Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ce Post TV Urmariti Cel Mai Des?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2, 3
Nefertiti
QUOTE (caa @ 6 Jul 2007, 06:53 PM)

2. Travel&Living ("Mincaruri bizare" din Maroc blink.gif )

Asta imi place si mie. Am luat un pachet extra doar ca sa il prind.

In ultima vreme ma uit tot mai putin la teve. Din lipsa de timp, din lipsa de emisiuni interesante... Pe canalele romanesti, intr-adevar nu mai ai ce vedea. Acum nu e nici sport, nici politica nu prea, e plin de asa-zis divertisment, care mie imi face nervi nervosi.
milimetru
Posturile romanesti? Eu asa le vad:

1. s-au inmultit si tendinta e sa se inmulteasca in continuare; desi pare un lucru bun (cresterea ofertei) mie mi se pare un lucru rau (diluarea valorilor; si ma refer atit la calitatea emisiunilor cit si a realizatorilor si participantilor la ele)
2. s-a ajuns la o promovare exacerbata, as putea spune, a vedetismului (confundat la modul grosier cu elitismul); aproape ca nu mai conteaza ce se spune ci cine apare pe sticla; de multe ori apare un el sau o ea ce-si etaleaza aferat(a) diferitele preferinte si/sau ocupatii. So, what?
3. amatorismul a ajuns cit se poate de evident; improvizatiile la fel; ca simplu privitor ocazional am senzatia ca oamenii aceia nu stau cu gindul decit la salar, la ce spune seful despre viitoarea lor promovare...sau nu stau cu gindul la nimic!...Ah, uitam: superficialitatea (ruda apropiata cu amatorismul, nu?) mi se pare a fi "respiratia" cotidiana a TV-urilor romanesti...

Chiar ma gindeam recent: Ceausescu ma facea sa nu privesc la TV pentru ca limita orele de emisie (ale singurului post existent pe atunci) si aglomera grila doar cu programe referitoare la el; acum rezultatul e acelasi (adica sint "provocat" sa nu ma uit) desi in cu totul alt context: multe posturi, program non-stop dar diversificare tematica si calitate aproape nule...
jude
Discovery travel & living. Are multe emisiuni interesante - cand nu e vorba de mancaruri din pui de balta si alte treburi de genul asta. blink.gif
Nefertiti
laugh.gif

E o emisiune "Calatorii in duet". O stii? Si aia imi place la ei.
jude
Nuuu, aseara am vrut sa ma uit la ea - imi facusem program de vreo 3 ore pe travel & living blink.gif - si am uitat. Poate o prind azi.
Veritas
VH1, Animal Planet, Hallmark(pt.Dr.Martin mai ales), ProCinema( sa revad Ally McBeal ohyeah.gif ), dimineatza ma hlizesc la Mircea Badea ( mai sare calu' cateodata, da...)si seara pe Boom Drama - daca au f-un film bun...

V
yronick
Private Spice
Free-X 1
Free-X 2
X Dream
evil.gif
Energie
AXN, mai ales de cand cu "Dr House". smile.gif
trance
Discovery , Discovery Science , Discovery World , Nat Geo , Nat Geo Wild , Antena 3 , AXN SCI-FI .
Justitiarul
Antena 3 seara
Marduk
NG
Cla
Marduk... clapping.gif

Eu: Phoenix, ARTE, 3sat
speer
Discovery, iar dintre canalele romāneşti, Antena 3
Discordia
Discovery Channel si Axn.
Nefertiti
Stirile doar la TVR1.
March
Top 10 audienta televiziuni 1-24 oct., 2009
illuvatar
Nu īnţeleg de ce nu s-a pus sondajul astfel īncāt să poţi opta pentru două sau mai multe variante.Părinţii mei se uită mai mult la ştiri eu la filme astfem că majoritatea timpului televizorul e deschis pe PROTV, dar la fel de mult mă uit la Discovery, National Geographic sau VH1 , postul meu de muzica favorit.La Discovery urmăresc , mai nou , emisiunea Top Gear( deşi sunt fată şi nu mă pricep deloc la maşini ar fi atāt de tare dacă aş putea conduce una din maşinile alea de milioane de lire, măcar pentru o zi)
gigip
QUOTE(speer @ 10 May 2009, 12:25 PM) *
Discovery, iar dintre canalele romāneşti, Antena 3

Movis 24,Universal,Antena 3 si Realitatea.
Gigip
March
Programul special de Revelion al TVR1 ... un dezastru !! hh.gif Postul national a fost surclasat pana si de catre Etno Tv !! hh.gif


Despre dezmatul din TVR1 pe bani nostri cititi aici. Lazescu P-DG, Culcer director la stirii ,numiti recent , ai cui slujitori sunt ? jamie.gif
gigip
QUOTE(March @ 4 Jan 2011, 06:48 PM) *
Programul special de Revelion al TVR1 ... un dezastru !! hh.gif Postul national a fost surclasat pana si de catre Etno Tv !! hh.gif
Despre dezmatul din TVR1 pe bani nostri cititi aici. Lazescu P-DG, Culcer director la stirii ,numiti recent , ai cui slujitori sunt ? jamie.gif

Ai dreptate,si pe Antena1,Pro tv,Tvr2, si alte posturi romanesti a fost cel mai slab program tv din ultimii 50 de ani! In plus
"democratii de romanasi" au bubuit petardele adunate in ultimii 5 ani pana la 4 dimineata,ca la bombardament,saracii caini si blandele pisici fiind aduse in pragul disperarii!
Imi doresc sa uit,cat mai repede revelionul acesta.
gigip
March
Talkshow-ul anului


1 Sinteza zilei Antena 3
2 Tema zilei TVR 1
3 Subiectiv Antena 3
4 Ora de foc Realitatea TV

Emisiunea slugoiului de la B1 TV ( acum la 10TV) nu se afla in primele 16 locuri !
pault80
Ma mai uit la money channel pentru cau au unele emisiuni interesante care ma ajuta si pt serviciu. Acolo am vazut acum ceva vreme cum se poate procura un certificat digital si mi-a fost de mare folos. in rest nu prea ma uit ca nu am timp.
Cucu Mucu
QUOTE(pault80 @ 23 Aug 2011, 10:01 AM) *
Ma mai uit la money channel pentru cau au unele emisiuni interesante care ma ajuta si pt serviciu. Acolo am vazut acum ceva vreme cum se poate procura un certificat digital si mi-a fost de mare folos. in rest nu prea ma uit ca nu am timp.

ohyeah.gif
gigip
[quote name='March' date='10 Jan 2011, 06:29 PM' post='698775']
[tetio,nu stiu daca ai urmarit,la Realitatea TV,la emisiunea de la ora 20,cum Andreea Pora a primit ceea ce merita de mult!Dupa ce a spus ca ea nu e de acord ca PDL sa-i primeasca in Miscarea Populara pe Vadim si Becali,tribunul a intervenit telefonic si i-a zis acestei femei komisar(sigur cea mai urata si rea din lume) ca este o PROPAGANDISTA BASISTA ! Cand a incercat sa riposteze,tribunul a intrebat-o cine e ea,ce a facut bun pentru romani in viata ei,ce o recomanda pe aceasta sa dea verdicte in politica romaneasca! Era timpul ca "frumoasa"(ori bestia? sa primeasca de la romanii umiliti de catre pupaciosii dosului basist dispretul pe care il merita ,din plin! In interventia sa,Vadim le-a numit "femei comisar"pe Andreea Pora si Monica Macovei,lucru perfect adevarat!
March
Abis ! Repede, semneaza petitia aia online pentru interzicerea posturilor A! si A3 !
abis
QUOTE(March @ 7 Mar 2012, 12:10 PM) *
Abis ! Repede, semneaza petitia aia online pentru interzicerea posturilor A! si A3 !

Ce petitie? Habar n-am de nicio petitie unsure.gif

Nu ti-am mai spus ca petitiile on-line nu valoreaza nici macar cat o ceapa degerata, chiar daca strang miliarde de semnaturi?

A1 si A3 nu pot fi interzise, din cate stiu eu, pot fi cel mult amendate pentru derapajele zilnice de la deontologia profesionala.
abis
Apropo de Antene - inca o facatura marca Intact, aici laugh.gif

PS: Intre timp Antena a scos filmul de pe site-ul propriu si, mai mult, a cerut sa fie sters si de pe youtube.
Fantasee
Am zero ore de privit la TV pe anul īn curs. yay.gif Pe telecomandă am mai pus māna să o şterg de praf, pānă mi-a venit ideea să o las să doarmă īntr-un sertar.
De multă vreme mă străduiesc să reduc timpul de TV, dar că voi reuşi să fie zero nu mi-aş fi imaginat!

Cānd băgam īn seamă televizorul, mă uitam la filme şi foarte rar la ştirile canalelor neromāneşti. Īn dimineţile de week-end īl lăsam pornit pe cāte un canal nou, să văd ce şi cum.
Tehnica asta nu mi-a adus vreun beneficiu, nu am descoperit nimic interesant. tongue.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.