Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Stirile Zilei
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Stirile zilei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
turbo trabant
Saracu domnu' Dan cate mai patimeste, un adevarat martir al credintei in prostia poporului.

http://www.gandul.info/stiri/otv-nu-emite-...ondate-11535012
Marduk
O stire eveniment a aparut azi in "breaking news-ul" mai multor ziare on line. MITICA DRAGOMIR A PIERDUT ALEGERILE DE LA LPF. Nu stiu daca Mitica Dragomir era admirator al unui partid, formatiuni politice etc. daca facea politca sau daca Gino Iorgulescu este PSD-ist, PNL-ist, mafiot sau doar un fost sportiv. Un lucru este cert Mitica de la liga a fost detronat, dupa 17 ani in care a taiat si spanzurat "regele", capo di tuttii capi se retrage invins democratic, la vot, fara balotaj, fara alte comentarii Mitica a disparut de pe harta fotbalului romanesc. Poate ca este mai bine pentru Mitica, decat sa sufere o rusine mai mare ce se prefigureaza daca romanii, "mamalicichi", vor fi invinsi de greci in barajul de calificare la CM. Personal ma asteptam la un alt personaj care sa-l inlocuiasca pe Mitica, dar pot considera ca fata de Mitica, Gino Iorgulescu este "tanar", un tanar care ar trebui sa aduca un suflu nou in fotbalul de bodega al acestei tari. E vremea sa vedem transformari majore, un fotbal profesionist, jucat de profesionisti, nu de fripturisti amatori afiliati la cluburi muncitoresti de amatori. Daca nu vom sesiza nicio transformare, ramane cum am stabilit, "mamalicichi".
andra_v
Vocea Rusiei: 98 de zile pana la Sfarsitul Lumii.

http://romanian.ruvr.ru/news/2013_11_16/98...tul-lumii-5309/
Marduk
Orasul York din UK n-are nicio legatura cu popoarele scandinave, in schimb are legatura cu un cult, care crede in Apocalipsa, Martorii lui Yehova. Apocalipsa daca vine, nu poate fi prezisa, dar poate fi evitata doar daca intelegem care este rostul nostru in acest timp si spatiu. Nu trebuie sa fi credincios sa crezi in sacrificiu, in puterea individului de a susitine si apara supravietuirea speciei umane.
andra_v
Supravietuirea speciei umane dupa trecerea Cometei Ison. Cometa Ison s-ar putea dezintegra in data de 28 noiembrie, dand nastere unei ploi de meteoriti.

http://www.ziuaveche.ro/stiinta-it/stiinta...son-198038.html
Marduk
Dap, asta e stire de stire, nu stie nimeni ce se va intampla cu Ison dupa ce trece de orbita Soarelui, cel mai bine ar fi sa dispara pur si simplu in coroana solara, sau sa capete o traiectorie care sa nu intersecteze traiectoria Terrei. Daca este de mari dimensiuni si se rupe in bucati nu stim ce ne asteapta. Posibil ca lumea pe care o cunoastem, civilizatia umana sa decada sau sa dispara de pe aceasta planeta. Totul depinde de unghiuri, viteze, gravitatie etc. Mai avem putin, 8 zile si vom trage concluzii, ipoteze, previziuni, profetii etc. despre viitorul nostru. Pana la aceasta data, 28.11.2013, am avut timp destul sa ne gandim la consecintele ciocnirii unei comete sau asteroid cu Terra, stiam ce-au patit dinozaurii, dar am fost si continuam sa fim mai preocupati sa ne distrugem intre noi pentru niste motive animalice, decat in salvarea speciei umane.
Erwin
E o știre alarmistă de doi lei. Se cunoaște foarte bine traiectoria cometei. Nu este "gigantică" ci cel mult medie. Nu are cum să producă vreo catastrofă, nici vreo explozie nemaiîntâlnită.
andra_v
Medicul pakistanez care a contruibuit la identificarea locatiei in care se afla Bin Laden, acuzat oficisal de omor:

http://www.haaretz.com/news/world/1.559667
Marduk
Premierul leton a demisionat in urma unei trageduii petrecute la un supermarket. O lectie, un exemplu pentru premierul plagiator. Sunt in stare sa pun pariu cu oricine, ca orice intamplare nefericita de acest gen petrecuta in Romania nu ar duce la demisia premierului, la caderea guvernului. Fripturistii si PCR-isti din Romania nu stiu ce este onoarea, asumarea raspunderii, preventia etc. nu gasirea unui acar Paun sau Dorel, caruia sa i se puna in carca toate relele intamplate in aceasta tara. Exista un exemplu foarte interesant in cultura romanilor, balcanica, nebunul satului, care este facut responsabil in astfel de cazuri.
Cla
Pui si pariu ca demisioneaza Netanjahu ? rolleyes.gif
Marduk
Care ar fi motivul?
Cla
Bibi Netanjahu încearca sa survoleze politica americana.
Nu degeaba sta la taifas cu Obama, el fiind nascut in USA.
El (Netanjahu) îsi deschide gura despre ceva bombe atomice al Iranului, dar nu zice ca Israel le are, si asta stie toata lumea. spoton.gif
Si politica lui e sa spuna ca Iranul e "cel mai rau, mai periculos guvern pe fata pamântului"

E un idiot zionist.
Marduk
QUOTE(Cla @ 27 Nov 2013, 04:17 PM) *
...E un idiot zionist.

Cata vreme Israelul n-a declarat, oficial sau prin oficialii sai, ca doreste distrugerea Iranului sau a altei tari arabe nu vad unde este problema cu Netanyahu! Discutam despre eventuala demisie a lui Victor Viorel Ponta, daca s-ar prabusii acoperisul de la magazinul Unirea!! de exemplu.
Cla
Ce exemple încurci? unsure.gif
S-au mai prabusit si alte magazine, de ex. de prea multa zapada pe acoperis.
E treaba inginerului de statica, ala o ia pe freza.

Dupa cum mai stiu din tinerete, râsul lumii, s-a inaugurat magazinul "Unirea" în Bucuresti si au uitat sa baga treptele.

Zi-mi daca nu-i adevarat, asa s-a auzit.

QUOTE
Cata vreme Israelul n-a declarat, oficial sau prin oficialii sai, ca doreste distrugerea Iranului sau a altei tari arabe nu vad unde este problema cu Netanyahu!


rofl.gif Dormi... mai departe sau în pace. Si NSA a zis ca da de unde, noi nu supraveghem statele "prietene". Bullshit spoton.gif

Si nu discutam despre vreun parvenit politic, aici sunt Stirile Zilei.
Marduk
QUOTE(Cla @ 27 Nov 2013, 06:20 PM) *
...nu discutam despre vreun parvenit politic, aici sunt Stirile Zilei.

Eu doar ti-am raspuns, era o stire despre demisia unui premier din cauza unui accident in care era " treaba inginerului de statica". Eu ma gandeam daca Victor Viorel Ponta si-ar da demisia intr-un caz asemanator. Unde era Netanyahu in discutia asta? Nu inteleg legatura!
Cla
Era la zi, Marduk. Netanjahu a zis ca acordul cu Iranul "e cea mai mare greseala din istorie" samd.
Obama l-a sunat si i-a zis "Tine-ti gura, stai cuminte"

Despre poanta Ponta al vostru nici nu stiu, nici nu ma intereseaza.
Marduk
QUOTE(Cla @ 27 Nov 2013, 07:36 PM) *
Era la zi... Netanjahu a zis ca acordul cu Iranul "e cea mai mare greseala din istorie" ...

Sunt de acord cu el, desi n-as numi-o "cea mai mare gresala din istorie" dar este o mare gresala sa crezi ca iranienii vor renunta la bomba lor atomica. Eu cred ca o vor face, de fapt banuiesc ca au si testa-o la nord koreeni. Inainte de orice conflict cu israelienii, iranienii au de rezolvat o problema istorica, religioasa, profunda, de viata si moarte, cu arabii. De ce crezi ca Arabia Saudita vrea sa achizitioneze bombe atomice?
Erwin
Se părea că din cometa ISON n-a mai rămas mare lucru decât o dâră de praf, dar să vedem, un fragment pare că a supraviețuit trecerii la periheliu.


Cla
Ce porcarie, Erwin, iar ne-a ratat o cometa. Macar daca au fi murit politicienii, toti gramada spoton.gif
Mersi pt. aurora smile.gif
Cla
QUOTE(Marduk @ 28 Nov 2013, 04:36 PM) *
Sunt de acord cu el, desi n-as numi-o "cea mai mare gresala din istorie" dar este o mare gresala sa crezi ca iranienii vor renunta la bomba lor atomica. Eu cred ca o vor face, de fapt banuiesc ca au si testa-o la nord koreeni. Inainte de orice conflict cu israelienii, iranienii au de rezolvat o problema istorica, religioasa, profunda, de viata si moarte, cu arabii. De ce crezi ca Arabia Saudita vrea sa achizitioneze bombe atomice?

Marduk, tu chiar crezi ce scrii ?
Esti om destept, sper ca nu te-a spurcat mass-media.
Cine terorizeaza de fapt Iranul ? Israel si America. Pe cine ameninta Iranul ? Aha... rolleyes.gif
Mai informeaza-te si nu crede tot de la tembelizor, servit de CIA.

QUOTE
De ce crezi ca Arabia Saudita vrea sa achizitioneze bombe atomice?

Simplu: Sunt foarte bun prieteni cu USA, de unde USA are petrol. Ce sa mai explic...

Si daca esti "preten" cu Netanjahu si politica lui, sa ne ajute D-zeu. Sau - God save the Queen spoton.gif

Edit: De ce crezi ca nu se încumeta americanii sa atace Iranul? Au pierdut multi copii prin lupte cu Humvee si acum iau lupta cu avioane. Dirijate prin Internet.
Este o survolare a spatiului afghan, dar nimeni nu zice nimic, ca doar e America, si daca ar zice cineva ceva, imediat ar fi pe "Black List" si s-ar zice ca au fi "The Axx of Evil".
Simplu: Americanii nu mai au chef de razboi.
2: Ar fi blocata strada din Hormus.
3: Stiu si ei, prin CIA ca povestile lor sunt Bullshit, la fel ca în cazul Irakului, unde nu au descoperit nicio bomba.
4: Acum vreo 3 zile am vazut un documentar. Era un irakian care a spus ca Irakul are bombe chimice.
El fiind chimist, l-au crezut englezii si americanii.
Mai târziu a zis ca a mintit, el doar voia sa-l înlatureze pe Sadam.
Câti oameni au murit din cauza lui, nu l-a interesat. Si mai si traieste pe picior liber prin Canada.

Paranoia
andra_v
Retrospectiva anului 2013. Papa Francisc desemnat, pe 11 decembrie, Personalitatea anului 2013 de către revista americană Time, pentru că a reuşit ''să cucerească imaginaţia a milioane de oameni care-şi pierduseră orice speranţă în Biserică''. ''El a făcut atât de mult în primele nouă luni ale sale în funcţie încât tonalitatea a ceea ce vine dinspre Vatican s-a schimbat'', a explicat Nancy Gibbs, redactor-şef al revistei Time.
http://www.agerpres.ro/media/index.php/int...nului-2013.html
Marduk
QUOTE(Cla @ 29 Nov 2013, 06:30 AM) *
QUOTE
... tu chiar crezi ce scrii ?

Daca nu as crede in ceea ce scriu nu as mai scrie. Cum ai ajuns la concluzia ca eu nu cred ceea ce scriu?
QUOTE
Cine terorizeaza de fapt Iranul ? Israel si America.

La nivelul declaratiilor s-ar zice ca este exact invers, dar daca tu crezi altceva .....
QUOTE
Pe cine ameninta Iranul ? ...

Cei mai amenintati de iranieni se simt sauditii. Evreii se pot apara, militar, dar sauditii nu se pot apara religios impotriva unei doctrine, e greu sa scoti armele la atac, mai ales cand e vorba de CREDINTA.
QUOTE
... daca esti "preten" cu Netanjahu si politica lui...

Nu trebuie sa fiu preten cu Netanyahu ca sa discut despre Israel sau situatia din O.M



QUOTE(andra_v @ 16 Dec 2013, 11:24 AM) *
Retrospectiva anului 2013. Papa Francisc desemnat, pe 11 decembrie, Personalitatea anului 2013...

Avand in vedere faptul ca noul Papa este iezuit este greu sa spui ca in 9 luni au avut loc schimbari majore in cadrul bisericii catolice. Faptul ca la aceasta ora exista 2 papi in viata spune multe despre "retragerea" lui Ratzinger de pe scena Vaticanului.
andra_v
De ziua sa de bastere, Papa Francisc a luat micul-dejun impreuna cu oamenii strazii.

http://www.agerpres.ro/media/index.php/lif...ai-strazii.html
andra_v
Presedintele Vladimir Putin, desemnat "omul anului" de catre cotidianul "The Times".

http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/e...icle3960759.ece
Cla
Anu viitor va fi desemnata bicicleta care se rastoarne prin Peking.
Ban Ki Moon va zice: "Un urias incident cutremator". Bang, asta-i.
kikki dee
Adrian Năstase, CONDAMNAT DEFINITIV la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul ZAMBACCIAN. Dana Năstase, 3 ani cu suspendare.
abis
Subsecretarul american de stat discută astăzi cu Băsescu şi Corlăţean. Ponta - prea ocupat, Antonescu nu a fost invitat. Subiectul discutiilor: justitia, statul de drept...

De asta se ascunde Ponta. smile.gif
andra_v
Raiffeisen se va concentra pe sectorul de retail din Rusia, cea mai profitabila piata pentru grupul bancar austriac.

http://www.agerpres.ro/economie/2014/07/29...striac-14-40-27
exergy33
http://www.ft.com/cms/s/0/7ef59d62-3114-11...5ba7c2ea3d.html

De la Financial Times citire :
Romania — once considered one of the EU’s most corrupt countries — has become an anti-graft test bed. High-profile convictions have transformed public perceptions of its anti-corruption directorate, the DNA: once seen as a paper tiger established as a condition for EU membership, it is now hailed as a fearsome adversary of even the country’s most powerful politicians.

abis
Rompetrol nu mai este companie kazaha, este acum companie chineza

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Economie/Stiri/
Marduk
De ce n-or fi cumparat-o rusii? ma gandesc ca intre cei doi "barosani", parteneri, or fi existat niste intelegeri, pentru ca actiunile rusilor la Marea Neagra, demonstreaza dorinta acestora de a controla acest "lac".
Cla
Ma întreb si eu... unsure.gif
Acest "lac" e binevenit la rusi, pot sa controleze NATO si Marea Neagra, mai sunt si pe la turci wink.gif
Sa vânda niste Kalashnikov împotriva kurzilor din Siria, împreuna cu Turcia si sa primeasca bani din Europa, de la Germanica si Bruxelles rofl.gif
Cla
Azi s-a zis cea mai noua stire posibila, pe CNN si Drapelutul Rosu:
Mâine e tot o zi si nimic nou sub Soare.
Cla
Puiu Calinescu a facut pe chelner si i-a vândut lui Iliescu un crap cu solzi noi...

Saramura de crap
Cla
Deci iarasi e de vina Putin.
S-a mutat abis la Casa Alba ? mwah1.gif Pacat ca Monica nu mai este disponibila...
http://adevarul.ro/international/statele-u...8717/index.html
Cla
Here is the News

.
Cla
Nu deschide vreodata o Dacie !!

.
Cla
Hellary si Trump se bat reciproc, eu doar zic "I mean it" https://www.youtube.com/watch?v=h2vkUozM3OM

f.u.c.k the TTIP
Cla
Nu-mi e de râs, Hanul moare.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.