Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zgārcenia
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Psihologie - Teorii si Aplicatii. Dezvoltare personala
Pagini: 1, 2
exergy33
QUOTE(Cla @ 1 Nov 2012, 04:40 AM) *
Nu te supara, dar foarte multi sunt prea zgārciti sa scrie un cuvānt.
Uite, cica "Cei 11.265 de forumisti inregistrati au scris pana in prezent 711.654 mesaje."

Nu cred ca in acest caz se poate vorbi de zgarcenie. O mare parte din cei 11 265 sunt spameri ( e suficient sa treci in revista nickurile lor alfa-numerice), altii nu au fost activi niciodata iar pe cei candva activi, care au plecat din diverse considerente, nu-i poti condamna.

Hanul a ajuns asa cum a ajuns din cauza ca duce lipsa de forte proaspete.
Eu am o teorie partial verificata : generatia 'copy and paste' nu-i in stare sa formuleze idei si propozitii proprii in legatura cu o tema de discutie care necesita ceva cunostinte generale, lectura, capacitatea de comparare , etc.


QUOTE
Esența Open Source este să fii destul de egoist ca să faci lucruri pentru necesitățile proprii dar să fii suficient de altruist să le dai gratuit și altora.

Ii dau dreptate lui Erwin cu mentiunea ca nu se poate pune semnul egal intre zgarcenie si egoism. Eu le percep ca pe doua lucruri distincte.
Cla
QUOTE(exergy33 @ 1 Nov 2012, 05:43 AM) *
O mare parte din cei 11 265 sunt spameri

Daca eu as fi administrator i-as da afara.
Fii atenta: M-am zbatut sa ajung la Nick-ul Marius care a fost blocat de unul care niciodata n-a scris nimic. E numai un exemplu.
.
QUOTE
altii nu au fost activi niciodata iar pe cei candva activi, care au plecat din diverse considerente, nu-i poti condamna.

Ba da, ori sunt aici, ori au sters-o, si daca s-au dus, , s-au dus.
Ori nu mai au chef, ori au plecat ca nu mai au chef, nu le place, treaba lor.

Dar sa nu se faleasca Hanul cu nu stiu cāti de mii de iluzori pe cānd sund doar cātiva care retin sira spinarii.
exergy33
Azi am ascultat la un post de radio in limba persana o discutie, mai bine zis o mini-masa rotunda, pe tema zgarceniei in cuplu.
Inteleg ca cineva sa fie zgarcit ... dar nu acolo, nu asa.

Cred ca e cea mai oribila forma de zgarcenie.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.