Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Manele
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Muzica
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Cla
Vreau si eu sa ma-ngrozesc... hh.gif cine-mi trimite poTcaria aia?
abis
Daca cineva crede ca petitiile on-line au vreun efect, poate semna aici: http://www.petitiononline.com/IMNUL_RO/petition.html
Nicoleta
i-am dat direct shift + delete! s-a evaporat : thumb_yello.gif
Endgegner
Oameni si vaci recuperati prin muzica

Rumega pe muzica de Clayderman, Beethoven, Mozart si Brahms. Acelasi playlist in fiecare zi. Ritmul vietii lor se desfasoara pe muzica clasica. Vacutele de la gospodaria agrozootehnica a Penitenciarului Satu- Mare s-au obisnuit asa si nici nu vor sa auda de manele, dance sau hip-hop. Nici chiar detinutii care le ingrijesc.


Jurnalul
Cla
QUOTE (Endgegner @ 8 Dec 2005, 10:48 PM)
Oameni si vaci recuperati prin muzica

Rumega pe muzica de Clayderman, Beethoven, Mozart si Brahms. Acelasi playlist in fiecare zi. Ritmul vietii lor se desfasoara pe muzica clasica. Vacutele de la gospodaria agrozootehnica a Penitenciarului Satu- Mare s-au obisnuit asa si nici nu vor sa auda de manele, dance sau hip-hop. Nici chiar detinutii care le ingrijesc.


Jurnalul

Clar: se rumega pe Metallica. Cu playlist à la Microsoft, Coke, McShit, Bogota's Best spoton.gif
axel
blink.gif
Cucu Mucu
Daca nu va plac manelele! laugh.gif
Aramis
smile.gif E simpatic joculetul!
Eu nu ascult manele si nici nu am o manea preferata (nici nu am avut vreodata). Prefer sa nu cataloghez persoanele care asculta acest gen de muzica... Unora le place si gata, singura mea pretentie este sa nu ma intoxice si pe mine cu ceea ce asculta ei (in sensul ca nu am nevoie de o cura intensiva de manele, pentru ca tot am avut parte de asa ceva pe la zile de nastere si chiar mi-a ajuns pentru tot restul vietii).
dojo
Ca ascultatoare de prog si sympho rock am o parere urata despre manele, dar voi fi o lady si voi spune doar ca NU-MI PLAC smile.gif
Kyklos
Manelele sunt jalnice , se repeta obsesiv in fiecare piesa banii , bautura , dusmanii si femeile alte subiecte nu au acesti analfabeti si mai grav e ca adolescenti din ziua de astazi asculta asemenea piese , daca le putem numi melodii .
Pleava societatii se gaseste in acest stil de mahala .
Manelele au venit in tara odata cu fanarioti , dar manele din acea vreme nu semau deloc cu ce dobitocie se canta astazi .
Se crede ca Barbu`Lautaru a cantat pe la diferite baluri manele .
Mrs. Rogers
QUOTE (KRAFT @ 2 Aug 2003, 03:51 AM)
Ce este amuzant este faptul ca in general rockerul galagios caracterizeaza (in momentele in care este cat de cat lucid) un manelist ca incult. Am facut 12 ani de muzica clasica si am o cultura muzicala destul de bogata. Ca probabil nu imi va folosi prea mult in programare (cu asa ceva ma ocup de cativa ani) faptul ca am studiat capriciile lui Paganini si stiu ce interval ocupa o terta, asta este mai mult ca sigur. Ce fel de om cat de cat cult isi poate permite sa categoriseasca o gramada de oameni ca inculti, habar neavand ca poate cei la care se refera este posibil sa aiba o cultura destul de bogata in vaste domenii si sa aiba o pregatire profesionala la care unii pot doar visa. Am urmarit in ultimii ani la televiziunile romanesti emisiuni absolut penibile, in care baladisti si rockeri de 50 de ani, "vedete" disco fara nici o sansa, mai marii muzicii populare si "usoare" (termenul de muzica usoara exista numai in muzica romaneasca) se chinuiau sa atace curentul manelist in toate felurile posibile, incercand sa le explice numerosilor fani din Romania de ce nu trebuie sa asculte manele si ce pericol reprezinta acestea pentru intreaga tara. In perioada aceea pana si CNN a ramas uimita de amploarea aberatiei. Cred ca suntem singura tara in care oamenii incearca sa-si judece semenii dupa gusturile muzicale. Genul acesta de mentalitate nu se poate regasi intr-o societate civilizata, normala. Manelele sunt ascultate in special la petreceri. Nu am intalnit pana acum nici o nunta la care sa fie ceruta vreo simfonie de Beethoven. Nici la Ateneul Roman nu o sa-l ascultam pe Fane de la Barbulesti. Fiecare gen isi are locul lui. Mie personal imi place mult si genul tehno, dar ce-ar fi sa incerc sa-l impun la vreo nunta din Romania? Nu vad sensul pentru care incercam sa judecam pe cineva pentru gusturile sale muzicale? Exista si o categorie mare de oameni care asculta in aceeasi masura manele, tehno, rapp, hip-hop, country. Pe acestia unde i-i incadreaza asa-zisii culti care fac atata galagie? La categoria semiinculti, putininculti, cevamaiinculti, incultidartotusiculti? Cred ca baietii vor intampina o mica problema aici. Inventivi si stupizi cum am vazut ca pot deveni probabil ca vor inventa si aici ceva (bolile grave se vindeca greu). A fost numit stilul rock, stilul drogatilor, al neintelesilor, al frustratilor? Nu cred! Cativa rockeri care o i-au razna nu pot defini un curent! In aceeasi masura nici cativa agramati manelisti nu pot defini curentul manelist, daca se pune si in acest fel problema. Oricum eu mi-am format o parere clara in tot acest timp despre cei care pot acuza un om ca are un anumit gust muzical. Numai dovada de cultura si civilizatie nu este!

Asa scrie un om inteligent, cu picioarele pe pamant si fara complexe . Iti impartasec opinia.
Nicoleta
E foarte simplu sa se puna etichete! Oamenii care asculta un singur gen de muzica nu or sa inteleaga nici macar ce inseamna Maria Tanase, ori Romica Puceanu, cel mai probabil tot la inculti ii vor baga. Mie una imi plac melodiile originale pe care romiinasii biggrin.gif le-au pocit in manele... cry.gif Iar alteori ma umfla un ras serios cand aud versurile.. un fel de rasu'plansu..
ohyeah.gif cry.gif ohyeah.gif cry.gif
Mrs. Rogers
Ii inteleg pe cei care nu suporta manelele , in special pe cele jalnice de genul ( am mercedes ) . Toti avem preferinte diferite .
Dar la romani a fi anti-manelist a devenit o virtute, o trasatura apreciabila . Si culmea este ca de multe ori cei care dispretuiesc manelele au o cultura muzicala redusa . De exemplu ni s-a intamplat de cateva ori sa ascultam muzica tiganeasca autentica sau Bregovici si cineva sa explodeze ca nu suporta "manelele " biggrin.gif
Sau am auzit oameni spunand ca au emigrat din cauza maneleleor jamie.gif ohyeah.gif
Blakut
QUOTE
Cativa rockeri care o i-au razna nu pot defini un curent! In aceeasi masura nici cativa agramati manelisti nu pot defini curentul manelist, daca se pune si in acest fel problema.


Aha, inteleg acuma din ce categorie faci parte... Sa nu judecam omul dupa ce muzica asculta, da' ce naspa sunt roackerii satanisti. Ura mea de rocker pentru manele vine din cauza atacurilor repetate de pe strada, de la tigani si manelisti care ma ataca (la propriu) pentru ca sunt rocker. Si din moment ce 99% din populatia tarii ma considera satanist pentru ca am geaca de piele si pleata, nu vad de ce nu pot sa consider ca manelistii sunt inculti si prosti?
Mrs. Rogers
Labeling , asta e problema .

Nu toti iubitorii de fotbal scuipa seminte pe jos sau sunt violenti , chiar daca unii sunt . Dar n-am auzit vreodata punandu-se o eticheta pe microbisti asa cum s-a pus pe oamenii care asculta manele. Etichetarea unui grup foarte mare si general de oameni e un nonsens . Un grup mai mic , ca de exemplu " 20 de fani Poli au spart si au facut ravagii". Sunt huligani, nu? Dar e nonsens sa spui asta despre fanii Poli in general .
axel
Blakut: spoton.gif

toxica: nu e atat de greu sa generalizezi corect, cand vine vorba de manelisti. Da, unii-s violenti, altii nu-s, dar toti sunt inculti. Cel putin dpdv muzical smile.gif
Mrs. Rogers
DPDV muzical , sa inteleg ca tu nu asculti manele si esti cult . Crezi ca recunosti niste arii din opere foarte cunoscute daca iti pun link aici ?
axel
Dpdv muzical eu nu ascult manele si sint sau nu cult. A se citi: toxica, tu ori faci trolling ori ai probleme de intelegere [logica]. Am zis ca toti manelistii n-au cultura [muzicala], nu ca toti ceilalti ar avea.

Apropos, cultura muzicala nu se limiteaza la muzica clasica wink.gif
Mrs. Rogers
Cum ai tupeul sa scoti din tine cuvantul trolling , cand vii dupa mine pe toate topicele si te iei la harta?
axel
Am tupeul sa-l scriu pentru ca asta faci tu - trolling. A se vedea cati ti-au reprosat asta, cu argumente, si in cate instante.

In plus, de ce ti se pare ca te urmaresc? Nu postez decat pe topicele care ma intereseaza. Si banui ca tu scrii si intr-o gramada de topice care nu ma intereseaza, prin urmare nu postez.

Edit: in plus, daca nu esti nici logic challenged si nici nu faci trolling, cum iti explici ca tu interpretezi afirmatia mea "toti manelarii sunt inculti" cu "toti care nu-s manelari sunt culti"?
Mrs. Rogers
Si cel despre care vorbesti e exact ca tine, si va bucurati amandoi de putina agitatie .
Si ca sa nu mai fie probleme , din partea mea ai IGNORE total. Bye .
axel
Credeam ca esti o ea. Se pare ca m-am inselat.
Oktober
Un argument al manelistilor care spune tot despre logica si inteligenta lor: ce-ai vrea sa asculti la o petrecere (bairam yeahrite.gif)? muzica clasica?!

@Blakut
Ai sesizat foarte bine. N-am vazut inca niciun manelist care sa scrie corect in limba romana.

In general, manelistii nu citesc, nu stiu sa scrie si sa vorbeasca, sunt infatuati, agresivi si nu stiu ce inseamna respectul pentru gusturile/preferintele altuia. Caz concret: merg, din cand in cand, cu autobuzul. Langa mine, pusti cu telefoane jmechere, care asculta manele, obligandu-ma sa le ascult si eu.

Peace! 23.gif
Oktober
QUOTE (toxic @ 13 Nov 2006, 08:54 PM)
Labeling , asta e problema .


Nu e vorba despre etichetare. E un rationament de tip inductiv. Daca vad 50 de manelisti inculti (din toate punctele de vedere) si doar 2 cu o bruma de cultura, e dreptul meu sa trag concluzia ca majoritatea manelistilor sunt inculti.
Leonardo
nu stiu daca se poate condamna maneaua romaneasca asa de aspru.
muzica hip-hop are cam aceleasi origini suburbane precum maneaua si e deja gen muzical international.
am avut surpriza sa vad la garantat 100% o regizoare britanica (Potter-'Tango Lesson') care avea in topul preferintelor melodii ale 'maestrului Gutza'. smile.gif

de acord insa ca la noi maneaua este foarte aclamata in cercuri de nivel cultural scazut, dar peste ani...cine stie ce surprize vom avea. smile.gif
Mrs. Rogers
Voi nu ascultati manele cand mergeti la petreceri ? La fel cum dansez si ascult muzica populara si tiganeasca , mai putin lautareasca ( e prea trista ) manelele se preteaza foarte bine pt petreceri .
Pe majoritatea prietenilor si cunostintelor mele ( romani cxanadieni ) am vazut-o dansand si distrandu-se pe manele la chefuri sau la revel . Si toti fara exceptie au facultate , sunt oameni civilizati si politicosi .

Din cauza isteriei cauzate de manele am avut o cunostinta care stiam ca asculta manele care a spunea " am vorbit cu DJ-ul si mi-a promis ca nu pune mai mult de 2-3 melodii de manele ". Sarmanul se simtea jenat ca lui ii plac manelele si ca vor fi si 2-3 manele la chef . Nu cumva sa "jigneasca " invitatii .
Leonardo
sunt cateva manele care merg la petreceri, de ce nu? In general nu-mi plac petrecerile cu muzica tematica, ma enerveaza sa ascult o noapte intreaga numai house sau latino. Imi place sa fie cat mai multe genuri: rock, dance, punk, blues, tehno, latino etc. Si personal sunt rocker prin definitie. smile.gif

PS:apreciez mult mai mult muzica lautareasca decat manelele. e drept ca manenele sunt la noi asociate cu un anumit stil de viata si stadiu cultural si impatimitii genului in general cam corespund. Una e sa fii fan manele ascultand orice si alta sa asculti vreo doua-trei la o petrecere asa de veselie. Dar inca odata, cam aceiasi structura o are si hip-hop-ul. Si asta e gen pornit din paturile sociale defavorizate, cetateni de culoare in genere, tipe sumar imbracate ce danseaza in jurul solistului (care in ambele genuri e cu cat mai multe kile de aur la vedere sub forma de lanturi si ghiuluri) mimand de obicei acte sexuale. Cultura manelistica e periculoasa. Unele manele sunt interesante. smile.gif
axel
Toxicaa, e inutil sa mai aduci in discutie prietenii tai canadieni, ca stim si noi foarte bine deja ca Canada ta e pe alta planeta wink.gif

QUOTE (Leonardo)
de acord insa ca la noi maneaua este foarte aclamata in cercuri de nivel cultural scazut, dar peste ani...cine stie ce surprize vom avea.  smile.gif

Acum vorbesti prostii.
abis
QUOTE (Leonardo @ 14 Nov 2006, 05:08 PM)
Si personal sunt rocker prin definitie.

N-as fi zis! smile.gif

QUOTE
tipe sumar dezbracate

Adica sunt imbracate cu palton si si-au scos numai manusile? laugh.gif
Mrs. Rogers
QUOTE (Leonardo @ 14 Nov 2006, 06:08 PM)
Si personal sunt rocker prin definitie. smile.gif


E foarte natural si normal. Nu inseamna ca daca daca asculti cu preponderenta jazz sau orice alt gen muzical elaborat nu poti sa dansezi la o petrecere pe manele si sa te simti bine .

Toti am dansat macar o data in viata pe melodia aia " o ratusca pe un lac , mac amac maca mac " si nu ne-am pus problema daca e sau nu muzica buna biggrin.gif
Leonardo
Abis: mea culpa, a se citi sumar imbracate smile.gif

si de ce n-ai fi zis? faptul ca nu sunt fanatic inseamna ca nu sunt rocker? am fost canva si exclusivist, dar e pacat sa-ti pui singur embargo pe viata. exista si jazz, si muzica clasica, si muzica lautareasca, exista si interferente.

sa zicem ca sunt rocker de vreo 25 de ani numai. E adevarat ca apreciez mai mult 'clasicii' decat pe cei de azi.
Mrs. Rogers
QUOTE (Leonardo @ 14 Nov 2006, 06:08 PM)
PS:apreciez mult mai mult muzica lautareasca decat manelele

Asta e esenta , ca nu trebuie sa iubesti manelele ca gen muzical, nu trebuie sa iti cumperi casete cu manele ( not that there is anything wrong with that ) ci pur si simplu sa le asculti cu placere la o petrecere .
Blakut
Nu stiu despre voi, dar am toleranta 0% pt manele si manelisti. Am avut de-a face cu prea multi pentru a putea da inapoi un milimetru. Pentru mine muzica lor este sinonima cu modul lor de viata. Asa ca sunt impotriva ascultarii acestui gen de muzica.

QUOTE
E foarte natural si normal. Nu inseamna ca daca daca asculti cu preponderenta jazz sau orice alt gen muzical elaborat nu poti sa dansezi la o petrecere pe manele si sa te simti bine .


Pentru mine nu este. La mine muzica nu reprezinta doar ceva care te face sa te simti bine, pentru mine muzica reprezinta si un mod de a percepe lumea, un loc in care nu fac compromisuri. Nu pot sa spun ca imi plac de toate. Ce fel de parere este asta? Ascult in proportie de 90% rock, restul de 10% fiind umplut cu muzica clasica...Fiecare are mancaruri preferate si mancaruri de care nu se atinge, carti preferate si carti pe care nu le citeste...

QUOTE
Una e sa fii fan manele ascultand orice si alta sa asculti vreo doua-trei la o petrecere asa de veselie.


Sa inteleg ca daca nu ar fi gura lumii, ai fi manelist convins, dar din cauza ca parerea generala este ca manelistii si manelele sunt ceva naspa, asculti cu placere doar la petreceri, de veselie, unde oricum esti intr-un grup...

Sa-mi scuzati indarjirea, dar prea des am fost atacat eu sau prietenii mei de grupuri de manelisti. Nu mai suport. Pentru mine muzica lor si ei insisi reprezinta o invazie...
Nicoleta
Este loc pt toti sub soare! De-asta e bine sa fii mai tolerant. Ai sa urci intr-un microbuz, soferul a bagat manele, doua ore cat dureaza calatoria poti sa mori daca esti indarjit la maxim. biggrin.gif nu se merita, nu?
Am si impresia ca daca baga orice altceva infara de rock, la fel, un calvar.. asta nu denota decat perspectiva restransa! Informatia este acolo undeva, orice om este liber sa aleaga. Si pentru ca este liber nu trebuie judecat!
Nici eu nu sufar "curentul asta.. dar atata tam-tam e ca o "furtuna intr-un pahar cu apa", "frectii la picior de lemn", e ca si cum "cainele moare de alergatura si prostul de grija altuia" hh.gif ,sau "zile insirate, fire incurcate, panza rau tesuta si vreme pierduta" et cetera, et cetera ! jamie.gif
axel
@Blakut: spoton.gif

@Nicoleta:
QUOTE (Nicoleta)
Este loc pt toti sub soare! De-asta e bine sa fii mai tolerant. Ai sa urci intr-un microbuz, soferul a bagat manele, doua ore cat dureaza calatoria poti sa mori daca esti indarjit la maxim. biggrin.gif nu se merita, nu?

Vorbesti despre toleranta. Dar uiti de toleranta care ar trebui sa o aiba soferul si n-o are. Lipsa lui de intelegere ca nu tuturor le plac manelele!

QUOTE
Am si impresia ca daca baga orice altceva infara de rock, la fel, un calvar..

Aberezi.
Mrs. Rogers
Care este marele defect sau marele punct negru pe care il reprosati manelelor ? Ca nu este o muzica elaborata ?
Ascultam atat de multa muzica pop de duzina, care nu e cu nimic mai elaborata ca unele manele.
Am auzit cantareti de muzica populara consacrati ca si Irina Loghin cu melodii jenante , cu nimic mai bune ca o manea . Inclusiv textul era 'manelist " , dar manelist de prosta calitate .
Nicoleta
Nu aberez. stiu foarte bine fitele ascultatorilor de muzica "buna". thumb_yello.gif
vorbeam despre toleranta din punct de vedere al "EU"-lui. dar este mult mai usor sa ne luam mereu de ceilalti.barna din celalalt ochi.

Textele fostilor cantareti de muzica populara, s-au transformat pentru ca se adreseaza noului public care asta asculta mad.gif

Oricum, se bate degeaba moneda pe interzicerea(!) manelelor! Cred ca 90% din populatie ar dispera fara manele, or eu snt convinsa ca nu vor reusi, oricat de mult m-ar deranja locurile publice care bubuie de burtosi manelisti si poluare fonica blink.gif
abis
Daca Irina Loghin (sau oricne altcineva) se coboara in halul asta, inseamna ca manelele trebuie sa primeasca o bila alba?

Marele defect al maneleleor: nu ne plac. Deci preferam sa nu fim obligati sa le ascultam. In autobuz soferul ar trebui sa le asculte la casti, daca este fan al manelelor. Pentru faptul ca platesc un bilet nu inseamna ca trebuie sa ma delectez cu muzica lui preferata. Preferam sa mergem la petreceri la care nu sunt manele (la doua nunti la care am fost recent nu am auzit nici o manea, si lumea s-a distrat foarte bine).

Asa cum eu nu-i oblig pe altii sa asculte Manowar, nici altii sa nu ma oblige sa ascult Gutza...
Blakut
QUOTE
Care este marele defect sau marele punct negru pe care il reprosati manelelor ? Ca nu este o muzica elaborata ?


Nu imi plac. Si sunt ascultate de o parte a societatii care este in conflict deschis cu mine (si uneori si cu modul meu de gandire). Astfel, pentru mine nu conteaza cat de elaborate sau bine cantate sunt, reprezinta pur si simplu un mod de viata si o gandire de respins pentru mine.

QUOTE
Ascultam atat de multa muzica pop de duzina, care nu e cu nimic mai elaborata ca unele manele.


Eu nu.

QUOTE
Ai sa urci intr-un microbuz, soferul a bagat manele, doua ore cat dureaza calatoria poti sa mori daca esti indarjit la maxim. biggrin.gif nu se merita, nu?


Si ce sa fac, sa renunt la gandurile mele si la felul meu de-a fi, doar ca sa ma simt bine alea 2 ore?


QUOTE
Am si impresia ca daca baga orice altceva infara de rock, la fel, un calvar..


Gresit. Chiar daca ascult in proportie de 90% rock, 10% - clasica/etc. (blues intra in rock) restul muzicii pentru mine reprezinta ceva care nu ma deranjeaza... pur si simplu intra in zgomotul de fond. De ce? Pentru ca nu simbolizeaza acelasi lucru ca manelele.



QUOTE
Oricum, se bate degeaba moneda pe interzicerea(!) manelelor! Cred ca 90% din populatie ar dispera fara manele, or eu snt convinsa ca nu vor reusi, oricat de mult m-ar deranja locurile publice care bubuie de burtosi manelisti si poluare fonic


Nici eu nu sunt de acord cu interzicerea. Pentru ca mie nu imi plac si petnru ca eu nu le suport nu e indeajuns sa le interzici unor oameni libertatea de a le asculta. Nici mie nu mi-ar placea sa se ceara interzicerea rock-ului. Eu vreau sa fiu lasat in pace si sa nu am de-a face cu manelistii si manelele lor. Am si zis de ce ma enerveaza si mi se par atat de respingatori. De asemenea am zis de ce nu suport mentalitatea aia cu "eu nu ascult manele, dar la petrecere merge una". Adica ce? La petrecere omul isi schimba deodata personalitatea? Poate sa asculte o astfel de muzica petnru ce? Pentru ca imparte cu altii vina sau rusinea pe care ar simti-o daca ar spune ca asculta mereu? Nu inteleg...
axel
@Nicoleta: ba aberezi foarte mult.
Sa-ti dau ca exemplu pe mine insumi:
Exista un anumit tip de muzica pe care as poseda-o (si multa din ea o posed). Ceva mai proasta: pe care as asculta-o, la radio, dar nu m-as obosi sa o si am. Ceva si mai proasta: pe care o tolerez cu succes.
Si mai proasta: care mi se pare stupida, prin urmare as prefera sa n-o ascult.
Numai ca manelele intra la categoria cea mai rea: pe care n-as tolera-o in nici un caz. Si putine alte genuri muzicale mai intra in categoria asta!

Oamenii nu vad lucrurile doar in alb si negru, asa cum afirmi tu!




In privinta manelelor, comparativ cu alte genuri, n-am vazut decat doua atitudini: le place (si recunosc = manelist, sau nu recunosc ca le e rusine = se distreaza la petreceri cu manele) si care nu le place. Nu am reusit sa vad categoria neutra!
Oktober
@axel si Blakut

Thank you so much!!! thumb_yello.gif
Faptul ca mai exista si oameni ca voi ma face sa respir mult mai usor aerul asta poluat de manele.

Cl. Nu avem nimic cu manelele si cu manelistii atata timp cat nu le auzim si nu ii vedem. wink.gif
Mrs. Rogers
Ok , deci principala cauza e ca nu va plac . That is fine . Este loc pentru toti sub soare . Nu trebuie sa duceti o lupta impotriva celor care au alte preferinte muzicale .

Sopferii de autobus, vecinii , taximetristii , care baga muzica la maxim , manea sau nemanea , aici problema e de alta natura . Un sofer de autobus nu are dreptul sa puna muzica tare, daca calatorii nu suporta muzica respectiva . Cei care nu suporta manelel ii cer soferului sa puna radio.
Mai nasol e cu vecinii . Am avut si eu unul din asta . devil.gif Dar asta nu m-a facut sa urasc manelele, sau manelistii. Urasc cateva melodii pop, insa . Si cand le aud la radio , schimb canalul , ca altfel innebunesc . Probabil ca asa simtiti si voi cu manelele . biggrin.gif
trance
QUOTE(Mrs. Rogers @ 14 Nov 2006, 06:32 PM) *
E foarte natural si normal. Nu inseamna ca daca daca asculti cu preponderenta jazz sau orice alt gen muzical elaborat nu poti sa dansezi la o petrecere pe manele si sa te simti bine .

Toti am dansat macar o data in viata pe melodia aia " o ratusca pe un lac , mac amac maca mac " si nu ne-am pus problema daca e sau nu muzica buna biggrin.gif


E un nonsens ce spui , cum naiba sa te simti bine dansand pe o muzica ce nu iti place ( manele ). Nu vad ce e asa placut la ele, toate sunt la fel , in mare parte aceleasi versuri si videoclipuri de kk facute la misto. Sa nu mai spun ca aia care canta sunt cam analfabeti avand in vedere greselile gramaticale strecurate in versuri .
Cla
Pentru mine, sunt ceva de a face misto biggrin.gif

M-am casatorit c-un barbat tâmpit
Erwin
rofl.gif ăsta-i din categoria: "au mâncaţ-i-aş, că mi-e foame!" rofl.gif
Cla
rofl.gif da!! rofl.gif
turbo trabant
eram precisa ohyeah.gif

http://www.gandul.info/sanatatea/cum-se-co...ml?3891;3676261

Craca mea are valoaaareee
Cla
Desteptul asta ar trebui sa asculte niste... ohyeah.gif "Let me here you... let me here you... I can't here you... I can't here ya!!!"

Motörhead - The Chase Is Better Than The Catch
mutulica
QUOTE(Cla @ 29 Jul 2009, 01:48 PM) *
Pentru mine, sunt ceva de a face misto biggrin.gif

sQLHEBEw-Jc


daca manelele ii fac pe unii sa fie atit de sinceri... parca incep sa ma uit cu alti ochi la genul asta
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.