Iepurele |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Iepurele |
17 Apr 2004, 05:40 PM
Mesaj
#1
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.796 Inscris: 22 August 03 Forumist Nr.: 654 |
Friptura de iepure
Se ia spatele intreg al iepuroiului, se fac "buzunarase" in carne in care se baga catei intregi de usturoi si slaninuta,cam la 1 cm departare unul de celalalt. Se pune carnea intr-o cratita (sau intr-o tava mai inaltuta) si se acopera cu vin rosu, sare si piper dupa gust, boabe de ienibahar si 2-3 foi de dafin si ceva ulei. Se da la cuptor. Dupa ce e gata (il verificati din cind in cind, durata de pregatire varoaza de virsta urechiatului) se serveste cu vin rosu sec. Pofta buna. -------------------- NIHIL SINE DEO! |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 4 May 2024 - 10:42 AM |