Ce Mincati De Paste? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Ce Mincati De Paste? |
26 Apr 2003, 07:52 AM
Mesaj
#1
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
Daca nu v-ati dat seama inca, declar deschis: am o mare pasiune pentru mancare. Si n-am decit vreo 5 kg. in plus, zau.
Deci, ce-ati pregatit sau ce si unde planuiti sa mancati duminica? Bineinteles, inafara de oua vopsite. Menu Mistinguett: Drob (ca la mama lui, cu rinichi, ficat si inimi de miel, in prapure) pulpa de miel umpluta cu masline, garnitura de cartofi noi rosii la cuptor, ceapa caramelizata salata mixta cu sos japonez pasca si cozonac Si poate alt dulce, sa vedem ce timp am -------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
15 Apr 2006, 09:33 PM
Mesaj
#2
|
|
Ex-Colimator Grup: Membri Mesaje: 2.439 Inscris: 25 November 05 Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului Forumist Nr.: 7.332 |
Pulpa de miel cu masline
Ingrediente o pulpa de miel 2 kg 500 mil de vin rosu 20 g menta 100g usturoi 20 g knorr 100g susan 100g miere 150g ulei de masline pentru bait -2 pahare de vin alb/3 foi de dafin /boabe de mustar /boabe de piper/un catel usturoi/busuioc uscat/ Pentru umplutura: -500 grame de masline verzi si negre fara sambure -cascamal ras 300g -piper.002g Mod de preparare Se tine la bait de seara si pana dimineata sa tineti carnea in acest sos Se dezoseaza carnea de pe linga os astfel ca pulpa sa fie ca o foaie in momentul indepartari osului , si se tine in sosul obtinut 4 ore . Dupa acest timp carnea scoate din sos se condimenteaza pe ambele parti : cu knorr, menta usturoul pisat . Se intinde pe masa de lucru se unge cu ulei de masline se adauga peste aceasta masline si cascavalul ras , piper dupa se ruleaza se unge cu miere toata suprafata pulpei se presara susanul . Se infasoara intr-intr-o folie de aluminie se leaga cu o ata mai groasa de la un capat pornind si terminind la celalalt se pune intr-o tava adinca si se toarne sosul folosit la fragezimea carni se da la cutorul bine incins circa 1ora completindu-se cu vin indoit si menta pisata cu apa. Dupa acest timp pulpa se scoate se lasa 10 minute sa se raceasca se indeparteaza ata cu care a fost legata folia se indeparteaza acestea -------------------- |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 15 May 2024 - 03:39 AM |