Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Intrebari/raspunsuri Legate De Sanatatea Noastra
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Exploratorium > Corpul Uman: Sanatate si Mister
Pagini: 1, 2
Ovidius
Serenity, incearca sa mergi la spitalul judetean la ortopedie. Intrarea se face prin spate, vis a vis de Billa. Nu mai stiu daca trebuie sau nu trimitere, dar te descurci tu. Bafta!
StefanI
QUOTE(Serenity @ 29 Jun 2008, 02:10 AM) *
Glezna mea - durere si mister tongue.gif

Nu e deloc o gluma. M-am trezit cu o durere la glezna stanga. Nu tin minte sa ma fi lovit, sa fi calcat stramb... practic nu tin minte sa fi facut ceva, in afara de faptul ca stau cu piciorul sub mine mult timp. Nu-mi dau seama daca ma doare articulatia sau muschiul (in partea din fata) dar de azi dimineata s-a tot amplificat durerea... abia mai pot merge. Ar putea fi reumatism? Sunt in Timisoara acum si medicul meu de familie e in Resita, stiu ca ai nevoie de trimitere de la el pentru a vedea un specialist. Are cineva idee ce ar putea fi? Sa ma ingrijorez si mai tare? unsure.gif


Din experienta proprie iti pot spune ca si eu am avut o astfel de durere la picior. Dupa un timp mi-am dat seama ca in timp ce dorm imi tin piciorul intr-o pozitie nefiresca. Am inceput sa ma controlez si sa tin membrele intr-o pozitie cat mai fireasca si durerea a disparut.
March
Am o ruda diagnosticata recent cu Leucemie limfatica cronica ( Gradul 0 - stadiul de inceput).

Dar nu mi-a placut cum a tratat problema hematologul din provincie ( cum ca nu-i cazul de alarmare, ca nu se impune nicun un tratament in acesta stadiul, ca originea bolii e necunoscuta, etc) Poate cineva sa-mi recomande o clinica / spital bun in Bucuresti ( care lucreaza cu CAS) unde sa repete analizele si sa-i puna un diagnostic ?

Pe langa asta cunoaste cineva daca exista vreun bioenergetician care poate actiona pe astfel de cazuri ? Sau vreun tratament naturist ?

Cunoaste cineva vreun un Forum medical unde se discuta despre problemele de sanatate ( ceva de genul intrebari / raspunsuri ) ?

Va multumesc

M.
Blakut
QUOTE
Pe langa asta cunoaste cineva daca exista vreun bioenergetician care poate actiona pe astfel de cazuri ? Sau vreun tratament naturist ?


Sfatul meu e sa nu te increzi in chestii din astea. Mai bun un doctor. Uite, o sa intreb si daca aflu ceva ma intorc cu informatii. Pana atunci bafta.
Nefertiti
Asta cred ca e ok: http://forum.romedic.ro/

p.s. Vezi si aici: http://www.emedonline.ro/natural+index.htm - e si rubrica de intrebari.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.