Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta |
14 Oct 2004, 04:22 PM
Mesaj
#1
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
si voi inaugura acest topic cu:
- Cum cojim rosiile de pielita, fara sa aruncam pulpa: spala rosia, apoi "rade-o" cu cutitul (ca si cum ai folosi o lama pentru a te barbieri/epila ) pe toata suprafata ei, fara a intepa coaja; dupa ce toata suprafata a fost riguros rasa, inteap-o si incepe cojirea; pielita se va desprinde extrem de usor - recomand ca inainte de orice operatiune ... culinara ascutirea cutitelor !! cred ca voi continua cu unele sugestii din cartea de bucate a Sandei Marin, carte exceptionala, dupa parerea mea. -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
28 Nov 2005, 09:07 AM
Mesaj
#2
|
|
Coffee woman Grup: Membri Mesaje: 8.981 Inscris: 7 September 03 Din: Timisoara Forumist Nr.: 721 |
Poate ma lamureste careva... de ce uneori compozitia din sarmale iese foarte tare? Adica e fiarta, dar e tare, seaca oarecum, nu stiu sa explic mai bine... E carnea prea seaca sau ce???
-------------------- "Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 5 May 2024 - 08:13 AM |