măcar spray paralizant, dacă nu pistoale cu gaz. Ce puşca mea!

PS Iubesc animalele, câinii, dar în faţa unei haite agresive, mă dau înapoi. Nu e normal să nu poţi ieşi din casă de teama lor. Eu aş da o lege şi în privinţa autoapărării, ca atunci când eşti agresat de o haită de câini agresivi să poţi să-i reduci la tăcere, prin orice mijloace.
ilie
In momentul de fata, daca se vrea rezolvarea acestei problema, ar trebui initiata o extinctie in masa a acestor caini vagabonzi, timp de 2-3 saptamani.
Daca se sta la discutie cu toate babele nebune, doar se pierde vremea cu niste iresponsabile, vai dar ele sunt miloase! pe pielea altora.
Michelle
Eu le-as propune alesilor sa ne faca un numar de telefon de urgenta pentru momentele cind esti sechestrat in casa/bloc din cauza haitelor.
Sau sunam la 112 si blocam serviciul cu apeluri pentru hingheri.
Nefertiti
Păi s-a întâmplat, nu mai ştiu exact când... 2 tipi au stat încolţiţi de o haită de 12 câini două ore, cu spatele la un bloc. Au sunat la 112 între timp şi abia după două ore a venit cineva.

p.s. Când am fost în audienţă, tipul de la primărie, care m-a primit, îmi povestea că un nene atacat de câini când să urce în maşină a scos arma şi a tras. Nu era armă cu gloanţe adevărate... Dar evident că apoi el a trebuit să dea cu subsemnatul la poliţie... Bine, avea omul permis, nu a fost problemă, dar e grotesc când auzi la ce se ajunge.
Yvonne
[quote name='nefertiti' date='29 Mar 2011, 11:54 AM' post='705858']
Păi s-a întâmplat, nu mai ştiu exact când... 2 tipi au stat încolţiţi de o haită de 12 câini două ore, cu spatele la un bloc. Au sunat la 112 între timp şi abia după două ore a venit cineva.

Vezi ca te uiti la stiri..... yeah.gif
Cucu Mucu
QUOTE(nefertiti @ 29 Mar 2011, 11:54 AM) *
Bine, avea omul permis, nu a fost problemă, dar e grotesc când auzi la ce se ajunge.


Pe vremea cand stateam in Regie (eheeei, ce vremuri drunk.gif ), in zona Dumars - P18 (cine a stat in campus e imposibil sa nu fi avut contact cu gasca de caini din zona aia, cred ca erau vreo 30), o studenta ce era atacata de haita cu greu a putut fi salvata de un tip ce a scos pistolul cu gaze sa traga dupa caini. Daca nu trecea tipul ala pe acolo, probabil ca studenta respectiva ajungea subiect de stiri in Cancan ohyeah.gif . Asa a scapat doar cu geaca sfasiata!


QUOTE
Lumea e formata majoritatea de cei ca freeman care stie doua cuvinte si le tot lalaie pe unde apuca.


Daca ar fi fost asa, o duceam cu siguranta mai bine. Lumea e formata din cititori de Cancan si privitori de oteve, din pacate pentru aceasta natiune! ohyeah.gif
Yvonne
Ce va zburlitzi atat ca am facut referire la cancan ? ma bucur cucule ca intzelegi exprimarea frimanului.
Si sa se mai fereasca si omul din fatza cainilor pana una alta daca alte metode nu sint. Sau faceti voi voluntariat si lichidati-i sa scapati de frica lor.
Michelle
Am gasit nr asta 0800827722...cica ar fi de la ASPA (autoritatea pt bla bla protectia animalelor) si poti chema unul din cei 3 hingheri rofl.gif sa te scape de haite.
Eu am sunat ,chiar l-au atacat pe barbata-meu de dimineata unii turbati rau aciuiati pe linga masinile de linga bloc...bineinteles :nu raspunde nimeni thumb_yello.gif
Michelle
Daar... ASPA bla-bla are un site frumos cu poze frumoase de actori -protectori.
Inca o data se confirma :drumul spre iad e pavat cu bune intentii!
http://www.asa-bucuresti.ro/asa/
Michelle
Ia te uita ce-am gasit aici???

http://www4.pmb.ro/wwwt/undecui/undecui.ph...ist&arg3=12
Cucu Mucu
QUOTE(Don Quijote @ 29 Mar 2011, 12:56 PM) *
Ce va zburlitzi atat ca am facut referire la cancan ?


Nu ma zburlesc. Senzatia e de greata! rolleyes.gif
turbo trabant
ar trebui sa faceti un jurnal cand va mai alearga vreo haita , cand va musca vreunul/mai multi. un fel de peripetii la gura animalelor iubitoare de bipezi.

propunere: cred ca ar fi bine ca un ONG sa propuna eutanasierea bucurestenilor , astfel maidanezii ar fi liberi .
Felina
DQ, Cancan are valoare nula in sfera publicatiilor, de acolo si reactiile provocate de mesajul tau. smile.gif
In afara cazului in care vrei sa vezi ce mai poarta/zice fo vedeta, nu e o sursa de informare sanatoasa.
aicisiacum
QUOTE(Erwin @ 29 Mar 2011, 10:53 AM) *
So, ar trebui să ne cumpărăm măcar spray paralizant, dacă nu pistoale cu gaz. Ce puşca mea!

PS Iubesc animalele, câinii, dar în faţa unei haite agresive, mă dau înapoi. Nu e normal să nu poţi ieşi din casă de teama lor. Eu aş da o lege şi în privinţa autoapărării, ca atunci când eşti agresat de o haită de câini agresivi să poţi să-i reduci la tăcere, prin orice mijloace.

Ha,ha,bravo Erwin,vrei sa te aperi in fata unor haite de caini chinuiti si maltratati si vrei s-o faci oricum,dar in fata unor haite de oameni agresivi,inumani,plini de ura si gata sa-ti dea in cap care o fac pe deasupra si constient, vei face la fel? Cine omoara un animal,omoara si un om tot atat de usor,nu face nici o diferenta.Si noi suntem tot niste animale,cica dezvoltate,dar gandim si vorbim,nici astea nici nu stiu cat de dezvoltate pozitiv,dar agresivitatea in sange,care zace in om in stare latenta,doar uneori....Acest animal,cica superior altor animale,numit om nu e deloc diferit de celalalte animale...Locul cainilor nu e pe strada,dar acest lucru se poate rezolva si cu blandete,dar a fi lasati acolo pentru unii inseamna afacere,bani,profit si pe deasupra un alt mod de a face oamenii sa nu se inteleaga intre ei si se merge puternic pe mentalitatea "dezbina si condu"....
Yvonne
QUOTE(Felina @ 29 Mar 2011, 04:47 PM) *
DQ, Cancan are valoare nula in sfera publicatiilor, de acolo si reactiile provocate de mesajul tau. smile.gif
In afara cazului in care vrei sa vezi ce mai poarta/zice fo vedeta, nu e o sursa de informare sanatoasa.



Sa mor io de mai inteleg ceva. NU SANT O CITITOARE DE CANCAN. Candva , cand a aparut publicatia m=am abonat la newsletter si o data pe saptamana imi trimit pe spam mesaj. Atata tapaj.....
Cucu Mucu
Despre maidanezul român

Aşa cum ştim cu toţii de la babele senile care le dau de mâncare, maidanezii nu te muşcă decât dacă eşti un om rău. Dacă ai sufletul curat, poţi să te apropii liniştit de ei. Cum spunea cineva odată, cine se simte fără de păcat, să treacă pe lângă haita aia de câini flămânzi. roflmao.gif

DQ, las-o bre asa cum a picat, tu ai venit cu cancanul.
Cum poti sti ce scrie intr-un articol din cacan daca nu citesti acel articol din cacan? blink.gif
Cum poti sti cand e articol despre caini in cacan daca nu citesti periodic acel cacan? blink.gif
Daca citesti periodic cacan, nu se cheama ca esti cititor de cacan? blink.gif

Ete, domle, ce tapaj la cainiibalii astia! rofl.gif roflmao.gif
Yvonne
Cucule stii ce durere am io ? ca atata balamuc s-a facut de referirea aia la cancan de parca as fi aparut in playboy. De intamplarea cu acel catelus nu a zis nimeni nici pas. Si eu vorbeam doar despre aceea stire. Ma gandesc a fost mai suparatoare sursa dacat intamplarea ? E ceva gen ...fugi si da mai departe.
Cucu Mucu
QUOTE(Don Quijote @ 29 Mar 2011, 08:25 PM) *
Ma gandesc a fost mai suparatoare sursa dacat intamplarea ?


Ma crezi pe cuvant? Eu nu am citit intamplarea, m-am oprit la "cancan", habar nu am despre ce intamplare ai scris , pt simplul fapt ca refuz sa comentez ce scrie pe hartia igienica.
Erwin
QUOTE
Ha,ha,bravo Erwin,vrei sa te aperi in fata unor haite de caini chinuiti si maltratati si vrei s-o faci oricum,dar in fata unor haite de oameni agresivi,inumani,plini de ura si gata sa-ti dea in cap care o fac pe deasupra si constient, vei face la fel? Cine omoara un animal,omoara si un om tot atat de usor,nu face nici o diferenta.


N-am pomenit de folosirea unor arme letale şi nici de a-i omorî. Am zis "reduşi la tăcere prin orice mijloace". Nu consider că trebuie omorâţi, doar liniştiţi, duşi la un centru şi eutanasiaţi cei cărora nu li se găseşte un stăpân milos care să-i îngrijească.
Despre oameni, ştii vorba aia: "Cu cât cunosc mai mulţi oameni, cu atât îmi plac mai mult câinii". Nicidecum nu e vorba să-i kilăreşti, trebuie doar puşi la respect. Armele non-letale pentru asta sunt făcute şi acolo unde oamenii obişnuiţi au drept să le poarte sunt mai puţine crime, violuri sau tâlhării. Dacă trăim în jungla urbană, e cazul să învăţăm autoapărarea, nu?

ilie
QUOTE(aicisiacum @ 29 Mar 2011, 05:03 PM) *
Cine omoara un animal,omoara si un om tot atat de usor...

I-auzi! si cine rupe un fir de iarba e la fel, nu? Esti vegetarina macar, sau traiesti numai din spirit? Afla atunci ca genomul uman are 18% aceeasi structura ca salata sau dudele. Ca urmare lumea e plina de criminali, dupa parerea ta... Numai seminte de dovleac ai in cap!
Eu eram pentru eliminarea totala a cainilor vagabonzi.
aicisiacum
1.Don Quijote - sa sti ca pe mine una m-a impresionat povestea ta despre acel catelus,indiferent de unde ai luat stirea,asta e mai putin important.Mie mi-a placut tot ce ai scris si te sustin in continuare.Suntem de aceeasi parte a baricadei.


2.Erwin - ce inseamna oare " sa reduci la tacere cu orice mijloace" dupa cum ai spus tu? = a daaaaa,cred ca ceva placut,chipurile sa daruiesti un zambet,o vorba buna,a mangaia un animal,a-i da sa manace,a avea grija de el....adica numai lucruri de bine? Interesant !


3.Freeman - cat de man esti oare? Cate genoame( macar sti ce inseamna?) ai in creier atatea cuvinte scoti pe gura sau pe unde poti tu...

In concluzie,una peste alta am vrut sa trag un semnal de alarma,pentru ca eu una m-am saturat cata violenta si cruzime fara margini exista asupra acestor necuvantatoare nevinovate.Si nu e numai problema cainilor,dar si a altora: animalele de la circ sunt chinuite,batute,tinute in conditii mizerabile,pt.a-i distra pe altii...Ursii ies la marginea orasului la gunoaie de foame pt.ca nu mai au habitatul lor,s-au distrus padurile intr-un ritm barbar,lucru care se face in continuare...Caii care abia trag la caruta,le numeri coastele,batuti,vai mama lor...Oricum asta e o discutie fara limite,pareri pro si contra au fost,sunt si vor fi in continuare.
Si cu politia animalelor o tot amana astia ca sa ne mai racaim putin.Multe trebuie schimbate in tara asta,occidentul a ajuns civilizat si a scapat de statul de barbari prin amenzi usturatoare si legi drastice,nu cu "te rog" ca nu merge asa.
Sunt atatea specii de animale care au disparut si multe sunt pe cale de disparitie din cauza omului.Noi nu realizam,dar dupa ce nu mai avem acel lucru stim sa-l apreciem,dar cand vor disparea toate animalele de pe planeta,lucru care in cativa ani se va intampla,sa vedeti voi ce rau va fi! Si asa ne "mancam" intre noi...
Dar cine se crede omul asta? Chiar e el Dumnezeu,Suprazeu,o fiinta chipurile Supranaturala care decide cine si cate animale mor?
Erwin
Mai vorbim după ce vei fi atacată de o haită de câini agresivi. Ce faci în acest caz? Le spui o vorbă bună? rofl.gif Dar dacă îl atacă pe copilul tău, presupunând că ai unul? Pe cine laşi să moară? unsure.gif

Din cauza unor "milostivi" ca tine s-au înmulţit câinii vagabonzi şi au ajuns o problemă. Ei ar trebui să-i ia acasă, să-i îngrijească şi nu să le dea de mâncare pe străzi. Da, sunt nişte fiinţe ce au drept să trăiască şi ele, dar când peste 1000 de oameni dintre care 250 de copii au fost muşcaţi în Bucureşti numai în primele 2 luni ale anului, I'm sorry, nu este ceva normal. Din ce în ce mai multe persoane cad victimă haitelor. Cu unul te mai descurci, dar cu o haită nu ai cum.

Da, trăim într-o lume absurdă şi criminală faţă de multe specii. Care e soluţia ta?
Cla
Nunchaku, carbid+apa, dinamita.

Ceeace oricum are orice gentleman prin buzunare biggrin.gif

ecit: am uitat de lantzul de bitzgla, si ala e bun.
abis
QUOTE(Don Quijote @ 29 Mar 2011, 08:25 PM) *
Cucule stii ce durere am io ? ca atata balamuc s-a facut de referirea aia la cancan de parca as fi aparut in playboy.

E mai onorabil sa apari in Playboy decat sa citesti Cancan smile.gif
ilie
QUOTE(Don Quijote @ 29 Mar 2011, 08:25 PM) *
... de parca as fi aparut in playboy...

Vrabia malai viseaza... Bravo mamaie! Napoleon a zis ca in ranita fiecarui caporal sta bastonul de maresal. Orice baba dusa cu pluta bine de tot, dupa ce termina cu cainii vagabonzi, ce face ea? se viseaza pozata in Playboy!... Vai de capul si de zilele noastre....! Aici vrea politie veterinara si civilizatie occidentala cu dulaii colcaind pe langa ea... unde ati vazut in occident urma de dulau pe strada, babelor-slabelor? De s-ar gasi mintea la fiecare colt de cotitura...
Ma, eu aici am nimerit la balamuc sau la azilul babelor NF?
Yvonne
QUOTE(freeman @ 31 Mar 2011, 03:32 AM) *
Vrabia malai viseaza... Bravo mamaie! Napoleon a zis ca in ranita fiecarui caporal sta bastonul de maresal. Orice baba dusa cu pluta bine de tot, dupa ce termina cu cainii vagabonzi, ce face ea? se viseaza pozata in Playboy!... Vai de capul si de zilele noastre....! Aici vrea politie veterinara si civilizatie occidentala cu dulaii colcaind pe langa ea... unde ati vazut in occident urma de dulau pe strada, babelor-slabelor? De s-ar gasi mintea la fiecare colt de cotitura...
Ma, eu aici am nimerit la balamuc sau la azilul babelor NF?



Ai probleme cu erectia ? ca ceva complexe te bantuie. Stii, uni neimpliniti si cu idei atat de bine fixate sufera de simdromul castrarii. Deci fii tare mylord. rofl.gif rofl.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.