Declaratii De Dragoste, [ pentru persoane de sex opus ] |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Declaratii De Dragoste, [ pentru persoane de sex opus ] |
3 May 2004, 09:31 PM
|
|
Vataf Grup: Membri Mesaje: 108 Inscris: 29 April 04 Din: Romania Forumist Nr.: 3.301 |
Am considerat ca nu e bine sa pun acest subiect la dragoste si sex, pentru ca la dragoste si sex este vorba mai mult despre sex. Nu stiu, dar sunt convins ca aici este LA LOCUL POTRIVIT.
Topicuri despre dragoste sau cu dragoste mai sunt multe: Iubirea - O Taina Necunoscuta?! A Iubi, iubire Declaratie De Dragoste, mai exista?cum? Complimente, facute/ primite Si probabil si altele, dar nimic CU declaratii de dragoste, autentice. De aceea va rog sa participati cu una sau mai multe declaratii de dragoste cum poate fiecare. Citatele sunt binevenite. (Bibila, am observat, contine niste declaratii imcredibil de frumoase...) Ah, da, daca se poate, evitati certurile sau polemicile. La urma urmei aici e vorba despre iubire. Fiecare iubeste in felul lui fara ca unul sa iubeasca corect sau nu. Daca uitati numele topicului, sa vil reamintesc: "DECLARATII DE DRAGOSTE" !!! Acest topic a fost editat de Inceputul Vietii: 3 May 2004, 10:24 PM -------------------- ----------------- Sunt un OM viu. Nimic din ce-i omenesc nu-mi este strain. Abia am timp sa ma mir ca exist, dar ma bucur totdeauna ca sunt. -N.Stanescu |
|
|
5 Jan 2006, 07:17 PM
|
|
Dregator Grup: Membri Mesaje: 683 Inscris: 26 December 04 Din: Timisoara Forumist Nr.: 5.291 |
Poarta-ma-n gand...
Trebuie sa scriu cu albastru... nu ma corecta cu rosu! -------------------- |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 1 November 2024 - 01:38 AM |