Conserve Pentru Iarna?, cine ce cand si cum pune la conservat pentru iarna |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Conserve Pentru Iarna?, cine ce cand si cum pune la conservat pentru iarna |
11 Sep 2007, 08:25 AM
Mesaj
#1
|
|
Ex-Carmelita Grup: Mesaje: 5.556 Inscris: 17 January 05 Forumist Nr.: 5.466 |
as dori reteta de muraturi asortate la bidon/borcan, testata si fara conservant sau aspirina daca are cineva. Mersi.
|
|
|
11 Sep 2007, 08:20 PM
Mesaj
#2
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.374 Inscris: 2 May 05 Din: galati Forumist Nr.: 6.233 |
Muraturile asortate in saramura sunt preferatele noastre...
Se pun in vasul pregatit gogonele, morcovi, castraveti,buchetele de conopida, telina cu frunze, boabe de struguri , felii de mar sau gutuie,usturoi, rondele de ceapa,ardei iute, hrean. Nu trebuie sa lipseasca hreanul care le tine tari si le da o aciditate aparte. Bineinteles ca puteti pune numai castraveti sau numai gogonele si ce mai doriti din ce am insirat eu aici. Telina , morcovul, usturoiul sunt potetatoare de gust si aroma . Se masoara apa care se pune in vas si se pune la fiert cu o ligura mare de sare grunjoasa la litrul de apa. Se toarna fierbinte peste muraturi, apoi se asteapta cam doua saptamani sa se mureze. Pofta buna! |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 29 April 2024 - 04:12 AM |