Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Alegerile Prezidentiale Din 2014
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Interna
calfa
Pe modelul subiectului Alegerile Prezidentiale Din 2009 si avand in vedere anuntul lui Dan Diaconescu Direct facut la OTV cum ca ...

QUOTE
... a inceput de vineri seara campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014. Cu catusele la maini si cu bratele ridicate in semn de victorie, pe melodia "We are the champions" al celor de la Queen, Dan Diaconescu a intrat in studioul OTV si a declarat ca "de acum incepe o alta era. Se va schimbe total formatul emisiunii mele. Se va schimba total si moderatorul Dan Diaconescu. Ne pregatim de alegeri. Incepem campania din aceasta seara".

Patronul OTV a vorbit despre perioada petrecuta in inchisoare si a declarat ca isi doreste sa scrie o carte sau sa realizeze un film despre perioada din arest.

"Am intalnit oameni deosebiti. Oameni simple cu povesti deosebite. Se va schimba totul in tara pentru ca sunt primul ziarist de televiziune arestat, primul patron de televiziune arestat. Vreau sa scriu si o carte sau sa fac si un film despre ce am intalnit in inchisoare"

"Ne pregatim de alegeri. Incepem campania din aceasta seara. Eu sper sa castigam din primul tur. Sper sa nu ne imbatam cu apa calda (…). Filajul in cazul meu a costat peste 3 milioane de euro. Intr-un caz de 31.000 de euro sa cheltuiesti 3 miloane ca sa-l prinzi pe cel vinovat este exagerat. Stenogramele erau falsificate", a continuat Dan Diaconescu.

Patronul OTV s-a grabit sa anunte deja si care vor fi principalele puncte pe care le va aborda in viitoarea campanie prezidentiala:

* Pensiile si salariile vor fi marite
* Taxele si impozitele vor fi micsorate
* Se va schimba radical sistemul juridic. Se va introduce votul cu jurati
* Se va plati cautiune. Cei saraci vor avea cautiuni mici
* Nu se vor mai efectua arestari asa de usor, ci doar in cazuri grave
* Nu se vor mai cheltui atat de multi bani in procesul juridic
* Niciun proces nu va dura mai mult de 50 de zile


Patronul televiziunii OTV a declarat, vineri seara, la eliberarea sa din arestul Directie Cercetari Penale ca va infiinta o noua formatiune politica denumita Partidul Poporului Roman si a precizat ca va candida la urmatoarele alegeri prezidentiale. Dan Diaconescu a mai declarat ca arestarea sa a fost una politica si ca va prezenta dovezi in acest sens in zilele care urmeaza.

Sursa

... ma gandeam ca ar fi nevoie deja de un nou subiect.

Enjoi it ! ohyeah.gif rofl.gif ohyeah.gif

Cucu Mucu
Uite ca si-au gasit si idiotii candidat! In fiecare zi astept, mai astept, mai astept... ce dracu mai astept sa se intample inainte sa imi iau familia si sa o intind din tara asta?!
Michelle
Cred ca s-a vrut sa-l impulsioneze pe asta cantidat, d-aia l-au si facut erou pentru 3 ore oferindu-i cazare la loc umbros;probabil ca iese la pensie Vadim si trebuie inlocuit
Marduk
Cam devreme pentru alegerile din 2014, multe se pot intampla pana atunci. DD poate fi doar o sperietoare la un moment dat la fel ca si Vadim sau Iliescu, dar sa ajunga presedinte un astfel de personaj? poate cine stie in 2030 sau 2050 cand discriminatii vor devenii majoritari.
Johann_Moritz
Ca tot veni vorba de prezidentiale: mie a inceput sa imi para rau ca in 2004 nu a iesit Nastase. Dincolo de orice neajunsuri, dincolo de faptul ca oricum am fi fost afectati de criza, sunt convins ca nu am fi avut tot balamucul asta. Si nici atata incompetenta timp de aproape 6 ani.
Nefertiti
Totuşi, mişcarea ăstuia e de-a dreptul periculoasă... Ăsta va apropia de 100 la sută procesul de manelizare şi de tembelizare din ţara asta.

Propun o mişcare īmpotrivă. ohyeah.gif
Adică, mişcarea există - vot de blam. Vreau să spun o acţiune concretă sau mai multe īn direcţia asta.
Marduk
Dan Diaconescu presedintele P.P.R
turbo trabant
il votez negresit cool.gif . nu mai fac greseala sa votez raul cel mai mic ca in 2000.

elodia prim-ministru smile.gif
March
QUOTE(Marduk @ 2 Jul 2010, 04:15 PM) *

Un manelist ( si nu numai ) decat sa citeasca editorialul lui Plesu mai bine se duce mananca doi mici, bea o lada cu bere si apoi ragaie de placere ganndindu-se de unde sa ia seminte bune pentru susaneaua de seara a lui Florin Salam. Noi suntem romani....noi suntem romani....
turbo trabant
ce simbol are PPR-ul asta, carul rasturnat cu otevisti?

viitor de haur tara are. republica caracal.

"Am mai spus-o: nicăieri īn lume (atīta cīt pot vorbi din experienţă directă) nu există un asemenea post de televiziune. Există posturi comerciale, există emisiuni īndoielnice, dar nicăieri nu se īngăduie unui utilizator al eterului să livreze, zece ore pe zi, dejecţie pură."

ia uite cine mai are antena de satelit jamie.gif
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 2 Jul 2010, 06:53 PM) *
ce simbol are PPR-ul asta, carul rasturnat cu otevisti?

fi sigur ca discriminatul Dan (DD) va gasi un simbol care sa mearga la sufletul "romanilor". ohyeah.gif
Justitiarul
Alegerile din 2014?
Pai in 2012 vine sfarsitul lumii bre biggrin.gif
Cucu Mucu
Concluzia: 100 de deştepți n-or să facă niciodată cāt doi proști care votează.
Marduk
Excelent.
March
Nu uitati ca si Hitler a venit la putere in urma unui vot democratic la primul mandat, la al doilea , nu s-a mai pus problema legitimitatii votului si a ciuruit o lume intreaga .
Marduk
E asta-i buna, ai ajuns sa-l compari pe Basescu cu Hitler?
Felina
QUOTE(Marduk @ 3 Aug 2011, 04:03 PM) *
E asta-i buna, ai ajuns sa-l compari pe Basescu cu Hitler?



ce nu face March pentru pretul corect biggrin.gif
March
QUOTE(Felina @ 3 Aug 2011, 06:42 PM) *
ce nu face March pentru pretul corect biggrin.gif

Intodeauna platesc inainte ... tongue.gif
March
QUOTE(Marduk @ 3 Aug 2011, 06:03 PM) *
E asta-i buna, ai ajuns sa-l compari pe Basescu cu Hitler?

Cine a zis asta ? De ce te scarpini in cap daca nu te doare ? unsure.gif
Michelle
Am dat cautare cu google cu cuvintele Cozmin Guse.
Nu ca muream de dorul lui, ca el reapare periodic la 4 ani, la fiecare inceput de campanie,a reaparut de fapt pe la televiziuni, dar pentru ca am pierdut firul pe la ce partid mai e.
Mai nou in PIN nu mai e decit Lavinia cu DD-ul . Care dai si lupta in fiecare seara cu Oprescu.

Deci pe unde umbla Cozmin? Mai ales ca in ultima vreme nu se mai ia de Basescu...si-mi iese in cale blogul lui Cozmin al 2 lea result la search, si citesc ultimele postari din care nu se leaga nimic...era din 2008.
Instantaneu mi-a venit una neaosa sa-i spun lu' Cozmin unde sa-si bage blogul lui!
gigip
[quote name='Michelle' date='3 Aug 2011, 09:58 PM' post='714982']
Michelle,ai dreptate,Cosmin e cameleonul politic perfect!A fost pedeserist ca valet al lui Nastase,s-a facut portocaliu,cu Alianta DA,a redevenit pesedist ca tutar al lui Geoana iar acum e "mana dreapta "a lui DDD.Daca Vadim l-ar fi primit,cameleonul trecea si prin PRM(desi nu sunt sigur ca nu a fost si pe acolo)
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.