nu mai stiu sigur... am pus ce mi-a trecut atunci prin minte (am scris acasa, ca sa stiu, daca iese bine, sa mai fac
); ceva vin alb (juma de kil), putina apa, otzet (200 ml), 2 lamai taiate felii, ceapa, morcov, tzelina, piper negru, piper verde, ienibahar, coriandru (toate boabele macinate, legumele tocate felii); daca vrei sa incerci, intai da un clocot in putina apa la legumele alea, apoi adauga mirodeniile; a, am pus si cimbru, busuioc... hmm... memoria a inceput sa ma lase zdravan ... o sa ma uit acasa, si iti zic. in orice caz, marinata aia era splendida, daca aveam la ce, o faceam sos... de murea lumea !
nu uita, la cateva ore, sa mai intorci carnea, o mai freci putin cu mana; trebuei sa stea 2-3 zile in frigider jos, sa nu inghete, sau daca ai o pivnita, cu temperatura sub 10 grade, merge si acolo.
acuma... la cum zici tu ca avea gust de iarba... ma gandesc sa il recomand ierbivorilor de pe han ... pe post de leguma...