HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Restaurantul Secuiesc
Shoocky
mesaj 12 May 2006, 07:19 AM
Mesaj #1


Haiduc
**

Grup: Musterii
Mesaje: 73
Inscris: 22 August 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 4.309



De ce am deschis acest topic ... Ieri "am gresit" si am intrat in acest local pentru a petrece o seara agreabila si am fost extrem de dezamagit de atmosfera ... personal ... bucatarie. Sper ca nu sunt subiectiv, de aceea vreau sa discut si cu alti oameni care au mancat la acest resturant.
In primul rand ... atmosfera ... este una destul de taraneasca, in sensul negativ al cuvantului, parca te intorci in timp inainte de 1990 intr-un restaurant din ala prafuit. Personalul ... au in ei glume rasuflate, nu-ti inspira incredere absolut deloc. Te astepti sa te duelezi pentru un pret bun la mancare.
Cateva precizari importante: NU SUNT ACCEPTATE CARDURILE LA PLATA (cand am auzit asta mi s-a facut rau, deci daca nu intrii cu numerar, esti intr-o pozitie jenanta), NU AU CUIERE SUFICIENTE (suficiente - e pus de mine, pt ca mi-e greu sa cred ca nu au cel putin un cuier, oricum eu am stat cu haina pe scaun, si umbrela de asemenea).
Acum despre servire si bucatarie ... comanda se ia pe un carnetel vai mama lui, care nu stii pe unde a fost scapat in prealabil. Pe meniu produsele sunt puse la 100g, astfel incat nu stii cat costa portia ta pana cand nu vezi nota de plata. Eu am vrut sa servesc un pastrav si mi-au spus ca portiile nu pot fi mai mici de 200 g. Am zis "OK ... o portie de 200g", la care replica a fost halucinanta ... "200-400g, cam 400g". Nu o sa va vina sa credeti, dar am ajuns pe la un 300g portia ... de fapt un amarat de peste de 200g mi l-au pus la 300g. Ce naiba mananc si eu peste ... stiu ce inseamna un peste de 300g. Prietena mea a servit o salata de bureti de fag ... "Culmea" - pentru ei, e ca ea stia ce inseamna "bureti de fag", iar ei ne-au dat un rahat de ciuperci de la caserola, care se gasesc peste tot in comert. Nici o problema ... am considerat ca mancam tot ciuperci. Desertul ... au o "specialitate", Urechea Prietenului, care se vrea o galusca de gris cu prune. UN MARE RAHAT!! "Galustele" astea sunt mai subtiri decat degetul unui copil de cateva saptamani, iar la mijloc au o lingurita de gem de prune. Prajitura Somloy ... sau cum s-o numi ea, nu este altceva decat un soi de coliva cu frisca, intinsa prin toata farfuria ...
Acum vine nota de plata ... Preturile sunt exprimate in RON, dar fiti atenti ... daca un ceai a costat 4 RON, ei au trecut 400 ... 400 ce? Secui ... curcani ... calculatoare? Sunt vai steaua lor! Dupa experienta asta, macar atata lucru pot sa fac ...


--------------------
Fugi de tentatii.....dar incet sa te poata ajunge.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 3 May 2024 - 04:53 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman