Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta |
14 Oct 2004, 04:22 PM
Mesaj
#1
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
si voi inaugura acest topic cu:
- Cum cojim rosiile de pielita, fara sa aruncam pulpa: spala rosia, apoi "rade-o" cu cutitul (ca si cum ai folosi o lama pentru a te barbieri/epila ) pe toata suprafata ei, fara a intepa coaja; dupa ce toata suprafata a fost riguros rasa, inteap-o si incepe cojirea; pielita se va desprinde extrem de usor - recomand ca inainte de orice operatiune ... culinara ascutirea cutitelor !! cred ca voi continua cu unele sugestii din cartea de bucate a Sandei Marin, carte exceptionala, dupa parerea mea. -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
15 Oct 2004, 08:37 PM
Mesaj
#2
|
|
Fairy Grup: Membri Mesaje: 733 Inscris: 17 March 04 Forumist Nr.: 2.633 |
Si eu am patit-o cu oul. Adevarat "combustibil" in cuptorul cu microunde . Dar... daca ii adaugi ceva mai multa sare deasupra inainte sa-l pui sa se faca, ai sanse mai mari sa-l mananci. Eu am reusit de mai multe ori.
LiB, daca stateai in apatrament iti puteam da sfaturi. Eu le-am strans una cate una, le-am pus intr-un borcan si le-am dat drumul afara . In cazul tau e mai complicat. Acest topic a fost editat de Nico: 15 Oct 2004, 08:41 PM |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 5 May 2024 - 02:25 AM |