Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cand Te Bulucesti In Trenul Care Tocmai Merge...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Arhiva Hanului > [Scrieri] [Arhiva] Biblioteca Hanului
Pagini: 1, 2
Figaro
Culoare care se intuneca din ce in ce mai mult, daca luam in considerare anumite simpatii ale d-lui Hincu. Si nu uitati de un search in Google. O sa va placa.
sorin666
Dupa mine e o proba ca (chiar) si in sinul societatii musulmane se produc, incetul cu incetul, schimbari, iar cind acestea se produc natural, "din interior" si fara export de democratie cu bombardierul, vor fi bine primite, acceptate si asimilate de populatie, in medie mult mai "innapoiata" decit "albii".
In rest, mi se face lahamite de postingurile de 4-5 pagini care te carcterizeaza, nu au nici cap, nici coada, nici o linie directoare... sad.gif
Spre binele ambelor parti, incearca sa fii mai succint, timpul astfel cistigat in sectorul "propaganda" vei putea sa-l dedici poate, mai cu folos, unei activitati profesionale, caci, cum prea bine se stie "Arbeit macht frei" devil.gif
Sau poate ca zvonistica pe forumuri e activitatea ta principala ... laugh.gif
Radu Hincu
ma bucura ca am atat pretuire din partea forumistilor, insa amice, compara procentul de utilizatori DSL si dialup din america si cel din eruopa. Apoi mai vorbim.

apoi nu inteleg ce vrea sa spuna dom figaro cub la vey al lui; poate ar fi cazul sa ne introduca . . . . . ca eu habar n-am cine este tipul
Figaro
QUOTE ("sorin666")

In rest, mi se face lahamite de postingurile de 4-5 pagini care te carcterizeaza, nu au nici cap, nici coada, nici o linie directoare...


Au in schimb o linie comuna, una patriotard lacrimogen si patetic documentata. Informatiile in sine ar fi ele valoroase, dar sunt ciuntite, aranjate, trunchiate, interpretate si amestecate de nu mai stii unde sa-ti arunci ochii. Dl. Hincu n-a sesizat ca forumurile nu merg pe monologuri, ci pe dialoguri. Asa ca metoda pocnitului in crestet cu galeata de informatie nu tine. E Cooperativa Munca-n Zadar.




Radu Hincu
sorin, observatia ta devine relativa tare daca iei in seama ca tipul este un diplomat, probabil la post aiurea pe undeva in vest, scrie sub anonimat si o face intr-un ziar de limba araba din londra . . . . . cam slaba evolutia «societatii» asadar; dar evident, este o evolutie, problema este ca e prea lenta pentru a putea sa «coaca» societatea aceea inainte ca aceasta sa «otraveasca» intregul glob, sau ma rog, acea parte a lui care ne intereseaza.

radu
Figaro
Radule, de unde ai tu inversunarea asta? Mai zambeste si tu, ca iti cad colturile gurii pana la pamant. Uite, ti-am facut un portret:

http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...e=post&id=35641

Sper sa nu te superi. Pe toti i-am portretizat. Asta ca sa ne mai destindem putin. biggrin.gif
Mi_
Raducule, ca un locuitor al Europei care vede la fata locului lucrurile de care tu scrii īn frenezie, īti recomand doar sa te duci la culcare.


Pāna sa adormi mai spun ca ma distreaza cum sari ca un bondarel din comparatie īn comparatie, efectiv cred ca te scremi de zor sa ne mai zici ceva despre diferentele dintre SUA si restul lumii, problema e ca nu te-a īntrebat nimeni. Asa ca noapte buna.
Figaro
Nu stiu cum e cu Europa asta, dar stiu cum e cu Radu. Treaba e ca Radu si Europa nu prea se pupa... De nici o culoare!
axel
QUOTE (Radu Hincu @ Oct 9 2003, 03:53 PM)
compara procentul de utilizatori DSL si dialup din america si cel din eruopa. Apoi mai vorbim.

Pai explicatia e tare simpla: dialup in SUA e cam 10-20$/luna si DSL e cam 25-35$/luna. Trebuie sa fii tare idiot sa-ti iei dialup.
Iar cei 20$/luna dialup sunt justificati mai mult prin tona de reclama (cu CD)asociata: "probeaza AOL 8.0 pentru 1045 de ore (mai pe romaneste: 45 de zile)" care o gasesti peste tot si iti mai umple si casuta postala.

Pana una alta, punand cap la cap factura de telefon (20$ in SUA daca nu mai ai briz-briz-uri de tip callerid, long distance, call waiting & stuff) + 20$ internet, ajungi la 40$, cam cat da internautul roman pe teleron + acces dialup (gratis) lunar.

Marketingul american lucreaza bine: da tu mai mult pe un serviciu mai bun (DSL), ca pe noi tot cam atat ne costa, si in felul asta ne marim marja de profit.

Radu Hincu
QUOTE
<<Pai explicatia e tare simpla: dialup in SUA e cam 10-20$/luna si DSL e cam 25-35$/luna. Trebuie sa fii tare idiot sa-ti iei dialup.
Iar cei 20$/luna dialup sunt justificati mai mult prin tona de reclama (cu CD)asociata: "probeaza AOL 8.0 pentru 1045 de ore (mai pe romaneste: 45 de zile)" care o gasesti peste tot si iti mai umple si casuta postala.>>


Mmm, nu sunt sigur ca m-am facut inteles, sau poate n-am inteles eu ce vrei sa zici. Eu faceam comparatie intre costul internetului (DSL sau comutat) in SUA pe de o parte si internetul (SL sau comutat) in Europa pe de cealalta, rata de conectare la cele doua tipuri de bransare in SUA pe de o parte si cea din Europa pe de cealalta; indicand in plus cauzele acestui decalaj.

QUOTE
<<Pana una alta, punand cap la cap factura de telefon (20$ in SUA daca nu mai ai briz-briz-uri de tip callerid, long distance, call waiting & stuff) + 20$ internet, ajungi la 40$, cam cat da internautul roman pe teleron + acces dialup (gratis) lunar.>>


Pretul din Romania nu poate fi comparat cu cel din SUA (sau poate, dar nu e bine sa faci) pentru a trage concluzii; el este adaptat pietei din Romania (o piata saraca). Insa comparatia intre SUA si UE tine, intrucat sunt piete comparabile ca putere de cumparare, si e fapt recunoscut ca atat costul ca si modul de facturare (la minut) al telefoniei locale in Europa o plaseaza pe aceasta in pozitie de handicap; acelasi lucru e valabil si pentru piata serviciilor telefonice de lunga distanta, desi aici se pot face defalcari pe lunga distanta in interiorul unui spatiu politic (unde preturile sunt dictate doar de un furnizor de serviciu cel mai adesea, sau de mai multi dar de nivel de eficienta comparabila) si cel international, unde intervin 2 actori in stabilirea pretului; de exemplu cand reclami situatia mai buna a preturilor la minut, lunga distanta cu China in raport cu Romania, sau chiar Cehia in comparatie cu Romania, furnizorul tau de serviciu lunga distanta iti spune ca partenerul sau din Romania / Europa de Est este cel care face diferenta.

QUOTE
Marketingul american lucreaza bine: da tu mai mult pe un serviciu mai bun (DSL), ca pe noi tot cam atat ne costa, si in felul asta ne marim marja de profit.


Preturile sau apropiat DOAR de curand, cel putin asa se intampla in Canada, intrucat de acum aproape 2 ani de cand m-am cuplat la DSL platesc 45 dolari (canadieni, fara taxe), de vreo cateva luni existand insa oferte cu 30 si poate si cum mai putin . . . . insa nici asa serviciile nu se concureaza, intrucat cel mai ieftin DSL este sa zicem 25, iar un dial up vreo 5, 6 dolari e luna. DSL-ul a devenit, e adevarat, mai accesibil pentru mai multi, insa pentru cei mai saraci, alegerea e clara.
Mi_
Raducule, te-ai spart īn figuri cu piata telecomunicatiilor mondiale fara sa te fi īntrebat nimeni ceva. Aceeasi sete de a bate la tastatura orice, orice, numai sa fie circ si sa scrii aiurea. Probabil la tine centrul scrisului e aproape de niste centre ale placerii. Astept alte capitole si subiecte (ca nu-ti poate interzice nimeni sa scrii, poate doar o pana de curent) dar acum ca ne cunoastem o sa primesti flit din prima, fara prea multe discutii īn care tii monologuri pe cāteva pagini.
axel
Radu, tocmai am aflat un lucru: vorbesti tare mult de SUA fara sa locuiesti in SUA!!!
Tu spui asa: europenii nu au internet atat de rapid ca americanii, asa ca sunt in epoca de piatra.
Europenii sunt subdezvoltati ca nu au telefonie fara convorbiri locale gratuite. Dar pot sa te intreb eu, daca sunt atat de subdezvoltati in domeniu de telefonie, de ce acum 3-4 ani telefonia mobila digitala era ca si inexistenta pe continentul american?

Ei bine, situatia prin SUA la dialup nu este chiar asa de roza ca in Canada. Se pare ca americanii sunt mai usor de convins sa plateasca facturi de dialup de doua cifre, in USD.

Ai tu oarecare dreptate (si ai perfecta dreptate cand faci aluzii la Romtelecom), dar a folosi aceste argumente pentru a decreta ca "europenii este prosti" este un pas mult prea mare ca sa fie unanim acceptat.
Radu Hincu
QUOTE
Radu, tocmai am aflat un lucru: vorbesti tare mult de SUA fara sa locuiesti in SUA!!!


Pai nu e nevoie sa locuiesc in SUA ca sa vorbesc de ele; sunt unii pe acolo care locuiesc o viata inteaga, d’aia lunga de american, si habar nu au nimic mai mult decat pe o raza masurata in “militieni” . . . . .
Dar din ce zici, insemna ca esti nou prin peisaj: am zis de cam multisor pe unde traiesc.

QUOTE
Tu spui asa: europenii nu au internet atat de rapid ca americanii, asa ca sunt in epoca de piatra.


Nu chiar asa; spun daor o realitate, ca modul de utiulizare al internetului in Europa e diferit si inferior dintr-un anumit punct de vedere in comparatie cu cel din SUA; un tembel din SUA care are DSL si se uita toata ziua la filme, eventual porno, sau joaca boomboom online e mai putin decat un istet din Europa care cu dial up se cultiva si informeaza . . . . dar astia nu sunt reprezentativi petnru cele doua entitati. Cele spuse, raman adevarate si pertinente in discutia despre monopoluri. Vrei referinte din autori celebrii de carti de telecomunicatii, traduse si in romaneste? ti le pot da!

QUOTE
Europenii sunt subdezvoltati ca nu au telefonie fara convorbiri locale gratuite. Dar pot sa te intreb eu, daca sunt atat de subdezvoltati in domeniu de telefonie, de ce acum 3-4 ani telefonia mobila digitala era ca si inexistenta pe continentul american?


Eh! Tocmai aici era problema: una din cauzele pentru care europenii nu au si nu utilizeaza internetul in modul in care familia americana medie il foloseste, este acela ca europenii au telefoane mobile . . . . si mare dragostge pentru ele, adica de trancanit. Evident, exista si alte cauze, poate chiar mai importante decat acest amnunt ce tine de specificitate culturala, e vorba de faptul ca in america sistemul creat si intretinut de marile companii producatoare de echipamente a fost prost standardizat in timp, prost armonizat si impus ca oferta blocurilor economice cu care intretine relatii; e vorba de CDMA (IS-95). Telefonia mobila insa, nu a cunoscut niciodata un mare succes in SUA asa cum s-a intamplat in alte zone din lume, desi acestia (americanii) sunt ceratorii lui: 1946, primele retele de TELEFONIE mobila (radiotelefoane) in St Louis. IMTS, 1960. AMPS, 1982. Azi se “bat” intre ele inca, IS 154 si IS 135, sist. digitale. Decizia politica inteleapta in Europa la momentul oportun, a facut ca pe o piata unde nu exista inca concurenta intre sisteme bine infipte in piata (2 in SUA), citez: “In europa a avut loc procesul invers; erau in folosinta cinci sisteme analogice diferite, in tari diferite, prin urmare nu se putea utiliza un telefon britanic in Franta su assa mai departe. Aceasta experienta a condus PTT-urile europene la acceptarea unui sistem digital comun, denumit GSM. (A. Tannenbaum, Retele de calculatoare, editura Agora, pag. 150).

QUOTE
Ei bine, situatia prin SUA la dialup nu este chiar asa de roza ca in Canada. Se pare ca americanii sunt mai usor de convins sa plateasca facturi de dialup de doua cifre, in USD.


Asa o fi daca zici; dar am sa fac o cautare sa vad ce propun ISPistii americani ca preturi; daca acum 5 ani am facut-o si am gasit, cred ca o pot face si acum, ca mi se pare cam bizar . . . .

QUOTE
Ai tu oarecare dreptate (si ai perfecta dreptate cand faci aluzii la Romtelecom), dar a folosi aceste argumente pentru a decreta ca "europenii este prosti" este un pas mult prea mare ca sa fie unanim acceptat.


Europenii nu sunt “prosti” doar din cauza asta; sunt din multe cauze. Si se vede, dar se va vedea si mai bine cu timpul; si nu e mult timpul asta.

radu
Radu Hincu
Fukayama despre islamism si liberalism, ciocnire intre civilizatii (sper ca dom’ mi sa fi auzit si de asta, caci de recent instarvitul Said, sau de Ciumpski si Wallerstein, dupa cum il “vad” eu pe dansul, sigur a)
Artiolul lui Fukayama din WSJ
http://www.opinionjournal.com/extra/?id=110002251
replica lui Martin Kramer:
http://www.geocities.com/martinkramerorg/Fukuyama.htm


radu
Radu Hincu
QUOTE (Mi_ @ Oct 10 2003, 12:57 AM)
Raducule, te-ai spart īn figuri cu piata telecomunicatiilor mondiale fara sa te fi īntrebat nimeni ceva. Aceeasi sete de a bate la tastatura orice, orice, numai sa fie circ si sa scrii aiurea. Probabil la tine centrul scrisului e aproape de niste centre ale placerii. Astept alte capitole si subiecte (ca nu-ti poate interzice nimeni sa scrii, poate doar o pana de curent) dar acum ca ne cunoastem o sa primesti flit din prima, fara prea multe discutii īn care tii monologuri pe cāteva pagini.

reamente esti un tip simpatic tu, mai mi, nu stiu ce ti s-a pus pata pe mine, eu zic sa lasi fastaceala la o parte, si frica de dom' moderator si sa mai scrii pamfletele d'astea umoristice. Ai talent. Eu promit sa te stimulez cu clapaceala mea . . . .

radu
Radu Hincu
Viitoru', in premonitiile profetului radu:

http://www.aftenposten.no/english/local/ar...rticleID=641867



6.gif
Radu Hincu
sau cum Hamza traieste cu numeroasa sa "familie" pe ajutor social la "kafiri", in timp ce propavaduieste impunerea jiziei in statul islamic. Misto

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2003422367,00.html



si gesturi "prietenoase" de la Paris:

WND, (World Net Daily) 09 Oct 2003
Paris grants citizenship to cop-killer Mumia
By KATE SHEEHY
October 8, 2003 -- The French-fried brains of Paris have stooped to yet another low - bestowing the title of honorary citizen on notorious convicted cop-killer Mumia Abu-Jamal. The last time the wacky weasels handed out the title was in 1971 - to Pablo Picasso.
"Mumia is a Parisian!" Socialist Mayor Bertrand Delanoe shouted as he pumped his fist to the cheers of the crowd of about 200 mostly left-wing activists in a bizarre city ceremony over the weekend.
Abu-Jamal - a radical former Black Panther whose real name is Wesley Cook - was convicted in 1982 for the fatal, coldblooded shooting of Philadelphia city cop Daniel Faulkner during a routine traffic stop.
His death sentence was overturned in 2001, after years of outcry from everyone from international rights groups to a slew of Hollywood stars.
He remains on Pennsylvania's death row while an appeal is pending.
Delanoe claimed that the move to honor the U.S. felon was done to show support for France's opposition to the death penalty. The land of the guillotine abolished capital punishment in 1981.
"As long as there is a place on this planet where one can be killed in the name of the community, we haven't finished our work," Delanoe said, referring to the death penalty as "barbarity."
But one U.S. political analyst called the move merely a Parisian poke at Americans.
"[It's] a chance for France to tweak America's nose and try to proclaim their cultural superiority for not having capital punishment," Sterling Burnett, of the National Center for Policy Analysis, told Cybercast News Service.
Angela Davis, also a former Black Panther and now a professor at the University of California in Santa Cruz, accepted an honorary medal and certificate from Parisian officials in Abu-Jamal's name.
In doing so, Davis hailed the convict's "profound sense of humanity" while ripping U.S. "racist attacks against immigrants," as well as its "aggression against the Iraqi people."
With Post Wire Services

Radu Hincu
Recomandarea "bibliotecarului" de serviciu:
Cititi (care stiti), intelegeti (care puteti):

The ideological war within the West: transnational progressiveism versus the liberal democratic nation-state
http://denbeste.nu/external/Fonte01.html
John Fonte


dar pentru "distractie" si asta merita citit:

COUSIN STABBED MUSLIM BRIDE IN HONOUR KILLING
By Danielle Demetriou
07 October 2003
http://news.independent.co.uk/uk/crime/sto...sp?story=450752


radu
sorin666
QUOTE (axel @ Oct 9 2003, 08:01 PM)
QUOTE (Radu Hincu @ Oct 9 2003, 03:53 PM)
compara procentul de utilizatori DSL si dialup din  america si cel din eruopa. Apoi mai vorbim.

Pai explicatia e tare simpla: dialup in SUA e cam 10-20$/luna si DSL e cam 25-35$/luna. Trebuie sa fii tare idiot sa-ti iei dialup.
Iar cei 20$/luna dialup sunt justificati mai mult prin tona de reclama (cu CD)asociata: "probeaza AOL 8.0 pentru 1045 de ore (mai pe romaneste: 45 de zile)" care o gasesti peste tot si iti mai umple si casuta postala.

Pana una alta, punand cap la cap factura de telefon (20$ in SUA daca nu mai ai briz-briz-uri de tip callerid, long distance, call waiting & stuff) + 20$ internet, ajungi la 40$, cam cat da internautul roman pe teleron + acces dialup (gratis) lunar.

Marketingul american lucreaza bine: da tu mai mult pe un serviciu mai bun (DSL), ca pe noi tot cam atat ne costa, si in felul asta ne marim marja de profit.

Hai s-o spun si eu.... Internet prin modem 56 K (la tara... unde nu este DSL) = 15 Euro/50 de ore, ADSL = 30 E ilimitat, evident, abonament Telecom, circa 22 Euro, cred ca e perfect comparabil cu cele mei bune oferte din US.
In plus eu am noroc sa locuiesc intr-o zona "degrupata" adica unde monopolul de stat e "spart", deci pot beneficia de ofertele de telefonie ale providerului Internet, mult mai ieftine...
Radu Hincu
De ce Europa este anti-americana? De ce este ea pro-araba? Pai ne explica simplu, istoric, Mihai Pacepa in presa americana. Ne explica de unde vine dragostea de Arafat si Palestina a leaderilor europeni de azi, fosti teroristi, criminali politici de ieri, d-alde Fischer & Co.

Berlin’s New Anti-American Axis
Fischerism spreads.
By Ion Mihai Pacepa, February 14, 2003, 9:00 a.m.
http://www.nationalreview.com/comment/comm...acepa021403.asp

radu
sorin666
QUOTE (Radu Hincu @ Oct 12 2003, 08:42 PM)
De ce Europa este anti-americana? De ce este ea pro-araba? Pai ne explica simplu, istoric, Mihai Pacepa in presa americana. Ne explica de unde vine dragostea de Arafat si Palestina a leaderilor europeni de azi, fosti teroristi, criminali politici de ieri, d-alde Fischer & Co.

Berlin’s New Anti-American Axis
Fischerism spreads.
By Ion Mihai Pacepa, February 14, 2003, 9:00 a.m.
http://www.nationalreview.com/comment/comm...acepa021403.asp

radu

Mai dai vreun ban pe gunoaiele lu' jieneralu' wink.gif
Incercind sa se "albeasca" si sa explice de ce a scuipat in farfuria (securista) din care a mincat bine, mersi, ani in sir (si nu chiar rau... meniu 5 stele...) a mincat si vreo citeva tone de KKT, si cu alte citeva a minjit tot ce i-a stat in cale sad.gif
Dar daca pentru tine el este o referinta... mad.gif
Figaro
QUOTE (Radu Hincu @ Oct 9 2003, 11:42 PM)
am ris figaro misto!

Ma bucur ca ti-am adus un zambet pe buze, draga Radule. Iti recomand o oglinda. Cand incropesti un articol il citesti cu voce tare. In rest, mi se pare ca ai pierdut partida la capitolul comunicare. Iti mai ramane sa torini informatie cu basculanta. Din cand in cand o sa mai fasonez si eu cate o caramaida. Asa, de gust.

QUOTE ("Radu Hincu")

Ne explica de unde vine dragostea de Arafat si Palestina a leaderilor europeni de azi, fosti teroristi, criminali politici de ieri, d-alde Fischer & Co.


Sange! Sange! Uite de unde imi vine!



Radu Hincu
QUOTE (sorin666 @ Oct 13 2003, 07:10 AM)
Mai dai vreun ban pe gunoaiele lu' jieneralu' ;)
Incercind sa se "albeasca" si sa explice de ce a scuipat in farfuria (securista) din care a mincat bine, mersi, ani in sir (si nu chiar rau... meniu 5 stele...) a mincat si vreo citeva tone de KKT, si cu alte citeva a minjit tot ce i-a stat in cale :(
Dar daca pentru tine el este o referinta... :angry:

Dom' Sorin, tre' sa recunoastem ca argumentele iti lipsesc, si te marginesti si tu doar la atac la persoana lui Pacepa, nefiind in stare sa-i combati ideile. In ceea ce te priveste nimic extraordinar, de altfel . . . .

radu
Figaro
Argumentele tale sunt in schimb impecabile, draga Radule. Ca tai cu foarfeca de prin ziare si lipesti informatia cap la cap ai demonstrat. Cei care nu cred pot verifica topicul Povestea Dezinformarii. Umbli tu cu foarfeca, insa iti cam tai degetele.

Raducule, cand nu sunt crestinii, sunt musulmanii. Cand nu sunt musulmanii, e Europa pro-araba. Probabil ca o sa vina randul masonilor. Sau al altor conspiratori care invart lumea din buricul pamantului. Profetesti bine. Dar ai grija, ca povestea conspiratiilor cauzeaza. Lasand gluma la o parte, am aflat ca multi "profeti" care inghesuie camerele plusate nu sunt persoane lipsite de inteligenta. Din contra, sunt oameni FOARTE inteligenti, inzestrati cu o memorie prodigioasa. Isi argumenteaza opiniile cu un potop de informatii. In acest caz disectia discursului lor nu e recomandabila. Se fac doar observatii de fond (sau de "bun simt" daca preferi).

Wake up, R!
sorin666
QUOTE (Radu Hincu @ Oct 13 2003, 04:31 PM)
Dom' Sorin, tre' sa recunoastem ca argumentele iti lipsesc, si te marginesti si tu doar la atac la persoana lui Pacepa, nefiind in stare sa-i combati ideile. In ceea ce te priveste nimic extraordinar, de altfel . . . .

radu


IDEI la pak-ceppa? el este teoreticianul de serviciu acum?
"Atac la persoana" contra unui fost securist notoriu si, pina una alta, militar dezertor ce ai vrea sa-l pun pe un piedestal mad.gif
Enumera UNA din ideile sale, in afara unor detalii mizerabile de alcov si din umbra puterii comuniste mad.gif
Sa combat "ideile" lu jieneralu' ... nu ma cobor chiar pina in gaura canalului, si oricum sacul lui cu idei este gol ...
Alte pseudo-celebritati de talia lui mai poti enumera? cu o scurta lista de idei ale fiecaruia, sa stiu ce sa combat smile.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.