Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Primul Topic Bufnilian In Hanu Ancutei
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Buna ziua tuturor. Ma numesc Ovidiu Bufnila. M-am nascut in Tg Ocna in 1957 la 15 august. Locuiesc in Bacau, Aleea Armoniei, 4/8. Incerc din rasputeri sa-mi platesc facturile la timp. Ce-i drept mai platesc si cate o bancuta in plus ca fiind atat de prins de treburi uit sa trec pe la ghiseul national, acolo unde se strang toate darile poporului roman. Mi-am facut de cap in toate felurile in viata asta. Dar nu despre augusta mea persoana excesiv de celebra as vrea sa va vorbesc. O sa deschid o gramada de topicuri care au ca singur si fundamental subiect: NIMICUL.

Ce este conceptul de NIMIC? E ca si cum n-ar fi nimic. Dar desigur, matematic vorbind, aici se strecoara o greseala. Putem spune ca in NIMIC se ascunde un punct valurit. Serviciile Secrete ale lui Canaris erau tare inventive: plasau un intreg mesaj intr-un punct punctat intr-o scrisoare la sfarsitul unei propozitii. Dar ce e punctul ma intreb adeseori? Este el Universul Valurit al NIMICULUI? Ma intreaba multi amici, de toate felurile, rangurile, orientarile, gradele, amicitiile, secretele, aspiratiile:
Ce faci, Ov?
NIMIC, le raspund.
Ei rad si rasufla usurati.

Acest dialog este cat se poate de real. S-a purtat de-a lungl unei vieti de infinite ori. Alteori unii s-au intrebat unii pe altii:
Ce face Bufnila?
NIMIC.
Nimic? Atunci e OK.

Sa faci NIMIC este insa TOTUL. Este teribila incercare Fundamentala a Fiintei. Caci facand NIMICUL de fapt te arunci in MIRACOL. Ce poate fi NIMICUL?

Eu zic ca e ceva valurit si valuritor. Caci in NIMIC se pot ascunde forte inimaginabile sau Operatii Matematice pe care inca nu le-am descoperit. Si multe alte lucruri teribile.

Cam despre asta voi vorbi in aceste topicuri.

Aceste experiment digital valurit a fost desfasurat si in forumul din elegantul site www.eva.ro.
Imi asum toate declaratiile publice, toate atitudinile, toate afirmatiile, toate jocurile de imagine, toate ideile postate in Internet.

Nu sunt guru, invatator, deschizator de drumuri, vraci sau securist nici bivolar, nici corut, nici rudan, nici tugui, nici spion, nici reformat, nici mason, nici initiat, nu sunt anisemit nici sionist, nu sunt pro si nici contra.

Ma numesc doar Ovidiu Bufnila.
Raspund la numarul de celular: 0744797266.
Am luat numeroase premii pe merit pentru ca am muncit din greu pentru a construi o logica metafizica fictionala. Analizele mele medicale sunt excelente. Ma doare putin un genunchi. Desi m-am impotrivit din rasputeri a trebuit ca cu vreo cateva luni in urma sa incep sa port ochelari. Asta e.

Cu ochelari NIMICUL se vede in toata splendoarea lui.

Declar in mod public pe propria mea raspundere ca nu am cerut cuiva si nici nu am invocat vreo forta anume ca sa apar pe lume. Ovidiu Bufnila s-a nascut dintr-un concurs de imprejurari aleatoriu.Din acest punct de vedere ma consider perfect egal nu numai cu alti oameni dar si cu meduzele, cu gandacii de colorado si cu godzila cea adevarata.

Daca va devin antipatic, e firesc, spun niste lucruri aiurite dar NIMICUL nu are coerenta. Eu ca fiinta sunt OBLIGAT sa atribui COERENTA unui Obiect Fictional pe care, din lipsa de altceva mai interesant il numim NIMIC.

NIMIUL despre care vorbesc de-o viata in felurite moduri in emisiuni de Televiziune, in Presa Scrisa, la Radio, in Internet, la Conferinte de Presa, la Conventii, in cadrul Intrunirilor Politice de diferite Orientari, in Intalniri Secrete sau de alta natura Secretoasa si Secretibila, se sustrage plin de perversitate cercetarii mele. Interesant e ca acest NIMIC a inventat propria sa oglinda sau, mai enigmatic de atat. Aceasta oglinda valurit-valuritoare cred ca poarte numele de MINTE.


Despre MINTE am scris tot felul de fictiuni. Intreaga mea opera literara din care am publicat in Romania, USA, Marea Britanie, Rusia si in alte tari prietene este despre MINTE.

Nu stiu daca o sa-mi platesc facturile la timp dar in mod sigur voi naviga mai departe in NIMIC.
Va voi deveni groaznic de antipatic dupa cascada bufniliana de topicuri. Dar nu acest aspect este important, nu eu sunt important.
Important este sa identificati fiecare dintre voi NIMICUL Vostru si sa porniti sa va impotriviti acestui NIMIC.


Ovidiu Bufnila
cu prietenie.

Sa incepem cu primele topicuri, topicurile despre Arta Secreta A Consilierilor de Imagine. Esenta si cheia acestei Arte este, se intelege, NIMICUL.
Ovidiu Bufnila
NIMIC este si o categorie filozofica.
Ovidiu Bufnila
Iata primul topic despre Nimicul ca Imagine:

"Imaginea personala este o arma mortala. Intr-o lume schimbatoare de la o zi la alta, imaginea personala bine construita poate fi o pavaza sau un tanc. Mai toata lumea are nevoie sa-si construiasca o imagine beton. Lucrul asta nu se face insa la intamplare. Trebuie sa te initiezi. Putem sa incepem aici. Definiti-va intr-o singura propozitie. Apoi pornim mai departe. Propozitia trebuie sa aiba 10 cuvinte."
http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act=ST&t=1881&

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Felina
fata fostului functionar faca fasole fara foc fiindca focul face fum
Sushi
OB o intrebare: tu porti chiloti in casa cind e cald?
alfa
Chilotii, articol vestimentar de o completa inutilitate. Nimic mai naspa. Sa-ti asfixiezi organul, sa nu-l lasi sa se destrabaleze in voie, balanganindu-se dupa pofta inimii, pentru ca nu te poti sustrage obisnuintei. N-am inteles niciodata la ce bun chilotul?
Toate filmele "upskirt" stricate de fetisisti. Nu mai vezi o pussy din cauza celor incordati la panties. Dezgustator.
Scuze pentru off, n-am reusit sa ma abtin. Nu-mi plac chilotii.
Sushi
QUOTE (alfa @ 15 Jun 2006, 07:25 PM)
Chilotii, articol vestimentar de o completa inutilitate. Nimic mai naspa. Sa-ti asfixiezi organul, sa nu-l lasi sa se destrabaleze in voie, balanganindu-se dupa pofta inimii, pentru ca nu te poti sustrage obisnuintei. N-am inteles niciodata la ce bun chilotul?
Toate filmele "upskirt" stricate de fetisisti. Nu mai vezi o pussy din cauza celor incordati la panties. Dezgustator.
Scuze pentru off, n-am reusit sa ma abtin. Nu-mi plac chilotii.

ohmy.gif wow hh.gif

rofl.gif jamie.gif
wasp
Alfa, deci esti chilotofob ! laugh.gif Oare iti mai reduc din fobie daca iti vorbesc despre mucoasa vaginala si secretii ? Caci, Ninja, nu e ca-n filme !!!! wink.gif
Hashaspire
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 15 Jun 2006, 04:58 PM)
O sa deschid o gramada de topicuri care au ca singur si fundamental subiect: NIMICUL.

Ce este conceptul de NIMIC? E ca si cum n-ar fi nimic. Dar desigur, matematic vorbind, aici se strecoara o greseala. Putem spune ca in NIMIC se ascunde un punct valurit.

Codul CANCI? unsure.gif
Felina
QUOTE (Hashaspire @ 16 Jun 2006, 12:24 AM)
Codul CANCI? unsure.gif

roflmao.gif

Hash wub.gif
Hashaspire
Ovidiu, am observat ca ai scris de doua ori ca te numesti Ovidiu Bufnila. E un (alt) semn?
Erwin
asa-i cand treci pe la Nea Nihil, ti se face pofta de NIMIC
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Hashaspire @ 16 Jun 2006, 07:49 PM)
Ovidiu, am observat ca ai scris de doua ori ca te numesti Ovidiu Bufnila. E un (alt) semn?

E acelasi. Intotdeauna e acelasi semn. Noi ne imaginam ca sunt mai multe.
Ov
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.