Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta |
14 Oct 2004, 04:22 PM
Mesaj
#1
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
si voi inaugura acest topic cu:
- Cum cojim rosiile de pielita, fara sa aruncam pulpa: spala rosia, apoi "rade-o" cu cutitul (ca si cum ai folosi o lama pentru a te barbieri/epila ) pe toata suprafata ei, fara a intepa coaja; dupa ce toata suprafata a fost riguros rasa, inteap-o si incepe cojirea; pielita se va desprinde extrem de usor - recomand ca inainte de orice operatiune ... culinara ascutirea cutitelor !! cred ca voi continua cu unele sugestii din cartea de bucate a Sandei Marin, carte exceptionala, dupa parerea mea. -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
26 Apr 2006, 12:40 PM
Mesaj
#2
|
|||
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Pai,adica sa cascam ochii bine ,ca sa nu ne mai miram dupe... hai sa vedem ce salate se pot face cu ouale fierte de pasti care intotdeauna ramin pe la casa omului si risca sa se strice... eu una fac o salata cu ton(merge si al naturale si in ulei) ,rosii,ou fiert,ceapa verde(daca e posibil!),porumb din conserva si maioneza.Daca nu e maioneza merge si cu mustar.Toate taiate cubulete mici ca sa-si amestece bine aroma. -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
||
|
|||
Versiune Text-Only | Data este acum: 5 May 2024 - 06:44 AM |