Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Impozitul Forfetar (fumaritul Lui Pogea)
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Exploratorium > Afaceri si economie
Pagini: 1, 2, 3, 4
CharonOfNyx
Nu doar consolat, sunt de-a dreptul recunoscator preamilostivului stat romanesc. innocent.gif
O marirea bazei de impozitare e chiar bine venita. Gandeste-te, cu cat statul strange mai multi bani din impozite, cu atat mai multi bani vor fi folositi pentru relansarea economica. In felul acesta te ajuta pe tine sa ai venituri mai mari, nu? rolleyes.gif
Marduk
Este o diferenta intre marire si largire? eu prefer largirea. thumb_yello.gif
Cucu Mucu
No, a venit si largirea! rofl.gif Privatii fac pa-pa la tichete de masa/cresa/cadou, caldura se scumpeste la iarna, drepturile de autor sufera o taiere atat de drastica incat nici incompetentii de la finante nu stiu, e de rau si vine si mai rau, la primavara o sa fie jale, mare...

Daca eram asasin economic, nu cred ca mi-as fi gasit o echipa mai buna pt distrugerea Romaniei decat actualul tandem guvern-presedinte.
Glock
Am devenit fan Vladescu. Il urmaresc pretutindeni si ii ascult cuvantul (noua mea Biblie). De aceea va impartasesc si voua din vorbele sale:
"prin actul normativ adoptat astazi aducem sistemul de taxe si impozite din Romania in zona normalitatii".
Un citat care de 2 zile nu ma lasa sa dorm si m-a facut sa meditez profund filosofic-existential la normalitate. Am trecut prin mii de stari sufletesti, i-am dat dreptate lui Vladescu si m-am contrazis cu Heidegger.
Si in sfarsit s-a facut lumina. Cand i-am auzit cuvantul:
"salariile anului viitor nu vor fi cele de la sfarsitul anului acesta".
ohmy.gif
Vom muncii fara remuneratie pentru al nostru guvern si slavitul presedinte.
Erwin
QUOTE
"salariile anului viitor nu vor fi cele de la sfarsitul anului acesta".


bineînţeles, că "iarna nu-i ca vara, hăhăhă, găozarilor, v-am ciuruit... să trăiţi bine!"

cum e turcu' şi pistolul... blink.gif
Cucu Mucu
Ia uite, mai Maria, ce agresiv e pasaricul asta de Erwin! rofl.gif Care va bagati la o rivulutie fiscala? Io ma mut in offshore, 2500 de para si apoi 200/an, se merita la maxim.
Marduk
QUOTE(Cucu Mucu @ 24 Jun 2010, 08:33 PM) *
Daca eram asasin economic, nu cred ca mi-as fi gasit o echipa mai buna pt distrugerea Romaniei decat actualul tandem guvern-presedinte.

Cred ca de fapt asistam la prabusirea Romaniei, distrugerea a inceput imediat dupa '89 si a fost sprijinita de tovarasul Iliescu & Co, conform unei teze dragi fostului conducatori si multor comunisti, la vremuri noi tot noi. Asa se face ca lupii au imbracat piei de oaie dar si-au ascutit coltii iar din maretele lor ganduri indreptate catre poporul oprimat de dictatura a iesit democratia originala care dainuie si in ziua de azi, numai ca nu mai este sprijinita de baza productiva adica e doar praf in ochii celor care privesc cum pentru unii dreptatea este mai dreapta decat pentru altii.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 26 Jun 2010, 10:27 AM) *
Cred ca de fapt asistam la prabusirea Romaniei

nici vorba- asistam la chineizarea romanicii. la manelizare a contribuit din plin intelighentia locala.

la prabusirea statului roman , categoric si sa ii fie tarana usoara, ca prost manager a fost.
Erwin
Guvernul a eliminat impozitul minim...

Cică impozitul minim şi-a atins scopul... un mare fâs!
Marduk
Se pare ca nu el va fi introdus intr-o noua forma de la anul viitor, mai ales pentru acele activitati care prin natura lor sunt predispuse la evaziune, sau cam asa ceva.
CharonOfNyx
Foarte tari ăştia proaspeţi ai lu' Ponta că habar n-am cum îl cheamă pe ăla de la finanţe. Au venit să desavârşească cretinismele băgate de Pogea cu nedeductibilităţi pe la reparaţiile la maşinile firmei. Şi iar modifică in cursul exerciţiului codu' lu' fiscal. :smaili cu bleah inspre voma:

Da' cică vrea să bage chestia cu plata TVA-ului la încasarea facturii. Parcă nu-mi vine sa-i cred. ohyeah.gif
Erwin
Conform cu declarațiile premierului vor s-o aplice chiar de luni prin OUG. Chestia este că trebuie întâi consultat CE și primit avizul de la UE pentru asta, tot traseul TVA trebuie armonizat cu prevederile CE, nu după capul unor finanțiști gen Pogea care au adâncit criza cu măsuri idioate. Eu sper să nu treacă, pentru binele clienților mei, chiar dacă asta înseamnă că voi avea de lucru și voi câștiga bani.
turbo trabant
QUOTE(Erwin @ 11 Jul 2012, 11:25 AM) *
Chestia este că trebuie întâi consultat CE și primit avizul de la UE pentru asta, tot traseul TVA trebuie armonizat cu prevederile CE, nu după capul unor finanțiști gen Pogea care au adâncit criza cu măsuri idioate. Eu sper să nu treacă, pentru binele clienților mei, chiar dacă asta înseamnă că voi avea de lucru și voi câștiga bani.

Epic fail va fi asta. Sa treci de pe TVA pe factura la TVA la incasare inseamna o schimbare de flux major in insusi sanul administratiei financiare. Stiu o tara din vest care se chinuie de 5 ani sa faca trecerea invers si au fonduri, concepte si etc.

Asta e asa, un balon de sapun pentru fraieri.

Erwin
Costurile trecerii n-au fost se pare, luate în calcul de actuala conducere a MF. Dar poate vine Johann Moritz sau Factura (care e economistă în devenire) cu mai multe informații.
turbo trabant
QUOTE(Erwin @ 11 Jul 2012, 11:49 AM) *
Costurile trecerii n-au fost se pare, luate în calcul de actuala conducere a MF.

De parca astia mai iau ceva in calcul sau mai sunt rationali.

Vreau TVA zero la covrigii din coada!
Erwin
rofl.gif

păi covrigii din coadă sunt scutiți de TVA, nu știai?! rofl.gif
Michelle
QUOTE(turbo trabant @ 11 Jul 2012, 12:40 PM) *
Epic fail va fi asta. Sa treci de pe TVA pe factura la TVA la incasare inseamna o schimbare de flux major in insusi sanul administratiei financiare. Stiu o tara din vest care se chinuie de 5 ani sa faca trecerea invers si au fonduri, concepte si etc.

Asta e asa, un balon de sapun pentru fraieri.


Pot sa dau like?


E un impuber care aparea pe Antene cind il chema Gadea, unu' Voinea, consilier la finante, vai de capul si de zilele noastre!
Marduk
QUOTE(CharonOfNyx @ 11 Jul 2012, 12:13 PM) *
Foarte tari ăştia proaspeţi ai lu' Ponta......iar modifică in cursul exerciţiului codu' lu' fiscal.....

Adio, previziunii, business plan etc. N-o sa le pice prea bine investitorilor serios din aceasta tara.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 11 Jul 2012, 01:24 PM) *
Adio, previziunii, business plan etc.

Ce hartii domne se meage pe incredere cu noua si transparenta putere.

Ah da si dujmanu' de clasa da cu euro in sus e doar o coincidenta.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.