Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Virinel Columbofilul Si Mimoza Pudica Monica
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Bancuri
Pagini: 1, 2, 3
wasp
rofl.gif cry.gif O sa aiba nunta televizataaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
bdl
Atunci e bine ca o sa o vad si eu in reluare...
March
"TELENOVELA" din spatele telenovelei ! tongue.gif


Adevarata poveste a Monicai Gabor
Cu o saptamana inainte de nunta, "Averea" dezvaluie


BOMBA. Viata viitoarei sotii a multimiliardarului Irinel Columbeanu este o incredibila telenovela. Incepand de azi, "Averea" va dezvalui, in exclusivitate, intr-un serial socant, trecutul ascuns al Monicai Gabor.

De la 14 ani, ea a fost revendicata de doua clanuri tiganesti din Bacau. In vara lui 2003, eleva care trecea din clasa a X-a intr-a XI-a s-a refugiat intr-un bar de noapte, proprietate a unui temut cap al lumii interlope din Moldova. Acesta a acceptat sa-i acorde protectie, insa, in schimb, i-a cerut sa lucreze ca stripteuza si dama de companie.

Walter, primul iubit


Monica (stanga) impreuna cu o colega de munca
La doar 14 ani, Monica a descoperit primul fior al dragostei. Ea l-a cunoscut intr-o discoteca din cartierul Sud pe Walter, liderul unui clan tiganesc. Intre timp, despre Monica, care locuia cu familia in cartierul Nord al Bacaului, a aflat si un rival de-al lui Walter: Mondan, seful clanului "Carutasilor". In Bacau, doar pronuntarea numelui lui Mondan trezeste frica. Intre Walter si Mondan s-a pornit un adevarat razboi pentru Monica. Ca sa scape de sub teroare, ea a decis la sfarsitul lui iunie 2003, in noaptea de 28 spre 29, sa evadeze! Un baiat cunoscut din discoteca i l-a prezentat pe un anume Dinu Damaschin, reprezentant al Drepturilor Omului la Bacau.

Prima floare primita de Monica: o orhidee!

Era 28 iunie 2003, seara. Monica avea 16 ani si cinci luni. I s-a plans lui Damaschin ca este terorizata de tigani. Acesta a decis sa o salveze. I-a oferit prima floare din viata: o orhidee cumparata de la floraria "Gianina". Destinul a facut ca aceasta florarie sa se afle langa barul de noapte "Armando", detinut de temutul Ovidiu


Fostul night-club de striptease Armando, actualmente Blue Night Club
Hassan. La o masa din barul "Armando", Damaschin s-a reintalnit cu patronul Hassan. I-a povestit cosmarul Monicai. Pentru ca Hassan este extrem de influent, i-a sunat personal pe Walter si Mondan si le-a cerut sa o lase in pace. Cuvantul lui Hassan a fost lege! Astfel, Monica s-a apropiat de patronul de la "Armando" si a acceptat sa lucreze pentru el. La inceput ca dama de companie si, apoi, dupa ce a capatat experienta pe ring, si ca stripteuza.
A fost momentul in care Monica a semnat practic un pact cu diavolul. Intr-o seara, la "Armando", a
fost observata de un anume Radu Duta, apropiat de-al mafiotului Ion Clamparu!

In anturajul lui Iacobov

De fapt, dintr-o declaratie olografa de-a Monicai - data in 1 august 2003 si pe care azi o prezentam in exclusivitate! - Duta nu vria decat sa-i propuna o afacere: sa fie amanta lui Costel Rusu, "mana dreapta" a afaceristul care controla pe atunci RAFO, Corneliu Iacobov! Rusu avea o problema: era casatorit si tata a trei copii! I-a promis Monicai ca la 18 ani ii va cumpara masina si apartament. Ca o va ingropa in bani. A fost prima aventura serioasa a Monicai, fapt recunoscut de ea. Interesant, in seara cand a evadat de la Mondan, ea a fugit si de acasa. Avea cu ea doar o punga in care se gaseau o pereche de slapi si un crucifix. (D.I.A.)

Declaratia Monicai Gabor la Centrul Societatii Internationale pentru Drepturile Omului Bacau

Subsemnata, Gabor Monica, (...) declar urmatoarele. In urma cu circa 30 de zile, in 28.06.2003, m-am mutat acasa la Dinu Damaschin, acesta mi-a facut cunostinta cu mai multe persoane, printre care si cu numitul Duta Radu. Intr-o zi aflandu-ma in holul Hotelului Decebal, citind ziarele, a aparut Duta Radu.
A venit la mine si m-a intrebat daca poate sa ia loc langa mine. Astfel a inceput sa-mi propuna o afacere. A inceput intrebandu-ma daca vreau sa fac bani multi. Daca vreau, el ma poate ajuta sa-mi rezolve orice problema, i-am raspuns afirmativ, iar el mi-a spus ca stie pe cineva care vrea sa faca cunostinta cu o domnisoara care arata bine si care sa vrea sa devina amanta lui. Apoi mi-a spus ca acest domn are foarte multi bani, ca imi poate oferi tot ce vreau: imi cumpara apartament, imi da cati bani vreau si cand voi implini 18 ani, imi va cumpara masina, imi va plati facultatea, dar ca este casatorit, are copii si ca totul va trebui sa fie facut cu maxima discretie.
Dorind sa vad pana unde are de gand sa mearga cu propunerile, i-am spus ca parintii nu stiu ca astazi trebuie sa plec sa lucrez la mare. Auzind acestea, el mi-a spus ca pot sa vin sa stau la el acasa, pentru ca sta singur.
Am fost de acord, iar el mi-a spus sa ne intalnim sa vina sa ma ia de acasa cu bagajele. Ora stabilita a fost ora 13,00, la "Selena Nord". Mentionez ca pe tot parcursul acestei discutii el imi spunea in mod repetat ca nu trebuie sa afle nimeni despre ceea ce vorbeam. Cu atat mai putin Dinu Damaschin cu care se presupunea sa rup orice fel de legatura. Ba chiar mi-a spus sa-i jur ca nu voi povesti la nimeni cele intamplate. A incheiat luandu-si la revedere si amintindu-mi ca nu trebuie sa povestesc nimanui nimic.
La ora 13,00, m-am dus la intalnire cu sora mea Ramona care m-a ajutat cu bagajul. M-am urcat in masina lui, un Audi A3 cu numar de inmatriculare BC-55-RON.
Am ajuns la apartamentul lui din str. Miron Costin nr.85. Mi-a spus sa stau acolo pana se intoarce. Sa stau linistita ca imi aduce el ceva de mancare. A incuiat usa si a plecat.
S-a intors pe la ora 18,00, aducandu-mi o pizza. Cat timp am stat in camera, telefonul a sunat iar el se ducea in cealalta camera sa raspunda.
Intre timp, el m-a mai intrebat lucruri de genul, daca sunt virgina, ce fel de sex am facut pana acum. Apoi mi-a mai spus ca daca as vrea si daca ar vedea ca s-ar putea lega o relatie intre noi, el s-ar putea indragosti de mine si eu de el si cine stie, poate ar putea sa devina ceva serios.
Eu, dorind sa vad cum vor decurge lucrurile cu domnul afacerist care trebuia sa-mi devina amant, i-am spus ca nu am de gand sa ma indragostesc prea curand de nimeni pentru ca eu tot ce vreau este sa fac bani. Din momentul acela nu mi-a mai facut nici un fel de propunere.
A mai sunat telefonul, iar din discutii mi-am dat seama ca la telefon era fosta sa sotie, care imi spunea ca se va intoarce in seara aia acasa. Apoi el mi-a spus ca s-ar putea sa dorm in acea seara in alta parte. Mi-a spus sa ma imbrac pentru ca s-ar putea sa plec in seara asta la Brasov, pentru ca trec pe la el niste prieteni.
M-am imbracat si mi-a spus ca s-ar putea sa dorm in seara aia la Dinu Damaschin.
I-am spus ca nu vreau pentru ca-mi era teama sa nu fie suparat pe mine pentru ca nu i-am povestit nimic.
In final m-am urcat in masina si am ajuns acasa la Dinu Damaschin. Acesta era in fata scarii. Mi-a dat cheia de la apartament dupa care a plecat cu Radu Duta.
A doua zi la ora 13, 00 am fost chemata la "Il Parmigiano" unde m-am intalnit cu Dinu Damaschin si cu Duta Radu.
Duta Radu mi-a zis sa mergem ca intarziem la intalnirea cu domnul de afaceri. A oprit la "Odiseea" unde am stat la o cafea. Dupa ceva timp, aproximativ 20 de minute, a aparut la noi la masa un domn prezentabil, la vreo 35 de ani. Am facut cunostinta. Mi-a spus ca il cheama Costel.
El era cel cu care urma sa am o relatie. Dupa vreo cinci minute am plecat cu domnul pentru ca dorea sa ne cunoastem mai bine, pentru ca locul nu era suficient de discret. Am iesit din Bacau si ne-am oprit la un local unde am stat vreo ora. Am aflat ca are 35 de ani, este casatorit, are trei copii.
Mi-a spus ca el imi poate oferi tot ce vreau si ca cel mai bine ar fi sa intrerup legatura cu domnul la care am locuit. Mi-a spus ca ar fi frumos sa inchei totul cu el. M-a intrebat cam cati bani a cheltuit acest domn cu mine si ca mi-i da el sa-i inapoiez ca sa nu mai am nici un fel de datorie.
I-am spus ca nu cred ca ar accepta, iar el mi-a spus ca cel putin sa-i fac un cadou si sa-mi iau la revedere de la el. Am plecat de acolo si m-a lasat sa iau un taxi de langa spital.
Inainte sa cobor mi-a dat 1.600.000, bani pentru cadoul pe care urma sa-l cumpar pentru domnul la care locuisem. Ramasese stabilit sa ne intalnim a doua zi la ora 10.00 la Dacia Service. Nu am putut sa ajung la ora stabilita, iar domnul nu mai era acolo. L-a sunat si l-am rugat pe Radu Duta sa ia legatura cu domnul Costel, dar domnul nu a mai avut timp sa ma caute.

Data: Sāmbătă, 15 iulie 2006Sursa: Averea



Episodul II :

Monica Gabor, femeia lui Nutu Camataru
Kyklos
March multumim pentru detalii te mai asteptam cu picanterii.... rofl.gif rofl.gif mimoza e virgina rofl.gif rofl.gif rofl.gif de aceea ia pus Iri garda de corp la dispozitie sa nu o fure cei din Bacau rofl.gif ore o citit ...COLUMBO toate aceste picanterii rofl.gif rofl.gif unsure.gif hh.gif
mutulica
bai ... dar avea dreptate CBotezatu cind a spus ca a vrut-o multa lume pe Monicutza
Kyklos
A vrut-o ca ce : gospodina , dama de compania .... unsure.gif sau asa ca ficus pe holurile palatului rofl.gif
Fitzcarraldo
QUOTE (mutulica @ 18 Jul 2006, 05:09 PM)
a vrut-o multa lume pe Monicutza

Si ? Important e ca e cu asta acum. Voi credeti ca omu' nu-i stie trecutul si ca nu s-a interesat, doar are toate mijloacele din lume s-o faca. Ce dracu', sunteti naivi, sa vedeti ca Columbeanu (cacofonie intentionata) a asteptat ziarul Averea sa desluseasca passe-ul Monicai...
bdl
Hai mai ca se spala si e ca noua, ce va luati de toate nimicurile...
mutulica
poate ca de la el si stiu cei de la ziar despre monicutza
Kyklos
B1TV va transmite LIVE evenimentul monden al anului , VIRINEL COLUMBOFIL SI HORMONICA MIMOZA isi vor unii destinele in veci vecilor amin rofl.gif
March
QUOTE (Colimator @ 20 Jul 2006, 11:33 AM)
B1TV va transmite LIVE evenimentul monden al anului , VIRINEL COLUMBOFIL SI HORMONICA MIMOZA isi vor unii destinele in veci vecilor amin rofl.gif

cred ca si-au programat deja si transmisia divortului ! Pentru ca sa iasa bani circul trebuie sa aiba si un sfarsit !
mutulica
inainte de divort eventual un filmulet despre prima noapte... de dupa nunta..
ca cica monica e virgina
Kyklos
Mutulica vorbesti cumva de contractul prenuptial rofl.gif rofl.gif
March
QUOTE (mutulica @ 20 Jul 2006, 02:44 PM)
inainte de divort eventual un filmulet despre prima noapte... de dupa nunta..
ca cica monica e virgina

Umbla un zvon prin targ cum ca Virinel il consulta pe Fizz-ul ala privind operatia de prelungire a stremeleagului ! laugh.gif
Kyklos
Oare botezul va fi in luna aprilie unsure.gif sau inca nu se pune problema de plozi in familia Columbofililor unsure.gif
March
QUOTE (Colimator @ 20 Jul 2006, 05:03 PM)
Oare botezul va fi in luna aprilie unsure.gif sau inca nu se pune problema de plozi in familia Columbofililor unsure.gif

Pai pechineza lor a fatat odata ! laugh.gif
Kyklos
QUOTE (March @ 20 Jul 2006, 05:25 PM)
pechineza lor a fatat odata ! laugh.gif

Au si asa ceva in cocioaba din chirpici de pe malul lacului Snagov unsure.gif .... si daca face pipi pe capodoperele lui Balasa unsure.gif nu e blasfemie rofl.gif
bdl
Cred ca e vorba de clocit.....asteptam sa vedem ce iese din gaoace...
March
Tele-cordela continua ! laugh.gif

"Filme cu Monica Gabor nud, vandute unor bogatasi elvetieni"

INGER SI DEMON. Filme cu Monica Gabor fara prejudecati, de pe vremea cand aceasta nu avea decat 16 ani, au fost distribuite in Elvetia, intr-un circuit privat, unor bogatasi locali! Dezvaluirea-bomba ii apartine lui Dinu Damaschin, cel despre care am aratat ca a salvat-o pe Monica, in vara lui 2003, din ghearele mafiei tiganesti din Bacau.


Serenity
Cand e mai nunta aia? Vreau data, ora si post care transmite laugh.gif ... ca sunt in pana de programe tv retardate.
Kyklos
Evenimentul anului in cocioaba COLUMBOFILULUI...sambata 22 luna ,adica maine ....NUNTA DE NUNTA .. rofl.gif dupa periplu din orasul lui Bacovia.... unsure.gif hormonica e virgina...sau isi va pierde virginitatea in noaptea nuntii ...cand vor semna contractul prenuptial
mutulica
QUOTE (Colimator @ 20 Jul 2006, 03:11 PM)
Mutulica vorbesti cumva de contractul prenuptial rofl.gif rofl.gif

eu vorbeam de contactul prenuptial
Kyklos
Nunta de snobii...daca pe vremuri mireasa iesea cu cearceaful patat de sange rofl.gif acuma COLUMBOFILA MIMOZA a iesit cu testul de sarcina in fata multimii deja cherfelite , o sa aiba un plod oligofren ca ea cry.gif si Iri o sa-i fie bunic la copil rofl.gif
Cucu Mucu
QUOTE (Colimator @ 24 Jul 2006, 11:39 AM)
a iesit cu testul de sarcina in fata multimii deja cherfelite

...cherchelite...

QUOTE
oligofren

Sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului! wink.gif
gabitza ^
si in plus nunta din dragoste ($$$$$$) nu are probabil nimic de a face cu faptul ca monica e insarcinata in 3 luni? intrebarea e "cu cine?" biggrin.gif
G.
alysoft2003
QUOTE (mariusc2 @ 25 Jul 2006, 09:04 PM)
QUOTE (Colimator @ 24 Jul 2006, 11:39 AM)
a iesit cu testul de sarcina in fata multimii deja cherfelite

...cherchelite...

QUOTE
oligofren

Sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului! wink.gif

spoton.gif thumb_yello.gif spoton.gif ohyeah.gif thumb_yello.gif spoton.gif rofl.gif
Kyklos
Mimoza va avea o oligofrena pe nume MAGDA
dascalita
Mai copile, de ce crezi tu ca fiica Monicai va fi oligofrena? De ce jignesti un copil nenascut? E oribil ceea ce faci... hh.gif
Kyklos
Daca mama e retardata ....copilul cum crezi ca va fi...ce se naste din pisica soareci mananca
actionmedia
QUOTE (Colimator @ 3 Aug 2006, 11:44 AM)
Daca mama e retardata

De unde stii ca mama e retardata? unsure.gif

E prima data cand aud chestia asta.

Colimator, n-ar strica sa fii un pic mai moderat in declaratii, nu de alta dar pe urma o sa te ia toti in colimator si nu mai scapi pe urma de bascalie.
Kyklos
Pacat nu ai vazut trecutul glorios al Hormonici.... arata intr-un ziar un grafic...se referea la situatia scolara...pana in clasa XII ea era o eleva mediocra...si observ ca averea chiar a scos de la naftalina filmele erotice ...in care ea a fost protagonista...foarte bun exemplu pentru Magda.
Mistinguett
"Dispretuim in altii ce uram in noi".
actionmedia
Si eu am fost elev mediocru in clasele IX - XI.

Iar chestia cu filme erotice, cui ii pasa. Daca fata se pricepe la asta, foarte bine. Cred ca nu astea sunt criteriile prin care se stabileste daca un om este sau nu retardat.
Kyklos
Filosoful roman Titus Lucretius a spus Ex nihilo, nihil (Din nimic nu se creează nimic)se aplica ad-literam in aces caz .
bdl
Sint de acord ca s-a batut deja mult prea multa moneda in presa si televiziune pe acest subiect....Oricum, cine vrea citeste, eu unul m-am oprit sa mai citesc despre acest cuplu, e treaba lor ce fac mai departe.....Le place publicitatea , asta e treaba lor daca vor sa stie toata lumea ce e la curul lor....
Dar nu trag niste concluzii doar pe baza unor fapte prezentate in presa de scandal....
Ce a facut Monica inainte e treaba ei si a lui Irinel, daca aluia nu-i pasa nu vad de ce trebuie sa judece altii treab asta...
Iar judecarea unui copil nenascut prin faptele parintilor..... bleah, trebuie sa ai un neuron obosit rau sa faci asa ceva....
Cucu Mucu
QUOTE (bdl @ 3 Aug 2006, 03:14 PM)
bleah, trebuie sa ai un neuron obosit rau sa faci asa ceva....

...sau lipsa.
Erwin
haidi bre, ortaci, ca e subectu' rasuflatu! rofl.gif daca e... rofl.gif
mutulica
daca n-avea monica cracii pina'n git si irinel cont cit china, nu se stresa nimeni...
zilele trecute am intilnit un cuplu asemanator, atit ca baiatul e mai modest la leustean (a se citi cont in banca), desi o duce bine prin germania... si la vreo 60 de ani, se afisa pe terasa cu o juna de vreo 18 (zic ei, desi pare mai tinerica)...
Kyklos
ETERNA SI FASCINANTA TANTITA MONA rofl.gif
March
Modelul Columbeanu, o moda veche printre barbatii romåni
Irinel nu esti singur...!

Diferenta de ani in cuplu nu este o moda inventata de familia Columbeanu. La fel ca Irinel, si Calin Popescu Tariceanu, Sergiu Nicolaescu, Nicolae Manolescu sau Teodor Atanasiu au neveste cu aproape 30 de ani ma itinere decat ei.


Din Club mai fac parte : Mihai Constantinescu, Dan Matei Agathon, Adrian Pintea

mutulica
irinel e singurul care face tapaj din asta...
de aia e si atit de luat in vizor

cred ca ai uitat pe imre peter de pe lista
Kyklos
Columbenii vor avea o fetita

Kyklos
Dupa ce am frunzarit articolul de mai sus...mi-am pus o intrebare...daca Mona e casatorita cu bunicul Columbo ...aceasta fata va avea un strabunic unsure.gif
alysoft2003
Mai colimator, eu bag de seama ca mataluta esti gelos rofl.gif Lasa-i mey sa isi faca de cap linistiti, ce te freaca pe tine la ridichie? Daca ai reciti posturile tale....Apai daca mosul ala de Irinel a fost mai tare in...p..cont ca tine, si-a tras o gagica (chiar si oligofrena, cum o vezi tu) tanara si beton si isi traieste viata, de ce ti-o complici tu pe a ta?
Kyklos
Noi cei de aici ...carcotasi...trebuie sa defacem itele in doua...chiar in patru...March acum cateva luni a postat subiecte scandaloase...nu trebuie lasat sa dospeasca aceast forum...trebuie sa aducem picanterii...lumea din evenimente mondene traieste...daca ai observat pe prima pagina a PUBERTATI nu e calificarea in liga ci incredibil ,dar adevarat : MONA VA AVEA O FIICA ...asa cum va fi...te gandesti ca peste 100.000 de euro a fost articolul....daca s-a ignorat evenimentul ANULUI .
mutulica
oare cum o sa fie copilul? am auzit ca fetele seamana pe tati, deci asta mica o sa se nasca batrina?
ilie
invidiosilor, nu v-ati saturat de subiect? smile.gif
mutulica
cum sa ne saturam de monica?
Kyklos
Mutu`acuma Monica si-a tras si sosie...oare cum face fata Virinel unsure.gif
mutulica
ia viagra si inainte si in timp ce, si in loc de...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.