HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Bucataria Ancutei
Ancuta
mesaj 3 Jun 2003, 06:38 PM
Mesaj #1


Da, Chiar Ea!
*

Grup: Enki
Mesaje: 16
Inscris: 4 May 03
Forumist Nr.: 257



Buna seara! smile.gif
In cadrul acestui topic va voi prezenta retetele Hanului (printre numeroasele mele calitati sunt si o excelenta gospodina biggrin.gif).

Asadar, sa-i dam drumul:

Rosii Umplute

Ingrediente: 4 rosii mari (600 grame), 1/2 l zeama de zarzavat (Biovegetal si Apa), 250 grame orez, 2 catei de usturoi, 1 lingurita de ulei, 1 lingurita de maghiran, sare, piper, patrunjel verde tocat, 200 grame cascaval ras, 150 grame smantana, 250 grame rosii pasate, busuioc
Preparare: Se scobesc rosiile si se taie miezul cubulete. Se clateste orezul cu apa clocotita. Se incinge uleiul si se clateste usturoiul zdrobit, apoi se adauga orezul, miezul de rosii si mirodeniile. Se toarna deasupra zeama de zarzavat, se da in clocot, se lasa sa fiarba foarte incet 20 de minute, la foc mic. Se adauga patrunjelul tocat, sarea, piperul si la urma 150 grame cascaval ras.
Se sareaa si se pipereaza interiorul rosiilor, dupa care se umplu cu orez. Se amesteca bine smantana cu rosiile pasate si busuiocul si se toarna intr-un vas de Jena. Se aseaza rosiile una langa alta (in sos), amestecul de orez care a ramas se pune pe langa rosii si se prepara deasupra restul de cascaval ras. Se baga la cuptor si se coc circa 25 de minute.
Se scot, inca putina smantana (optional) si masa-i gata!

Pofta Buna!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 5 May 2024 - 08:06 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman