Ce Faci Maine De Mancare ? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Ce Faci Maine De Mancare ? |
21 Oct 2004, 10:02 AM
Mesaj
#1
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
O problema.. o dilema chiar... cand mancarea e pe terminate, apare pana de idei ... "maine ce facem de mancare ? " "nu stiu, zii si tu" "pai pe tine te-am intrebat" ...
Deci, ce ai de gand sa faci maine, sau ce faci acum de mancare ? o idee, niciodata nu strica sa vezi ca manaca si ceilalti ! ce va rog: daca meniul vostru e alcatuit din "apa plata cu lamaie", NU postati aici ! mersic -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
21 Sep 2005, 04:00 PM
Mesaj
#2
|
|
Dregator Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 571 Inscris: 12 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 1.791 |
Pentru Lotte si exergy 33:
E asa de simplu puiul pe sticla ! Se ia un pui grill (fara cap, picioare si maruntaie), se taie varfurile aripilor (caci niciodata nu sunt taiate aici, la noi), se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust : delikat (sare), pusta, cimbru, etc. Si pe dinauntru, si pe dinafara. Separat, se ia o sticla de 1 litru, de apa minerala sau de nectar Prigat mare, cu gatul putin mai gros. Sau daca mai aveti din alea de lapte de 1 litru de pe vremea lui nea' Nicu, si mai bine. Se umple sticla pe jumatate cu apa. Se introduce sticla prin posteriorul puiului, bine de tot, astfel incat gatul sticlei sa iasa prin gatul puiului. Astfel fixat, sticla cu puiul pe ea se aseaza intr-o tava de cuptor sau una mai mica, in care s-au pus cca. 2 cani de apa, depinde cate incap si se pune la cuptor. La mine nu merge decat direct pe fundul cuptorului, avand in vedere ca sticla este inalta. Deci folosesc o tava mai mica. Important este sa fie destul de adanca pentru putina apa si suficient de lata ca sa nu se scurga grasimea puiului in cuptor, ci in tava. Focul trebuie sa fie mic. Se mai urmareste din cand in cand ca apa din tava sa nu se fi evaporat, completand pe parcurs, altfel se arde tava si puiul capata miros. Dureaza cca. 1 ora, 1 ora si 1/2, depinde de puterea cuptorului. La mine, daca e focul mic, il pot lasa si 2 ore ca sa iasa crocant, nu suculent. Pofta buna ! -------------------- Nimic nu e intamplator
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 28 April 2024 - 11:43 PM |