Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta |
14 Oct 2004, 04:22 PM
Mesaj
#1
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
si voi inaugura acest topic cu:
- Cum cojim rosiile de pielita, fara sa aruncam pulpa: spala rosia, apoi "rade-o" cu cutitul (ca si cum ai folosi o lama pentru a te barbieri/epila ) pe toata suprafata ei, fara a intepa coaja; dupa ce toata suprafata a fost riguros rasa, inteap-o si incepe cojirea; pielita se va desprinde extrem de usor - recomand ca inainte de orice operatiune ... culinara ascutirea cutitelor !! cred ca voi continua cu unele sugestii din cartea de bucate a Sandei Marin, carte exceptionala, dupa parerea mea. -------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
14 Oct 2004, 07:17 PM
Mesaj
#2
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.100 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Da, rosia se opareste scurt si se trage coaja f. usor.
Ceapa o arunc in apa dupa ce i-am tras cojile, nu mai pisca la ochi. Daca strivesti un pic catelul de usturoi cu un cutit, se desprinde coaja f. usor. Daca stropeste uleiul sau margarina din tigaie cand se infierbanta, putina sare aruncata peste e leac Un ou bubuie misto in microunda Mai revin daca-mi aduc aminte de ceva -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 5 May 2024 - 12:33 AM |