HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Parere, Idei
cactus
mesaj 18 Oct 2004, 08:32 PM
Mesaj #1


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.126
Inscris: 10 August 04
Din: nu spui; s-a schimbat
Forumist Nr.: 4.232



Preluat de la User-Anonim - topicul---Sugestii-nedreptate-nemultumiri,,,,etc

"Va multumesc tuturor pentru atitudinea luata, va multumesc pentru intelegerea umana de care ati dat dovada in primul rand, lucru de altfel cel mai important dintre toate, OMU-BUN meritandu-si din plin pseudonimul. Eu spun sa ne oprim aici, fiindca stiti prea bine viata e atat de trecatoare, iar Marele Regizor ne trece atat de subit si teatral in culise, neramand din noi decat biata prestatie actoriceasca, uneori atat de nereusita. Cel mai important lucru este de fapt ca in tot ceea ce facem sa ramanem oameni, cu orice pret. Atat ramane dupa noi.

Imi cer cu tot respectul iertare fata de toti colegii de han - inclusiv fata de Mihai - dar, nu credeti ca are dreptate ? Ne-am construit, cultivat si intretinut niste identitati virtuale, care, pot foarte bine sa fie niste personalitati reale ale unei lumi virtuale sau personalitati pe care ni le-am fi dorit reale si care se materializeaza intr-o lume virtuala; sambata se vor intalni unii la Timisoara; altii s-au intalnit in Brasov, Bucuresti si aiurea si niciodata nu s-au auzit cuvinte urate, grele, neplacute sau dezamagiri atunci cand s-au intalnit, fata de imaginea virtuala creata aici, acasa, la Han.
Unii ne-am gasit un camin (refugiu) aici din diferite motive; altii au vrut o schimbare de atmosfera. Cu mici exceptii am reusit sa ne apropiem si sa facem ceva ce cu greu se poate realiza intr-o cumunitate umana reala.
Re-citez ceea ce a spus al nostru - pentru ca este membrul acestei familii a hanului, nu al altora..."Cel mai important lucru este de fapt ca in tot ceea ce facem sa ramanem oameni, cu orice pret. Atat ramane dupa noi."
De ce sa nu ramanem asa. Nimeni nu e perfect; nimeni nu posteaza documentat ca in Larusse sau mai academic decat la Sorbona; unii isi exprima niste simple pareri - poate dau cu bata-n balta sau difera de la topic (????) dar sunt parerile lor, gandurile lor la care, poate, asteapta un raspuns, nu o palma de genul Off Topic dat de cine stie ce teribilist sau, mai rau, de un raspuns mai usturator decat sarea in ochi, data, de cine - tocmai de un membru al acestei familii din care si el face parte... Iertare - chestii de astea dor; dor cu atat mai mult cu cat nu putem sti ce e in sufletul si in mintea colegului (fratelui familiei noastrea) atunci cand intrteaba ceva....Iertare daca am vorbit prostii; dar asta simt in momentul asta...Si NU ma refer la cineva anume....la ceva anume...


--------------------
- "Help us, or else..!"
- "Or else what?"
- "Exactly!"

Nu e nimic mai trist decāt tristeţea unui om vesel. (Armando Palacio Valdes)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Mesaje in acest topic


Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 3 June 2024 - 11:19 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman