Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Vreau Sa Ma Sinucid
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2
CharonOfNyx
Macabru.
Totusi, nu ma pot abtine: barbi, ai reusit?
Zed
rofl.gif Mai ce rau esti
CharonOfNyx
Eu?! Rau?!
Tocmai tu spui despre mine asta?!
harhar.gif
Zed
Eu sunt cuminte . Foarte cuminte . innocent.gif


bdl
Barbi?
Are o predestinare numele asta...Motivele invocate sint puerile si ...da, merg f bine cu numele de Barbi....De ce nu te intorci in tara? De ce nu intri pe site-uri de dating? Parinti nu mai ai?
Sau cam asa trebuia sa incep ...DE CE nu ne spui povestea intreaga? Pt ca numai cu " cred ca o sa ma omor".....hm, interesul meu cel putin scade f brusc...
Scrie-ti povestea vietii aici, pune si niste poze din perioada cea mai fericita si ...poate nu o sa ajungem la concluziile lui Sorin....Citeodata viata e plicticoasa....si persoana poate, si poate vrea putina atentie, ceea ce nu e un lucru iesit din comun sau rau...depinde numai de metoda aleasa...
abis
QUOTE(CharonOfNyx @ 8 Sep 2009, 11:12 PM) *
Totusi, nu ma pot abtine: barbi, ai reusit?

Si daca iti raspunde ca da? hmm.gif
Afrodita
rofl.gif Ar fi de-a dreptul infricosator sa raspunda ca da ... Logic vorbind tongue.gif
tontoi
QUOTE(Afrodita @ 10 Sep 2009, 12:47 AM) *
rofl.gif Ar fi de-a dreptul infricosator sa raspunda ca da ... Logic vorbind tongue.gif

poate va trimite un sms...cu 0,5 euro centi in retea. poate si in lumea a 2-a avem retea si net...asteptam.
Afrodita
rofl.gif Nu sunteti normali mah rofl.gif
CharonOfNyx
Pariez ca nu raspunde. Iar daca totusi rspunde, raspunsul nu poate fi "da".
Sau poate... daca si-a tras o pila la rael si face o transmisie de aia cu contact manual. rolleyes.gif sau cum se chema transmisia aia de cod genetic? Zed stie. wink.gif
mutulica
QUOTE(abis @ 9 Sep 2009, 11:16 PM) *
Si daca iti raspunde ca da? hmm.gif


si sa zica, da ma, de doua ori chiar, prima data mi-a placut asa de mult ca am mai incercat ...

si sa ne zica si daca a dat-o pe stiri la ora 5, sa cautam in arhive
Cucu Mucu
QUOTE(CharonOfNyx @ 10 Sep 2009, 05:33 AM) *
Pariez ca nu raspunde.


Pai normal ca nu raspunde, s-a schimbat guvernul dincolo (deh, vot uninominal, si cum s-au adunat mai multi in partea aia mai calda...a iesit ala mic, negru, de respira greu) si astia schimba toata reteaua de antene (ca a prins un comision gras de la Vodafone), si din parti telefonie sau uaierles. Da' poate prinde un porumbel, sa stam cu ochii cascati pe cer!
Justitiarul
QUOTE
Vreau Sa Ma Sinucid, ...


Si eu. sunt suparat pe viata ca m-a adus in halul asta, cu esecuri pe plan profesional, afectiv si mai ales cu o boala incurabila datorita careia mi s-au intamplat atatea necazuri.
Afrodita
Ma scuzi, poate suna macabru ce spun, dar: daca boala e incurabila ce rost mai are sinuciderea? Si daca chiar vrei sa te sinucizi, te-ai gandit ce vei rezolva cu asta si cine va plange si cine va rade de gestul tau?
LINICA
Acum cateva saptamani, o colega de-a surioarei mele le-a spus prietenilor sa se roage mult pentru ea ca ea nu ma poate.
Nu a mai putut... sad.gif

Mi-am invatat de mult lectia de a lua in serios toate cuvintele unui om. Mi-ar fi placut sa ii intind un umar, desi, nu ma pricep sa consolez si sa imbarbatez la distanta. Acum, ii pot spune doar o rugaciune. Pe care nu am avut ocazia sa i-o spun in viata.

Barbi, daca mai citesti pe-aici, gandeste-te ca povestea ta poate ajuta pe altii care trec prin aceeasi tristete/descurajare. Foloseste internetul, care te-a ajutat pe tine in acea zi, si ajuta-i si tu pe altii, sau da-le curaj celor care te-au sprijinit, sa o faca si mai departe, sa nu lase nimic pe seama etichetei "caterincii".

Justitiarul, gandeste-te ca viata asta se termina oricum; si daca avem libertatea sa ii punem noi capat, nu vom mai avea capacitatea de a ne-o recupera.

Stiu ca atunci cand sunt foarte obosita ma oblig sa adorm. Si somnul este unul chinuitor. Daca moartea este un somn, cred ca e mai bine sa o lasam sa vina cand are ea chef si doar sa ne lasam in mainile ei, cu bucuria ca am terminat toata treaba si ne meritam odihna.

Crezi ca nu mai ai nevoie de nimeni si nimeni nu mai are nevoie de tine? Incepe prin a-ti schimba avatarul cu o poza pozitiva si gandeste-te ca cei care citim aici, pe forum, putem fi motivati de prezenta ta sa fim mai buni, mai atenti, mai entuziasti, mai... sau invers.
Daca as sti cum sa pun poze, ti-as trimite cateva variante vesele... rolleyes.gif
Zed
Linica ,

A lua in serios pe cineva inseamna sa o faci in fiecare zi , nu atunci cand spune ca isi taie venele . Pentru ca asta se numeste santaj emotional .



Eu nu sunt impresionata de cei care anunta in direct pe forumuri sau alte cai , ca-si pun capat zilelor prin diferite metode . Le recomand cu caldura sa lase forumul si sa treaca la OTV , s-o faca in direct . Asa isi satisfac si ei dorinta de cat mai mult public , compatimire , atentie si rugaminti iar celor care urmaresc in direct tampenia la tv , le ofera un big brother in varianta titanic .
Sunt niste egoisti care nu sunt interesati decat sa produca durere in jurul lor . Ii doare fix in dos ca mama , tata , surori , frati , copii , sotie etc vor suferi toata viata din cauza aceasta . Pe principiul - daca ei au suferit , atunci sa sufere si familia lor !
Daca ii trimiti la psiholog , nu sunt multumiti de ei , nu fac ce le spun , ii contrazic , nu se lasa ajutati , comenteaza , contraargumenteaza etc , cu alte cuvinte nu se lasa ajutati . Ca le place sa pozeze ca martiri si victime !
Serenity
Si eu zic la fel. Sinuciderea e mereu o optiune valabila, dar e definitiva si fara cale de intoarcere. Sunt sigura ca mai exista alte variante, alte cai de iesire pe care nu le-ai incercat si care nu sunt atat de radicale. Si daca crezi in Dumnezeu, stii ca nu suntem aici ca sa ne fie usor, ca sa fim fericiti. Viata ne e data ca sa suferim si prin suferinta sa evoluam spiritual. Sunt(em) atatia care avem esecuri repetate pe toate planurile si care nu sunt datorate vreunei boli incurabile. La tine e de vina boala, nu? Ei, pentru boala exista tratamente, exista spitale, exista specialisti.. De-aia sunt acolo, sa te ajute sa treci peste pragul asta care pare ca nu poate fi trecut.
Felina
bai, eu am inteles ca e vorba de o boala incurabila, ori asta inseamna ca medicii si spitalele n-au ce-ti mai face.
desi, la cum evolueaza stiinta, medicina in zilele noastre, curi miraculoase pot aparea de la an la an.
deznadejdea in sine e o boala a sufletului si acolo e o poveste intreaga
Serenity
Pai e incurabila, dar o boala psihica ca schizofrenia are episoade in care se poate manifesta in toata splendoarea ei si perioade in care omul poate duce o viata normala. Noh, nu poti face generalizari cand e vorba de boala asta, dar in unele cazuri, cu tratament, omul isi poate vedea ani buni de viata lui. Apoi mai apare un episod in care boala isi face de cap, si tot asa.
Felina
Sere, io ma gandeam la cancer, sida, alte nenorociri. Daca a fost vorba de schizo pe aici, io imi cer scuze ca n-am vazut. ph34r.gif
Serenity
Pai m-am uitat si eu la semnatura lui Justitiarul. tongue.gif Presupun ca de schizofrenie e vorba...
LINICA
Zed, corect. Doar ca asta se invata in timp... Si se aplica tot asa.

Am mai amintit de colega mea de facultate care s-a sinucis. Si acum ma intreb daca nu cumva as fi putut-o ajuta daca mi se adresa direct: ma bate gandul sinuciderii.

Mi se pare ca se foloseste un ton prea dur la adresa celor care vorbesc despre acest gand. Indiferent ca cel care doreste sa se sinucida vrea sa lase si un mesaj in urma prin acest gest, sau o face direct, boala este aceeasi. Poate unii chiar fug de gandul acesta, fug, fug si cer ajutorul pentru ca nu pot sa il indeparteze singuri, prin credinta sau diverse exercitii. Probabil ei au sanse mai mari sa supravietuiasca. Dar ce te faci cu cei care tin in ei si actioneaza fara nicio avertizare, fie din mandrie, fie din ... spontaneitate?
Sa fim seriosi, psihologul te ajuta sa treci de perioadele de depresie tot prin acultare/sfaturi (si nici cu el nu esti sigur ca scapi). Un forum cu oameni calzi si bine-intentionati e mai mult decat nimic... e, cel putin, jurnalul pe care te pune psihologul sa il tii, si tot e ceva.

Poate ca barbi chiar nu ar fi facut-o. Dar starea ei poate era atat de proasta, incat o asocia cu dorinta de a nu mai dori sa traiasca - poate era cea mai nasoala stare din viata ei si f bine a facut ca a vorbit.

Cand te apuci de fumat, nu ceri ajutorul. Ca sa te lasi, te vaieti n zile pana reusesti... sau nu. Cred ca pot face comparatia asta- cam tot o sinucidere cu lamentari e.

Serenity, pana ajungi sa simti prezenta lui Dumnezeu si sa simti ca viata pe pamant este pentru mantuire, cel rau urzeste multe...
Serenity
Ah, da... si mie mi se pare ca Zed e prea dura. Eu am mai zis si o s-o zic mereu.. Nu trebuie sa judeci omul cu tendinte sinucigase sau pe cel ce s-a sinucis prin prisma ta, a omului rational, care isi da seama care sunt consecintele faptelor sale. E drept, exista un mic procent care vrea doar sa atraga atentia si nu o sa puna niciodata in practica ce spune. Dar omul care se gandeste serios la sinucidere sau cel ce s-a sinucis e un om al carui rational e atat de coplesit de disperare incat nu mai vede nici o alta iesire.
Zed
QUOTE(Serenity @ 4 Nov 2009, 05:45 PM) *
Ah, da... si mie mi se pare ca Zed e prea dura. Eu am mai zis si o s-o zic mereu.. Nu trebuie sa judeci omul cu tendinte sinucigase sau pe cel ce s-a sinucis prin prisma ta, a omului rational, care isi da seama care sunt consecintele faptelor sale.


Serenity , tinand cont ca e vb de schizofrenie , nu vad cu ce sunt dura si faptul ca nu-si da seama de consecintele faptelor sale ..........
mutulica
in cele din urma, ramane ca ce isi face omul cu mana lui e lucru manual.. rezulta deci ca sinuciderea e un fel de artizanat, si intra la capitolul arta populara

uneori ma tot gandesc ca gresim incercand sa influentam astfel de artisti sa nu ia in serios pornirile lor... in entuziasmul creator care ii mana din urma acesti artisti ajung sa faca rau celor din jur cu gandirea lor negativista

de aceea prefer pe cei ce aleg sa practice arta comediei ca sa isi rezolve, adica pe aceia care se imbata si se fac de ras dar nu strica bunul mers al naturii... ba din contra, uneori manga fiind se mai apuca si de procreat naibii
Carmi
QUOTE(mutulica @ 10 Nov 2009, 11:43 AM) *
.. rezulta deci ca sinuciderea e un fel de artizanat, si intra la capitolul arta populara



rofl.gif rofl.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.